Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Egy nagy kérdés előtt állok. Vajon a PzIV-ből melyik tankot fejlesszem ki. A VK3001P vagy VK3601H tankot? A VK3601H jobbnak tűnik adatok alapján. Több hp és nagyon páncél, ugyanakkor lomhább. Az ágyújuk ugyan az, szóval az nem kérdés. Az a para, hogy figyelembe kéne venni t7-en a 2 fajta tigrist is. A TigerP nekem jobban tetszik és jobb is szerintem mint a sima Tiger, viszont később a TigerP után egy kevésbé jó tank jön míg a sima Tiger után a KT, arról nem is beszélek, hogy az ág végén ott az E100 ami szerintem jobb mint a Maus, bár ez még fényévekre van. Az lenne a kérésem, hogy akinek vannak ilyen tankjai az írjon róluk pár szót, esetleg összehasonlítást. A személyes tapasztalatokra többet adok mint a papíron leírtakra.
Elsősorban a VK3001P, VK3601H, Tiger, TigerP, VK4502P Ausf.A érdekelnének. Remélem nem nagy kérés. 
Aktív témák
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elsősorban a VK3001P, VK3601H, Tiger, TigerP, VK4502P Ausf.A érdekelnének. Remélem nem nagy kérés.