- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Plokijuma #98 üzenetére
Tök mindegy te hogy emléxel, meg ki volt a hibás.
A renccer dönti el, hogy bekékülsz vagy sem, nem szubjektív megitélés kérdése.
Én elfogadom ezt a metódust és azt is, hogy aki bekékül, az már a szándékosság vagy fullhelyeség miatt lett az. Ergó bannolandó és lőhető.Lehet vitatni a renccert, de azt a WG-nél kéne. Szerintem a játékosok nagy többsége (>90%) még sosem kékült be, ha így lenne biztos változna a KÉKülést számító algorítmus.
Biztos van pár eset amikor vitatható a kékülés meg a játékos alapvetően jószándékú volt, de a TK-zós esetek többsége biztos nem erről szól, hanem az okoskodásról, meg majd megmutatom én neki, az enyém nagyobbat lő, minek állsz elém, minek jösz nekem, stb, stb
Én nem akarok ilyen habitusú játékosokkal játszani, ezért aztán mindig felszólalok a TK-zás ellen és ha rajtam múlna minden kéket bannolnának.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest