- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
SchumiBácsi #116859 üzenetére
nyerési esély szintén a settings-ben van(chance to win)
-
fradi81
veterán
válasz
SchumiBácsi #116810 üzenetére
Igen ahogy a képen látszik is.
-
fradi81
veterán
válasz
SchumiBácsi #116808 üzenetére
-
csapee
őstag
válasz
SchumiBácsi #69520 üzenetére
Azért jött még pár új light tank/(ág), pár map is vátozott.
-
Motyi
senior tag
válasz
SchumiBácsi #69520 üzenetére
A többmagos támogatástól nem kell csodát várni, a WG szerint 10-30% gyorsulást hoz majd, szóval reálisan számoljunk 10%-t.30 helyett lesz 33 FPS-ed vagy 50 helyett 55...nem nagy változás.Ha sebesség kell + minőség alá kell tenni a vasat vagy elfogadni a kompromisszumos élményt (low graf és/vagy low fps), csodára várni felesleges szerintem.
-
Diarmand
senior tag
válasz
SchumiBácsi #68575 üzenetére
Ha már egyetértés, én Schumi hsz-ének az első felével értek egyet. Észre kell venni, mikor nem megy a játék és akkor nyomni egy alt-f4 kombót. Értem én hogy farmolni kell, meg fejleszteni, meg játszani, de a sorozatos bukók nagyon hamar elveszik az ember kedvét a játéktól és magán a játékon is meglátszik. Hibát hibára halmozunk, előjön a teljesítési kényszer is. Egy bukó. Belefér. Kettő. Nem baj, a harmadik nyerő lesz. Ez is bukó. Most már nyerni kellene. Ez is vesztes. Miaf van a játékkal? Ennyi bukó után nyerni kell!! A-a. És megy is a kényszerből nyomatás a sorozatos vereségekkel tarkítva miközben egyre idegesebb a delikvens és már a saját alacsony teljesítőképességén is parázik. Pedig az első meccseken még jól ment, csak a csapat volt béna, a végén már ő is. De nem baj, nyomni kell, max más tankkal. Ha meg néha nyerünk ötből egyet, akkor meg azért kell folytatni, mert hátha a következő is nyertes lesz...
Ismerős a helyzet? -
Angel1981
veterán
válasz
SchumiBácsi #68571 üzenetére
Ez a legutóbbi hivatalos álláspont:
Traverse speed for T18E1 suspension changed from 28 to 18.
Crossing capacity for T18E1 suspension on solid terrain reduced by 43%.
Crossing capacity for T18E1 suspension on medium terrain reduced by 29%.
Crossing capacity for T18E1 suspension on soft terrain reduced by 7%.
Traverse speed for T18E2 suspension changed from 30 to 22.
Crossing capacity for T18E2 suspension on solid terrain reduced by 46%.
Crossing capacity for T18E2 suspension on medium terrain reduced by 40%.
Crossing capacity for T18E2 suspension on soft terrain reduced by 12%.
Top reverse speed changed from 8 km/h to 6 km/h.
Reload time for 75 mm Howitzer M1A1 gun for T18T47 turret changed from 4.8 s to 5.2 s.
Dispersion on gun traverse for 75 mm Howitzer M1A1 gun increased by 12%.
Reload time for QF 2-pdr Mk. IX gun for T18T47 turret changed from 2.1 s to 2.5 s.
Dispersion on gun traverse for QF 2-pdr Mk. IX gun increased by 17%.
Durability changed from 125 to 120 HP. -
kisküzdő
tag
válasz
SchumiBácsi #68091 üzenetére
Szerintem ez az [link]
-
scyllarus
veterán
válasz
SchumiBácsi #67533 üzenetére
Igen, a T5-öst újra meg kellene venned.
-
scyllarus
veterán
válasz
SchumiBácsi #67531 üzenetére
Nem. Akinek a KV-1S ott van a garázsában, azt lecserélik KV-85-re, legénység átképezve, modulok a depóban. És ennyi. A T5-ös KV-1S ki lesz fejlesztve, de nem kapod meg.
-
Chris0321
veterán
válasz
SchumiBácsi #66844 üzenetére
Ha jól emlékszem winchange-t kell keresni, most buszon vagyok nem tudom megkeresni mi a pontos szöveg. Úgy emlékszem egy rubrikát kell kipipálni és működni fog az élő is.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #66842 üzenetére
Mynames barátom ezzel a tankkal csinált Raseiniai hősök medált!
HGyu
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi #66842 üzenetére
Szvsz. a Cruiser I után a második legjobb tier2-es tank.
Az ágyúja bármit átüt, beleértve a PzIIJ front páncélját is.
Jó ágyú, nagy látótáv, mozgékony.
A páncéljáról nem érdemes beszélni, mert nincs.szerk.: Megjegyzem, öt percen belül lehet módosítani a hozzászólást. Egyesek szétrúgják a hátsódat, ha nem tanulod meg. Több mondanivaló is belefér egy hozzászólásba...
-
vhw
addikt
válasz
SchumiBácsi #66138 üzenetére
Eltérő szerver eventek, elérhető premium tankok, CW-k, bajnokságok... van egy pár praktikus oka, hogy nincs átjáróház.
-
Viktoár
addikt
válasz
SchumiBácsi #55154 üzenetére
Hát biztos nem a bishoppal zöldültek,kékültek,lilultak be azok a gamerek.
Hidd el,nem jó az semmire,max killeket lopni amikor már 100 alatt van az ellenséges jármű életerőpontja.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
SchumiBácsi #55154 üzenetére
Jön már holnap a javítás annak akinek kínja van...
-
scyllarus
veterán
válasz
SchumiBácsi #55131 üzenetére
Tudom, én sem sok reményt fűztem hozzá, de egy próbát megért. Persze nem segített.
Várom a patchet. Tényleg jön? Nagy a csend körülötte. -
zuchy
őstag
válasz
SchumiBácsi #55131 üzenetére
Hang moddal is csinálja a laggokat nálam (WWIIHWA), szóval nem alternatíva. De eleve az eljárással van a probláma.
-
Simi37
őstag
válasz
SchumiBácsi #54968 üzenetére
Ráadásul idén is csak a Hawocot fogják alátenni pedig azért van jóval erősebb motor is. Nem mondják már h Maus építésre van pénz de erre nincs.
-
scyllarus
veterán
válasz
SchumiBácsi #54665 üzenetére
Nekem tök elavult konfigom van, és egyszer sem dobott ki. Szerintem már nem is fog.
Van egy csomó problémám, lag, fps drop de ki nem dobott egyszer sem. -
Th1sN04ll
senior tag
válasz
SchumiBácsi #54641 üzenetére
Ugye érzed hogy mekkora hülyeségeket írsz?
Viktoár
Legalább van mit durrogtatni a jó öreg 212-velTermészetesen nekünk is kijutott ma a jóból nagy nehezen sikerült leszorozni a züzéreket csak.. volt hogy 2 percig éltünk, mert bejött egy light és megevett minket csak úgy, a csapat meg mint a szellemifogyatékos iskoláscsoport ment egy irányba
-
Simulacrum
senior tag
válasz
SchumiBácsi #54479 üzenetére
Kipróbálnám egy szűz red_mods mappával, amiben csak az xvm van, ami a legfrissebb.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
SchumiBácsi #54456 üzenetére
De, egyszálas a folyamat, más kérdés hogy rá tudod erőltetni, hogy két magon számoljon a cucc. Az meg megint más kérdés, hogy semmi teljesítménybeli javulást nem látsz akkor ha két mag pörög ~50%-on ahhoz képest mint amikor egy mag ment 100%-on.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
SchumiBácsi #54442 üzenetére
Pedig, ahogy Bazsa01129 írta utánam tényleg az a legegyszerűbb és úgy működnie kellene. Tehát a res_mods/xvm/configs/ könyvtárba rakni a készített xmv.xc fájlt. Ha nem azt látod, amit szeretnél, akkor ott más gond lehet.
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi #54453 üzenetére
dehogy egymagos
-
Bazsa01129
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #54279 üzenetére
XVM\Configs mappába tedd az xvm.xc filet
-
Simulacrum
senior tag
válasz
SchumiBácsi #54279 üzenetére
Gondolom valamilyen xvmed már van fönt, ami mondjuk több kis config fájlból veszi az adatokat. Vagy azt csinálod, hogy megkeresed a lementett fájlban a neked szükséges részt és beteszed a megfelelő kis fájlba vagy az xvm/configs/@Default könyvtárban levő @xvm.xc fájlt írod a lementettel felül. Illetve ha nem csak @Default van a configs könyvtáradban, akkor a másik ott levőben levő ugyanilyen fájlt. Nem 100%, hogy ez így jó lesz, de van egy érzésem, hogy így kellene.
-
Diarmand
senior tag
válasz
SchumiBácsi #51462 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi #51381 üzenetére
Engem csak a sebzés érdekel meg a kill... A többi csak dísz
-
CHaooSS
őstag
válasz
SchumiBácsi #51130 üzenetére
idézőjelben van a dolgozni. majd valamikor valaki megcsinálja aztán valamikor bekerül
A WG nem kapkod el semmit.. Roaming is képzelheted mikor lesz meg... kb 2030 és lehet keveset mondtam -
scyllarus
veterán
válasz
SchumiBácsi #48002 üzenetére
Pedig ott is aranyat ér egy jó scout... Az arty belő takarásba is.
Csak nem M5 Stuart?Annál kb. 1/3 xp-t szedtem össze, aztán bedobtam freeből a hiányzót, nem tudtam összebarátkozni vele. Utána "egy elvileg használhatóbb közepes tank" = M7? Azt sokan szidják, én szeretem.
-
scyllarus
veterán
válasz
SchumiBácsi #47923 üzenetére
A 4-es lightot direkt teszi be. Scout. És az az oldal jár jobban, ahol van ilyen, ha a gazdája tudja használni. Tudniillik az azon az oldalon lévő TD-k szépen látják majd az ellenfelet, és kicsontozzák őket, miközben azok még felfejlődnek, vakon.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
SchumiBácsi #47923 üzenetére
Igazából ez ma kb. az 5. ilyen kör volt azért szúrt szemet a dolog.
Kicsit bosszantó volt, mert kb. folyamatosan arty-biztos helyeken kellett "mozogni", mert a Jagdtiger akkora mint egy lakótelep, de legalább jó lassú, tehát roppantmód hálás célpont vagyok benne.
-
Pete55555
addikt
válasz
SchumiBácsi #47925 üzenetére
Ilyenkor újra meg kell nyomni az előre gombot...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #44707 üzenetére
Lehet én túl fiatal vagyok és az ezer éves technikai vívmányokon szocializálódtam, de én tájékozódáshoz térképet használok, vagy sokszor emlékezetből haladok
-
vhw
addikt
válasz
SchumiBácsi #44705 üzenetére
Ugye az megvan, hogy ezek annyira sokadlagos dolgok ebben a játékban, hogy csak na...
-
Scheff
tag
válasz
SchumiBácsi #44673 üzenetére
Neked komolyan feltűnik, hogy merről süt a nap? Nekem legkisebb gondom is nagyobb annál egy csatában, hogy azt vizsgálgassam, hogy megfelelő irányból süt-e a nap.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Nekem minden délután a szemembe süt a nap, mert délnyugati fekvésű a szobám.....és ablak előtt ülök.....
(bocs, ezt nem tudtam kihagyni
)
-
emre
veterán
válasz
Nem zavar, igazából sem ezt sem a madarak röptét nem szoktam figyelni.
-
válasz
SchumiBácsi #44036 üzenetére
Aztán most ha vennék CPU-t legyek résen:
Ha 4magos de gyorsabb CPU jön, akkor nincs gond, annyival gyorsul a game, de ha 6-8magos, úgy kell alakulni a teljesítménynek, hogy 1mag mindenképpen gyorsabb legyen mint a mostani CPU-m 1magja.A jelenlegi 4magoshoz képest az új 6magos 50%, a 8magos 100%-al kell gyorsabb legyen és akkor a WoT legjobb esetben is ugyanúgy fut.
Igaz nem vagyok képben mostanság a CPU fronton de egy i5 2500K teljesítményének a duplázása biztos nem olcsó, de legalább a WoT-on kívül valamennyi game kb. 50%-ot gyorsulna...
-
Chris0321
veterán
válasz
SchumiBácsi #44026 üzenetére
Szokott féláras akció lenni a felszerelésekre amikor érdemes bevásárolni. A fogyócikkekre is szokott ilyen akció lenni.
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi #43841 üzenetére
Szerintem amikor meddel kiszed az az ember némi csikicsuki és ügyeskedés árán egy (vagy több) két szinttel nagyobb heavyt, vagy bunker TD-t, annál nincs is kellemesebb érzés.
Olyankor már gondolkodni kell, mert lehet hogy neked 6-10 lövés mire kinyírod, te viszont csak két találat vagy neki.Tegnapelőtt Cronewellel ledaráltam két IS-t és a végén desszertnek egy AT-15-öt, majd beírtam a hátam mögött tökölő, és eredménytelenül lövöldöző magyar T29 triónak:
Nesztek köcsögök, így kell játszani!Ez sokkal nagyobb élmény, mint egy OP tankkal roncstemetőt csinálni az ellenből.
Lehet hogy ezért sem szerettem a KV-1-et, pedig 60%-os wr-em volt vele.
-
diegho
nagyúr
válasz
Könyörgöm felejtsétek már el azt, hogy szar a rendszer, mert 2-vel nagyobbak közé betesz! Régen 4-el nagyobbak közé tett be!!! Akkor sem volt semmi baj ezzel, most sincs. Meg kell tanulni játszani és akkor OP tankokkal, mint a T49 könyörögni fogsz a 7-es csatákért, mert ott lehet igazán jó köröket menni.
uniqm1 ezen miért csodálkozol? A géped idősebb, mint a játékosok legalább 10%-a, igazából azt sem tudom elképzelni, hogy netezni tudsz rajta normálisan, nem ám játszani.
-
fradi81
veterán
válasz
Amíg egy magot támogat, addig meg is lesz a cpu limit, le kell venni a részletességet. Vagy veszel erősebb intel procit.
-
scyllarus
veterán
válasz
Nem akarlak bántani, de neked még kicsit el kell(ene) mélyedned ebben a játékban. +2 tier normális, light (scout besorolású) tankkal még több is. A legritkább esetben az a feladatod, hogy a +2 heavyket szedd ki (mondjuk van olyan tank, amivel lehet). Biztos van veled egy szintű is. A T49 fürge jószág, kicsi alpha, de nagy rof. Ha az IS ellövi magát, te az oldalába kerülsz, 3-4-et belelőhetsz, mire újratölt. Lassan is céloz, szóval egy olyan agilis tankkal könnyű kicselezni. És ráadásul könnyen is gyullad
De te foglalkozz a medekkel, scoutokkal, artyval, spotolj, támogasd a saját heavyket, akik az IS-sel birkóznak, nem neked kell 1-1-ben lenyomnod.
A +2 tier egyébként végig meglesz, egy orvosság van ellene: menj 9-10-es tankokkal -
ddt500hu
veterán
válasz
SchumiBácsi #43826 üzenetére
Nyugodtan törölheted a játékot.
-
fradi81
veterán
válasz
2 tier különbség szokott lenni, kivéve ha scout tankkal mész. Az egy magos téma meg már pár éve ismert, a megoldás is ami intel cpu még egy darabig.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
A te problémádat nem tudja helyrehozni a game, ne is szedd le a patchet, neked nincs értelme, keress valami single player játékot aminek szép a grafikája és lehet berakni easy botokat...
-
Pete55555
addikt
válasz
SchumiBácsi #42423 üzenetére
Linkelték már a MM működését, de ha zavar, hogy 2 vagy esetleg több szinttel is felrak, semmi gond.
10-es tankot kell venni -
vhw
addikt
válasz
Nem véletlen, bizonyos pályák csak alacsony (vagy közép) szinten elérhetőek. Valamint limitálva is van az elérhető pályák száma ezeken a szinteken - ugye a teljesen kezdőknek épp elég az újdonságból, nem feltétlen használna, ha aktívan ~20+ térkép közül válogatna nekik a rendszer.
Alapvetően +/-2 szint különbséggel kerülnek csatákba a tankok, kivételek az 1-2esek, pár könnyített MM-es premium tank, és a felderítőnek minősített könnyű tankok.
Ezt persze szakasz létrehozásával fel lehet rúgni, és onnantól a szakaszban levő legnagyobb tank beosztása szerint történik a csatába sorsolás. -
Máté94
addikt
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged