Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
redzsi
senior tag
Van már autotelescope mod 9.0-ra? Annyira hozzászoktam, hogy mindig homlokomra csapok hogy elfelejtettem felpakolni a hálót+periszkópot.p
-
xenom0rph
őstag
Valami bugfix nincs arra hogy sniper mmódba ne essen a béka s*gge alá az fps?
-
mcwolf79
veterán
Hát ilyet sem láttam még public-on:
edshire-en mentem E75-tel egy FV215b 183-mal. Beleakadtunk egy IS8-ba és egy T57 Heavy-be. Az FV kiszedte 1 lövésből az IS8-at,én eltaláltam a T57-et. Ő elkezdte belém pumpálni a tárat, le tudott láncolni 2- szer is.Már mondom ennek ennyi , DE AZ FV beállt elém ,hogy fogjon 1-2 lövést :-O Na mondom ez igen, ebben van csapatszellem -
athomi
veterán
Még mindig nem sikerült megfejtenem mi veszi rá a sok nyomorultat 5-10k csatával, hogy Lakeville-n csata ütközetben a mocsárba menjen kempelni?!
-
PaJa1
őstag
Köszönd magadnak...
A Team battle lényege, hogy meg lehet válogatni azt a 6 embert és tankot akikkel/amikkel csatába indulsz.(#54280) Spenike
Értelmezd a mod nevét... a saját csapatod tankjainak körvonala fog megjelenni ha a beállított távolságnál messzebb vagy tőlük. Nálam működik(#54249) Mogyesz75
Borso... ha jól sejtem akkor a 8as szintű WT-ről van szó. Nagy csúzli szerintem Team battle módban érdemes. Randomban inkább stílus függő. -
Angel1981
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #54281 üzenetére
Igaz, de akkor már az RNG egy jó ideje Róma ellen dolgozott.
-
ddt500hu
veterán
Na 60 csata után a következő tapasztalataim vannak az FV215b 183-al. Szerintem 4-ből 1X adja be golddal a full sebzést. Általában 4-ből 1X lövök bele medium tankra vagy oldalról hevyre.
Szemből nagyon ritkán adja be még haslövésre sem mindig. Viszont ezzel együtt is nagyobb az átlagsebzésem mint az obj.268-al. (A legnagyobb sebzésem eddig 1968dmg egy JPZE100 oldalába).
Amin meglepődtem az a pontossága. Szerintem pontosabb mint amit az adatok alapján várnánk. A lövedék lassú és nagy ívben száll szóval mozgó célra csak középtávolról vagy annál közelebbről érdemes vele lőni.
Szellőzéssel, töltésgyorsítóval, pudinggal levittem a töltésidőt 23,7-re de nem éreztem a hatását szóval a puding ugrott és felkerült a periszkóp is (szellőzés helyett).
A lényeg, hogy egyedül nem nagyon szabad vele kóricálni mert ha cserbenhagy az ágyú akkor véged. Bár az ágyú nem hagy cserben max. a gold ammo. Tegnap egy 1100hp-s JT ellen mentem 1v1-be fogtam és betöltöttem az alap lőszert. Kiszedte mint a szart.A lényeg ha lemmingtrain indul akkor fel kell szállni rá.
4-5 nap és összejön a JPZE100. Érdekes lesz vele összehasonlítani.ui. Ja és prémiummal lehet vele pluszos kört futni. Ma reggeli első csata. 5 gold lövés, 5492 dmg, 0 sérülés és győzelem 12329 credit hozam.
ui2. Eddig 1x fogyott ki a lőszer. -
dfsz34
őstag
Hamar keltek a lövöldözős játékot játszók, megüzentem az is6-nak, hogy jobb, ha eladja a tankját, de nem értette meg az üzenetemet:
- Sell your tank idiot coward. 0 dmg
- stfuT30-al védtem az utcát hull down-ban és ha az is6 nem hagy ott és nem bújik el, akkor lehet, hogy még sikerült volna a bravúr is, mert így is kiszedtem kettőt a négyből. Az is6 meg kapott egy olyan gangbaget, hogy könnyesre röhögtem magam, de tényleg nem értem mit hisznek ezek a szerencsétlenek? Hogy el tud bújni és majd az ellenség foglal, amikor tudják hol volt és meg fogják találni. Totál szerencsétlen idióta, ha ott marad harcolni, akkor az ellenség nem kap hátba miközben töltök, legalább ennyi haszna lett volna, bár szerintem sebezni akkor sem tudott volna, de legalább golyófogónak jó lett volna.
-
Bazsa01129
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #54279 üzenetére
XVM\Configs mappába tedd az xvm.xc filet
-
Simulacrum
senior tag
válasz
SchumiBácsi #54279 üzenetére
Gondolom valamilyen xvmed már van fönt, ami mondjuk több kis config fájlból veszi az adatokat. Vagy azt csinálod, hogy megkeresed a lementett fájlban a neked szükséges részt és beteszed a megfelelő kis fájlba vagy az xvm/configs/@Default könyvtárban levő @xvm.xc fájlt írod a lementettel felül. Illetve ha nem csak @Default van a configs könyvtáradban, akkor a másik ott levőben levő ugyanilyen fájlt. Nem 100%, hogy ez így jó lesz, de van egy érzésem, hogy így kellene.
-
Spenike
tag
Hali
Skacok ez működik valakinél ?
http://worldof-tanks.com/0-9-0-allied-silouhettes-always-for-wot/
Elvileg látni kellene az ellenség sziluettjét ...
-
Hali all!
Szerkesztgettem az online editorral az új 5.2.1 XVM-et eddig sikertelenül.Az volna az elvárás hogy a játékosok felett több adat jelenjen meg: effy, csaták száma, stb. Ezeket mind be is lőttem, utána mentés, de ha azt a fájlt ami lejött beteszem a helyére, egyáltalán semmi nem működik, mint ha nem is volna fent az xvm. Illetve pár dolgot kiír a tankok fölé, de összességében használhatatlan, a többi része ilyenkor.
Ha a szöveget kimásolom és az eredetiben lévő után teszem be, az meg olyan mint ha semmit nem csináltam volna... ugyanúgy működik mint alapban, de úgy elég szegényes az infó. Valaki írja már meg hogy oldotta meg ezt a problémát, ha egyáltalán van megoldás
Előköszi!
-
dfsz34
őstag
válasz
Viktoár #54275 üzenetére
A WoT most és minden hétvégén átalakul egy tankos lövöldözős arcada játékká, így kell hozzáállni és mindjárt érthetőbb lesz
Olyanok játszanak tömegével ilyenkor, akik nem tekinthetőek még kezdőnek sem, hiszen nem érdekli őket, hogy megtanulják ezt a játékot, csak lőni akarnak, meg nagyot odatoszni az ellenfélnek, nagyjából ennyiben ki is merül a stratégiájuk és az elvárásuk ezzel a játékkal szemben. Ha felvillan egy ellenfél valahol, akkor egyenes vonalban megtámadják és amíg tart a saját hp-juk, addig lőnek, aztán mennek vissza a garázsba.Ez a gyakoribb fajtájuk, a kicsit ritkább meg a félős és a csata végéig lapító, de egy mozgó elefántot sem képesek eltalálni 10m távolságról, úgyhogy sokat ők sem érnek.
-
Viktoár
addikt
Normal csata: Siegfried line!
Nálunk piros és narancssárga (szakaszok) játékosok,max 2-3 sárga.
Ellenfél,kék klán szakaszok,ami nem az zöld.
Győzelmi esély az xvm szerint 20%
Eredmény 4:15-re nyertünk.Az elején valaki beírta közös csetbe hogy barbarian vs pros.Hát győztek a barbárok.
-
yarsley
aktív tag
-
Th1sN04ll
senior tag
Kb 28 kör óta JGpzE-100, és E3 kombót tolunk platoontársakkal, ez idő alatt az egész családunk csuklott hatalmas kombó
-
superfly2
tag
Valaki nem tudja hogy szakaszban mitől fagy meg a játék?
Aslain mod van fent, bocsi ha volt már a kérdés -
otto14
őstag
Napi bukta. Nézzétek már meg, mit csinál az E75, IS8 és az IS3
PPfff Én sem vagyok túl jó játékos, de azért oda tudok figyelni, hogy hol kéne segítség... -
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #54258 üzenetére
Frankó, majd remélem megmutatjátok irl is.
nincs valami fan pályázat most ahol értékelik az ilyent pár ezer g vel?
Kell kötnie még1 et és akkor mehettek szakaszban -
válasz
sebijani1982 #54254 üzenetére
Köszöni szépen mindenkinek a dicséretet. Egyébként kifogástalanul főz
-
dfsz34
őstag
válasz
Lunky88 #54253 üzenetére
Úgy látom, hogy neki kell állnom a borsó ásznak újra. Nekem kb 3,5-4 hónapja még 2300 prémes xp-re csak első osztályt adott, mert valahol 2400 és 2500 között volt az ász határ. Most már kicsit lejjebb van, bár még mindig az egyik legnehezebben megszerezhető. grat a körért.
-
Angel1981
veterán
válasz
Cray Tyler #54235 üzenetére
Király!
-
Hauptmann
veterán
A bekarikázott szöveget hogy lehet eltüntetni?
A másik, hogy a játék közbeni playerspanel állandóan a legnagyobb méretben nyílik meg a csata elindítása után, ezt hol lehet átállítani?
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Nagyon ügyes!!!!! Ha főzni is ilyen jól tud, akkor Tied a főnyeremény!
-
válasz
Habib[HUN] #54244 üzenetére
Megkérdeztem, azt mondta fejből csinálta. Így nincs minta, neten ő sem talált, pedig keresett. Néha megnézte, hogyan néz ki egy T-54 és ennyi.
-
törölt tag
Borsó tulajoktól kérdezném, hogy megéri rátenni a nagypuskát?
Az alap ágyúval is néha olyan érzésem van, mintha saját halálcsillaggal szaladgálnék a csatamezőn.Repeszpáncélt vajon van-e értelme rátenni?
-
Asbee
veterán
Nem tudjátok a bővített dmg panel a chatben miért nem mutatja a ki lőtt rám, és mennyi a töltési ideje? Mintha valamelyik moddal veszne össze. Hátha valaki használja és találkozott ilyennel.
-
PitLee
őstag
válasz
jano_77 #54021 üzenetére
Tank Icon Maker + egy kis konstruktivitás
A progi fájljaiban kiegészíted a hiányzó tank neveket és a Jimbo tank ikonokat töltöd be vele....
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Üdv
Asszonyom kérné a mintát, hogy legyártson valami hasonlót. Nekem még csak Wot-os pólót csinált, meg ugyanilyen androidot.
-
joergie
őstag
válasz
ez nagyon respect. minden elismerésem a hölgynek
-
Djuree
félisten
vki találkozott már ilyennel? mi lehet a baj?
felraktam szülőknél a gémet és a jimbo célkereszt fele a jobb alsó sarokban jelenik meg. -
sutyi^
senior tag
válasz
Hiteles a környezet is. In-game is mindig zöldségekkel vagyok körül véve.
-
Th1sN04ll
senior tag
Hát emberek ma olyan ostoba köröket megyünk egész eddigi meccseimből van vagy 2 ami megcsinálható videónak, a többi feledhető... látszik hogy hétvégén az ovisok is odaülnek a gép elé....
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Elismerésem a hölgynek,szerencsés vagy
-
Bingisz
addikt
válasz
#43783936 #54233 üzenetére
Gondolom a sok kicsit sebzést külön vette a rendszer, és azt hitte, hogy folyamatosan őt lövöm.
Mind1, amúgy is van egy kis dolgom. Addig viszont:
Új WG sorozat indul Olgával az élen!
Első rész: Parkoljunk tankkal!(#54234) r1E3S3E7T: Nem bírok mán magammal, folyamatosan bannolnak a hivatalos fórumról is....
...jah meg a magyar WoT klánok TS-eiről is...
-
Barátnőm pár hete kérdezte, hogy milyen tank az ott a kijelzőn (akkor grindeltem T-54el a ojjekt140 felé). Mondtam neki a típust. Ma letett elém egy T-54es tankot az asztalra, mintegy meglepetésként o.O
Így néz ki akcióban (mert természetesen a hölgy bevetés közben szerette volna lefotózni):
Tiszta dragon ridge-fíling nem? :
-
Úgy hallottam hogy 22-én jön valami javítópatch.Tud erről valaki valamit?
-
arpeen2
senior tag
Gnome (ágyú és motor) modpack után nincs a Hellcatnak ágyúhangja, tud vki segíteni ?
-
mrszitya
senior tag
válasz
Bad Pritt #54224 üzenetére
FTR-en pont van erről egy hír, de én nem olvastam bele: http://ftr.wot-news.com/2014/04/19/earn-375-gold/
Más: asszem' te panaszkodtál talán tegnap chat-spam ügyében. Neked is csak javasolni tudom a BattleMessenger-t, még nem frissült ugyan, de a tesztjeim szerint működik (oldalamon is fent van). Csináltam is egy friss demo screenshot-ot a mod debug állapotában. Ami pirossal kiemelt, az nem jelenhet meg "éles" állapotban, tehát mind blokkolná.
-
mrszitya
senior tag
válasz
xenom0rph #54218 üzenetére
vBAddict: róla tervben van cikk az oldalamon, de mivel úgysem mostanában fog elkészülni, súgok.
Teszem azt, meg akarod nézni az IS-3 adait, pl. a többi tierbeli társával összehasonlítva a nettó bevételeit:
1. vbaddict.net/statistics.php
2. Legörgetsz a "By Tier" részig, kiválasztod a "Tier 8"-at
(még nem fog listázni semmit)3. Legörgetsz a "Credits" részig, kiválasztod a "Net Income" kifejezést
(ésvoálávoilà)4. Természetesen tovább is szűkítheted a kört, csak a 8-as nehez tankokra bontva például. Ehhez irány a "By Type" és azon belül "Heavy".
5. Avagy olyat is lehet persze, hogy minden nehéz tank nettó keresete listázódjon, ehhez a "Tier" részben az "All"-t kell választani.
A lényeg az, hogy csak akkor listáz, ha legalább két szűrési feltételt adtál neki.
Ha megvan a lista, persze a kék sáv alatti keresővel is szűkíthetsz még, ha teszem azt, csak az "IS" tankokat szeretnéd látni a listában. Kék sáv felett írja ki egyébként, mi a fő szűrési feltétel, azon belül pedig a többi szűkítési lehetőséget, amit beállítottál.
-
Bad Pritt
félisten
Megvettem féláron a T2 Lightot.
Ha megcsinálom a 75 győzelmet vele meg a többi nyomoronc lightommal, akkor a teljes árát adja majd, vagy a játék tudja, hogy féláron vettem és a fele árát írja jóvá? -
emre
veterán
válasz
Iron Funeral #54219 üzenetére
Nem az értékkel van bajom, hanem azzal hogy a mod egy része nem működik megfelelően, meg akkor inkább wn7-et mutasson.
-
emre
veterán
Azt tudja esetleg valaki hogy mit kell tenni azért hogy a wn6 és az eff értékre is kiírjon valami? A szerzőt már kérdeztem de eddig még nem érkezett válasz.
-
dfsz34
őstag
válasz
SoulReaver #54211 üzenetére
Hát igen, ezért már érdemesebb szólni, rinyálni is akár.
Ilyenkor hétvégén a játék nem játék, hanem nem is tudom mi, olyan lövöldözős tankos arcade játékba megy át.
Az a gond, hogy ezek a nemtörődöm igénytelenek tönkre teszik a másik ember szórakozását. Igazából ezekkel az a gond, hogy ők nem kezdők mert nem is akarják soha megtanulni ezt a játékot csak lövöldözni akarnak a tankos játékban és mekkora királyság már ez ,ennyi. Az agyuk nem képes ennél több információt feldolgozni.
T95 már sokadszor járok úgy, hogy mire beérek a városba highway-en vagy más pályákon mire az ütközőponthoz érek vagy a saját csapatom elhullott teljesen vagy az ellenség. Az első eset még olyan szempontból szerencsésebb (mert kb, sz.rok a WR-re), hogy legalább akkor sebezni tudok, de ha az ellenfél hullik ilyen iszonyat gyorsan, akkor esélyem sincs maximum ha egy menekülő valaki a csövem elé kerül, máskülönben nulla sebzéssel fogom zárni a "játékot".
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #54211 üzenetére
a nyúlrambóság sajnos teljesen általános jelenség minden játékban(főleg a magyarok között)
ez a bukta ebben a játékban hogy itt nem lehet válogatni a szerverek között mint a cs-ben -
Arpee78
senior tag
válasz
Bad Pritt #54193 üzenetére
Vbaddict heatmaps és Tazilon oldala
Felhívnám a figyelmet a vbaddict eme jóságára. Statisztikák felszerelésről, legénység skillről, fogyócikkről, etc. Mielőtt valaki ezekről kérdez itt fórumon ellátogathatna ide.
-
SoulReaver
veterán
Ezt a játékot tényleg ennyi ostoba tolja? t7 amx m4 45 el megyek.., t8 tankok az ellenségnél, mindenki piros, nekem a fejem az idegtől, rámegyek az is-3 ra, lőttem bele egyet, elkezd hátrálni, megyek utána, látom már nagyon menekül, és végig lőttem a seggét, míg menekült... de könyörgöm... mit éreznek ezek? t7 ben ennyi agyhalottat én még nem láttam... sírok komolyan.. De elbuktuk a csatát, mert vagy afk az egyik csapattárs, vagy nem látja, h ki lövi, vagy nem jön segíteni, és mikor rá szólok, h miért áll a puszta közepén egy fingnyi bokorban, akkor vissza ír, h "kuss, te már meghaltál" ...
-
dfsz34
őstag
válasz
remington2 #54204 üzenetére
Már nagyon sok rinya volt a játékban, az aktuális az aranylőszer, de akkor most jön a mod rinya.
Van pár mod egyébként, ami tényleges előnyt ad, de a többség csak plusz info a világon semmi más.
A bohóc ruha is gyakorlatilag felesleges, ha valaki nem képes megtanulni, hogy hova kell lőni, akkor kész, mert már 150-200m távolságból sem látni jól és persze nem is oda fog menni a lövés az rng miatt.
Közvetlen közelre meg mondom, tényleg nagyon amatőr, aki ennyit sem bír megjegyezni és ettől nem lesz jó játékos, sőt.
A zoom meg olyan ugye, hogy a jelenlegi spot rendszerben szükség van gyakran nagy távolságú lövésekre és 1900x1080-ban már 300m-ről is légypiszoknak látszódnak a tankok. Itt nem a lövésről van szó, hanem, hogy egyáltalán az egérrel rá tudjon állni a célra az ember.
Lehetne még sorolni, vannak tényleg illegál modok, de szerintem olyant nem láttál itt egyik képernyőképen sem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
remington2 #54204 üzenetére
Lassan már én is csak az aimbot modok reklámozását várom.
-
remington2
senior tag
válasz
Napfénysüti #54200 üzenetére
Ezt a játékot addig nem lehet komolyan venni, míg gátak közé nem szorítják az esztelen moddolást, pontosabban azokat a modokat, amelyek jelentősen megkönnyítik a játékot (ezért teljesen nyugodtan lehet őket csalásnak nevezni). Pl. zoomot növelő modok (jobban rá tudsz zoomolni, bohóc-skin (IDE lőj), lőtávot minimapen jelző mod, stb. stb.
Aztán ha egy casual felmegy este munka után 2 körre, a sok szarrágó agyonmoddolt pöcshuszár azonnal szarrálövi az összecsítelt kliensével. Hogy lehet használni a modokat mindenkinek? Ja persze, mint a doppingot is, csak akkor sem igazságos (törvényes), jogtalan előnyhöz juttat.
Elnézve a screenshotokat, néhány ember klienséből már csak az AI mod hiányzik, hogy a játékos jelenléte nélkül is tudjon "játszani" . . .
Arról nem beszélve, hogy aztán vérpista egy-egy patchnél végigsírja a topikot, hogy nem megy a bohócskin, meg ez meg az nem működik, rohadjon meg a WG . . .
-
Viktoár
addikt
Teljesen játszhatatlan a játék.folyamatosan ketchup szószba tesz az mm.
A csapat nagy része már az első 2 percben halott. 4 játék 4 vereség.
Azt látom hogy sok zöld és kék játékos is van de egy sincs az én csapatomban.A vizes pályáktól meg már félek mert 1-2 játékos rendszeresen megfullad rögtön a kezdés után.Hogy mi a tervük olyankor azt nem tudom,de nem véletlenül pirosak az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- EAFC 25
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Redmi Note 7 - nota bene
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest