Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
Aktív témák
-
Roba
tag
Hy!
Köszi, sikerült lejutnom a kazamatába, találkoztam Vincenttel és Jethro őrrel. Leadtam a kukorix fejét, a ládámból csak a cuccaim egy részét vettem magamhoz a helyhiány miatt. Thaler orgazdának eladtam az ékszereket, Kalksteinnek meg az egyéb testrészeket, a törpkovács segédjének a buzogányt. Azon filóztam, hogy 3 db.kék vagy 2 db. kék és 1 db. piros meteorból készítessek kardot. Végül a tisztakék mellett döntöttem, mert úgy gondoltam ha már van egy pirosom, abból is kigyűjtöm a 3-at a speckó tulajdonságai miatt. Lett helyem is, visszamentem, hogy a ládámból a maradék cuccaim javát magamhoz vegyem. A ládámban volt még egy kard, ami az előző nyitáskor nem volt benne: a 2 kék és az 1pitos meteorból készült kard. Jethro mégaz elején mondta, hogy van a ládában pár értékes dolog. Kipróbáltam mégegyszer, ugyanúgy ott volt, viszont ha a pirosat tartalmazó kardot vettem meg, akkor a kazamatás ládában nem volt benne a kék. Ez valami bug? Most már két meteor kardom van. A witcher acélkardot eldobhatom, mert kevesebbet sebez, mint a két meteorkard? Hogyan tudnám az ezüstkardra a naprúnát rákovácsoltatni? Vagy esetleg egy kardra egy rúnából tööb is kell? ( Talám mintha írta volna, hogy 3 kell belőle.)
Köszi!
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest