Hirdetés

Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz GypsFulvus2 #1679 üzenetére

Újrakezdtem hardon, vállas nézet: ég és föld. Mivel nem kell használnia az agyát, nincsen irányításbéli gond, sőt, nincs röhejes kamerakezelés, kamerabeállítás. Óver. Többet kell mozogni, ennyi. A játszhatóság mellett az élvezhetőségi faktor is úgy háromszorosára nőtt, hogy nem a színváltós kurzort figyelem a távolból. Jó izzadtságszagú lett így, most a sárgasuhogásra kell koncentrálni, akkor jó a kombó, de úgy van, ahogy mondod, inkább ritmusérzék kell. A harc jóval egyszerűbb így, hogy nem kell "eltalálni", hol az ellenfél... mert ott van előttem. Bár semmit nem látni a csata hevében hátrafelé, viszont a kattolásnál nem kell mozdítani az egeret... bombagól. Ennyi kivégzést még életemben nem láttam... ez valami hard setting spec?
    Nem is ittam pósönöket Gongragerjedő Sáskakománál, mer minek.

A felszolgálólány kísérgetése semmilyen problémát nem jelentett. Elsőre, töltögetés nélkül szétkaptam a pincsiket, úgy, hogy ez volt az első küldetés, aminek nekiestem. Nem értem. Találtam egy szalmakazalba lökhető parasztlányt is. Még jó, hogy steril a srác..

szerk: hja, erősen koncentráltam a hangokra is, szerintem tökéletesek, Gergő hangja kicsit haloványabb, a társak kivétel nélkül jók. A Pírszinges Mágus meg 100%.

Aktív témák