Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
dutya66
üzenetére
Szia!
Nekem ugyanilyen tabom van (bár eladó
.
Én egy 1 terrás külső winyóval csatlakozom hozzá alkalmanként. 2.5 es laptop winyó. Oly módon sikerült hogy:
Sima OTG kábel, végén egy sima 4portos usb hub. Abba egy egér (billencs bluetouthos). Az usb porthoz csatlakoztam a winyóval, úgy, hogy a winyó adatkommunikációs usbje a hubbal, és a plusz kábelvég (ami a gépbe menne, az mindíg dupla) az ment egy töltőbe a konektorba, ahonnan az áramot kapta. Így kapott elég áramot a winyó, és tudott kommunikálni a tabbal. Ha olyan usb hubod van, ami függetlenül kapja tápról az áramot, akkor nem kell ( van olyan hub amin keresztül maga a tablet is töltődik, valahol linkelték. Az olyán wines tabletekhez speckó, amelykeknek nem külön töltőnyilásról megy a töltés, hanem az Usb otg-n keresztül. A sima y kábellel, amivel a telefon tud kommunikálni, és tölten is, az nem tölt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.