Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
A barátmeghívós dolognál kell a meghívottnak 50 csatát menni.
Mindegy milyen tier? Melóban elprüttyögök 50 csatát.
Most nem elérhető a WG oldala. -
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #260590 üzenetére
Igazából már rég kinyírták a játékot, így bármilyen változtatásnak örülök.
A +-15% RNG-t már be is vezették. Nekem jobban bejön. Kicsit erősebbnek érzem a páncélt a kisebb maximális átütés miatt. A kis HP-s tankokat is kiszámíthatóbban ki lehet szedni a kisebb minimum sebzés miatt. -
El Rey
aktív tag
WTF mentem egy közepesen jó kört CAX al +6% moe.
-
Baltazár123
őstag
válasz
kchryss #260588 üzenetére
Az onslought-ban is jobb az rng (12%) és emiatt jobb is ott játszani, még akkor is, ha a hatása nyilván kölcsönös, engem is könnyebben lőnek be. Kevesebb a q anyázás a mindenfele menő lövések miatt és kevésbé szól bele az rng a csatába. Amiket leírtál mind olyan változtatások, amik meg kellett volna előzzék a 2.0-t.
-
kchryss
veterán
Ruszki szerveren tervezett módosítások:
- Leviszik az átütés/sebzés rng-t 25-ről 15%-ra
- Elveszik az artyk-tól a kábítást
- +-1 szintű MM, csapatonként maximum 2 arty, 2 light, 5 td
- Teljesen átdolgozott szóráskép, elvileg sokkal pontosabbak lesznek a lövések mint a mostani
-
Baltazár123
őstag
válasz
Phobion #260583 üzenetére
Lősz vele 3-t és 2k sebzés
Az arany lőszere fajlagosan olcsó, a nagy sebzéshez képest és az HE lőszere jó átütésű és magas alfa, cc-k nél nem volt ritka az 1000 feletti roll puhatestűbe. Intuition nagyon ajánlott ebben a tankban.
Idén már többet nem költök a wotra, de ez a tank vagy a progi46 jövőre begurul majd. Ha sz.r is az aktuális csata, ezzel a döggel kiosztasz 3-4 sebző lövést és legalább a kredithozam megvigasztal. Aki meg jól tud vele játszani és jól trédel, annak durván adja.
po1son: QB-nál is volt hasonló, már behúztam azt. dakit érdemes elindítani most, neki is van és ő hajnal 1-ig szokott játszani, bőven lesz idő behúzni tőle, skill nem tudom meddig szokott játszani.
-
po1son
addikt
Skillnel megy egyedi drop csak nála link
-
El Rey
aktív tag
Concept 5 moe követelménye felment az első helyre a közepes tech tree tankok között.
-
joergie
őstag
ugyanazt csinálja a wg, mint a többi personal missionnél. ölj meg egy artyt és csinálj 1k spotot. és nem ad be artyt a csatákba. GOOD LUCK loser
ugyanitt keresek tier10 arty játékost,akivel be lehet menni szakaszban. akár 2-t is) -
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi #260577 üzenetére
Én ezen röhögtem egy jót, discord kép, de ott is csórták valahonnan,
hahaha, öröm lehet valóban az ilyen stabil bástya csapattárs. Mondjuk legalább annyi esze volt, hogy a fát balra gondosan ledöntötte a tökéletes álcához, legalábbis gondolom, hogy ő volt. Vannak még hasonló szépségek fenn tömegével. A Mausok mindenfele felbukkanhatnak, váratlan helyeken is. -
h1mpi
félisten
Ebben a clip-ben minden benne van a WOT 2.0-ról
Ilyen, amikor állatkertet csinálnak a T10-ből.
[link] -
Baltazár123
őstag
Akkor megint jól letesztelték ezt. Miközben rengeten játszanak tier 10ben, nincs már grand battle sem. A gond szerintem a role alapú egyenlő eloszlás lesz. Van pl 1db light és akkor meg kell várnod, amíg valaki ugyanezzel akar játszani és a csapat is szimmetrikus lesz.
Valami nem kerek vagy nem tudom, de minden csatában b.szó ágyús halálcsillag, kukás 1 az 1 ellen vagy 2 2. Sokat nem játszottam tier 10ben a 2.0 előtt, de hogy ennyire hemzsegnének, arra nem emlékszem. Akkor szokott sok lenni, ha valami puha testű új tank van és akkor tényleg sokan előszedték ezeket, de most minek? Az új tankok közül talán 2 ami puhatestű, a többi nem igazán. Szerintem az új role alapú csoda MM csinálja az anomáliákat.
-
Hamarosan kell jönnie egy új Tier XI-es lightnak, mert így 5 perces sorban állások vannak a matchmaking-ben a Borken-fuckerrel....
Szerk: konkrétan kidobott a matchmaking, hogy nem tud játékba tenni....
-
El Rey
aktív tag
válasz
cherubion08 #260565 üzenetére
És még csak maus sem kell hozzá. Bármelyik 10 es heavy de még a 9esek többsége is kemény dió.
-
-
El Rey
aktív tag
"Így hogy mindenki fossa az aranylőszert, kb. nincs jelentősége hogy mennyi páncél van a tankon.
És megszűnt a gondolkodás, hol lehet átlőni vajon normál lőszerrel, vagy hogy kerüljek az oldalába.."Csücsülj be egy progetto 54 be tölts be full gold lőszert és menj pár meccset vele aztán máshogy fogod gondolni.
-
Met
nagyúr
válasz
gainwardgs #260560 üzenetére
Ja, aztán volt aki nem vett rajta lőszert
Így hogy mindenki fossa az aranylőszert, kb. nincs jelentősége hogy mennyi páncél van a tankon.
És megszűnt a gondolkodás, hol lehet átlőni vajon normál lőszerrel, vagy hogy kerüljek az oldalába... -
Dobi 562
addikt
A Type 5 mindenre is jo.
-
Dobi 562
addikt
válasz
h1mpi #260552 üzenetére
Az 5-ot nem sikerult megszeretnem meg mindig. Az a tumor a torony tetejen borzaszto, meg a 400-al alfat sem szeretem azon a szinten.
A T803 az viszont tetszik, igy nem bantam meg a "szenvedest" az E5-el. Pedig ennek sincs sokkal nagyobb alfaja de legalabb a kupola sokkal kisebb.
-
Dobi 562
addikt
Megneztem tomato.gg-n melyik tankkal van sok High Caliber medalom, meglepetesemre az E-50-el, felszereltem es elso csataban meg is lett a medal.
Light/arty kuldetesek kozul tegnap a legelsovel ahol meg kell loni egy arty-t es tulelni vacakoltam orakon at, egyszeruen nem voltak artyk a csatakban... Vegul visszavettem a 9-es amerikai arty-t es 2. csatara meglett a kabits 8-szor egy csata alatt. (meg 2. gm az arty-ra
).
-
Derron
aktív tag
XM57 és a shop ban
-
-
Dobi 562
addikt
válasz
forras2 #260530 üzenetére
Type 5 heavy nagyon durva lett, azt szedd ki szerintem.
Minotauro agan szerintem a 9-es CC MK I az nagyon jo, le is gunmarkoltam meg regebben, a 10-es Minotauro sem rossz de kicsit gyengebb tier to tier szerintem. Ezek egyebkent heavy tankok haromszognek alcazva, ezekkel elore kell menni, nem alkalmas az agyu a hatso bokorbol lovoldozesre + jo a panceljuk.
-
Dobi 562
addikt
válasz
HellGreg #260528 üzenetére
Az MM azon reszen alakitottak, hogy igyekszik a tank elosztast egyenloen megoldani a csapatok kozott. Peldaul ne rakjon Obj 279e-t Rinoceronte ellen.
A jatekosok miatt vannak a turbo csatak, bemennek high tierbe tapasztalatlanul meg rengeteg a taras tank es nagy alfas TD, aki hibazik gyorsan meghal.
-
jano_77
nagyúr
válasz
El Rey #260541 üzenetére
ohh én marha...köszi
de amúgy megtaláltam a hivatalos oldalon is meg lehet nézni, ha bejelentkezünk és a tankok statisztikáihoz tekerünk, leszűrjük a tier6-ra pl és sorba rendezve csaták száma szerint akkor ha egy tankra ráklikkelünk, megmutatja milyen kitüntetéseket gyűjtöttünk az adott tankkal. Itt is csak egyesével kell, de gyorsan végig lehet nézni.Fura, nem gondoltam volna, hogy nekem tier6 közül a Cromwell lesz amivel a legtöbb Nagy kaliberem van (19) ami azt jelenti, hogy 17-18 csatánként sikerült, T-34-85M csupán 14, ami pedig 20 csatánkénti Nagy kalibert jelent, pedig azt gondoltam volna ez lesz a nyerő.
- illetve most néztem jobban, az E25-el 15 csatánként van egy Nagy kaliberem. De az is rengeteg
-
joergie
őstag
válasz
jano_77 #260535 üzenetére
igen, egyesével, de leszűkithető kb egy tucat tier6osra, ami a garázsodban van, úgy nem nehéz. más tiert nem is érdemes nézni, ez a legalacsonyabb, amit elfogad. nekem meglett az egyik t78-al, nem gondoltam hogy meglesz, tier7esek ellen, de szerencsém volt, kellett gold meg szerencse bőven.(3ból 2nél a 11es feladat ez a nagykaliber, ugye)
-
Chris0321
veterán
válasz
gainwardgs #260531 üzenetére
Nem lenne rossz ötlet, van amikor csak azt lőnek rám ami elég zavaró.
-
jano_77
nagyúr
válasz
NomAd_82 #260519 üzenetére
Ohh...ne...van még ilyen EMBER! Neked aranyba kell foglalni a neved cimbora, őszinte tiszteletem a Tiéd!
A játékosok nagy többsége példát vehetne Rólad. Respect!
Javaslom Neked - ha még nem választottál - az E5 vagy az IS-7 ágát! Ezeken az ágakon jó tankok vannak, és viszonylag kezdőbb barátak. Páncélozottabb tankok, ha hibázol, kevésbé büntet, mint pl egy BC ág. ;-)
-
jano_77
nagyúr
válasz
cherubion08 #260478 üzenetére
Nekem nagyon is tetszik ez az új garázs és a csatajelentővel sincs gondom.
Viszont a modok nem működnek rendesen sajnos, hiába van ASLAIN-ból is már 8-as verzió, de alig van benne, ami müxik. XVM talán már él, de nagxyon korainak írja, tehát lehetnek még vele gondok és ami a legnagyobb szívfájdalmam, hogy célkeresztek nincsenek még a 2.0-hoz, pedig abból rengeteg volt ASLAIN-ban korábban. Most meg a LEBWA-n kívűl csak a WOT-os alap van. -
forras2
őstag
Mi a véleményetek a Type 5 Hevayről meg a Minotauróról?
Ezen a 2 ágon gondolkodok, hogy melyiket szedjem ki az ajándékból. -
HellGreg
őstag
Amúgy nem arról volt szó, hogy fejlesztik az MM-et? Továbbra is 3-4 perces darálások vannak. Alig van kiegyensúlyozott csata.
Amit továbbra se értek, hogy minek kell heavy tankokat 2 tierrel fentebb rakni. Teljesen értelmetlen szerintem. -
Chris0321
veterán
válasz
NomAd_82 #260524 üzenetére
Én is több év kihagyás után kezdtem újra, hát nem könnyű. A teljesítményem sokkal rosszabb mint volt, de igyekszem tanulni. Én Tankelit youtube videóit kezdtem nézni, szerintem hasznosak. Bemutat tankokat, megy velük pár kört. Persze inkább magasabb tierben játszik, de az alapok ugyanazok. Esetleg keress valakit aki szakaszban játszik veled és tanulhatsz tőle.
-
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
cherubion08 #260523 üzenetére
Köszi, A német ág szimpatikus is. A grille-t megnézem.
Nehéz újra ráérezni a játékra. Általában felvillan a villanykörte és már ki is szedtek.
Van, hogy csak pár lövést tudok leadni / meccs, mert kilőnek.
Hát igen, más mint a wows ) -
-
joergie
őstag
válasz
phoenix1989 #260521 üzenetére
persze dob 1-2 jót(nekem is meglett végre a tank sniper medál, a komment után), amikor "véletlen" jófele mennek elegen, de általában elbillen a map, és persze tudsz benne párat lőni, akár védesz, akár a hullámmal mész, de nagyon messze van a játékélmény az ideálistól, amit hétközben meg lehet tapasztalni.
-
phoenix1989
addikt
válasz
phoenix1989 #260518 üzenetére
visszavonom . elkezdődött a nyomorékok háborúja. a vereség nem zavarna de az hogy fél perc alatt ledarálnak és nekem sincs már lehetőségem semmire már igen.
-
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
forras2 #260516 üzenetére
Sziasztok,
Sok év kihagyás után visszatértem a tankozáshoz. Főleg az ingyenes dolgokért.
Rengeteg minden változott, ezért főleg 3-5 tierben játszom és próbálok mindent újra tanulni. Van két VII. szintű tankom de be sem merek menni, mert még sok mindent nem értek és nem akarom hátráltatni a csapatot.
Melyik ág a "hülyebiztos" mert valamelyiket ki kellene húzni, mielőtt lejár az idő.
Mivel ha tankkal megindulok, akkor majdnem mindig kilőnek, ezért valami bújkálós jármű kellene. Ajánljatok egy megérős ágat.
Illetve van 18k kötvényem, innen mit érdemes kihúzni?
Előre is köszi. -
joergie
őstag
aki gondolkodik hogy felmegy játszani, ne tegye. a legalja van benn, és mind tier10el nyomul, mert lehet neki. iszonyú. inkább nézzétek a us open ffi döntőt, most kezdődött
jatszik rajtam kívül más is hang nélkül, csak zenével?
-
forras2
őstag
Beteszem ide, hátha más is bele fut...
2.0 óta valamiért menetközben lenémítja magát a WoT, nem tudom miért!
Rendszeresen csinálja, pár csatánként, mindig vissza kell kapcsolni "azt ott"...
-
joergie
őstag
válasz
Gyuri27 #260501 üzenetére
zodonak köszönöm a tippet, pikpakk találtam 4-5 tier6 prémmet, amivel átlag 11 game körül ad egy high calibert
tier8-ak közelébe nincsenek. ugye a tier6 prémnél erősen számít a tank balansza mellett az a tény is, hogy sok grindelős tier6 ellen és csapattársnak gyenge a legénysége.
ezekkel van jó high caliber nekem, ha számít:
obj244, htno1(japán tiger), tog(?), t78, dmax, firefly -
Met
nagyúr
válasz
El Rey #260506 üzenetére
Tegnap raktam fel a v.2.0.0.0_05-öt, magyar nyelvű volt a telepítő amit már jó régen kivett belőle és semmi nem működött, az előtte lévő verzióban volt pár dolog ami működött.
Más, kivették a bázis foglalós/védő csatamódokat vagy csak nem találom hogy lehet bekapcsolni?
Be volt kapcsolva de a 2.0-óta szerintem csak normál csatába rakott. -
El Rey
aktív tag
válasz
phoenix1989 #260483 üzenetére
Sehogy. Type 4 el próbálom az obj 260 T55 HT 15 öt megcsinálni másodlagossal együtt. Egyszer majdnem sikerült (az elsődleges megvolt) másodlagosból meg kb 46 sebzés hiányzott hogy meglegyen az össz sebzés 25% a.
-
zodo
nagyúr
válasz
Djuree #260502 üzenetére
Tokkenbolt cikkben.
Időpontok biztosak, streamet amelyiket sikerül elkapnod.szerk:
fut valami "mystery drop" is szintén 3 óra de nem tudom mit ad és talán csak a hivatalos wg / wg ukrán oldalon pörög. -
Djuree
félisten
arról van valami naptár hogy ezeket a tokeneket a tokenbolthoz milyen időpontokban lehet megszerezni? mikor vannak a streamek amikben ezeket meg lehet szerezni?
-
Gyuri27
félisten
válasz
joergie #260497 üzenetére
Ott állok én is. Full botok 2-3000 wtr nehéz a nagy kaliber.
Nekem is vagy 3x dmaxal lett meg. Ha az rng az utólsókat beadja. De sajnos nem kapott buffot. Pedig az idő eljárt felette. Kicsit több pen, egy hajszálnyival jobb ágyukezelhetőség és 4-5 km + jó lenne.
Notira meg ránézek. Egyszer egyszer lenne laposon WoT hajtva. Ezért se akarok vagyonokat költeni. De nyilván full low ,30 FPS nem gyere be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Docker konténerizálás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest