- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
Tanks.gg-én fent van a 2.0 verzió link
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #259956 üzenetére
Eddig egy full 6 skilles tankosom van, a 2 nulla skilles ajándékba kapott nő. Most lesz még 4 nemsokára, a leopárdban vannak, 99%-on állnak és kereken 2e csatát mentem velük az idők során. xp könyvet nem nyomtam el rájuk, azokkal talán lehetne valamennyit rövidíteni, mondjuk 1500 csatából lehetne 6 skilles csapat.
Itt kezdődik a gond, ráadásul újabban már nem nulla skilles legénységet adnak, hanem olyant csak ritkán lehet szerezni. Adnak 3 skillt, de utána kezd durva lenni az exponenciális igény miatt.
Ha minden tankba külön legénységet raksz és nem tolod éjjel-nappal, akkor még 5 skilles csapataid se nagyon lesznek ebben az évtizedben és ez a gond. Ezért kéne ezt a rendszert leegyszerűsíteni.
Az valamennyit segít, hogy xp könyvvé át lehet alakítani, de olyankor a legénység eltűnik és csak mondom, hogy a 6 skilles tankos ugyanúgy xp könyvet gyűjt utána.
A különbség meg érezhető 3 kiosztott és 5-6 kiosztott skill esetében, de a probléma még akkor is nyitva marad, hogy 600 tank van a játékban és meg ha leveszem a kb 2-300 reward meg prém tankot, akkor is hogyan lehetne megoldani, hogy bármelyikkel játszhass? Új játékos alig van, ezért egyre kevesebben húznak ágakat, ott a rengeteg tank a játékban és még ballanszolgatják is néha néha, de játszani már nem lehet velük, mert nincs annyi legénységem.
Még QB is panaszkodott erre, hogy lenne pár tank, amit néha elővenne, de nem akar aranyért átképezni pár csata miatt. Pedig neki szerintem 3x annyi képzett legénysége lehet, mint nekem van összesen. -
tboj
aktív tag
válasz
phoenix1989 #259970 üzenetére
Pár napja ezt is meg lehetett szerezni ismét a 15 győzelmes napi küldivel. Lehet akkor húztad be és nem vetted észre.
-
zodo
nagyúr
válasz
phoenix1989 #259967 üzenetére
2023-as évfordulós tank volt, 8 küldetés teljesítésével adták.
Más:
Lehet, előtölteni a frissítést.
Jutalom érte a Műveleti szobában.
Hirdető tábla, bal oldalt pipát be a "készen áll a frissítésre" aztán lent letöltés.
Telepítő .exe-t leszedtem és ennyi.
Helyi idő szerint 17:00 ugyanitt nyitható a titkos boríték. -
gainwardgs
veterán
válasz
phoenix1989 #259966 üzenetére
Nem, akkor hogyan is érné meg nekik
-
phoenix1989
őstag
ezt honnan kaptuk?
-
phoenix1989
őstag
tervrajzok is lesznek t11 hez?
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #259961 üzenetére
A szemelyes kampany kuldeteseit nem erzem grindolasnak. Inkabb erdekes kihivasok szamomra (+nem kell tier X-ben szevedni).
Teszten egyebkent nagyon gyorsan haladtam a kuldetesekkel, szerintem nem fog gondot okozni a Black Rock megszerzese.
Az uj kampany kuldetes rendszere sokkal konyebbe teszi a "grindot" mint az Obj 260 vagy 279e eseteben, mert nem is kell kivalasztgatni kuldeteseket, csak jatszol amivel akarsz aztan kiirja jatek mikor teljesult. Persze ha fel akarod gyorsitani a folyamatot akkor nyilvan olyan tankkal fogsz jatszani amivel konyebb teljesiteni egy-egy feltetelt.
-
jano_77
nagyúr
A személyes videó az eddigiekről szerintem megint egész pofásra sikerült. Nem is tudtam, hogy az M-III-Y-al szereztem a legtöbb alap XP-t. Néztétek már a honlapon a 2.0 operation room-ban?
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #259956 üzenetére
egyik sem. engem nem mozgat meg. majd idővel lehet de egyenlőre hidegen hagy
a legénységhez csak annyit hogy nekem 99 fel nem használt újonc van a barakkban és emellé még van 186 ami valamilyen tanhoz van rendelve de semmi skill nincs rajtuk , egy kettőt találtam közte amin volt gondolom fejlesztés alatt volt az ág de nem értem a végére így még ott vannak a barakkban. igaz nekem csak prémium tankjaim vannak a garázsban és a t10
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #259949 üzenetére
Van egy csomó toborzatlan legénységi tag most is a barakk-ban. Nem értem a panaszodat?
OK az összes 11-be nem lesz elég ez egyértelmű, de én nem is akarom és fogom az összeset azonnal megvenni, mert annyira azért nem rohanok. Legalább újra lesz vmi kis értelme a játéknak - és nem CSAK játszogatás lesz - hogy lehet fejlesztgetni az új vasakat. Aztán majd mire elérem őket, addigra lesznek újabb legénységi tagok BP, Roham, innen-onnan. Neked tényleg semmi sem jó? Mit kellett volna tenniük, adni legénységet is a 11-es vasakba?MÁS:
Ki, melyik 11-esre feni a fogát, melyiket tervezi, hogy mindenképp szeretné megvenni, kipróbálni majd?
Nekem így elsőre a Sakál szimpi, ez lesz az első az biztos, erre már meg van az XP is. A másik a Leo lesz, mert ezt kezdtem el húzni, de a harmadikon most erősen gondolkozom, hogy melyik legyen. Szimpatikus a 432U de az AS.XX 40t is. Heavyk közül talán a Taschenratte vagy az orosz KR-1, ami képes a Leo-ba akár 1000+ sebezni rammolással- jelenleg mekkora a max ram sebzés pl IS7-el Leo-ba - vagy a BZ-79 is érdekes lehet a mindig újra használható nitro-val.
-
-
El Rey
aktív tag
válasz
cherubion08 #259937 üzenetére
Heavyk ellen egyátalán nem jó maximum messziről, de ahhoz meg fos az ágyúja is meg az átütése is. Majd kipróbálom, hogy medek ellen megyek vele.
-
válasz
gainwardgs #259947 üzenetére
Pár nap és kiderül,h gyakorlatban milyen lesz. Sokat jàtszok Lansen C, papír szerint rosszak az ágyú statisztikái. Játékba sokszor pedig egy leo 1 elsírnà magát,h milyen lövéseket bead vele .
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
„A másik, hogy nem látom, hogy honnan lesz bele legénységem, mert akkor a tier10 leo-val nem tudok játszani.”
Mostanság elég szép számban adta/adja az ajándék legénységi tagokat és a képzési füzeteket, könyveket. Ez utóbbiak Battle Passban is potyognak, illetve a napi küldetések sorozat végén is kaphatóak. Ezekkel hogyan állsz, nincs belőlük nálad?
Pont néztem, hogy az IS-7 esetén van nálam sok XP felhalmozva, így rá fogok menni a KR-1 tankra (amúgy is szeretek ütközni, annak pedig az lesz a plusz képessége) és annyi toborzatlan tag ül Karácsony óta a barakkban, hogy meg is van a legénysége.
-
kchryss
veterán
válasz
Ráadásul ezt a legénység változtatást olyan egyszerű lenne megcsinálni, leprogramozni.
Nem is kéne semmit variálni, annyi kéne hogy átképzésnél további még két tankhoz hozzá lehessen képezni a legénységet. Így minden legénységi tank 100%-osan használható lenne 3 normál tankban és az azonos osztályú prém tankokban. Ez már bőven elég változtatás lenne. 3 tankkal nagyjából jól le lehetne fedni az igényeket. Egy ághoz elég lenne nagyjából 2 legénység, egy mondjuk a top tankoknak egy pedig az alsóbb szinű kedvencekhez az ágról.
Kapcsolni lehetne hozzá pénzügyi hasznot is, például wot+szal további két tankhoz lehetne hozzárendelni. Vagy prémium számla +1 tank. Kb úgy mint a pályakizárásoknál van. -
Baltazár123
őstag
válasz
gainwardgs #259947 üzenetére
Arról nincs infó, hogy milyen pontos lesz a tier11 leo, azt mondták a legpontosabb, jelentsen ez bármit is. Nekem továbbra is gond, hogy várhatóan brutálisan drága lesz játszani tier11-el, most a kifejlesztés és a megvétel részét nem is említve. Tehát valamit valóban kell adnia a tier10-hez képest.
A másik, hogy nem látom, hogy honnan lesz bele legénységem, mert akkor a tier10 leo-val nem tudok játszani. Felfoghatatlan, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni 15 év alatt sem. Van kb 600 tank a játékban és a nem prém és nem reward tankok egy kis töredékével lehet csak játszani, mert nincs elég legénység.
-
gainwardgs
veterán
válasz
cherubion08 #259946 üzenetére
Vicc amúgy, pontosság skill 0 haszon kb, 0.32 szórás lemegy alap leo1 szórásra talán felszerelésekkel, cserébe várd meg míg feltölt a skill hogy legyen talán 0.3 alatt a szórás, aztán cserébe kapsz 30 sebzést, 100hp + azt hagyjuk
-
válasz
gainwardgs #259945 üzenetére
Néztem,majd kiderül a pontosságos skill mit is jelent majd a gyakorlatban. Orosz mednél 1000+ is repesszel
-
gainwardgs
veterán
válasz
cherubion08 #259932 üzenetére
Leo 120 szórás 0.32
Leo 1 szórás 0.28
Persze uj orosz meddel lehet akár 750-et is sebezni, mert orosz -
Thrawn
félisten
2. Fadin medálom
-
El Rey
aktív tag
válasz
po1son #259938 üzenetére
Köszi az infót.
A 9 es bmx 1390 van annyira jó a szintjén mint a 13 105 a 10 es szinten? Illetve játékstílusra mennyire egyeznek meg?
13 105 re van kedvezményem csak nem vettem meg így 4.8 millióba kerül de nagyon az rhm el szemezek.
MEH most csináltam 3200 kombit + 3 kill1390 el és -0,87% MOE
-
phoenix1989
őstag
válasz
po1son #259938 üzenetére
t5 el nem nehéz wn8 at húzni hát most hagytam a fenébe mert már elegem van. ma csak két kört mentem, inkább a chaffe gondoltam gyors felviszem 85re az talán nemsokára meg is van. bár most szivtam be két három kört vele.
Тank Győz. Sebzés WN8
SU-2-122 2/2 1 918 7513
CMD: 2 135 MoE: 92.83% (+1.06%)
Chaffee Camo 22/35 790 3 224
CMD: 1 687 MoE: 81.50% (+21.71%)
ShPTK-TVP 1/1 1 913 2 809
CMD: 2 167 MoE: 92.74% (-0.97%)
Churchill III 0/1 1 295 2 738
CMD: 1 386 MoE: 28.33% (+0.92%) -
po1son
addikt
válasz
El Rey #259931 üzenetére
Ebr még mindig egyeduralkodó, de sokak számára "skill issue" az a tank, mint nekem is.
Utána nem tudok konkrét sorrendet írni, manticore a legjobb passzív spoter tank és nagyon jól lehet vele sunyiba lövöldözni okosba, de ha rossz csapatban vagy akkor lehangoló vele a játékélmény.
Rhm inkább light-med hybrid tank, azoknak érdemes vele tolni akik szeretnek agresszívan játszani, mert ennek a tanknak a fő erőssége a tipikus német löveg.
Pontos ágyú, jó töltési idő, megfelelő átütés, nem száll lassan a lőszer, HE átütése 120mm.
Tegnap iyouxin pont játszott vele és gunmarkolta is (3200 sebzés - 1900 assist).
13105 szerintem egészen jó kis arany középút mindenkinek, jól lehet vele spotolni és a táras ágyúnak köszönhetően jól lehet vele sebezni is, olyan boroscola feeling a tank, én melegen ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit is tud játszani.
t100, wz, tesak nincsen velük komoly mennyiségű csatám, így véleményt sem tudok róluk formálni , de jelenlegi metaban egyértelműen nincsenek dobogós helyezésen a t10 könnyű tankok között. Mostani meccseken nem lehet velük látni igazán kiemelkedő csatát és a soft statok sem a legjobbak.
Dobi 562 - Köszönöm
phoenix1989 259921- Remélem hétvégén jobban adja, sok sikert hozzá, ha gondolod jövők spotolni valamivel!
Mondjuk én 70% wr-el és 3000 wn8-al nem panaszkodnék. -
-
El Rey
aktív tag
Ez a progetto 54 a legnagyobb rakás szarkupac T8 hevy tank a játékban.
-
Elit3Zotya
addikt
Egy jobban sikerült kör 430u val, még most is elég erős ez a tank. majdnem 12k kombi.
-
vJokka
aktív tag
Jó ég itt mit éltem túl
! Már kezdtem megbánni, hogy rizikóztam ezzel a pozival.
[link] -
XI közepesek [link]
-
El Rey
aktív tag
Tegnapi mystery drop ot nem kaptam meg még. Tegnap előtt volt 1 nap prémium a tegnapiból meg még semmi. Közben meg pörög már a mai.
-
Chris0321
veterán
Hello.
Ez a hp növelés és egyebek, hogy működik? Kimaradt pár év. -
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #259927 üzenetére
SU-2-122
csata
27/44
CMD: 1 202 MoE: 91.77% (+0.27%)
hatalmas előre haladás volt a mai nap. az utolsó csata elött még - 23 ban voltam. -
El Rey
aktív tag
válasz
phoenix1989 #259925 üzenetére
Én szeretek győzni, mert akkor jön az xp meg a credit.
Ettől függetlenül rohadtul nem akarok 80% os winratet, de 14% osat sem. Egyátalán ezt a 80-14 et mégis mivel lehet magyarázni? Egyik nap én vagyok a top 3 játékosok egyike és ledarálok minden ellenfelet a másik nap meg csodák, csodájára elmegy az eszem és elfelejtem minden wotos tudásom és folyton bukta?
Álljon már meg a menet... -
phoenix1989
őstag
válasz
El Rey #259923 üzenetére
még a győzlemet is leszarnám ha nem szopatna azzal hogy mész egy kört amivel haladsz majd ad egy olyat amin nullázol mert a csapatod fél perc alatt meghal. igazából azt se tudod mitől mert nem látsz ellenfelet de eltünnek ,és ott állsz letolt gatyával 6 tankkal az arcodban
-
válasz
gainwardgs #259922 üzenetére
Folyamat van újdonság,ami nem lenne baj. Pénzt akarnak,az se baj,ez egy vállalkozás. Számomra is az érthetetlen,h vannak dolgok amiért folyamat lázadóznak az emberek. És semmi, nem akarnak pár dologhoz hozzányúlni.
-
El Rey
aktív tag
válasz
phoenix1989 #259921 üzenetére
Tegnap 80% os winratem volt ma 16% ahogy ez lenni szokott...
Mentem még egy kört kár volt 14% win rate. B@szódjon meg a wg meg ez a fos rendszerük. Ki is léptem mert fontosabb az egészségem. -
gainwardgs
veterán
válasz
cherubion08 #259920 üzenetére
Kell nekik megint a pénz kb megint, semmi más..egy spot rendszert mem bírnak kijavitani 10ev alatt.
Csak úgy szórják a tankokat mintha kötelező lenne -
válasz
gainwardgs #259918 üzenetére
Turbo meccseken ,csak ha jatéktudás szerint is egyensúlyozna a játék lehetne előrelépni. Nem tűnnének el,de jóval kevesebb lenne. Szerintem.
-
El Rey
aktív tag
válasz
phoenix1989 #259917 üzenetére
Progetto 54 el 92% on álltam. Na mondom hadd szoljon. Kaptam 4 tier 10 es meccset.
Most 87% on állok. Ojan 10 es tankok jöttek szembe, hogy meg sem tudtam őket sebezni full gold lőszerrel ami állítólag átlő mindent célzás nélkül ugye... 242 es a gold penje ennek a fosnak.Emil 2 vel 89% on álltam. Játszottam 1db meccset. Elindul a meccs én indulok jobbra a szokásos heavy helyre. Ránéztek térképre MINDEKI elindult balra. Hátra arc. Nagynehezen odaértem a többiekhez. Tudtam sebezni 500 at és vége lett a meccsnek
--->88%
-
gainwardgs
veterán
válasz
cherubion08 #259916 üzenetére
Még több 15-0 turbó meccsek, 3, 2 ,1
-
phoenix1989
őstag
válasz
El Rey #259915 üzenetére
ha egy napra szólna szavam nem lenne. 5 napja szobrozok egyhelyben most is éppen feltudtam menni 94% közelébe aztán hoppá gyorsan kelledt két csata ahol alapból +2 tier még oda se érsz pozicióba de már egyedül is maradtál. kb fél másodpercre veszed le a szemed a térképről mire visszanézel nincs ott senki. két 0-ás kör és vissza az elejére hurrá
-
-
El Rey
aktív tag
válasz
phoenix1989 #259910 üzenetére
Tegnap nekem is voltak érdekességek pl lepattant a HE lövedék a light tank seggéről.
-
csaabz
őstag
Infó pár 11-es tankról
-
phoenix1989
őstag
válasz
po1son #259907 üzenetére
SU-2-122 2/3 230 456
CMD: 485 MoE: 90.32% (-1.18%)
amikor így kezdem a napot szerinted mennyire fog ki rajtam? ez amit tegnap írtam. 92% most jöhet a szopatás. semmi nem talál mindenki mindenhonnan lát , célzásnlélkül vernek ketté , ammo és tűz . ez már túl mutat rajtam én úgy gondolom. ez már nem miattam van. -
Baltazár123
őstag
Elég jól szórja a prém napokat a WG, remélem megmarad ez a jó szokásuk. Év eleje óta fél évvel tolódott ki a lejárat ideje úgy, hogy idén kb 6e forintot költöttem a játékra + a tavalyról megmaradt 2k aranyat.
Olcsó marathon prém tankok, char murat és imt, meg behúztam a kis tier4 táras td-t 400ft-ért, mondván, hogy kíváncsi vagyok rá és BP-re is jó lesz, de igazából még a 400ft-ot se éri meg, olyan sz.r, bűn gyenge az alfája, pattog normál lőszerrel mindenről, sz.r kitéríthetőség, semmire nem lehet használni
Tehát ami prém napom van, kb 20 nap jöhetett a megvásárolt prém tankokkal, a többi mind küldetésekből vagy twitch drop vagy egyéb ajándék volt, mint ma a 15 éves cucc.
Kell is, mert pár tier11 tankot meg akarok majd venni és jól jön a kredit meg az xp is.
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #259906 üzenetére
Pont egy tier5 fog ki rajtad, amikor halálcsillagot és v4-et is gunmarkoltal regebben.
Lehet következőnek nekem is egy alacsony tier-t kéne választani, amióta bejelentették a 2.0 verziót még nagyobb őrület van meccseken l.
-
po1son
addikt
válasz
phoenix1989 #259904 üzenetére
Ez a 13105 nekem sem volt most egyszerű, persze light tankot segítség nélkül soha sem volt könnyű.
-
phoenix1989
őstag
válasz
po1son #259902 üzenetére
én annyira unom már hogy 90+% felett jön a bőnyálas szopatás. ahogy elérem a 90+-t minden megváltozik. a csapatok káosz. a tank 180fokos fodulatot vesz, addig sose gyulladt vagy kapott ammot, onnantól minden lövés vagy az egyik vagy a másik. egészan addig megy amíg vissza nem ver 87-88% kürölre ott megint kapsz egy csatát ahol letolod még az atya úristent is aztán kezdődik minden elölről. ezt a ciklust már baromira unom. most éppen su 2 122 gondoltam gyors letudom pikk pakk 92% aztán 4 napja mélytorkos. ja saját tiert azóta csak képeken látok, csak a +2
-
-
po1son
addikt
Ez ki lett centizve 95.0%-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zyxel NAS326
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest