- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
Ismét elővettem a játékot, sajnos elakadtam, de olyan szinten hogy 2 napja nem történik semmi esemény és kezdem unni (sosem jártam még így) III fejezet végén járok, utolsó esélynek az ELF negyedben lakó Hierophant látom, de ne mtudom hol található (1 ellenfelet le kellene győznöm a profi szinthez de nem találok senkit) Trissnél a fiú, nem fogadja el a gyűrűt Alvinnal akar lenni (gondolom valamelyik szálat nem göngyölítettem végig) az Előljárónak sem kell a gomba 2 napja a táskámban pihen, megszereztem az 5db (pont 5van) Kikimór karmot is amit nem tudok leadni mert azt mondja Velerad mennyek vissza amikor meglesznek.... Ami a legfurcsább elolvastam minden könyvet ismerek rengeteg szörnyet és nem találom a mocsárban őket.
Van egy csomó meteoritom kék, piros, sárga, de a kovács csak meg akarja venni és nem készít belőle kardot, pedig megkapta a rubint.Ha valakinek lenne 5lete megköszönném,
Aktív témák
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest