- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scyllarus #55697 üzenetére
Van hozza angol nyelvi csomag.
Egyebkent a Lesta tulajait eppen az ork hatosagok vegzaljak, miutan bejelentettek a tavalyi eredmenyeket - valoszinuleg vmelyik oligarchanak megtetszett a profit (7 milliard rubel). Nos, ha vmelyik oligarcha kezebe kerul a Lesta, akkor barmelyik kliensben a koltesek az orkokat es az altaluk Ukrajnaban viselt haborut tamogatjak, mivel a WG-kliensbe is a Lesta fejleszt.
-
-
-
-
válasz
scyllarus #55549 üzenetére
Ráadásul a legnagyobb mazochizmus több ágat resetelni és ténylegeses minden alkalommal újra kihúzni /megvenni a hajókat.
Én a Daring ágat szoktam resetelni mert azt szeretem játszani ha nagyon muszáj, de inkább csak ki szoktam freexp-zni amikor van duplázás, már vagy 6x szorzó volt benne, mikor megvettem őket ismét (lentebbi tierekben még több) szóval kb 60k jött egy megvételből.
Ennek ellenére nem tudom mire költsem, mert izgalmas RP hajó nincs, ami érdekelne, arra számítottam hogy betesznek egyet, de egy Brennust tettek be, az meg kell a francnak. -
KJ82
senior tag
válasz
scyllarus #55199 üzenetére
Kis guglizás után kiderült hogy starfieldben egy csomó zene van a Falloutokból, ezért volt ismerős néhol. De azt is írták hogy az egyik bolygón mászkálós zene tényleg erősen Mass Effect 1.
Amúgy a Designer Table portra gondolsz ? Tényleg hasonló, de szerintem csak hasonlít. Electronic Arts nyilván kiperelné WG-ből a sz*rt is, még feldolgozás esetén is.
-
válasz
scyllarus #55154 üzenetére
Szeretnek a playerek idegesítő hajókkal játszani, melyek nem kérnek magas skillt a használatukhoz. Füst be, hydro be, egér nyomva tart, célpont ég.
Ennyi.Pl ott az Austin. Na egy magas skill gap hajó. Tudni kell vele pozicionálni, tudni kell mikor nyiss tüzet, hogy használj szigeteket, stb. Cserébe egy átlag DD 3-4 SAP salvoból eltüntethető, ha reload boostered is rendelkezésre áll, ez nem több 5-10 másodpercnél
-
-
-
-
-
KJ82
senior tag
válasz
scyllarus #53864 üzenetére
Szerintem a WG-nek egy kisebb hadseregnyi pszichológusa meg viselkedéskutatója meg ilyesmivel foglalkozó embere van, akik patikamérlegen számolják ki a dolgokat.
Mármint hogy mennyire érdemes frusztrálni a népet, mennyire kell megnehezíteni a dolgokat hogy a játékos előbb nyúljon a pénztárcájához, és így tovább.
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
scyllarus #53548 üzenetére
Ezt biztos csak viccnek szántad.
Az elsüllyesztett Moszkva egy kb. 10 000t rakétás cirkáló amit 76-ban kezdtek építeni.
A Slava meg egy 70 000t csatahajó, a Sovetsky Szojuz továbbfejlesztése lett volna valamikor az 50-es években.
Mind a kettő úszik a vízen. Ennyi közük van egymáshoz. -
-
Eagle16
addikt
válasz
scyllarus #53312 üzenetére
Na tényleg, bocsi, a devblog-on olvastam, és valamiért összekevertem a mostani patchel. Most olasz DD-k jönnek.
0.11.3-ban jönnek, szóval a következő utáni patchben.
"In Update 0.11.3, Superships will finally exit testing and make a permanent appearance in the national tech trees."Akkor addig még lehet gyűjteni a kreditet. Nekem az Edgar kéne, de az még később jön.
-
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
scyllarus #52773 üzenetére
Mert a nagy többség (szerintem) nem akarja feladni azt amit elért.
6 éve játszom, van 10k csatám, 24 tier10-es hajóm.
Tudod mikor kezdek bele még egy hasonló alapon nyugvó játékba? Soha. Ha holnap leállnának a wows szerverek akkor se állnék neki egy másikkal játszani.
Megint kikaptunk mint a szar.
És ez kajakra valami szívatás mert amikor nulla csillaggal állok akkor leszek top xp. -
-
-
Trucker39
tag
válasz
scyllarus #52036 üzenetére
Akkor bizony menetközben változtattak a dolgokon.
A kiposztolás előtt magam is tettem vele egy próbát és regió problémát jelzett. Meg is kérdeztem abban a csoportban, ahol találtam a bejegyzést. Többen is kipróbálták és csak RU szerveren ment a dolog.
Szerintem így még kellemetlenebb a dolog, mert nem az első döntésük volt, hanem nyomásnak engedtek valószínüleg.
-
-
-
-
-
-
-
cheatergs
senior tag
válasz
scyllarus #50798 üzenetére
Én invisible lagnak hívom, de tudtommal ez a desync, ami szerveroldali.
Nálam tavaly kezdődött, azóta egyre sűrűbben jön elő.Nekem meg se áll 5 secig.
Kanyarodásnál instant észrevehető. Azonnali reakció helyett mp-ekig késlekedik, majd hirtelen az adott irányba megrándul. A gomb felengedése, és a középre visszaálló "iránytű" után is kanyarodik tovább, végül egyenesbe állás előtt is megrándul.
Ilyenkor egész napra kuka, max. másnap érdemes ránézni.Nem volt elég a dilettáns dizájneri irány 6 éve, most már programozni se akarnak.
Tipikus igénytelen ruszki szutyok az egész.
-
4580693
senior tag
válasz
scyllarus #50587 üzenetére
0.10.3, AXIS VS ALLIES EVENT
Postponement of the Axis vs Allies event.
Commanders!
Based on testing results and thanks to your feedback, we have decided to move the temporary Axis vs. Allies event from version 0.10.3 to a later update, in order to implement the necessary improvements and fixes.
We will post more details on the battle type and its future fate in the Development Blog when more information becomes available.
Thank you for your active participation in the testing and see you in battle! -
válasz
scyllarus #49434 üzenetére
Nope. Pont tegnap írtam, hogy ohio az álló tundire két sorozatból 0, azaz nulla találat. Első teljesen mögé ment, másik meg körbe hullott le körülötte. Pedig direkt pont a közepén, a vizvonalon volt a célzó.
És állt a hajó, és nulla dmg, és agyergorcs xD
Bezzeg a kurfi tizen km-rol a dd-mrol levakarta mind a 8k hpt. Azért csak annyit, mert nem volt több. Szembol.
Ez a kamu része. -
-
válasz
scyllarus #49189 üzenetére
A Georgia jó hajó, de nagyon igényli a full kapitányt. A pontossága nem vetekszik pl. a North Carolinával, de ha betalál, akkor szakad a fém. Nem annyira tanky, mint a német BB-k, de a másodlagosa szintén ütős. Ha feldobod rá a speed zászlót, akkor a gyorsítással együtt 40 csomós sebesség meg tudja tréfálni az ellent :)
-
válasz
scyllarus #49184 üzenetére
Nem, te döntsd el.
60 csata, 90K átlagsebzés, ami még mindig 10-zel van a szerverátlag alatt. Vmelyik nap solo warriort csináltam vele. Igen gyakori eredmény nálam a kb 30-40 találat, abból 8-10 gyújtás és 90-100K sebzés.
DD-k ellen viszont teljesen esélytelen, másodlagos felszíni fegyverzet jelképes, lassan indul, lassan áll meg, nehezen fordul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest