Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
Simulacrum #52168 üzenetére
Pár napja kb. ugyanezt írtam le. Minden elismerésem az olyan jó játékosnak, aki light tankkal mer játszani.
Köszönöm
-
Angel1981
veterán
válasz
yarsley #52198 üzenetére
Egyetértek, a legutóbbi videójával is ez a bajom.
Igen, nagyon jó játékos, ez nem vita tárgya, de amikor EKKORA GYÖKÉR az ellenség, az nem mutat meg szinte semmit magából a tankból, így a hozzá fűződő dicséreteket is kicsit hiteltelenné teszi!
Többek között ezt a meccset is nem ő nyerte meg, hanem az ellenség vesztette el - szerintem még egy IS-3-mal is lehozta volna!
(Nem véletlen, hogy még véletlenül sem mutatja az ellenség eredményeit - szerintem akár 10 nulla dmg-s is lehet köztük!).
-
yarsley
aktív tag
válasz
Simulacrum #52182 üzenetére
Egy adag paradicsom kozott nem igazan derul ki semmi a tankrol.
-
myckey
veterán
válasz
Bingisz #52193 üzenetére
mikor volt az is-6 event,há az elején verdestem a fejem a falba,hogy mi az anyját kezdjek az 59-16 mahinával
azt a végére valahogy átverekedtem magam rajta
Zadia
igazából sztm egyik se rossz gép.
mellé lehetne mondai még akár az indijány parízert,vagy a japó tr8 medet is.
jók a tr8 medek.mérföldekkel használhatóbbak mint a tr7 -ek -
Zadia
senior tag
válasz
Bingisz #52193 üzenetére
Messze nem érzem jónak a medek közül,pedig van Panther II-őm , T-44-em is.
Ezek közül a legjobb a T-44.myckey: A T20-al jó volt a játék. Sőt élvezetes.Gyors volt pörgöt - forgot.
A Pershing ehhez képest lomha amilyen szintekre berak tier 9-10 közé ott a löveg nem nagyon ér semmit,bár fordulni jól fordul. -
Bad Pritt
félisten
válasz
SoulReaver #52177 üzenetére
Nagyon zsír, addigra kb hazaérek
-
Bingisz
addikt
Minek neked light?
Hogy rendesen light tankozz, vagy csak át akarsz rajtuk menni, hogy kihúzd az adott ág következő tankját?
Mert az első esetre én egyiket sem ajánlanám a 3 közül. Arra ott a Chaffe, a kis Leopard, vagy a Luchs. Vagy nagyobb tierben a francia és a kínai tier 7-8 light, és persze a T71. -
scyllarus
veterán
válasz
Lunky88 #52173 üzenetére
Akkoriban csak az az út vezetett a T-34-hez, máshonnan nem lehetett kifejleszteni. Gyűlöltem minden percét a vele töltött játéknak. Na jó, nem, volt 2 perc egyszer, amit élveztem. T8-as csatában Wideparkon előrerongyoltam a sínek mellett, megkerültem valamelyik orosz 8-as TD-t, és lövöldöztem a fenekén az ajtót. Forgolódott szegény, de esélye sem volt. Persze azzal a nagyszerű ágyúval sokáig puffogtattam, 14 lövésből elment 75% HP-ja, aztán visszajött egy T-29-ük, és egy lövéssel kiszedett.. Az poénos volt addig. Akik nálam sokkal jobban értenek a lightokhoz, azok is azt mondják, hogy az egy fos. Túl kell rajta valahogy lenni. A Tank Ász meglett vele valahogy, már nem emlékszem hogy, de nem szerettem, nagyon nem. Amíg nem játszottam a B1-gyel, "a játék szerintem legsz.rabb tankja" büszke cím birtokosa volt.
-
Zadia
senior tag
válasz
Napfénysüti #52175 üzenetére
Ezeket jó tudni,mert készülök light tankot venni,de én a T21 és az 59-16 között vacilálok.
Esetleg MT-25Főleg ha lesz esetleg valamilyen akció ( leárazás) a hétvégén.
-
jano_77
nagyúr
válasz
SoulReaver #52177 üzenetére
Tedd fel EZT a modot és nem lesz többet problémád a saját tank kilövésével! Persze, ha van ellenséges tank köztetek, akkor tudsz rá lőni vagy ha lövés közben megnyomod a bal oldali ALT gombot, akkor szintén.
Szerintem nagyon hasznos, engem gyanítom sok bantól mentett már meg.
Persze volt olyan, mikor annyira elszakadt a cérna, hogy lenyomtam az ALT-ot és csak azért is bele lőttem a retard majomba! -
Simulacrum
senior tag
-
dvids
aktív tag
válasz
Napfénysüti #52175 üzenetére
Igen, a 12t nem valami fényes darab. Az ELC kiemelkedik a nagyon alacsony profiljával és mozgékonyságával, a 12t után a 13 75 lényegében teljesen ugyanaz a játékstílus, csak sokkal jobb mindenben, a 13 90 meg még egy szintben előre lép. Az ELC-t és a 13 90-et megtartottam, azok a fun tankok a vonalon, a köztes az csak időtöltés amíg kihúzza az ember a többit. Persze azok se rossz masinák.
-
PaJa1
őstag
Én a chatet nem kapcsolom ki, a hülyeségek és a spam tényleg indokolná, de az esetek többségében tanács, figyelmeztetés megy rajta. A végén meg hülyézem a mieinket ha tényleg nem akarnak nyerni
Még nem volt eltiltás
-
yarsley
aktív tag
válasz
csapee #52166 üzenetére
Egy laza 180 ha meg eletben vagy az erdo vegen, es visszamesz ahonnan jottel. Mondjuk ha felspottoltal 3-4 tankot utanna mar lehet is fordulni.
Tegnap lett elit a 13-90-esem, iszonyat elvezetes volt vele jatszani full camo-s legenyseggel. Ha barmikor ugy ereztem, hogy sz.r a support akkor egyszeruen odebaltam. Csata kozepen akar heavyket is lehet apritani, ha nekialnak kozelharcban izmoskodni. (Mondjuk support TD-kre figyelni kell) -
SoulReaver
veterán
válasz
Angel1981 #52174 üzenetére
Én pont most lőttem ki egy nyomorék naracs t-54 -et, mert mentem neki segíteni 4 tank ellen, erre elém áll, mikor vissza tolattam volna, blokkolt, menekülni akartam, elém állt, kaptam miatta sebzést, na mondom ha ilyen nyomi vagy akkor szájonárá... 15:58 ig pihizek, addig kajálok stb.. XD
De am. nem értem miért ad esélyt rá, h a csapattársadba beletudj lőni...
-
Angel1981
veterán
válasz
Lőjön csak, majd jön érte az 1 hét / 1 hónap pihi!
Jól tette a WG, hogy bekeményített TK tekintetében, tényleg kevesebb a TK troll! -
xenom0rph
őstag
válasz
Úgy olvasom, hogy te értesz a light tankokhoz. Én most a T21-et húzom (próbálom húzni) de nem igazán megy vele a játék.. Hogyan milyen stílusban próbáljam használni?
mert szinte csak vesztes csatákat megyek vele. Annyira nem is gyors :/
-
scyllarus
veterán
Az amerikai szerveren is lag volt, másnak, más szolgáltatótól. Ez a WG sara.
Az AMX 12t-m meg 2 hónapja megvan, de még egy kört sem mentem vele. Egyszerűen félek az idióta csapattársak + 0 sikerélmény rám váró keverékétől... -
dvids
aktív tag
válasz
Ez a statfetisizmus ártalma.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
dfsz34 #52156 üzenetére
Pár napja kb. ugyanezt írtam le. Minden elismerésem az olyan jó játékosnak, aki light tankkal mer játszani.
Mikor kék játékos osztja nekem az észt, hogy hogyan kellene könnyűtankkal játszanom és kilövéssel fenyeget, ha nem spotolok neki, akkor még bennem is felmegy a pumpa. Hogy lett ez kék, ha fogalma nincs róla, hogy talán nem az a jó scout aki azonnal meghal, de ő egyet tud lőni az ellenre?
Már kék játékostól se lehet elvárni úgy látom, hogy elhiggye tudom mit csinálok. Akkor mit várhatok egy pirostól vajon? -
-
Zadia
senior tag
válasz
Ry0K3N #52162 üzenetére
Az ilyet megfigyeltem én is,bár jelenleg nincs könnyű tankom,de néha van úgy ,hogy nem kell belerohanni rögtön az ellenfélbe.Ekkor jön a noobozás meg szitkozódás,hogy miért nem spottol és tetejébe olyanoktól akik megtehetnék,hogy skoutoljanak,mert ugye gyors med tank van alattuk.Á ők nem inkább állnak a szikla mögött mint egy TD és vadásznak
,közben meg szidják a könnyű tankos emberkét.
-
dfsz34
őstag
válasz
yarsley #52158 üzenetére
Ez tényleg így van, de mivel egyedüli scout voltam, megpróbáltam az artyt megtalálni, mint másodlagos célpont. Néha bejönnek az erdőbe, de leggyakrabban a kőház mögött a kis emelkedőn szoktak tanyázni.
Az erdő mellett mentem már el és valóban egy nagyon jó felderítési útvonal, de egy gondot látok vele. Az ellenfél általában a térkép szélén szokott támadni az erdőben és őket nem látom onnan. Ha több felderítő van, akkor viszont tényleg ez a leghatásosabb, egy menjen az erdőben a térkép szélénél és egy meg az erdőn kívül nagyjából takarásban és mindenkit megtalálnak az biztos.
-
Djuree
félisten
válasz
dfsz34 #52156 üzenetére
én már kikapcsoltam a csetet. sokszor akarok beírni vmi lebaszást de mindig ráeszmélek h hoppá, nem tudok.
így ban se lesz, meg van oldva, meg nem is idegelem fel magam annyira. látom h hülyék, jóvan, le vannak fosva.
teljesen közömbössé teszem magam a hülyékkel szemben.
-
dfsz34
őstag
Na, offenzív chat miatt kaptam 3 napos chat ban-t.
Nagyszerű, de amilyen idióta felhozatal van, ki kellett osszam őket.
Amióta ennyi a primitív játékos, azóta nagyon keserves könnyű tankkal menni, de az akció miatt meg kell csinálnom 75 győzelmet és ráadásul az első 10-ben lenni, ami nekem legalábbis nem mindig sikerül, a győzelmet meg könnyű tankkal nem nagyon lehet lehozni, vagy nyer a csapat vagy nem, amit tudok megteszem, de észrevehetően nem nagyon tudom befolyásolni az eredményt.
Mindegy is, csak egy példa, amiért elküldtem a büdös csába az egész bandát. A varázserdő várt rám és nem szoktam egyből berohanni (hiába megy az ugatás, meg a kilövéssel való fenyegetőzés a chatben), hanem várok, hadd helyezkedjen el az ellenfél kényelmesen és még azt is megvárom, hogy a másik oldalon a dombon legyen valami aktivitás, mert a TD-k oda fordulnak, a többi tank meg ugye nem szokott mozdulni, de a tornyát legalább elfordítja és akkor már az könnyen sebezhető.
Csak 6 ellenség jelent meg a másik oldalon, úgyhogy már előre dörzsöltem a tenyerem a szép spot dmg-re, de hiába persze. Nem tudom miért, de az ellenfél még kb 2,5-3 perccel a kezdés után is mozgásban volt és kereste a helyét és a TD-k meg ba.ztak oldalra fordulni, nem érdekelte őket a célpont.
Úgyhogy súlyos hibát vétettem, olyan ellenséget spotoltam fel, akik még mozogtak és akik nem az oldalukat mutatták. Így a hatás az lett, hogy szereztem 473 spot dmg-t 7-8 ellenséges tankon és természetesen ők kilőttek engem, bár a kőházig azért eljutottam és nem sok hiányzott, hogy az artyt is spotoljam.
Ennyi célpont és szinte nulla sebzés? Mert mozogtak és mert be voltak forgatva és mert nem az oldalukat mutatták, a moronok ilyenkor nem tudnak sebző lövést leadni a rendelkezésre álló 20-25 másodperces időintervallumban.
Ez csak egy tipikus példa, hogy mennyire nehéz a felderítő dolga és ha ilyen a csapat, akkor mennyire nem lehet számítani a spot dmg-re sem. Radásul folyamatosan inzultálnak, ha passzív módon spotolok és véletlen elfoglalom a nagy tank bokrát, akkor kitol onnan (pl egy is3, ami annyira vaksi, hogy mit akar ott egész pontosan csinálni? ja menjek és haljak meg, hogy neki legyen célpontja) stb.
Nem fog hiányozni a chat, lehet, hogy ki is kapcsolom örökre.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Napfénysüti #52152 üzenetére
Egyet értek....szerintem sem a csicsával kellene foglalkozniuk! Pont leszarom, hogy mennyire kidolgozott egy csavar vagy szegecses illesztés a tankon (HD), meg mennyire lifeg egy antenna a tankon menet közben! Oldják meg végre - és ne tologassák folyamatosan maguk előtt - a többmagos használatot illetve a számtalan bug-ot, ami a verziók váltásakor folyamatosan előkerül vagy éppen vissza kerül a játékba!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
scyllarus #52125 üzenetére
Egyetértek. Nálam is sokadlagos a grafika főleg hogy minimumhoz közeli beállításokkal tolom és ígty is ugyanannyira beleélem magam mintha csilli-villi lenne minden. Inkább a több magos támogatást oldanák meg és akkor lehet még a gyengébb gépűek is kicsit feljebb tekerhetnék a beállításokat.
-
Viktoár
addikt
A múltkor már említettem hogy kellene egy olyan szankcoinálás hogy aki piros vagy narancssárga az ne játszhasson T7-8 felett.Egyszerűen amíg nem tud hozzátenni a csapatjátékhoz addig gyakoroljon a low tierben.
T5-ben még elmegy a hülyeség meg bohóckodás de 9-10 ben már illene gondolkodni is.
-
Angel1981
veterán
válasz
scyllarus #52139 üzenetére
"én még az Alone in the Dark 1-en szocializálódtam, ott aztán a játékélmény volt a lényeg, a vektorgrafika "szépségéről" nem beszélhettünk
Én beleélem magam akkor is, ha a mostani marad."+1
Én már a Dune II-t is hihetetlenül hangulatosnak találtam; végtelen homoktenger, hatalmas távok, hatalmas tankok, hatalmas bázisok stb. - a mentat képek alapján képzeltem el minden csatát, a valós kinézet vajmi keveset zavart / érdekelt.
-
Bingisz
addikt
World of Tanks: Developer Diaries 2014 - Game modes
Érdekes, főleg úgy, hogy eddig ilyenekről nem nagyon volt szó.
-
Zadia
senior tag
Tele a tököm. 2 csapattársam is csak nézte ahogy szarrálő 1 Hellcat, Churcill I, ARL44.
Panther II-vel voltam és csak álltak a hátam mögött.Javasolni kéne a WG-nek,hogy a faszkalap játékosoknak nyissanak egy eu-3-as szervert, ha már úgy is automatán van alapértelmezve a belépés.
Bingisz: Nekem 2 lehetőségem van. Maradok az Invitelnél vagy választom az általad és általam is nagyratartott T szolgáltatót.
-
Bingisz
addikt
válasz
psycroptic #52143 üzenetére
Nálunk csak a foch T-offline van....
-
Jolet
őstag
a tesztszeró is lagolt ki is léptem
-
scyllarus
veterán
Most mentem kettőt, meg egy klántársam is akárhol máshol (nem tudom hova valósi), ugyanúgy jártunk. Konkrétan érdekes a játék. FPS, ping rendben!!! de akkor is lag van. Mindkét csata végén dupla annyit sebeztem, mint amit játék közben írt, közben meg ettem a kefét, hogy nem találok el semmit. A tankok mozgásán is látszott (továbbment, fordult stb) hogy valami nem oké. A ping nem ugrott 78 fölé közben egy pillanatra sem.
Erre mondtam, hogy nekem ez fontosabb, mint a HD grafika. Persze, ne legyen csúnya, de én még az Alone in the Dark 1-en szocializálódtam, ott aztán a játékélmény volt a lényeg, a vektorgrafika "szépségéről" nem beszélhettünk
Én beleélem magam akkor is, ha a mostani marad. -
-
Bébá
tag
EU1 és az EU 2 szerver játszhatatlan a játék a magas ping és a lagg miatt.Ezt oldanák meg nem a HD modelleket.
-
PaJa1
őstag
Sz@r az idő odakint, így bent kuksolok.
Szakasztársakat keresek, aktív TS használattal!
Alvás közben még felraktam a teszt klienst is, akár ott is bohóckodhatunk. -
Zadia
senior tag
Ennyit az eu1-ről. 200-as ping. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
ddt500hu
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #52129 üzenetére
20 után összetöröm a monitort.
De visszahoztak 50%-ra. EU2 másnak is laggol?
-
dfsz34
őstag
válasz
Pedig fontos a grafika, meglátod majd.
Minél élethűbb az egész, annál mélyebb és átfogóbb a játék hatása.
Az igaz, hogy nem mindenki figyel oda minden részletre és mondjuk egy valósághű pipacs fel sem tűnik talán senkinek, de amikor az agyadban minden kép összeáll, akkor az összhatás, amit nehéz leírni teljesen más egy jó grafikánál, mint akárcsak egy közepesnél.
Vettem új tápot és végül is a régi táp miatt voltak a véletlen fagyások a játékban ha max grafikán ment. Korábban emiatt közepes alatti grafikával játszottam, most már maximumon van minden és bár szemre nem sok különbség, meg sem tudnám pontosan nevezni, hogy melyik részlet lett szebb és mégis. Az összhatás sokkal jobb maximumon, valahogy más érzés látni egy tényleg kidolgozott és minden részletében szép és profi képet a monitoron. Evvan, nehéz értékelni a tökéletes grafikát.
-
dvids
aktív tag
válasz
Ez a War Thunder hatása. A WoT-nak is szebbnek kell lennie, mert a látványvilág az első dolog, amivel a játékosokat el lehet csábítani és ez az, amivel a War Thunder is nyomul. A piaci verseny kényszerítette ki ezt a lépést most - persze valószínűleg amúgy is dolgoztak már rajta, de magasabb prioritásra mostanában kerülhetett.Különben én nem bánom hogy javítanak a grafikán, ráfér a játékra.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
Angel1981 #52113 üzenetére
Én értem, hogy most a kinézetre gyúrnak, csak nekem is tök sokadlagos ez.
Az én preferenciasorrendem ez lenne:
1. többmagos támogatás
2. felugró ping értékek, lagok megszüntetése
3. spot- lövésbugok elhárítása
4. normális TK-ban rendszer
.
.
413. HD modellek, környezet csicsa
A youtube-os WG videóban felállt a szőr a hátamon, amikor a csaj arról beszélt, neki hány munkaórája volt a pipacsmezőben. Szép, de hány játékost érdekel igazán, milyenek a pipacsok a lánctalp alatt?
Kb, mintha azt magyarázná a kolléga az elcseszett prezentáció után, hogy oké, hibás számokat mutatott be az Excel-táblában, de "higgye el, főnök, 2 napom ráment, hogy ilyen szép színesek lettek a fejlécek"..." -
mcwolf79
veterán
Huh... Nincs annál felemelőbb érzés,mikor egy tankról (ST-I) 1 ammo rack lövésből ledurran 1900 HP
-
Atlantis
veterán
válasz
Napfénysüti #52118 üzenetére
Tök mindegy szerintem...
-
Djuree
félisten
válasz
egyformán szar.
-
L4mie
veterán
válasz
régebben ugye azért volt értelme, mert az eu2-re menni, mert nem tudta vagy simán csak nem kattintott rá a szerverválasztásra minden páfrány és paradicsom, így kevesebben is voltak.
amióta automata a szerverválasztás alapértelemezve azóta nincs....értelme
-
Ry0K3N
senior tag
Kínai IS2-t melyik ágyúval érdemes kihúzni?
-
jano_77
nagyúr
válasz
Nálam a garázsban jelzi az XVM a pinget mindkét szervernél, de általában azonos! Időnként felugrik minimálisan egyik-másik, de az is változó.
-
ddt500hu
veterán
A prémiumos összeesküvő elméleteseknek. Előfizettem 30 napra=4 vereség zsinórban.
-
Angel1981
veterán
válasz
SoulReaver #52083 üzenetére
Akkor nem kéne free XP-t költened, ami nem business!
-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #52075 üzenetére
Mert egyszerűen hülyén néz ki, hogy van 400 tank a játékban, és abból most 12 vagy mennyi lesz a HD - a pályák sem HD-k.
Engem a játékélmény kompenzál, amúgy sincs időm a billegő antennákra meg a felverődő sárra figyelni meccs közben...
Majd úgy kb. fél év múlva, amikor a tankok legalább negyede HD lesz, bejön a Havok és a többmagos támogatás, és esetleg én is beszerzek egy új VGA-t, akkor majd átállítom! -
jano_77
nagyúr
Szokta vki nézni, használni a WOTCS.COM oldalt?
Mikor updatelték utoljára vajon? Most néztem az általános statisztikát és nem szerepel a médium tankok között az Obj.140!? -
simron
tag
válasz
Drenadar #52100 üzenetére
Hát igen az egyetlen használható ajándék prém tank szerintem is a Tetrarch volt, annak a lövege tier II-es csatában bőven elég, az egyik legjobb löveg oda szerintem. Talán még az LTP is használható valamennyire, a döntött páncélja egész jó védelmet nyújt jópár tank ellen tier II-III-ban, de a többi az kritikán aluli, főleg a T7 Combat Car szánalmas, de a VIC sem sokkal jobb annál. Én személy szerint jobban örülnék mondjuk két ingyen garázshelynek, vagy párszáz aranynak, esetleg valamilyen felszerelésnek a szülinap alkalmából.
-
Djuree
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #52106 üzenetére
tegnap engem is telibevert egy wtf e-100 társam, 700+ dmg.
-
Drenadar
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #52106 üzenetére
Zsömi! minek neked ellenség, ha ott vannak a csapattársak?
-
TESCO-Zsömle
titán
Jól kezdődik ez a nap... Alig foglalom el a helyemet T95-tel, rám jön a WZ, retardált E100-unk meg -aki mellékesen magyar volt- úgy hátba ver, hogy ki is szedett 1454 HP-ról...
-
válasz
Iron Funeral #52102 üzenetére
az a 152mm-es ágyú 100m-en (sem) volt pontos, nemhogy 4-500méteren mint a játékban... tudod mikor érne egy valóságnak nagyjából megfelelően modellezett 152-es (I)SU egy KT közelébe, ugye? mert sokszor úgy lövök 4-500-ra a trollgunnal, hogy a megboldogult leo1-em elsárgulna...
legalábbis a ruszkik azt mondták.
a HE lőszer így is jó eséllyel kiüt 1-2 embert... -
Drenadar
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #52101 üzenetére
amíg van garázshelyem én nem adom el... az indokom: Ha esetleg lesz megint olyan akciójuk hogy újra kapjuk valamelyiket (tetrarchra volt már példa, ill a 2es kis szarok) akkor jobban jön, ha a tank árát kapom goldban
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest