Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
galervin93 #117695 üzenetére
ismerős érzés..gratula az eredményért...
most jön két hét leállás nálunk is és megyek halakat röhögtetni, amikor csak lehet....
jó sok fizetős tó van nálunk...most meg irány a csata tér, remélem az MM is kegyes lesz hozzánk és remek csaták várhatóak, remélem
-
tumikas
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, gondoltam hogy a KV-2-es fele kellene inkább indulnom. A prémiumot még meglátom, egyenlőre az alapok elsajátítása a cél.
-
KillBorn
senior tag
2 év szünet után felraktam a játékot. ugyan olyan szar mint volt
sem a játék sem a játékosok nem változtak
de valami mégiscsak változott...egy délután alatt eljutottam abba az idegállapotba amihez a szünet előtt szintén 2 év kellett
nem tudja kinőni a szopóalgoritmust.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Antonius1978 #117693 üzenetére
Én általában annyit szoktam csinálni, hogy kb két havonta veszek 2-3000 aranyat és azzal váltok XP-t...
vagy mikor tudom hogy nem sokára meg lesz egy olyan tank amire kell az XP akkor meglépem ezen lépést....
minden hónapban veszek prémiumot...
ha már pecázni nem jutok ki akkor legyen mi vigye manit... -
Antonius1978
addikt
válasz
Dr.Én #117680 üzenetére
Csak azert kerdem, mert lehet hogy kesobb nagy szukseged lenne FXP-re, es akkor nem lesz, ha elkoltod az M103-ra.Jol teszed ha megveszed, penzt sporolsz, mit gondolsz, en hogy tudtam 50 tankot osszegyujteni alap fiokkal ?
patrikgtaivs igen, aprilisban, epp meg tudtam venni szulinapomra, de nem tudom meg mikor lesz elerheto.
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #117685 üzenetére
Először motor, vagy a lánc? Most bolti lánc van fent, igy ment csak fel a torony, nagy löveg..
BTW, mi a brokátnak van még 1 lövege a kilences skodának, amit alig 45k xp-ért lehet kigrindelni? -
zodo
nagyúr
Rudy-ra mehet az álcafestés, neki nincs spéci festése csak szimpla embléma és felírat?
(#117685) jozefgucci1
Nem. Ellenfélként minden golyót összeszedek de jó esetben legalább egy pattan.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
jozefgucci1 #117632 üzenetére
Haha.
Nem hiszem, hogy lesznek még regényeim. Egyrészt lusta vagyok írni, nincs is miről, plusz nem fárasztom velük a közösséget.
Szecskával találkoztam múltkor ingame, de nem tudok róla, hogy visszatérne a fórumra.
(#117635) Antonius1978: A T5-öst is árulták már? Én csak a 3-masról tudok, hogy ingyen kapta mindenki.
-
-
törölt tag
A kilences Skodára megéri kifejleszteni a nagy motort?
-
tumikas
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé kezdő vagyok, ezért lenne két kérdésem:
KV-1 után merre érdemes fejleszteni? Nekem igazából a nagy 122-es ágyú jött be, de nem tudom hogy utána melyik ág olyan ami egy noob kezében is használható, tanulható.
Van értelme kemény 700 csata után prémiumra váltani, vagy még várják vele? Sok helyen azt írják hogy már alapból jó így játszani, máshol meg azt hogy csak tapasztaltabb járékosok tudnak igazán profitálni vele. -
Dr.Én
veterán
válasz
Antonius1978 #117665 üzenetére
értem....melóba menet olvasgattam egy kicsit a az M103-ról és az Object 140-ről is...hallgatok rátok...meg veszem az M103-at...igen, nem az első esett hogy el költök egy Tankra ennyi szabad XP-t...
ez által hamarabb tudom fullosra fejleszteni... Jó lehet kicsit hülye felfogás...Az tény hogy az M103-at könnyen belövik...de remélem boldogulok vele...
jagada , h1mpi, Antonius1978 Köszönöm
tarka_szarka
-
papesz5
tag
Sziasztok!
Elkezdeném a Stug IV küldetést.És most jön a legostobább kérdés ami itt elhangzott.A követelményeknél ott van,hogy LT típusra,és stb.. Mi az LT típus? Kérem nem hülyézni,meg hasonlók. -
jagada
addikt
válasz
Antonius1978 #117670 üzenetére
A kimagaslóan jó körökhöz mindig kell, hogy legyen egy csomó agyhalott az ellenfél soraiban. Agyhalottakból pedig ebben a játékban bizony nincs hiány.
-
Antonius1978
addikt
válasz
wwenigma #117669 üzenetére
Hat volt benne olyan is, de nem arannyal, habar lehet 1-2 ellottem, szerintem egyszeruen az elejen kinyirtuk az ellen utosebb tankjait, es amik maradtak, azok nem birtak velem, kozelharcban is voltam a hazak kozott, ennyire emlekszem.Jaj, es lehet a szokasosnal benabb volt az ellenfel is.
De barhogy is volt, erdekes volt maga a teny, hogy 30 csata utan sikerult egy felig alap tankkal tankaszt menni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Antonius1978 #117665 üzenetére
Azzal csak siman MM makod volt, vagy nem mozdultal el a 3-4edik sorbol es snipereztél arannyal.
Az egy hulladék alapon.
-
-
tarka_szarka
tag
válasz
tarka_szarka #117666 üzenetére
Elcsesztem, az összes szervert néztem.
EU-n a harmadik legjobb 11,087.42 credittel.
-
tarka_szarka
tag
válasz
Dr.Én #117659 üzenetére
Papírnak ugyanolyan papír, mint volt. Viszont kapott egy kis pen buffot a 88-as buffjával. Így kevesebb prémium lőszert kell ellőni -> több bevétel.
Jelenleg nincs jó helyen a hatos prém tankok hozamában. 8,558.65 creditet hoz prém nélkül meccsenként az elmúlt harminc nap alapján. Előtte ezek vannak: Cromwell B, AC4, Rudy, T25, Dicker Max, , TOG, Su100Y (kereseti növekvő sorrendben)
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dr.Én #117659 üzenetére
Ha olyan szar a torony es loveg jateka mint a T-25-on, akkor inkabb ne vedd meg, ha felszereled es a legenyseg is a legfaszabb, akkor is akkora a celzokor mint a Hold, es nagyon lassan szukul, ha a tornyot elforditod, akkor kezdheted elolrol, szoval ha igy van, akkor inkabb ne.
140 vs 103, szerintem is igaza van a forumtarsnak, mindig azt a tankot vedd meg, amihez olcsobban hozzajuthatsz.
El akarsz kolteni a 103-ra 100 ezer szabad tapasztalatot ?
En csak egyszer csinaltam ilyen marhasagot, az E-75-el, rament vagy 120 ezer legkevesebb
Az a tank a 103 alap cuccal is elvan, bizonyitek arra az, hogy egy kozepes jatekos mint en mar a 30-ik csataban megszereztem vele az aszt.Mas nehez tankkal pedig 100-as nagysagrendu csatak utan csak. -
Emu
őstag
válasz
h1mpi #117657 üzenetére
Ha azonos osztályon belül teszed át (pl. med-med, td-td) akkor a kredites átképzést válaszd (20k ezüst). Ilyenkor a csak a képzettség esik vissza 100-ról 90%-ra, így 39K legénységi XP-t buksz csak.
Dr.Én: csak az ágyú kapott kicsit jobb statokat, minden más változatlan.
-
Dr.Én
veterán
Skoda T40
Vajon megéri ezen csomag? volt anno Skoda T40-es tankom, eladtam mert papír volt....valaki véleményt róla mióta módosítottak rajta? jobb lett? -
Terek
tag
hy.nincs valakinek véletlenül egy fölös invite code-ja?
-
h1mpi
félisten
A prém+1000 gold havi csomagon kívül nem nagyon akarok költeni a játékra, ezért mi a legjobb módja, hogy új tankba áttegyem a legényeket a legkevesebb veszteséggel?
-
KisApám
addikt
válasz
wwenigma #117654 üzenetére
No az a másik világ baromsága, amit kitaláltak és ha behozzák, hogy úgymond az arty találat "leszedál", kiüt, lelassít vagy 30 secre, pedig 50 méterre robbant az az arty bomba! Húúú de jó ötlet volt...
Akármilyen tankban vagy, 1 arty találat után egy med 6 seces töltésssel minimum lefélhápéz... és te meg csak pisloghatsz közben, úgy le vagy nyomorintva. Mást már sehol nem lehet úgymond arty árnyékba bújni. Éljen!
-
KisApám
addikt
Mr Scheff játszik most, a YouTube Gaming Live-on nézem.
Ő ma (is) az az IGAZI arty mágnes... XVM fókusz?
És persze nagyon kell az a legalább 3-3 arty 1 csatában.
Meg maga az az arty is nagggyon. -
kchryss
veterán
-
adrian360
őstag
Lorr 40t helyett lesz egy Bat Chat prototipus, pár új HD modell, minimap változások, és kisebb javítások, szóval semmi egetverő.
elvileg jövőhét közepe. -
KisApám
addikt
Mikor jön az új patch és mi változik?
Melóhelyről egy csomó oldal tiltva van... -
törölt tag
válasz
SP4C3 #117636 üzenetére
Pár laptopos adat Windows 10 rendszerrel:
Minden minimumon, csak a látótáv maxon.4 giga ram N29xx-es Quad Cerka vagy AMD E1-6010 10-15 fps
Lenovo g710 8 giga ram + gt820m
- Pentium 3550M - es procival:fixen 100 fölötti fps
- i5 4210m - itt 10 perc után megállítottam a játékot, mert 75 fokon ment a proci, de az sd kliens full grafon fxen hozta a 40 fps-es minimumotG50 80 - 4 giga ram i3 4005u - fixen 50 fölötti fps
Asus X550 - 2117U 4GB GT720M - fixen 50 fölött ez is
(a háttérben megnyitva két progi, 3-4 excel tábla és az opera - így wotozok a melóhelyen)
Az általad említett noti használtan 30-45 közötti kategóriát jelenti.
-
slayer006
addikt
-
SP4C3
veterán
válasz
galervin93 #117640 üzenetére
Természetesen megvolt!
Előtte: 90*C - 100*C / Bekapcsolásnál, stress nélkül. Stress alatt rögtön throttling-olt és elment a kép.
Utána: 54*C - 60*C Bekapcsolásnál, stress nélkül. 80*C - 83*C Stress test alatt (CPU és VGA is stress-elve) -
fradi81
veterán
tőlem nem de a kereső kiadja
-
SP4C3
veterán
Copy-zom, hátha valakinek volt már ilyen esete és elmeséli, hogyan kellene ezt kezelni:
Drága paraszt, csökkentett emberünk egy Asus x55a notin WoT-ozik gőzerővel.
- Celeron 1.7Ghz (dual-core)
- 2GB DDR3 mínusz a gpu részére fentartott RAM.
- Természetesen intel integrált grafika 64MB osztott RAM-val, amit win igény szerint kibővít dinamikusan.
- HDD / kb. 80MB olvasási sebességEredmény: kőkemény 18FPS átlagban, néha inkább alatta. Hozta a notit, hogy valami nem jó, kikapcsol a gépezet ha tankozni akar, megjegyezte, hogy a kikapcsolást megelőzően FPS drop jelentkezik. Mondom, ez túlmelegedés lesz és a throttling is erre utal, ennek tudható be.
Láss csodát, igazam volt, az egész motyó belseje így nézett ki:
Telenor-tól vette, ahol 3 év garanciát ígértek neki, de a szakszervízzel kell egyeztetnie. Fel is hívtuk őket és kiderült, hogy a legközelebbi szervíz a fővárosban van (Beograd). Auséknál viszont 2 év garanciát osztogatnak, természetesen épp lejárt a garancia... Emberünk felkért, hogy rakjam rendbe a masináját:
A hűtő egyébként NEM javítható, eldobhatóra tervezték, ugyanis nem csavarok tartották össze, hanem le volt sütve a műanyag.
Na most emberünk szert tett egy asztali gépre, ami már minimum grafikai beállításokkal ugyan, DE 60FPS átlaggal képes futtatni ezt a sz@ros játékot, amibe már vagyonokat ölt (vegyünk WoT-ban aranyat, jó pénzért).
Erre az illető rávágja, hogy hát ez neki nem tetszik, mert a játék nem fut simán FULL/MAXED grafikai beállításokkal. -Semmi gond, mutatom neki az alkatrészeket, hogy mi lenne képes a wot fullmaxed futtatására szaggatás nélkül.
Mutattam neki egy i5-3330-at, amit a WoT oldalán ajánlanak 170€ használtan. Emberünknek elakadt a szava és felháborodásig jutott, amikor megmutattam a második alkatrészt egy ASUS Gtx 660ti 2BG 192bit GDDR5 személyében és ez így folytatódott tovább. . . amíg egy mondat hangzott el az IQ betyárunk szájából (telefonon): "Akkor jó lesz nekem az én gépem (értsd: a kis leszúrt laptop), mert azt tudom, hogy megy.
Nálam itt pattant a kupak, és csak annyit mondtam, hogy jólvan és elköszöntem tőle.
Ha megkérem a topic-lakókat, akkor válaszban küldenének nekem config-okat, amiken ők játszanak?
A config adatai, átlag FPS.
Valamint egy olyan összeállítást ami emberünknek fullon elviszi a játékot?
Előre is köszönöm.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #117631 üzenetére
En sem jatszodtam kb 1 evig, de a magyar tankok miatt visszatertem
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #117632 üzenetére
Igen, mert anya megengedte neki...
Szecskának már nem kell gondolkozni, megteszik helyette.. -
válasz
Patrick76496 #117631 üzenetére
Melyik egyetemre jársz , hogy csak egy év volt Patrik ?
Büfészak .....
Örülök neki , hogy megemberelted magad és visszatértél . A jó kis velős összeszedett írásaid hiányoztak , szóval ha valamit megosztanál azt szívesen vennénk . Tegnap Szecska Mester is visszatért a játékba , már csak ide kellene visszacsábítani . -
Patrick76496
őstag
válasz
Antonius1978 #117610 üzenetére
Heló! Úgyszint.
Úgy látom a kemény mag kis része még mindig itt van a fórumon.
(#117612) Enzolord: Köszi.
1 évig inaktív voltam egyetem miatt, most visszatértem. Fórumra nem hiszem, hogy mindig írogatni fogok, még meglátom.
Ezt a replay-t viszont meg kellett osztanom.
-
Emu
őstag
válasz
h1mpi #117614 üzenetére
Amikor még megvolt, az összes ászt 1300 felett kaptam.
Szórásképhez: Tegnap 350m-re állt egy helyben előttem egy KV85. Szegénynek 100wn8-a se volt, azt se tudta szerintem, hogy a bal egérgomb lenyomásával el lehet sütni az ágyút. Hellcattel voltam én spotoltam, full beszűkülve a célzókör 80%-t kitöltötte a tank. Lehet tippelni, hogy 5 lövésből hányszor találtam el, és abból hány találat okozott tényleges sebzést is. Egyszerűen hihetetlen, ha rng szempontjából a f@sz rossz oldalán állsz, akkor mennyire tud szívatni...
-
tarka_szarka
tag
válasz
lacibacsi #117625 üzenetére
Én is Ferdire szavazok HP buff miatt.
Sajnos gold spam miatt egyik gép páncélja sem életbiztosítás. Néha pattintanak, vagy egy jó beállásnál összejöhet az acélfal. Eddig jp2-t többre értékeltem a mobilitás miatt, de sajnos a pályák is úgy változtak, hogy ez már nem ér annyival többet.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
fradi81 #117618 üzenetére
(#117618) fradi81 és (#117621) galervin93 !
Miután feltettem a kérdésem, azon kezdtem gondolkodni, hogy valóban akarok-e én egy másik 8-as prémet. Az FCM valahogy kezdetektől fogva vonzott, teszt szerón is többször kipróbáltam, de valahogy nem alakult ki határozott véleményem vele kapcsolatban. Ezért is kérdeztem, hogy másoknak hogy muzsikál.
Olvasva a hozzászólásaitokat lehet, hogy inkább várok a vásárlással. A JT önmagában is jól keres, csak hát nem mindig lehet vele eljutni az harcvonalba a
gyorsaságalassúsága miatt.Köszi a tanácsokat!
-
jagada
addikt
Az Rhm. Borsót ti csigaszemmel vagy távcsővel használjátok?
-
adrian360
őstag
Egy visszatérő kérdés : Japdpanther II vagy Ferdinand ? visszaolvasva jött mindig mind a kettőre voks, nem tudom azóta változtattak e rajtuk valamit.
Alapból a ferdinandot választanám, jobb ágyú kitéríthetőségek, jelentősen nagyobb HP, egységes közepesmértű frontpáncél. plusz a legénység beleillik a IX-X vonalba.
A jpII mellett nyilván a mobilitás szól, illetve hogy a toronypáncélja erősebb, viszont az orrát boldog boldogtalan belövi. -
galervin93
addikt
válasz
lacibacsi #117617 üzenetére
Csak a nevében heavy, inkább egy közepesen páncélozott med.
Viszont... Elvileg nemsokára jön a naaagy rebalansz... Most ez vagy igaz, vagy nem, de ha megjön, az fenekestül forgat majd fel mindent... Lehet hogy nem szerencsés így közvetlenül előtte prémium gépbe fektetni, ki tudja hová-merre alakulnak a dolgok... De ez csak magánvélemény. -
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #117619 üzenetére
Letöltőd és dupla katt a fájlon.
(Célszerű, nem online állapot mellett visszanézni)
Ha még nem történt volna meg (pl nem indul el a visszajátszás) akkor replay fájlon jobb klick, társítás a WorldOfTank.exe-el.Mindig csak az azonos patch által játszott replay nézhető vissza, pl jelenleg a 9.15.1
Ha korábbiakat szeretnél visszanézni ahhoz telepítened kell az adott verziószámú patch kliensét ha jól tudom. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Patrick76496 #117607 üzenetére
Ezeket a replayeket h kell visszanézni?
-
fradi81
veterán
válasz
lacibacsi #117617 üzenetére
hello
fcm: Mint egy sta-1 vagy vagy indienpanzer, tehát 8-as közepes tank. Csak épp nem megy 10-be így máris jobb a leányzó fekvése. A lánca beforgatva (sok)mindent elnyel, tornya is pattint, rammolni is lehet vele. Nem bántam meg sokat megyek vele. wz-111 azóta nem sokat van elővéve. Ha igazi páncélozott HT kell akkor viszont nem a te tankod.
-
lacibacsi
addikt
Üdv Urak!
JT88 mellé szeretnék egy második pénzkereső tankot. Med és light vonalon nem vagyok nagy user, HT- TD inkább bejön. Szerintetek az FCM 50t-vel (így jóárasítva) jó boltot csinálhatnék? Van akimegbánta, hogy ebbe fektetett?
Köszönöm -
h1mpi
félisten
.
-
kchryss
veterán
(#117606) tarka_szarka leírását annyival egészíteném ki, hogy magas ívben szállnak a lövedékei így be lehet vele lőni sok olyan helyre ahova az fv304, bishopot leszámítva a többi artyval nem. Hátránya viszont hogy lassú a lövedék így jól ki kell számolni hol lehet a célpont mire odaér.
A páncéljáról az alacsonyabb szintű gépágyús tankok sokszor pattognak. A nagy súlya miatt pedig nem szabad lerammolni, de ezt sokan nem tudják. Volt egy csatám himmelsdorfon ahol beállt az ellenfélnél ez az arty a hegy feljáró aljába. A mi lighjaink átmentek a hegyen, mikor meglátták szaladtak lefelé hogy lerammolják. A 4. lightnak sikerült kinyírnia rammolással, de mind belehaltak. -
h1mpi
félisten
1212 base xp-re nem adott ászt az STI-re... elég magasan van a határ, pedig nem egy nagyon játszott tank...
-
Enzolord
addikt
válasz
Üdv újra itthon.. Akkor még Te használod az Accodat.. Remek..
(#117611) adamgreen Juhhhúú.. Mehet megint a moddolás..
-
adamgreen
senior tag
-
Antonius1978
addikt
válasz
Szeva,1000 eve nem lattalak
-
Emu
őstag
válasz
Nem lehet, hogy elfogytak a legénységi tagjaid? (Munkahelyről nem tudom megnyitni a replay-t)
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Azt hiszem tegnap találkoztam a legdurvább buggal, ehhez hasonlót még sosem láttam 4 éves WoT-os pályafutásom alatt. Itt a replay. Ott már csináltam leírást, de röviden fordítok (ha valaki nem tud angolul): Gyakorlatilag a kamera kiszáll a tankból és nem tudok semmit sem csinálni. Sem lőni, sem célozni, sem mozogni. Sajnos mire újraindítottam a játékot már meghaltam. Tekerjetek 12:45-höz.
Nem hiszem, hogy a modok okozzák, mert "szűz" WoT kliensben ugyan úgy megjelenik. Mind blown.
-
tarka_szarka
tag
Nézőpont kérdése.
Credit farmra nem túl jó, mivel hamar rá lehet szokni a prémium lőszerre.
Funra tökéletes. Legalábbi a chaten hamar sok barátod lesz, akik nemcsak téged, hanem a családtagjaidat is szívesen részesítenének mindenféle örömökben. Ez nekem azt mutatja, hogy nagyon effektív tud lenni a gép.
Gyors célzás, gyors újratöltés. Pici sebzés, de ezt lehet arannyal turbózni. Jól páncélozott a gép, mivel a Char B1 az alapja, viszont ezért lassú is, elhúzni a csíkot nem nagyon lehet. A felépítmény miatt baromi magas, ezért az álcája nem acélos. Közelharcban viszont egész jó.
-
Jolet
őstag
nektek megvannak az ágyúhangok?
tegnapelőtt még jó volt, ma meg beléptem és nincs hangja az ágyúnak :-(
normál hang semmi külső -
Tbor
tag
Nagyon gondolkodom ezen a LeFH18B2 csomagon, szerintetek "megéri?"
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- IT - Bazár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest