Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Hobby elektronika
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Az előző évek és a hírek alapján van valakinek ötlete hogy mikor lehet a következő leárazás ami az X-es tankokat is érinti?
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #203695 üzenetére
Gratu!
Pár kört mentem csak kikapcsolódásként mert kredit hajsza volt random tier 8 prém tankokkal az elmúlt napokban.
Mikor írják jóvá a be nem váltott szerzett pontokat?
Ezekkel meglenne az első 15k kötvényem, igaz nem tudom melyik tankot válasszam.
Kötvényes tankok cseréjéről nem olvastam, várható a közeljövőben?Ma reggelem csúcspontja tier X csatában top1 sebző a SU-130PM-el.
Végén feleslegesen haltam meg de kapzsi voltam, hátha beadja.
WotReplay -
kchryss
veterán
Fúúúú ez meleg volt. 9-es szinten kezdtem ma a frontline-t 21:40kor. 1:57kor értem ki a csatából amivel még nem lett meg a 15-ös szint. 1:58kor mentem be az utolsó csatára amivel összeszenvedtem egy századost és meglett a 15-ös szint. 2:00kor már nem tudtam volna bemenni az utolsó csatára.
2,3m kredittel kezdtem, 6m lett a végére pedig nem csak prém tankkal mentem.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #203691 üzenetére
Igen bukhattál ....de ha elérted a ponthatárt akkor elég nagyban értesít.
-
jano_77
nagyúr
Battla Pass:
Más is észlelte, hogy nem számolja a pontokat a játék!?
30-as szinten voltam tegnap óta, ott is 50 pontig jutottam el. Ma mentem 4 csatát, ezeket
ha jól számoltam, akkor 22 pontot kellett volna kapnom, de még mindig 50 mutat a számláló!?
Írjak a supportnak? (így viszonylag nehéz haladni vele)
-
Darkness1
aktív tag
válasz
kchryss #203678 üzenetére
Szerdáig rendben volt a héten a frontline, kb. csütörtöktől esett le nagyon a színvonal. Én pénteken végeztem, akkor már csak századosokat szereztem. Nekem összesen 9 óra játék kellett a 3 tokenhez.
Szerintem általánosságban is igaz, hogy az eventeket az elején érdemes megnyomni, mert akkor a színvonal elég jó, lehet haladni. A közepétől már érezhetően nyögvenyelősebb minden.
Más: Most kezdtem el a Standard B-val játszani, még stock csak a nagy ágyút húztam ki free xp-ből. Nem tudom eldönteni, hogy jogos a nerf neki vagy sem, de hajlok arra, hogy igen. De szerintem elég lenne a rammert elvenni, az ágyú pontosságán nem kellene rontani. Így is van elég hulladék ágyúval szerelt tank a játékban, nem kell még egy. Nagyon jó tank! Mire kihúzom és megveszem a tizest, addigra fogják mindkettőt lerontani.
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo #203680 üzenetére
A kiválósági jel statisztikája nem kapcsolható ki. Csak olyan beállítás van hogy csatában ne mutassa a jelet.
Valószínűleg még sok évvel ezelőtt játszott ennyit a BC-tel amikor még nem volt a játékban kiválósági jel. Azóta meg csak néha-néha veszi elő ezért érte el csak az első jelet. -
ooloo
őstag
válasz
Ilyet se láttam még ...
Ez a jó játékos és nem az aki kikiáltja magát annak ....Ő nem megy pedózni a jó értékelés eléréséhez hanem marad a saját szintjén , Tier X-ben ... le a kalappal .
Kérdezem..
A kiválósági jel kikapcsolható ... ebben az esetben a játékos statisztikai lapján sem lehet megtekinteni hol tart vele ? Szinte kizárt , hogy a képen látható járművek 95%-án ne lenne rajta a 3. jel . -
jano_77
nagyúr
válasz
Én is csak a kötvények miatt tolnám le a 3 küldit, de ilyen még nem volt mióta FL-ozom, mint az utolsó csatámban. annyira nem bírtam, hogy kiléptem csata közben, vagyis dezertáltam! Ilyet még sosem csináltam eddig.
Ehhez nem elég egy doboz seduxen sem.
3 csata és egyszer sem sikerült elérnem a Százados rangot!
És azzal sem lenne baj, ha sok a retard, de miért mindig abban a csapatban, amiben én is vagyok (zöld)?!? -
jano_77
nagyúr
Olyannal találkozott-e már vki - biztos nem csak én konteozom be, de azért megkérdezem - hogy láthatóan lepattint egy lövést, de a rendszer nem számolja a blokkolt lövésekhez? Ez mitől lehet? Mondjuk FL-ban mikor blokkolni kell és ilyenen múlik, azért az fel tudja baszni az agyam!
Nem egyszeri alkalomról beszélek, sokadik ilyen esetem volt már.
Amúgy most kivételesen balfasz csapatokat kapok FL-ban, a 2-ik mezőkig alig jutunk el foglalással és bukunk mindent.
-
jano_77
nagyúr
a foci tippelős játékért mikor kapjuk meg a nyereményeket? Elvileg kapnom kellett volna 3 nap prémet, de a prém napjaim számán ezt sajnos nem látom, hogy hozzá adták volna!?
-
Dobi 562
addikt
válasz
kchryss #203671 üzenetére
Igen, valoszinuleg igy van ahogy irod. Akit en linkeltem annak is Obj 260-al 0.89 a csatankenti spottolt tankja pedig az az egyik leggyorsabb heavy, elsokent tud pozicioba erni.
(#203672) egyedülülő : nem allitottam ilyet csak feleltem a kerdesedre. Rossz es rossz kozott ebben az esetben nem kene relaciosjelet tenni.
-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition #203638 üzenetére
Grat! Nekem hónapok óta a 6 kill-es német/japán küldetés van beállítva, de nem akar összejönni. Te meg 8 kill-t szedsz össze a pta-val.
(#203641) Dobi 562
Pár napja én is találkoztam egy kemper 260-nal. Erlenberg egész csatában csak a K1-K2 sarokban "tevékenykedett".
Ő volt az: [link]
Korábban írtam a wn8, a wr és a kemp kapcsolatáról. Engem nem mindig zavar ha kempel valaki, sokszor ez a győzelemre vezető taktika adott helyzetben, elég sok pálya van most ahol nem kifizetődő támadni. Ha valakinek a wn8-ához képest jó a győzelmi aránya annál azt mondom, hogy valószínűleg meg volt az oka rá hogy kempeljen és lehet az volt a jó megoldás. Ha valaki mindig kempel akkor viszont az meg fog látszani a győzelmi arányán, csupa kempeléssel csak wn8-at lehet húzni, wr-et nem. Ez a játékos akit fent linkeltem erre tökéletes példa. A wn8-ához képest katasztrofális a győzelmi aránya. Szinte minden 10-es tankjával 1600-1800 wn8-a van, de a legtöbbel a 50%-os győzelmi arányt sem éri el. Nem tudni mindig hogy mi van a stat mögött és sokszor nem is érdemes ezzel foglalkozni, de azért van amikor ki lehet belőle olvasni hogy mi a helyzet. Ennél a játékosnál biztos hogy ez az erlenberges csata nem egyedi eset volt hanem mindig így játszik a sarokból kempelve.
Obj260 már régóta a játékban van. Sok játékkal egy 50% alatti játékos is meg tudta már szerezni. Az obj279e még nincs olyan régen, ahhoz legalább 20 ezer csata kéne egy 49%-os játékosnak, szóval ja valószínűleg más szerezte meg neki.
(#203667) egyedülülő
Egyik sem jó, de szerintem az a szánalmasabb aki kiszolgálja az igényt. (kurvák vs kurvázás)(#203661) vJokka
Kösz. Pont azon gondolkodtam hogy kéne valahonnan egy nap prémet szereznem frontline miatt. -
Dobi 562
addikt
válasz
egyedülülő #203667 üzenetére
Aki fizet.
-
Dobi 562
addikt
válasz
egyedülülő #203665 üzenetére
Nagyon rossz hozzaallas... Nem erdemelte meg azt a tankot, nem "dolgozott" meg erte. Raadasul szabalyellenes is amit csinalt. Mar ha igazam van, egyesek szerint megszerezhette.
Mondjuk elegge zavaro, hogy van aki szerint ez teljesen rendben van...
Ennel szanalmasabb mar csak a penzert gunmark huzas, az tenyleg a legalja.
-
vJokka
aktív tag
1 nap prém: 1DAYPREMIUMCRIF2020 , nekem még elfogadta.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Silverr #203657 üzenetére
Aha... Erdekes modon nekem elegge lassan mennek az Obj 279e kuldetesei, pedig van hozza tankallomanyom meg jol is jatszok.
Szerintem az a delikvens siman csak fizetett valakinek, hogy huzzak ki neki a tankokat. Csak jobb egy Obj 260-nal vagy 279e-vel kempelni a sajat bazison mint egy IS-7-el.
-
Dobi 562
addikt
-
Darkness1
aktív tag
-
Jadro
veterán
válasz
Massmurderer #203649 üzenetére
Most írta, hogy megnézi a statot is.Előtted is nyitott a lehetőség akár játékon belül, akár 3rd party oldalon. Ehhez még csak nem is kell ott állni a háta mögött játék közben. Itt tart már technika.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Más statját lesegetem.
-
zodo
nagyúr
válasz
Nekem nincs bekapcsolva az xvm sőt több hónapja fent sincs de látni, legalábbis én szoktam nézni a térképen ki hova indul és lehetőség szerint menet közben is próbálom követni a mozgásukat szóval jól látni az "ilyen" játékosokat amihez nem kell mögötte állni.
Legszebb a 3-as heavy szakasz akik negyedét sem sebzik le mint te egy mediummal.
"Ilyenek" statjait én is meg szoktam nézni csata után és nem ér meglepetés mert vagy 300 csatás kezdő tier X-ben, lila aki csak a saját sebzésére hajt vagy van a sok-sok éves alig 1-2k csatás noob de magyarázatként van amikor a "fiam játszott"
Közel 4 percig küzdött és az apja hagyta neki hogy átbújjon a kőfal lyukon de ez sem meglepő, bármi megtörténhet. -
Dobi 562
addikt
válasz
Massmurderer #203643 üzenetére
Azt csinal amit akar. (reportot kapta termeszetesen)
De ilyen stattal sajat magatol sosem tudta volna megszerezni se a 260-at sem a 279e-t. Erre probaltam ravilagitani.
-
zodo
nagyúr
válasz
Dobi 562 #203641 üzenetére
Nyilván nem az ő fiókja vagy teljesítménye árán került oda.
Nem tartóm magam jó játékosnak, igaz nem hajszoltam a kampány jutalmakat (4 évig nem is SPG-tem, azóta se) de pl. nekem csak nemrég lett meg a T 55A
Amúgy teljesen változó ki kempel hátul, nekem előbb egy lila light. -
galervin93
addikt
válasz
Macka #203621 üzenetére
Pedig a T49-cel is nagyon jól lehet spotolni. Magas, jó a látótávja. Ha számít a láncolás is akkor kb. bármelyik csatában összejöhet, de ha csak tisztán spot kell, akkor sem kell megijedni. Az aktív spot sem csak abból áll, hogy százzal gázzal kolbászolsz a pályán, hátha találsz egy ellenfelet, a kerekesek miatt erre nem is nagyon van mostanában lehetőség. Én úgy vettem észre, hogy mostanában inkább a csaták második felében, vége felé gyűlik a spot, mert addigra a sok kerekes birka jó eséllyel elhullik, lehet csinálni a dolgod.
-
BÁ Nutrition
addikt
leo pta radley. nekem eleg izgalmas volt
[link] -
5-ös kezelő
senior tag
Ha csak így nem.
-Aranyvásárlással még várok, 2012-ben az összes spórolt pénzemet lenyúlta az Aranyközpont Zrt. 8 év elteltével még csak tárgyalják az ügyet, a csaló-sikkasztó végelgyengülésben fog elhunyni. De már túl vagyok rajta, végül is csak egy panellakás ára volt akkoriban. Könnyen jött, könnyen ment.
-
válasz
kchryss #203631 üzenetére
Köszi, már valszeg beállt (kb 200-zal nőtt a 3 mark elvárás, most 2000), de nem volt nehéz. A HP emelés előtt 93,6%-on álltam, most vettem elő megint. Egy jó játékkal visszaestem 93 körülre, aztán még 2 jó játék jött, és meg is volt. Igazából nagyon alulértékelt a T20, nagyon jó tank, az álcaértéke és a látótávja is vetekszik a light tankokéval, szóval mindig a felderítésre koncentráltam. Persze ez nem mindig jön össze, ha sok a light tank a csatában. A 3 csatában 1528 sebzés és 1178 felderítés volt az átlagom.
-
-
hmb
aktív tag
válasz
Macka #203619 üzenetére
jo camo.eros lovegek de a toronyforgas lassabb mint egy heavynek.ujratoltes is baromi lassu.cserebe a mozgejonysaguk is szar.gyakorlatilag ha spottoltak akkor garazs.kilencesre probalom rarakni a kivalisagjelet, nagyjabol akkora az elvezeti faktora mint sjtreszelivel maszturbalni
-
3
senior tag
Sajnos hivatalos, hogy egy tokenért 250 kötvényt lehet kapni. Számomra az elfogadható minimum körülbelül 300 kötvény + 300 arany lenne. 12 tokenért 3000 kötvény egy nagyon rossz vicc. 24-ért 6000. Nevetséges.
-
CirrMee
addikt
válasz
wwenigma #203626 üzenetére
Nekem is sikerült.
Apropó: az elmúlt 1-2 napban igencsak felszaporodtak Frontlány' alatt az olyan esetek, hogy a kerekes g*cik (védők) szó szerint lesz*rják a frontot, elhúznak a támadók mögé (mit mögé, spawn és artista vonal mögé bőven), és ott próbálják darálni a spawnoló játékosokat, és az artistákat. Ha kilövik őket, mennek a másik kerekes fossal, vagy jellemzően T92 -essel csinálják meg ugyanezt, még arra is ügyelnek, hogy pontosan arra a helyszínre mennek vissza. Át is szereltem miattuk az M41 görlfrendet, újabban rogyásig megrakom repesszel, mert ezek a majmok másból nem értenek... -
Dobi 562
addikt
válasz
Macka #203621 üzenetére
Meg lehet csinalni T49-el csak kis szerencse kell hozza. A jelenlegi meta nem nagyon kedvez a lightoknak mert tul sok a kerekes tank es elveszik a spotot.
Probalkozz tovabb T49-el es elobb utobb be fog adni egy olyan csatat ahol keves light lesz + nyilt palya. Innentol mar csak rajtad fog mulni (+ a csapaton hogy lojek a spotod).
Mentem mostanaban eleg sokat a T49-el, altalaban 1 lovessel kiszedi az EBR 90-eket. Atut + gyujtas.
-
Macka
veterán
válasz
ollie #203620 üzenetére
Akkor felejtős....
Tanácstalan vagyok a Chimera spotolj 4000-t küldivel. Light-ból T49 van meg, de nekem az e tank erre alkalmatlan. Passzív spotra nem jó, aktív meg lehetetlen a kerekesek miatt, illetve elég hamar ki is lövik. Azon gondolkodom, hogy T95 -tel megindulok Malinovkàn át a mezőn, lesz, ami lesz. -
Macka
veterán
Angol light tankok milyenek?
-
Rellind
senior tag
Sitrep.
WOT vs. Diginet 0:1
DNS szerver átállítása:
WOT vs Diginet 1:0 -
3
senior tag
-
3
senior tag
válasz
5-ös kezelő #203610 üzenetére
A felső páncél elöl és a jármű tetején vékony. A KV-2 HE-vel is beütheti. Lassan száll a lövedéke, vagyis minél messzebbről lő rád, annál inkább felülről pottyan a lőszer a tankodra.
Tankbeváltáskor felhasználhatod. Teszel mellé 2500-3000 aranyat, és lesz egy másik tier 7-es prémium tankod. Kicsit többért vehetsz tier 8-ast is. De az AT sem lehet olyan papír, ha megfelelő pozíciókban használod (hátul, illetve fedezék/domboldal mögött (szerintem)).
-
dethroner
veterán
A május 5-től kezdődött küldetésnek elvileg május 30, vagyis a mai nap volt a vége. Ennek ellenére már nem látom az aktív küldetések között, a lejátszott csatáért se adta meg a 100 tokent, így 90 hiányzik a jutalom tankhoz
Én értelmezem rosszul, hogy ha valaminek május 30 a vége, akkor azon a napon még aktívnak kéne lennie?
Fura hogy volt egy nap a hét elején amikor este be se lehetett lépni, ezt nem kompenzálják kis plusz idővel. -
oke
senior tag
Frontline utolsó szakasza meddig tart, holnap éjfélig?
-
válasz
BÁ Nutrition #203600 üzenetére
Talán erre gondolsz: [link]
A Battlepass teljesen más, azt a játékon belül látod.
mod: közben látom, megoldódott.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #203574 üzenetére
És tényleg átvisznek szemből, azonos tier-béliek is. Pedig csak a kupola a gyenge pont tudtommal. KV-2 messziről, kapáslövéssel kiszed szemből. 6-os kínai light szemből kiszed, engem pattint sokszor. Tökmindegy, milyen tankkal megyek csatába, felesleges volt gürcölni a jutalom tankért.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Ha arra gondoltál értem, hogy nem érted, de amit írtál abból arra következtettem, hogy a battle pass-re gondolsz... ((#203593) BÁ Nutrition) (Mert hogy azt írtad...
)
-
Melorin
addikt
A májusi tankreward ma reggel 7-ig tartott? Csak mert 40 pont hiján nem tudom kivenni a legutolsó jutalmat, és a játékban már nem látok ilyen küldit
-
eddieke666
aktív tag
válasz
Nem tudom erre gondolsz-e,de szerintem te a tankrewards oldalt keresed.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- MÁV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest