Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Az az 1850 közel sem annyi én úgy vettem észre. Ez a telibe célzod a hátulját, rálövöd és "this was closed" és sebzek 1-et, na ilyenkor a programozónak a fejét tudnám a falba verni... Most 24 van az SU-8-ba ez olyan kb korrekt. Néztem a fritz-eket, hát ott GwPanther-nél 30 és még jól is néz ki(igaz arty-val sokat nem látom a tankot), nagyobb a pajzs, gyorsabb. Beszarok, hogy nekem pont a vodkásokkal kellett kezdenem(mondjuk kedvenc piám). Franciák meg hát azt néztem statok alapján, hogy iszonyat gyorsak, gyorsabban forog a turret(vagyis a tank, mert itt ugye az egész forog), egész jó a pajzs, a sebzés, csak hát rohadt spiclik a franciák amúgy.
SU-5-nél sűrűn előferdült, hogy OOM volt.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest