Hirdetés

Aktív témák

• Roba

tag

Hy!

Köszi, sikerült lejutnom a kazamatába, találkoztam Vincenttel és Jethro őrrel. Leadtam a kukorix fejét, a ládámból csak a cuccaim egy részét vettem magamhoz a helyhiány miatt. Thaler orgazdának eladtam az ékszereket, Kalksteinnek meg az egyéb testrészeket, a törpkovács segédjének a buzogányt. Azon filóztam, hogy 3 db.kék vagy 2 db. kék és 1 db. piros meteorból készítessek kardot. Végül a tisztakék mellett döntöttem, mert úgy gondoltam ha már van egy pirosom, abból is kigyűjtöm a 3-at a speckó tulajdonságai miatt. Lett helyem is, visszamentem, hogy a ládámból a maradék cuccaim javát magamhoz vegyem. A ládámban volt még egy kard, ami az előző nyitáskor nem volt benne: a 2 kék és az 1pitos meteorból készült kard. Jethro mégaz elején mondta, hogy van a ládában pár értékes dolog. Kipróbáltam mégegyszer, ugyanúgy ott volt, viszont ha a pirosat tartalmazó kardot vettem meg, akkor a kazamatás ládában nem volt benne a kék. Ez valami bug? Most már két meteor kardom van. A witcher acélkardot eldobhatom, mert kevesebbet sebez, mint a két meteorkard? Hogyan tudnám az ezüstkardra a naprúnát rákovácsoltatni? Vagy esetleg egy kardra egy rúnából tööb is kell? ( Talám mintha írta volna, hogy 3 kell belőle.)

Köszi!

Aktív témák