Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
Antonius1978 #117399 üzenetére
Meghívható, de ő nem gyűjt kockát.
-
Antonius1978
addikt
Most jut eszembe, hogy ha SH csapatot csinalsz, akkor meghivhato klan nelkuli, vagy mas klanban levo jatekos is, nemde ?
-
Antonius1978
addikt
válasz
jr1994 #117394 üzenetére
SH-t barki tud inditani ? Na az remek, en mar elfeledtem,mert kb 2 eve SH-tam.
Ahogy emlekszem, regebb nem volt ilyen gond, nem kellett 10 percet varni, hanem 1-2 percen belul indult a buli, mondjuk lehet akkor ujdonsag volt, es sokan jatszodtak ezt a modot.
Az, amig tamadhatoak leszunk az messze van, abba majd csak akkor vagunk bele, ha mar utokepesse alakitottuk a klan nagy reszet.Megneztem mindket fiokodat, asszem szuksegunk lenne egy mennyei bajnokra, nem lepnel be ?
-
jr1994
addikt
válasz
Antonius1978 #117385 üzenetére
Szerintem SH csapatot bármelyik klántag tud indítani, legalábbis úgy vettem észre, hogy nálunk közlegények is szoktak invet küldeni.
Azért 7-8 online emberrel ha 10 percen belül elindul egy 6-os SH akkor megemelem a kalapom, nálunk is előfordul hogy vistonylag sokat kell várni hogy az emberek méltóztassanak elfogadni a meghívót.
Ha eléritek azt a szintet hogy támadhatók lesztek, ne felejtsétek áttenni a védekezési időt hajnali 2-3 óra környékére, mert ha rmberi időben van, állandóan támadni fognak titeket, kb csak a FAME-nek van kora este a védése.
-
válasz
[HUN]-Kisa #117390 üzenetére
Ezt kipróbálhatod, ha nem találsz jobbat, még élnie kellene:
invite code: RZN34-Y5G79-3BFV2-CX74V
- T15 - German Premium Light Tank
- Garage Slot
- 500 Gold
- 3 Days of Premium -
Jadro
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #117390 üzenetére
Ebay-en érdemes szétnézni, persze óvatosan. Én pl ott vettem a starter csomagomat Jt8.8-cal.
Pl itt egy: [link]
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok, Új accounthoz tudna valaki adni invite kódot prem vagy goldosat? meg is lehet hívni ha gondoljátok és cserébe kaptok majd prem tankot.
-
vgabri1
tag
válasz
Antonius1978 #117385 üzenetére
Na ki léptem vgabri a játékos nevem. Még egyszer köszönöm.
-
liwz_13
csendes tag
válasz
Antonius1978 #117387 üzenetére
Koszi! Sztem ma este leszek!
-
liwz_13
csendes tag
válasz
Antonius1978 #117375 üzenetére
Sziasztok! En is csapatot keresek, remelhetoleg idosebbeket. En 28 vagyok. Eddig hardcore fps playa voltam. Csak nemreg kezdtem el foglalkozni a WOT-al, de nagyon megfogott, mellesleg csalad mellett massal mar nem is nagyon tudok/akarok jatszani. Szinte naponta elerheto vagyok 3-4 ora raforditas mellett. Az accountot junius 3-án inditottam. A Csataim osszege ne tevesszen meg senkit, nem vagyok noob, ez inkabb strategiai MMo mint egerkattintas. Még egyelore keves tankom van ( T6 max ) de idovel minden rendezodik. Vegyesen van T6 es premium. Amint a lentebb levo linken latni lehet palyafutasom javulo tendenciat mutat.
Aktivitasom: Kb 800 csata/ honap. Wot link: [link]
Modok: XVM-en kivul szinte semmi. Reg rajottem hogy semmi ertelme a tobbi plusz dolognak, inkabb hatraltat a sok informacio, azota jobban is megy.
Remelem megkerestek. TS sem akadaly, sot orulok neki, csak neha halkan tudok beszelni a gyerek miatt. Aktiv vagyok. Remelem beferek még!
Elertek a jatekban ( nanofocus ) vagy emailben ( zsoltlizak@gmail.com ).
Udv, nanofocus
-
Antonius1978
addikt
válasz
vgabri1 #117383 üzenetére
Igen, igy van.
Nightmare13 elcsakliztam 10 percre a munkatarsam laptopjat, es beleptem a Stronghold dologba, elkezdtem epiteni 2 uj epuletet, mert megnyitottam a 2-ik zonat, mivel van 30 jatekosunk a klanban.
Amikor latsz bent annyi klantagot, hogy vagytok 6-7-8-an, vagy amennyi kell 6-os SH-hoz, akkor csinalj SH csatat, mint alvezer hozzafersz ehhez a dologhoz.Az sem baj ha veszitetek, asszem akkor is kapunk valami csekely nyersanyagot, ami kell az epitkezeshez.vJokka koszonjuk az otletet, lehet ezt egyszerubb kezelni mint a TS-t.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Antonius1978 #117373 üzenetére
Ha nincs még TS, érdemes kipróbálnotok a discordot. Free cucc, lehet benne külön szobákat is csinálni, akárcsak TS-en. Hangminősége is rendben van.
-
vgabri1
tag
válasz
Antonius1978 #117382 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget akkor ki lépek. Ha jól tudom 3 nap után tudok majd be lépni hozzátok?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dr.Én #117376 üzenetére
Egy program, amivel valamilyen szerverre lehet felkapcsolodni, es be lehet lepni szobakba, ahol azok akik azonos szobaban vannak, mikrofonon keresztul tudnak egymassal tarsalogni.
A TS = Team Speak.Kiki18 kuldom a meghivot.
Lanash neked szinten.
vgabri1 persze, gyere at ebbe a klanba ha akarsz, majd bizonyara tudsz valami ujat tanulni azoktol, akik kisse tapasztaltabbak.Amugy lehet hadgyakorlatot is tartani, pl 10-10 klantag egymas ellen gyakorloban
es akkor ott majd fel lehet tenni kerdeseket, valamint tanacsokat lehet kapni stb.Persze erre is ki kell majd szemelni 1 embert, aki ezzel foglalkozzon, akinek szinten tobb ideje van.Ehhez a jatekhoz ez kell, ido. -
Lanash
senior tag
válasz
nightmare13 #117379 üzenetére
Ha nem gond akkor a nick nevem: Lanash_
-
vgabri1
tag
válasz
Szia!
Szeretnék én is jelentkezni ha lehet. Első sorban tanulni szeretnék a jobb játékosoktól, mivel nekem csak 700 wn8-am van, de utolsó 1000 csatára 1140. Sajnos sokáig az 5 éves fiam használta nagyobb részben, és minden tank free xp nélkül lett kihúzva, aztán már mikor engem is kezdett jobban érdekelni kapott egy másik accuntot. Próbálkoztam több klánban is de sajnos ott nem volt lehetőség szinte semmire, mivel gyenge wn8-am van így nem tudtam jobb klánokba be kerülni. Ha ilyen paraméterekkel is be lehet kerülni akkor azonnal ki lépnék jelenlegi klánomból.
Üdv vgabri -
Lanash
senior tag
válasz
Szívesen mennék most is, de az alap accomon elborult az agyam a TD küldik miatt és nem igazán maradt kreditem (sem). Csináltam egy rerollt, viszont ide fizettem be egy hónap prémet. A reroll accon nincs még SH képes tank, viszont szívesebben játszok. Az alapon van sok minden, de nincs prém és kredit.
-
válasz
Főbejegyzésben is ottvan: Kiki00005
Bocsánat, tévedtem, mégsincs ott.....
-
Dr.Én
veterán
válasz
TS-röl bővebb infót kaphatnák? Mi kell hozzá?
-
válasz
Lenne lehetőségem nekem is csatlakozni? Parancsnoki poziciót viszont biztos nem tudom betölteni, tapasztalatlanságomból kifolyólag...
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dr.Én #117366 üzenetére
Pontosan igy van.
Lanash szolj amikor eldontotted, hogy meg tudjunk hivni.
nightmare13 megtettelek alvezernek, ha ismersz valakiket akik nincsenek klanba de erdekli oket a dolog, akkor tudd te is meghivni oket.Ez ideiglenes, mert amint lesz parancsnok es alvezer - akik idomilliomosok, akkor majd lefokoznak minket, de addig is legalabb te is tudsz meghivokat kuldozgetni.
tarka_szarka kar hogy epp most mentel vissza, nekikezdtunk egy klant epiteni, jol jott volna 1 iranyito.
Naszoval, PARANCSNOK kerestetik a 2MPH klan elere.Olyan aki erti a Stronghold dolgok kezeleset, es felugyeleset.Szukseges egy ugyanilyen egyen alvezernek, hogy amikor nincs bent a parancsnok, akkor o is kezelni tudja ezeket a dolgokat.Ezen felul kellene meg 2 iranyito,akik levezenyelnek a csatakat.Ezek az illetok olyanok kell legyenek, akiknek sok a szabadidejuk, hogy allandoan a WOT-ban logjanak.
Kell majd TS, hogy beszelgethessunk egymassal, azaz az iranyito itt adja majd ki az utasitasait.Viszont en nem tudom, hogy hogyan kell a TS-en uj szobat letrehozni. -
tarka_szarka
tag
Visszatérve a klánosdira.
Most mentem vissza egy régebbi klánomba. -AST- (Armored Skin Team), ahova mindig szívesen várunk játékosokat.
Ha vannak vállalkozó szellemű 18+ éves játékosok, akkor tudom vállalni SH-k és CW-k vezetését és mentorálást, akinek arra van szüksége, illetve vannak hasonló kollégák a klánban, akik szívesen segítenek ilyesmiben.
Esténként nyugodtan keressetek a játékban ugyanezen a néven.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
galervin93 #117370 üzenetére
Igen, ez is nagyon kell. Jo lenne ha a limitált szám mellé még a -30% damage is maradna. Jo dolog a sandbox es igy a zunikum vagy keményen fizet a WN8-ért vagy kiderul ki az aki tenyleg tud jatszani. Ami rossz az csak az uj tankoknal a kicsi agyu, nem art a gold addig amig azt huzza az ember vagy sziv vele rendesen...
-
wwenigma
Jómunkásember
Na végre! Nagyon érett már, végre a tankosztályokat is megváltoztatják. [link] Igy azért picit korrektebb, erthetobb talan a kis lengyeleknek is.
-
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #117365 üzenetére
Szuper hír
-
Lanash
senior tag
válasz
Szia!
Lehet, hogy szeretnék én is belépni.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Ez remek hír! Mindenképpen olyan kell aki otthon van témában....én még zöldfülü vagyok hozzá....
-
Antonius1978
addikt
Skacok, hihetetlen dolog tortent
:
Dear Commander Antonius1978,
Thank you for contacting Wargaming Customer Support.I'm glad to inform you that we recently modified our Clan procedures and now we are able to transfer the leadership from the inactive Commander to an active Executive Officer (that's you
).
Please, be aware that if the original leader comes back and claim the leadership, it will be transferred to him again.
I wish you all the best with the evolution of the Clan.
If you need anything else, please do not hesitate to contact us again.
Have a nice day!Na gyerekek, ki kozuletek idomilliomos, hogy atvegye a parancsnoksagot ?
-
po1son
addikt
válasz
kchryss #117356 üzenetére
Értem, én is most a focist akarom megcsinálni, de csak akkor ha normális %ban kapok rá + kreditet.
Most megnéztem rita honlapján és ezt írják rá "15x Credit bonuses, +50%, 1 hour".
Hát nem estem le a székről, de ha t34el vagy cdcvel jól elkapom a fonalat és kihasználom teljesen a 15 órát, akkor kb összesen 8 millát tudok össze hozni. -
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #117358 üzenetére
Már 3 éve le akarom cserélni, de sosincs rá lóvé
-
nyunyu
félisten
válasz
Atti777 #117353 üzenetére
Videokártyából meg egy Radeon 380 vagy a neki megfelelő Geforce elég lehet a közepes beállításon 60fps-hez
Alapórajeles FX6300+GTX460 bőven elég fullHD 50-60 FPShez ilyen beállításokkal:
Screen
DetailsEzekkel a beállításokkal még a multicore support előtti kliensekkel is megvolt a stabilan a 35-40fps.
Március eleji shot, valamikor a 2700MHz Phenom II X4-ről 3200MHz-s FX6300-ra csere után, 9.13 klienssel.
(9.14-ben került át a hang a második magra, 9.15-től a grafikára is több magot használ.) -
kchryss
veterán
válasz
po1son #117354 üzenetére
A tartalékok nevében és bónuszának mértékében wg-es szokás szerint nincs sok összefüggés.
Sima xp-s tartalákból volt már nekem 25%-os, 50%-os és 100%-os is és mindnek az volt a neve hogy "nagy".
Legénységiből volt 100-200-300%-os és ott is mindnek "nagy" volt a neve.
Wg tornákon kaptam kreditesből "nagy"-ot, azok 50%-osak voltak, de mint írtam ettől még lehet hogy van más %-ban is ugyanezzel a névvel. A focishoz nekem még kéne kb 60 gól. -
opeter87
senior tag
válasz
Antonius1978 #117347 üzenetére
Köszi
-
[HUN]Dani
őstag
Estét az uraknak! Milyen konfig kéne manapság ahhoz, hogy HD klienssel legalább közepesen elfusson ez a kaka? Gondolom még mindig intel párti és továbbra is csak egy mag a menő. Amennyiben igen akkor jelenlegi G4400 elég kell, hogy legyen. Kérdés a videó kártya, mert az szemétbe való..
-
Antonius1978
addikt
Na irtam a klan dolgaban a WG-nek, remelem megtesznek egy annyit, hogy irnak egy e-mailt a parancsnok cimere, hogy lepjen be, es adja at valakinek a parancsnoksagot, vagy a parancsnoki hataskort.
Holnap folytatjuk, most indulnom kell melozni azonban. -
Antonius1978
addikt
válasz
opeter87 #117334 üzenetére
Meghivo elkuldve.
h1mpi neked is.adrian360 : vasarnap akartam irni a WG-nek, hogy elintezhessem a klan atvetelet, mert amig nincs aktiv parancsnok, addig nem tudunk SH-t epiteni es tarsai.Most meg van egy fel oram, ugyhogy irok most a WG-nek ezugyben.Aztan kell valaki, akinek a programja engedi, hogy sok idot tolthessen a jatekban, hogy kezelni tudja a klan dolgait, na az lesz a parancsnok, akinek majd ha meglesz a szemelye, es at tudtam venni a klant, akkor raruhazom a vezerseget.
Ki erzi ugy, hogy mar volt eleget klanban, es ismeri a trukkoket es tsai, azaz le tudna vezenyelni egy csatat ?
Kellene vagy 2-3 ilyen ember, ok lennenek az iranyitok.Tankok : majd ossze kell irni nev szerint hogy kinek milyen tankjai vannak, hogy ossze lehessen allitani egy utokepes csapatot Strongholdozasra.Ez is az iranyitok dolga, mert ok tudjak, hogy terkepenkent kb milyen tankok hasznosak.
-
h1mpi
félisten
válasz
kchryss #117342 üzenetére
Az jó hír köszi, elvileg ha vissza veszem van lightom is med is meg orosz HT is bőven max a legénységet kell kicsit alakítanom, mert van az is bőven tarcsiba.
Ha esetleg lehet akkor küldjetek Nekem is egy meghívót: h1mpi a nevem a játékban is. Kicsit unom a randomot...
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #117341 üzenetére
6-os sh-ra minden tróger tank befér, épp erre jó hogy ki lehet rajtuk húzni a lámpát és a következő tankot. Én is ott húztam a stock modulos, 0 skilles legénységes tankjaim.
Arra figyeljetek hogy a személyes tartalékok nem adnak bónuszt strongholdban. A klán tartalékok viszont igen. Alacsony szintű épületeknél kevés nyersanyagból lehet legyártani bónuszokat azokat érdemes folyamatosan aktiválni és úgy sh-zni hogy a bónuszok mennek közben.
Épületeket pedig úgy kell húzni hogy 1 úton ne legyen 2 magas szintű épület, mert ha van akkor nagyobb eséllyel rabolnak le titeket. -
h1mpi
félisten
Köszi mindenkinek! Igazából Cromwell B-m van, de még kell a lámpa, más 6-os, 8-as nincs. Persze vissza tudom venni még esetleg legénységet is tudok bele tenni. 10-es tankok meg még nemigen vannak. Na csinálok majd leltárt
8-9-ig sok ág ki lett fejlsztve, ezért inkább a tier6-os SH érdekelne, mert oda még lenne tankom is.
-
adrian360
őstag
válasz
h1mpi #117337 üzenetére
t6 SH-ra szerintem ezek jók(pár hónapot SH-ztam, mindenki med/light-ot erőltette ) :
heavy : T-150, KV 85, OI, M6
med : Cromwell, T34-85, Skoda T25
light : Type64, T37, VKha most akarjuk megcsinálni a klán strongholdját, akkor szerintem t6 SH-t a legegyszerübb farmolni,
ha többen vagyunk és összeszokunk akkor esetleg t8 ott : is3, t32, amx50-100 és bármelyik t8-as light -
tarka_szarka
tag
válasz
h1mpi #117337 üzenetére
Nagyjából fontossági sorrendben:
Tier 6: Cromwell, Cromwell B, T37, Type 64, KV85, T150, OI, M6,
Tier8: IS3, T32, AMX 50100, Ru251, T54light,, WZ132, AMX1390; IS5, m40/43, Pershing, l 155 51
Tier10: Obj 140, 907, Bat, E5, E100, IS7, Obj 261, 50B, E3, T57, GCNéha visznek mást is, de leginkább ez megy, meg a bárányfelhők.
-
h1mpi
félisten
Milyen tankok kellenek a klánhoz? Azok amiknek mindenképp lenniük kell?
-
opeter87
senior tag
válasz
Antonius1978 #117332 üzenetére
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Ha eladók egy prémium járművet, akkor azt utána vissza tudom még vásárolni kreditért?
Ha igen, akkor az eladási ár 2xes összegét kell majd kicsengetnem? -
Antonius1978
addikt
válasz
Barret001 #117331 üzenetére
Hat le lehet, de nehez
En sem tankoztam 1 evig, vartam a magyar tankokat, es Karikanak hala, be is tettek beloluk 2 db-t.
A Lineage II-t nem is ismerem, de latom Youtube-on, hogy olyasmi mint a Diablo.
Mostmar en is keves uj jatekot probalok ki, de azert van par ami erdekelne, maradok a regebbi es jol bevalt jatekok mellett, pl a Stalkerek, mert azokhoz rengeteg mod keszult,minddel nem is jatszodtam, mert oroszul vannak, most jon egy olyan valtozat, ahol a Holdon vagyunk
Most hogy Angliaban dolgozom, es nem otthon logatom, itt nem nagyon van idom jatszani, meg a laptopom is szar, najo, Panzer General 2 es a Star Wars Rebellion/Supremacy megy rajta -
Barret001
addikt
válasz
Antonius1978 #117330 üzenetére
Le lehet ám a játékokról is szokni! Addig érdekli az embert,amíg talál benne újdonságot!
Lineagell-t is meg untam 7 év utánNéha 1-2 címet kipróbálok,van amit végig is,de egyre kevesebb az újdonság.Alkalom szerűen wotozok már több mint 1 éve,ebben is volt egy 3 hónapos kihagyás,másik játék miatt. Amíg nincs jobb,ez leköt
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #117328 üzenetére
Nem érdekelnek már egy ideje a játékok.
Házat újítok fel, motort szerelek. Néha 1-2 kört megyek, de csak ha nagyon világvége hangulatom van. -
Antonius1978
addikt
Ugy ertem, azt sajnalom, hogy nem hirdettetek itt a PH-n, es most kihaloban van a klan.
Megneztem a jatekosokat, jol emlekeztem Sermi nevere, meg Gyilokgeppel jatszodtam asszem, latom meg Balesz, Atti es Kean Sorbo nevet akik ismerosek a forumrol a tobbit nem ismerem.
Hat azok is Proardveresek, akik teszem azt fel nem irnak, vagy nem sokat, de itt lognak a forumon neha-neha
Bingisz hogy tudott 2x kirugni teged ?Emre amugy mivel tolod mostanaban ? Stalker, Fallout, vagy egyeb nyalanksagok ?
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #117324 üzenetére
Nem kell sajnálni. Eleve ezzel a koncepcióval indult.
Nincs is annyi prohardveres játékos.
Megnéztem kik vannak benn, hát kb alig tudom itteni nick-hez kötni ki kicsoda......(#117323) kchryss
Egy másik klán logó miatt meg nem megyek sehova, nekem csak azért fontos a tagság, hogy ne kapjam számolatlanul a meghívókat.
Majd ha innét is kitesznek inaktivitás miatt meggondolom a dolgot.
Mondjuk úgy hogy megadom Enzonak, meg Zillnek a lehetőséget, hogy bingiszi nagyságba emelkedjen, bár eléggé elképzelhetetlennek tartom, hogy hozzá hasonlóan kétszer is ki tudjon rúgni ugyan onnét. -
Antonius1978
addikt
válasz
kchryss #117323 üzenetére
Azta kur-ta farku, mekkorat rohogtem a kep miatt
Enzolord tenyleg ?
biz el is felejtettem baszki.Neked van klanod ?
CPHUN = 2MPH csak atnevezve
Zillel mi van, volt hogy lattam hogy bent volt a jatekba, de valahogy nem jott ossze hogy szakaszozzunk...Amugy veled sem, mindig elkerultuk valahogy egymast
-
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #117324 üzenetére
A KH-ban nem voltál, a CPHUN-ban voltunk együtt, ezután alapította meg Zill a KH-t..
-
Antonius1978
addikt
válasz
Jadro #117319 üzenetére
Nagyon jo, ugyesen ismerkedjetek es jatszodjatok, hogy utokepesebbek legyetek egyutt
Fandango azonnal kuldom a meghivot.
emre huha, tiszta igaz, Djuree, regebb vele is szakaszoztam, na meg kell nezzem az ismeros arcokat a DMECH-ben.
Azert nem erted, mert most 2 nem aktivbol lehet csinalunk 1 aktivat
Hat sajnalom a KH-t, miert nem hirdettek ? Lehet en is voltam abban a klanban, vagy csak akartam, de lemondtam a klanlogo miatt ? Mar nem is emlekszem.
De erdekes, hogy milyen sok a jelentkezo, mar asszem 5 meghivot kuldtem, es most meg jott 2 keres.gux81m kuldom a meghivokat.
-
GU-81M
tag
válasz
Antonius1978 #117318 üzenetére
Szintén leginkább read only üzemmódban vagyok, de szívesen csatlakoznék a klánhoz, a nickem: gux81m
-
emre
veterán
válasz
Djuree, az ő klánja a DMECH szintén csak prohardvereseknek.
Én meg nem értem, ha már van kettő nem túl aktív minek egy harmadik.
Kellő számú érdeklődő mellett a KH-t is fel lehetne húzni hogy érdemes legyen stronkholdozni.
De nem akarom elrontani senki játékát. -
Fandango
veterán
válasz
Én is csatlakoznék a klánhoz. Nem vagyok túl nagy kocka, napi 1-2 órát szoktam játszani, már ha van időm.
Ez volnék én. -
Jadro
veterán
válasz
Balesz1899 #117316 üzenetére
Már két kollégával mentem is pár szakaszt. Jobb móka ez így mint egyedül
-
Antonius1978
addikt
válasz
Balesz1899 #117316 üzenetére
Jaj ertem.Nos hat nem tudom mennyire kihald a DMECH, mintha Emre is lett volna abba a klanba...
Es talan Sermi ? es a 3ik nev nem jut eszembe, reg nem lattam a forumon.
Szoval nem volt rejtett tartalom ? Akkor azert nem tudtam megfejteni
Meglassuk hogy mekkora lesz a jatekosfelhozatal a klanban, nem sejtem elore.Lehet abbamarad az orulet, a klan utani vagyNekem mondjuk mind1
De ha belevagunk, akkor legyen foganatja. -
Balesz1899
aktív tag
válasz
Antonius1978 #117306 üzenetére
Csak annyit írtam a DMECH-ről, hogy sajnálom, hogy így kihalt, régebben egész jókat lehetett szakaszozgatni.
És mivel úgy ért véget a mondat, hogy "Kár érte", gondoltam folytatom egy klasszikussal. Ennyi, nem kell mögötte rejtett tartalmat keresni
Amúgy lehet, hogy vevő lennék én is egy klánosdira, ha ott nagyobb lesz az élet, mint a mostaniban -
Viktoár
addikt
Sziasztok
IS-4 -en célzásgyorsító van már régóta.Most néztem hogy van rá függőleges stabilizátor is.Az jobb lenne?
-
fradi81
veterán
Matilda BP Ace, op carry
-
Poultier
tag
Igaz itt a fórumon inkább passzív olvasó vagyok, de szívesen csatlakoznék én is! Nick: dicenem
-
Antonius1978
addikt
válasz
Jadro #117310 üzenetére
Ertem.Az enyem sem fenyes, marmint az atlag, mert sok agat huztam, prem nelkul, free xp nelkul (kivetel az E-75, mert abba beleoltem vagy 125 ezer free xp-t) gyenge fegyverzettel es szar legenyseggel, de az alapokat nagyjabol megtanultam, ugyhogy egy jo kozepes jatekosnak veszem magam, akinek neha neha lehet jo napja is
Az hogy mikor vagy aktiv nem szamit, nincs kotelezettseg, es elvaras.A lenyeg az lenne, hogy mindenki talaljon maganak 2 olyan jatekost, akivel 100%-ig egyutt tud mukodni.Aztan ezeket a 3 fos brigadokat az iranyito el tudna helyezni a terkepeken, szukseg szerint.
-
Jadro
veterán
válasz
Antonius1978 #117299 üzenetére
Ezt az elvárást teljesítem pár éve.
Ha az előző accomat is hozzávesszük a kb 12 ezer csatával, akkor nem vagyok jobb. Azon olyan 1200 fölötti WN8 volt, bár egy barátom fia azért rontott rajta kicsit.
Adódott egy jó kis kezdőkód rendkívül olcsón amihez hozzácsapták a JT 8.8-at, no meg a közös accountról leválás jegyében újrakezdtem tavaly karácsony előtt.
Időm nekem sincs sok, de majd aktívkodom azért.
-
Antonius1978
addikt
Baszki, ma mindenki rebuszokban beszel, vagy csak en vagyok ennyire tokkelutott ?
Mi a gyors reagalasu hadtest es miert nem javasolnad az ismerosodnek ? Az en klanomba nem javasolod, vagy mi ? Megint nem ertem az osszefuggest...Nem en buzgolkodtam, hanem engem is fellelkesitett nightmare1367 hogy milyen jo lenne ha lenne PH klan.Es mivel van egy eleg jol csengo klannev : Második Magyar Páncéloshadosztály, es fasza eredeti 1942-es magyar felsegjel, ami ultra. vagy szuperfaszaul mutat a tankokon, gondoltam usse ko, ha mar N1367 ilyen lelkes, maskepp elhiheted, hogy milyen magas ivben leszartam volna ezt a PH forum klant
, mivel nekem megvan az, amire vagyom a jatekban, azaz hogy ez a felsegjel legyen a tankomon, meg egy egesz meno klanbol is hajlando voltam kilepni miatta
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #117306 üzenetére
Van egy ismerősöm, neki sem javasolnám a gyors-reagálású hadtestben való részvételt.
Egyébként meg mi ez a nagy buzgálkodás ennyi kihagyás után?
-
fradi81
veterán
válasz
Antonius1978 #117304 üzenetére
-
Antonius1978
addikt
válasz
adrian360 #117300 üzenetére
Na nem baj, van meg 3000 csatad, hogy leszokj rola, en is akkorul kezdtem normalisabban jatszani.
Balesz1899 egy ismeretlen klan vegulis, kezdo jatekosokkal, es most intezzuk, hogy belepjenek a PH forumosok, hatha sikerulne osszekovacsolni egy jo brigadot.
DMECH : aham, nekem is van onnan 2-3 ismerosom, az egyik vagy talan mind ? PH forumos volt...
Ki volt az a kivalo ugynok, es hogy erted hogy ugynok ? -
fradi81
veterán
válasz
Balesz1899 #117301 üzenetére
Szerintem mehetsz majd át te is, legalább lesz némi sh lehetőség
-
Balesz1899
aktív tag
Ööö...ez most melyik klán? Mert ha jól tudom, akkor a DMECH volt amolyan PH-klán féleség, de ott nem nagyon aktívkodik kb 2 emberen kívül senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MÁV topic
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- IGAZI ERŐMŰ! Lenovo Thinkpad P15s Gen 1, i7-10610U, 32GB/1TB, NVIDIA, FHD/IPS, garancia, számla!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest