- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Tálcán kínálja a legkisebb Arrow Lake-S modelljét az Intel
- OLED TV topic
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Én nagyon ritkán hagyom, hogy más elvigye a killt. Nem azért, mert fragvadász vagyok, hanem azért, mert amíg az az ellenséges tank él akár csak 1 HP-vel (ha nincs épp kilőve az ágyúja), tud másokat sebezni, esetleg kilőni, ami mindenképpen a csapat hátrányára válik. Ha már túlerőben vagyunk, és az ellenség nem különösebben veszélyes a csapatra nézve, valamint 100%, hogy nyerünk már abból a helyzetből, akkor szívesen átadom másnak, ha ezzel meg tudja szerezni a medálját. Épp ezért én sem vagyok máérges, ha előlem más lövi ki azt az ellenséget (persze lehetnek kivételek, ha valakin látszik, hogy direkt csak a fragekre megy).
Volt olyan esetem, hogy a T30-cal kilőttem egy pár HP-s medet (nem emlékszem melyiket, talán tier 8-as volt), aztán meg ott röhögött rajtam a chatben, hogy kárba ment a lövésem (ami úgy 790-es átlagsebzés). Azt persze nem tudhatta, hogy csak őrá volt tiszta rálátásom, hiába volt a közelemben 4 másik ellenfél, másrészt azt is mérlegeltem, hogy így már ő semmiképpen sem tud sebezni senkit a játék folyamán.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nikon DSLR topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tálcán kínálja a legkisebb Arrow Lake-S modelljét az Intel
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest