Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
Worker
aktív tag
válasz
Janoska26
üzenetére
[OFF]Amit irtam, ugy ertettem, h amennyiben vki nem kapna kielegito valaszt itt a forumban, irja meg nekem priviben a kerdeset, es megprobalok segiteni neki.
Atgondoltam a dolgot, es valoban igazad van. Valszleg nem is sokan irnanak ugyse PM-et, szal megiscsak a forumot bongeszgetem majd, ha a segito szandek felebred bennem
[/OFF]MAS:
Ha jol tudom mar tobben kerdeztek, h mikent lehet kinyirni a Bestiat az 1. chapter vegen. Sajat modszerem: 1. lepes, h megiszol 1 Fecsket, aztan szepen fokozatosan csapkodod a kutyust, 1-2 utes(kombo) utan hatralni erdemes (korbe-korbe futkarozol, h toltodjon a hp-d a Fecsketol). A manat (allokepesseg) aard-ra (asszem ez az, amelyik ledonti/lefegyverzi stb. az ellenfelet) erdemes hasznalni, es mihelyst feltoltodik, akkor mindig erdemes elhasznalni.
Ezzel az aprankent tamados technikaval nekem gyerekjatek volt legyurni a Bestiat, mind1, h a falusiak, vagy a csaj oldalan harcolsz (en a csaj oldalan teljesitettem a kudit
).
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
[/OFF]
).