Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Újrakezdtem hardon, vállas nézet: ég és föld. Mivel nem kell használnia az agyát, nincsen irányításbéli gond, sőt, nincs röhejes kamerakezelés, kamerabeállítás. Óver. Többet kell mozogni, ennyi. A játszhatóság mellett az élvezhetőségi faktor is úgy háromszorosára nőtt, hogy nem a színváltós kurzort figyelem a távolból. Jó izzadtságszagú lett így, most a sárgasuhogásra kell koncentrálni, akkor jó a kombó, de úgy van, ahogy mondod, inkább ritmusérzék kell. A harc jóval egyszerűbb így, hogy nem kell "eltalálni", hol az ellenfél... mert ott van előttem. Bár semmit nem látni a csata hevében hátrafelé, viszont a kattolásnál nem kell mozdítani az egeret... bombagól. Ennyi kivégzést még életemben nem láttam... ez valami hard setting spec?
Nem is ittam pósönöket Gongragerjedő Sáskakománál, mer minek.A felszolgálólány kísérgetése semmilyen problémát nem jelentett. Elsőre, töltögetés nélkül szétkaptam a pincsiket, úgy, hogy ez volt az első küldetés, aminek nekiestem. Nem értem. Találtam egy szalmakazalba lökhető parasztlányt is. Még jó, hogy steril a srác..
szerk: hja, erősen koncentráltam a hangokra is, szerintem tökéletesek, Gergő hangja kicsit haloványabb, a társak kivétel nélkül jók. A Pírszinges Mágus meg 100%.
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- Sorozatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest