-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
RU szerveren elértem az 1k csataszámot ezért Toborzó parancsnok lettem.
Ha van valaki aki kedvet érez odaát (is) játszani az keressen priviben a meghívóért!
Infó: Referral Program 2.0
RU oldal leírása kicsit tájékoztatóbb jellegű mint pl.: nyeremények felsorolása, pontozás vagy épp a 3. szakasz után választható tankok listája.
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #201797 üzenetére
Egy szép nyári napon végigsétálva a Körúton 20 jobb Nőt összeszámolhatsz . Keresztül-kasul bejártam egész Európát , de a Magyar lányoknak szépségben nincs párja .
hemaka : Akik a Világhálón élik az életüket , azoknak kapóra jön a hasonló tartalom .. van mire fényesíteni a bohócot .
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo #201796 üzenetére
A bukszák példaképe Amouranth twitch-en. Elképesztő mennyi pénzt keres gyakorlatilag a semmivel. És szomorú, hogy ezt megteheti és hogy van rá kereslet.
[klip]Pár hete csinált egy olyan streamet ahol aludt. Érted, arról szólt az egész adás 10 órán át, hogy félhomályban alszik és ezt képesek voltak több mint 5 ezeren nézni folyamatosan.
-
kchryss
veterán
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #201790 üzenetére
Sejtettem , hogy nem a nézőszámból jön a bevétel java . Számomra érthetetlen , hogy sokkal gyengébb játékosok sokkal gyengébb kommunikációval tudnak több nézőt szállítani .
Ha bulát villantanak , azzal lehet igazán jól keresni ....Az éhes kanok dobálják a dollárt az éteren keresztül .
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo #201789 üzenetére
Több forrásból van bevétele a streamernek. A nézőszám nem elsődleges.
A feliratkozók száma sokat számít. Aztán van kis bevétel a reklámokból ha futtat ilyeneket (én nem látom a reklám blokkoló miatt). Youtube-ra is készít videókat ahol a egyes videók után a nézettség alapján kap pénzt. A legnagyobb pénzforrás meg nyilván a donáció amit kap a tehetősebb nézőktől. Nem kell sok néző ha az a kevés aki van az gazdag és sokat tejel.
Márpedig manapság elég sok az ilyen gazdag nyugat-európai vagy amerikai cukros bácsi aki tömi őket pénzzel.
Aztán mióta megcsinálta a skill4ltu-s kihívást azóta állandóan ajánlanak neki pénzt ilyen kihívásokra, hogy ezt vagy azt a tankot ilyen és olyan feltételek mellett markolja. Kapott így pénzt a 113 markolásárt és azért is hogy is4-et prém lőszer nélkül markolta.
A discord szerverén pedig van külön fizetős részleg ahol az előfizetőknek speciális tartalmakat biztosít amit csak ők láthatnak. Oktató videók és ilyesmik.
Egy időben meg azon is gondolkozott, hogy pénzért lehessen vele szakaszozni. Nagy kopé a csávó, nem kell félteni.Egyébként mióta 3 markolta az obj279e-t azóta megugrott a nézőszáma és általában 500-1000 közötti nézőszáma szokott lenni amivel a jobbak között van wot kategóriában.
-
zodo
nagyúr
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo #201785 üzenetére
Nem véletlenül abba is raktam.
A wg-nél van "előélete" ami miatt érthető okokból nem akarják bevenni a cc programba.
Teljesen kidolgozott rendszere volt erre, megvoltak az árai és egy időben ebből tartotta el magát, hogy accountokat adott el és húzta mások statját vagy küldetéseket csinált nekik.Aztán amikor streamelni kezdett akkor a nézői ezt nem nézték jó szemmel, mindig beszóltak neki szóval abbahagyta. Ma meg már nincs is rászorulva mert magából a streamelésből több a bevétele.
-
jr1994
addikt
válasz
kchryss #201776 üzenetére
41 csata alatt fejlesztettem ki a 9-esből a 60TP-t, most már csak funolok vele. Igaz hogy egy csata után free-ből felraktam a tornyot meg az ágyút, de több free xp-t asszem nem használtam. Tervrajzot talán egyet adott be, többet nem gyártottam.
Tényleg félelmetes hogy mennyi minden gyorsítja a haladást. ToTT miatt a napi dupla után egy 5x xp, 20k sebzésenként további 6500 xp, és egyébként a minden tankra elérhető prémiumos napi 5 db 3x xp, boosterek, meg maga a prémium fiók. Az egyéb akciókat nem is említem.
Szerintem egészségesebb lenne, ha egy jobb játékosnak mondjuk 150-200 csata lenne kihúzni egy 10-es tankot, egy gyengébbnek meg még több. Gunmarkolni is lusta vagyok a legtöbbször, ha már amúgy elit a tank
-
kchryss
veterán
válasz
ako001 #201779 üzenetére
Lol, pont Foch-sal szakaszozott? Az milyen szakasz már? Pár hete még olyat mondott iyouxin, hogy aki nem használ gold lőszert az gyenge játékos.
Az is szép, hogy régóta azért kuncsorog a wg-nél, hogy cc lehessen, de nem akarják bevenni a cc programba a "bűnügyi múltja" miatt, most meg bannoltatja magát. -
ddt500hu
veterán
Más is napok óta laggol?
-
ako001
aktív tag
iyouxin account banned
[link] -
Thrawn
félisten
válasz
Massmurderer #201775 üzenetére
Igen. Nem.
-
kchryss
veterán
Ruszki szerveren TotT a progetto ág. Az 5-östől kezdve kb 110 csata alatt kihúztam a 10-est. Félelmetes mennyire felgyorsult a fejlesztés. Amikor én kezdtem akkor még több hónap kellett egy 10-es tank kihúzásához, most meg kevesebb mint 1 hét alatt végeztem vele pedig kevesebbet játszom naponta mint akkoriban.
Ha jól emlékszem olyan 10e csata körül járhattam amikor az első 10-esem vettem. -
Rellind
senior tag
Sziasztok...Kb 2,5 év kihagyás után gondoltam megnézem mi újság a csatatéren.
Most telepítem.... Remélem nem teljes kiégés lesz megint -
Dobi 562
addikt
válasz
Lunky88 #201769 üzenetére
Koszi!
Top tank voltam, az egyetlen szamba joheto kemeny ellenfel, a lengyel 8-as az a masik oldalt tolta. Azert nem foglalkoztem peldaul a T34-85-el sem, akit bespottoltam kozepen, mert tudtam hogy a hatra maradok lelovoldozik majd.
Egyebkent meg en ilyen agresszivan jatszok, hanyingerem van a sok passziv (gyava/szar) heavy/med jatekostol akik nem segitenek.
-
peterson79
őstag
Semmi különös, egy átlagos kör, végre lőtték a spotomat és a küldetést is majdnem megcsináltam. Ja és volt egy lőszerrekesz
-
kchryss
veterán
válasz
Derron #201763 üzenetére
Csak a 15-ös küldetések másodlagosa ad "parancsot" amivel ki lehet váltani küldetéseket. Így ha a jutalom tank a cél akkor a többi küldetésnél nem érdekes hogy elsődlegessel vagy másodlagossal teljesíted. Később ha már megvan a tank, vissza lehet menni a küldetésekre javítani őket.
-
dokee78
félisten
Van ez a Tank Rewards dolog.
Ami ugye 28-áig tart.
27-én még tudom aktiválni belőle a Tier 4-ért 3 nap és a Tier 5-ért prémiumot?
Mert Frontlinera tartanám meg. -
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Nem tudom van-e itt aki nezi eppen Orzanelt Twitch-en, elobb ment egy 19xx alap xp-s kort AT15-el, 10 kill, 6k damage.
-
dualface
tag
válasz
jano_77 #201754 üzenetére
Sajnos kell a 70 fok (autobounce) beesési szög.
Vagy ha úgy tetszik, a tanks.gg a torony pozíciójára 163 fokot ír.
Így megvan az auto bounce, és az egyik ágy tisztán kint van, ha a belsőt is kidugod, akkor a seggpáncélból látszik pár pixel, de azt be kell mákolni.HEAT ellen véd a track+fölötte spaced armor.
-
jano_77
nagyúr
válasz
dualface #201753 üzenetére
Köszi, majd próbálom így csinálni. Bár beforgattam én, de így is belőttek. kb hány fokban kellene forgartni?
Tankrewards
Most vettem észre csak, tök véletlenül - talán nem vagyok egyedül, ezért osztom csak meg, ha volt már sorry - hogy a tier5 és 5 szinten 4 választási lehetőség van és nem a megszokott 3! El lehet húzni jobbról balra a negyedik opciót is. Ez tudott vagy esetleg másnak is újat mondtam? -
dualface
tag
-
jano_77
nagyúr
Azt szeretném megkérdezni tapasztaltabb társaimtól és akinek van IS-3-II gépe, hogy miként kell ezt a dögöt sidescre-elni vagy lehet-e egyáltalán, mert nekem eddig bármikor próbálkoztam vele, mindig becoptam!?
-
galervin93
addikt
válasz
Swinegod #201736 üzenetére
"Mivel fasza látótáva van jó camoval így eggyel hátrébb lévő bokorban szoktam lenni ha olyan a map"
? Ha fasza a látótáv meg a camo, akkor nem hátrébb, hanem előrébb kellene menni nem gondolod? Ha ez leesik, akkor nem egy szar gép lesz a Type, hanem a legjobb. Merthogy az.
-
Derron
aktív tag
válasz
peterson79 #201742 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
Én a maus ágon lévő 8 as tankra gondoltam, most hirtelen nem jut eszembe a neve.
Kicsit bosszantó, hogy küldetés miatt kell tankot húznom, és nem azért mert tetszik -
Melorin
addikt
válasz
peterson79 #201744 üzenetére
Igen, láttam azt a videóját
Szerencséje volt mert low tier tankok lőtték nagyrészt, de persze ő is direkt szögben tartotta a tornyát, nem csak bután ment előre
Nekem is szerencsém volt amikor ezt a küldit csináltam, mert egy JGPZ E100 lövöldözött rám ahol én tökéletes sidescrape pozícióban ácsorogtam, direkt kilógatva az oldalamat csalogatólag
A csata végére már több blockom is volt mint ami elég, valami 10k -
peterson79
őstag
Megint van évértékelő, de lehet csak nekem, most vagyok 9 éves. Meg 5 nap, de ez most lényegtelen
-
peterson79
őstag
válasz
Melorin #201743 üzenetére
Skill Maus-al csinálta, azt hiszem Malinovkán. Kiment arra a részre ahol a lightok spotolnak a bokorból, hogy lehetőleg csak a tornyát lássák és valami 10ezer blokkot szedett össze. YouTube-on fent van amúgy.
Én is akkor kezdtem próbálgatni, de persze nekem nem sikerült, ugyanaz a taktik, de nekem nem adta. Streamer luck
-
peterson79
őstag
válasz
Derron #201730 üzenetére
VK 45.02 B
Mindenkinek más jön be egyébként, de ezt ajánlották több helyen is és végül ezzel lett meg nekem is. Nem elsőre adta be, kitartóan kell vele melózni
Ja, és a lengyel ág elég szép, lehet vele próbálkozni, de a 60TP a tierjében nem a legjobb. Bár oroszos tank, de valahogy akkor sem. A többi kifejezetten jó, magas DPM-et kaptak, lehet aratni velük, most taposom a kilencest.
-
kchryss
veterán
válasz
Swinegod #201736 üzenetére
Szerintem túl kevés 6-os light-ot próbáltál még.
Én elég sokat játszottam régen a type64-gyel néha most is előveszem, a mozgásán egyáltalán nem érzem, hogy lassú lenne és az átütése is a jobbak között van a 6-os mezőnyben (mondjuk a 12t-nek a legmagasabb az átütése így ha ahhoz vagy szokva akkor érezheted kevésnek).
Ruszki szerveren az amx12t-t nyúzom most és nekem inkább az tűnik olyan bálnás mozgásúnak. Ha gondolod megnézhetjük gyakorlóban, szerintem a type-nak jobb a mozgása.Ha osztályoznom kéne a 6-os light-okat akkor a type64 nálam magasan az első lenne, egy külön kategória az összes többi felett. Régebben a T37, vk és a 12t is jók voltak, de mikor átvariálták a könnyű tankokat a 10-es light-ok érkezésével akkor ezeket szarrá nerfelték, míg a type64-hez nem nyúltak.
-
válasz
ollie #201720 üzenetére
Max olyan tier-ű gyújtői tankot vehetsz meg, amilyen tier-t már kifejlesztettél az adott nemzetnél. Ha csak 9-es a legnagyobb tankod a kínai fejlesztési fában, akkor csak 9-es gyűjtői tankot vehetsz, ha viszont van mondjuk egy 10-es kínai TD, akkor megveheted a 113-at.
Az árak nem változnak.
-
Swinegod
őstag
válasz
ollie #201699 üzenetére
Az, hogy tudok-e lightozni vagy sem semmit nem változtat azon, hogy a gyorsulása szar, sokkal közelebb van egy medhez, ez egy tény. Azért hajtépős mert meg kell szokni egy lassan gyorsuló lighot 6-os light-al csak és kizárólag a 12t-vel játszottam meg anno a hurkatöltős Vk-val tehát azokhoz képest nekem az átütés fosnak érződik. Mivel fasza látótáva van jó camoval így eggyel hátrébb lévő bokorban szoktam lenni ha olyan a map, amivel még messzebb kerülök, tehát kisebb esély gyengepontra is
A medes gyorsulás néha keresztbe fog tenni, ez biztos, messze a legrosszabb le/t aránya van az összes 6-os light közül, a szintén nem túl acélos toronyforgással egyetemben -
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Lengyel ággal érdemes vesződni? Alapból Orosz heavy párti vagyok, de megtetszett a 60TP 800 as sebzése
.
Másik kérdés, valakinek van ötlete a T55A küldetések HT12 es küldetéséhez? 2000sebzés + a tank életerejének 3x pattintás.
Elég sokat próbáltam, de nem jön össze a pattintás. Mivel érdemes próbálkozni? -
e-newsee
addikt
válasz
Atti777 #201727 üzenetére
Nem, azt próbáltam először.
De szerintem a replay fájlban már nincs bent az eredeti.
A Replay analyzer viszont mutatja az eredetit. -
e-newsee
addikt
Arra van ötlet, hogy a replay fájlból hogy lehet előszedni a játékosok valódi nevét? Vagy az ott már nincs meg? Kiléptem a játékból, és így már in-game nem tudom megnyitni a csatajelentőt, a replayben szereplő név pedig nem létezik. Tehát tuti, hogy anonimizálva volt. Semmi extra célom nem volt vele, csak kíváncsi voltam valamire utólag.
-
e-newsee
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz
dualface #201715 üzenetére
Nagyjából ezt csináltam én is. T9-ben, ha kemény tankok voltak, akkor inkább láncolásra mentem rá, a kis löveggel a heavyk nagy részét szinte permázni lehet. Pláne, ha nincs rajtuk semmi javítást gyorsító cucc, vagy skill. A végére én kifejezetten megszerettem az IS-t.
-
törölt tag
A kövi patchben, akkor a 113 meg a T-62A fog kikerülni igaz?
-
dualface
tag
válasz
e-newsee #201714 üzenetére
Hát igen, tier 8-9ben el kell felejteni, hogy heavy tank, így inkább mediumként kell vele játszani.
Viszont sajnos az átütés hiánya miatt nem a távolról lövöldözés vált be nekem, hanem a flankelés, és bár közel maradtam a tűzhöz, nem szemből próbálkoztam, hanem oldalról és hátulról. Illetve csak akkor mentem ki lőni, amikor láttam, hogy minden ellenfél ellőtte magát.A mozgékonyság nagyjából elég ehhez a stílushoz, de az is nyilvánvaló, hogy nem tier 9ben kell várni a csodát egy 7-es tanktól.
-
Greentea
senior tag
válasz
Sixkiller6 #201700 üzenetére
+1 a 122-esre, kell az rá!
szerk:
Én azzal kezdtem el a játékot még 7 éve, és még nem tudtam akkoriban h be lehet kapcsolni a legénységfejlődés felgyorsításátszóval volt rajta 170ezer szabad xp
Gyorsan meglett a tier 8-as
-
po1son
addikt
Ezt a istenverte logikát a játékban...
Rhm (750 aflás nagy ágyúval) majdnem 500-at sebez belém repesszel a 60tp be úgy hogy front páncélra kapom a lövést, én meg a tvpbe oldalról 400-at sebzek repesszel 60tpvel??? -
Moleman
addikt
válasz
Sixkiller6 #201704 üzenetére
A 122-esnek sokkal nagyobb a dpm-je, én nem pazarolnám az időt a 100-asra.
-
-
Warton
őstag
válasz
Csak az ellenfélnek kell félnie a 122-estől. Teljesen jól használható. Télen játszogattam a KV3-mal és teljesen jól működött.
-
Melorin
addikt
válasz
Pont az a gun ami kell a kétcsövű kihúzásához, 100 mm D10T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged