Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
Gyakorlatilag egyedül az LTE-s Lenovo Yoga 2 10 Windowsos változata jöhetne szóba, de a kijelző felbontása nem 1280×800, még csak nem is 1366×768, hanem 1920x1200, és a billentyűzete is csak egy sima Bluetoothos példány, amit nem lehet csatolgatni. Hogy legyen némi jó hír is: megvan 150 ezer forintból.
-
cidalain
veterán
Sziasztok, egy kis help kellene, milyen gép teljesíti ezeket a kritériumokat:
-magyar beszerzés, 2 év gari (1 + 1év vársárolt garanciakiterjesztés is jó).
-8-10" min 1366×768, de inkább 1280×800.
-lecsatolható billentyűzet
-SIM kártya hely mobilnethez (3G elegendő)
-Bluetooth
-pénz ésszerű keretek között maradva legyen 150k körül, max 200-esetleg ha van hozzá gyári vízálló tok (nyilván csak a tablet részhez), az előny. ha nincs akkor szerzek univerzálisat, csak azzal mindig szopás van...
Acer Switch 10-zel jó tapasztalatom van, de tudomásom szerint nincs belőle 3G-s verzió, az meg szükséges.
-
BalanceR
addikt
A media creation toolal csináltam egy W8.1pro telepítőt, (ez volt a tabomon) reboot, elindult. de kulcsot kér...
RW evrithingel kiolvastam, de nem fogadja el... ilyenkor mi van? Az OEM taboknál nem az UEFIben kellene lennie a kulcsnak? -
bisti79 is: pipo x7 és archos 80 cesium esetében is ott van már a "get win10" - pipox7-en magától jelent meg, az archosra az ebben a fórumban leírtak alapján jelenítettem meg.
Viszont ez a wimboot dolog nagyon érdekel, az archoson nagy hasznát venném pár szabad gigának, köszi az info-t, nyaralás után kipróbálom. -
tlac
nagyúr
Elméletben egyébként a Windows 10 driver modellje csak a grafikus vezérlőre vonatkozóan lett alapjaiban újraírva, de ott is megmaradt egy korlátozott legacy mód a régebbi hardverekhez. Tehát a legtöbb komponens esetben a Windows 8.1-hez való meghajtó elvileg működőképes, de ha van valami gond, akkor az – szigorúan elméletben – könnyen javítható.
[link] -
tjb007
nagyúr
Igen, az viszont már egy más kérdés, hogy lesz-e W10 alá IGP/GPU driver, mert itt inkább ez a nagyobb probléma.
(#6582) bisti79
Ha ez hoax, akkor a te ugyanúgy egy hoaxot terjesztesz, miszerint csak Mobile verziót fognak kapni.
Belfiore már a legelején leírta mi a helyzet. Az, hogy ki mit spekulál hidegen hagy (meg szinte mindenki mást is), de ha belegondolsz nem érdeke a Microsoftnak egy ilyen lépéssel tököm szúrnia saját magát. Nem véletlenül lesz mindegyik WP8.1-es telefon is frissíthető 10-re, simán mondhatnák azt, hogy lóbráner a seggetekbe, de nem akarnak még egy WP7-gate-et.
Nekem sem jelent még a Lenovo Yoga 3 Prómon, ezek szerint akkor nekem sem lesz? Kétlem, szóval ebből -ahogy írod/írtad is- felesleges bármilyen következtetést is levonni. -
bisti79
tag
válasz
BalanceR
üzenetére
Semmit nem töröl, ez teljes értékű Windows 10 Pro...

Kicsit arra hasonlít, mint mikor live CD-ről telepítés nélkül futtatsz Linux-ot, csak jóval gyorsabb. (Mondjuk ez elég rossz hasonlat, de talán kicsit érthetőbbé teszi a dolgot...)
A normál telepítés nem csinál recovery partíciót, a rendszervisszaállítás viszont elérhető benne, hasonlóan a korábbi Windows-okhoz. -
BalanceR
addikt
válasz
bisti79
üzenetére
Azt nem értem,milyen fileokat töröl,,hogy majdnem a felére zsugorítja a windowst...
Szerintem kezdésnek lementem a drivereket, és a microsoftos USB-telepítőkésztővel csinálok egy rendszert, megnézem, mennyit eszik, ha sok, nekiugrok a zsugortott verziónak... Úgyis minden cuccom felhőben van, meg van a tabban egy 64es SDis...
Még nem telepítettem Win8.1et, (múlt évben még XPt használtam...
)
Telepítéskor csinál magától recovery partíciót, amiről vissza lehet álltani, vagy manuálisan kell? -
bisti79
tag
Te jó ég, még szárnyra kap valami hoax!

Akkor most írd be szépen a keresőbe, és figyeld sorban a találatokat! Tele van ellentmondó hírekkel a net, és nem a "hülyeség-terjesztő magamfajták" miatt... Persze, kap a Win 8.1 with Bing is Win 10 Home frissítést, olvastam én is a hírlevelet, meg másik 23 tweet-et és hírlevelet is... De tudod, az az igazság, hogy ezeknek a gépeknek a nagy többségen még a feliratkozási lehetőség se jött meg, típustól függetlenül. Nem érhetőek el még az ehhez szükséges update-k se. Hiába telepíted "kézzel", akkor se... persze, tudom ebből fölösleges levonni bármilyen következtetést... Viszont nem értem, miért kell így nekirontanod a másiknak? Nálad a végső igazság forrása?
Én személy szerint sz*rok rá, hogy lesz-e vagy nem: meggyártom a saját WIMBoot-os telepítőm és kész. Mint ahogy most is ezt teszem a stabilabb előzetesekkel.
Apropó Insider-program... ott nem volt semmi kavarás, minden világos volt az első perctől, igaz? -
tjb007
nagyúr
-
ferensz
senior tag
-
NGA
addikt
Én is Lenovo Miix2 10-et vettem először. De ritka szar a kialakítása, az alsó részek szögletes, és vágja a kezem. Magazin olvasáshoz a 16:10 katasztrófa. A műanyag hátlap nyiszorog, csavarodik az egész. Többször volt, hogy nem akart alvó módból kijönni. A Windows 8.1 nem tud skálázni, és a FullHD desktopon igen rossz. 1,5 hónap után elnémult, tönkrement a hangszóró (ez szériahiba), 2 hónapig volt szervízbe, majd csereutalványt kaptam. Végül vettem egy Ipad Air-t és azóta nincs bajom.. Én most Surface 3-at vennék.
-
D@ny7
aktív tag
-
D@ny7
aktív tag
válasz
bisti79
üzenetére
Értem. A legfontosabb hogy frissíthető-e újabb win-re. Mer ha nem akkor felejtős. a Sima win 8 szerintem nagyon gáz. A háttértár annyi kel amin biztonsággal elfut az Op.rendszer. 60E-et megér újonnan?
Többablakos böngészés közben zenehallgatásról lenne szó útközben.Háttérben tűzfal+vírusirtó futna.
Az 1GB RAM-al rendelkező androidos telóm (sony) megnyekken az ilyesmitől, sajnos :S -
D@ny7
aktív tag
Sziasztok!
Nem igazán vagyok otthon a tabletek világában.
Az lenne a kérdésem, hogy az HP ElitePad 900 (D4T09AW) tablet mire elég?
Én konkrétan utazás közbe használnám, zenehallgatás, videónézés, netezésre.
Mennyire gyors a gép? a 2GB memória miatt kérdem. Win 8.1-re esetleg win 10-re frissíthető? -
bisti79
tag
válasz
BalanceR
üzenetére
Topiktárs ajánlotta drivermentéshez ezt: [link] Én már többször használtam, tényleg a létező legjobb program ilyen célra.
WIMBoot-os telepítéssel nem tudod elrontani az UEFI-t. Fizikailag sem ott van (egy flash rom tárolja), másrészt a telepítő csak a lemezen lévő partíciókkal variál. Sajnos tényleg nem a legegyszerűbb elkészíteni magát a telepítőt...
Ha tiszta telepítést akarsz, szerintem nyugodtan összeparticionálhatod a recovery-vel... Ha nem tudod használni, ez is egy opció. -
BalanceR
addikt
válasz
bisti79
üzenetére
Hát nem tudom, így elsőre bonyolultnak tűnik... A tabom 32Gigás, a lemezkezelőben a recovery partíció megvan, de üres,szerintem az előző tulaj átmenthette pendrivera....
Most sem túl szolid a helyfoglalás 13 Gigát eszik a rendszer...
Ha leakarom menteni a drivereket, elég mentenem a drivers mappát, aztán a fissinstallnál megadni, hogy ott keressen?
BTW az uefit nem tudom hazavágni az ilyen mókolt teleptővel?
-
bisti79
tag
válasz
BalanceR
üzenetére
Végül is szerencsés vagy, mert a hp-nek elég jó supportja van, a driverek letölthetőek az oldalról. Tehát a driverek visszanyerésével nem kell foglalkoznod. A wimboot-telepítő készítéséhez jó leírás itt a fórumon bagyusz-blogja [link], lépésről lépésre vezet végig a folyamaton. Sajnos szükség van hozzá egy működőképes gépre (pc-re, bármire) amin az állományokat "meggyártod". Időben hosszadalmas, viszont ha egyszer megcsinálod mindig lesz telepítőkészleted, bármikor újraparticionálja és feltelepíti neked az egészet...
Persze, ha nem csináltál még hasonlót, vagy hiányzik a feltétel, akkor marad a normál telepítés, ekkor nincs semmi varázslat, feltelepíted pendrive-ról a rendszert, hozzáadogatod az esetlegesen fel nem ismert eszközök drivereit és kész. Cserébe több helyet foglal...Hogy világosabb legyen amit írok:
"Egy kiherélt 32bites win8.1 naprakész frissítésekkel, driverekkel ,egy 16Gb s tabletnél így alakul:
10Gb-t megeszik a rendszer page és recovery fájlokkal együtt. A szabad hely nagyjából 6Gbre tehető.
Normál 32bites win8.1 MSDN hálózatról leszedve:
11Gb-t megeszik page,recovery fájlokkal együtt(ráadásul még frissíteni is kell és még nincsenek fent a driverek) Szabad hely 5Gb
Wimboot esetén ez úgy néz ki, hogy maga a rendszer 4Gb t emészt meg, page fájlokkal, naprakész frissítésekkel és driverekkel együtt. Ezen felől létrejön egy 3Gb s recovery partíció amiről bármikor újra tudjuk telepíteni rendszert. Szabad hely 9Gb." -
BalanceR
addikt
válasz
bisti79
üzenetére
Ez jól hangzik csak még sohasem csináltam ilyesmit... Valami részletes leírást tudnál dobni a folyamatról?
A driverkinyeréstől kezdve a bootolható pendrive készítésig...A tab egyébként Ilyen. Szvsz elég ritka... Ha másik tabról lenne recovery, nem rinyálna a windows, hogy nem eredeti?
Van valami HP support progi, ami felajánlja recovery pendrive készítését, végig is megy, de csak kb 200 MB ot foglal a pendriveon, és ha megpróbálom a wint arról újrahúzni, nem engedi... szerintem a nemlétező recovery partciót keresi.... -
bisti79
tag
Annyi eltérés van, hogy nem normál telepítéssel pakolják rájuk a rendszert, hanem wimboot-tal. Ez kevesebb helyet foglal, van egy recovery partíció, ahol az állományok "tömörítve" vannak, és a telepítés csak a pointerek újraírásából áll. Ezért gyorsabb a visszaállítás, ha valaki le nem törölte okosan...
-
Upo
addikt
válasz
bisti79
üzenetére
éppen meg lehet azt is csinálni, hogy egy winre pendrive-ról bootolni (ezt helyreállítási meghajtó készítése alatt a tab is megcsinálja akár) , és utána dism-el lehet a meglevő rendszert capture-lni, akár wimboot-osra is. Legyen elég hely a pendrive-on.
Megpróbálnám még a vezérlőpultban az eszközök és nyomtatók alatt eltávolítani (ikonon a jobb gombos menüben van). Ha sikerült akkor meg capture.Amúgy tényleg jó lenne tudni hogy milyen készülék, hátha valakinek van itt. Az tudna csinálni egy helyreállító pendrive-ot, a recovery partíció másolása opciót kipipálva, azt meg fel lehetne valahova tölteni.
-
bisti79
tag
válasz
BalanceR
üzenetére
Akkor azt lehet csinálni, hogy "kinyered" a működő Windows-ból a drivereket, és csinálsz ISO-ból egy WIMBoot-os telepítőt. Kicsit hosszadalmas, de profi megoldás, és utána bármikor újra fel tudod tenni, még akkor is, ha elszállt a recovery...
Vagy normál telepítés de annak nagyobb a helyigénye. 1/16-os tabletnél azért nem mindegy...
Milyen típus egyébként? -
zoltan6
addikt
tökéletes választás,nekem az van 8'-ba,nem tudom kapsz-e még újonnan,de ki lehet fogni aprón garanciális használtat is,mostani tabletek egyre gagyibbak 16 meg 32gb hátértárral,meg 1 gb ramokkal vannak.
(#6557) bisti79
nincs neki,írta másik topikba,hogy az előző tulaja törölte. -
muld
csendes tag
Sziasztok egy windowos tabletben gondolkom, de nem tudom hogy amit kinéztem mennyire szolgálná ki az igényeimet.
Amit elvárnék:
- ne akadjon, szaggasson
- elsősorban olvasnék rajta könyveket/ magazinokat ezért kell hogy 10'' es legyen, jó kijelzővel felbontással
- windowsos legyen mert játszanék rajta egy csomó régebbi játékommal
- néha filmnézés is lenneErre a célra a Lenovo MIix 2-t néztem ki. Az ára miatt kedvezőnek tünik. Mit gondoltok?
Köszi
-
BalanceR
addikt
Remélem tud valaki segíteni...
Van egy Win8as tabom, Bluetoothon kapcsolódtam vele egy billhez, meg egy egérhez, működött is, majd valamikor késöbb talán egy reboot már nem kapcsolódott, a bluetooth menüpontban ott vannak, párosítva, de nem kommunikál egyik sem... Próbáltam eltávolítani ott is, meg eszközkezelőben is, mindenhol azt írja, sikertelen. próbáltam a BT drivereket frissíteni, de nincs frissebb... Volt eszköz letiltás, majd engedélyezés.. Ott vannak a BT menüpontban, elvileg párosítva, de sem kapcsolódni, sem eltávolítani nem lehet őket...
A BT más eszközökkel kommunikál, csak ez a kettő ragadt be. Próbáltam Registryből törölni a párosítás kulcsait, de ahoz a rendszergazdai jogkör is kevés...Ötletek?
-
darthsmoke
Korrektor
-
ghost364
senior tag
válasz
Zozzer888
üzenetére
1. Nehogy 1/16-os tabletet vegyél! Inkább akkor egy Lenovo Miix 3 edigitalból, ugyan ennyiért. Kijelzőben nem olyan erős a többiek szerint, és a felbontása és a képaránya is más. (én még nem láttam)
2. A felbontással nem lesz baj.
3.Egy OTG kábellel azt kötsz rá, amit akarsz. VGA monitort max. USB adapterrel tudsz rákötni. -
han_lev
senior tag
válasz
kaposznyak
üzenetére
Nekem a Teclast nem akad. Igaz egyszer próbáltam 1080 as mkv-t rajta, ugyhogy minden tömörítésröl, kódolásról nem tudok nyilatkozni, de a 720 pset többet is próbáltam, azok egyse akadt. ( a trónok harcát azon nézem

-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Csak filmnézésre használandó tabletet keresek. Lényeg, hogy mindent játsszon le akadozás nélkül. Főleg 1080p (Mkv, mp4 stb).
7-10" a mérettartomány. Minél olcsóbban, de az akadásmentesség meglegyen. -
krystman
őstag
Hát én úgy vagyok ezzel, hogy engem nagyon zavar, ha már kicsit is látom a pixeleket a képernyőn, és a betűk is recések. Ez az én hibám :-) de nem mondom, hogy nem lenne rossz a sima 1280x800 as sem. Videók alapján, 1920x1200 ban szépen elmegy, nem venni semmit sem észre, inkább játékok alatt jön ki a kettő közt a különbség ahogy észreveszem. Asztali módban meg javarészt bill+egérrel használnám! De, itt egy videó csak a Hi8 ról. Szerintem annyira nem kisebb ebben a felbontásban mint 1280x800 ban. De, ennek ellenére én is elgondolkozok a kisebben. [link]
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Néztem pár tabletet de az ár miatt a 8"-osokra szűkítettem a kört.
Lenne pár kérdésem, megköszönöm, ha tudok válaszolni:
- Ezeken rendes win8 van, tehát állítható a nyelv stb? Mert ezt a gépet néztem és itt panaszkodnak, hogy csak angol meg román nyelv van benne.
- Fontos az 1280*800-as felbontás? Mármint értem én, hogy ez több mint az 1024*600, de ez kell is valamihez? Programok támogatása, win10, bármi?
- Ezekre a tabokra lehet billentyűzetet és monitort kötni? (USB bill, VGA csatis monitor)
Válaszaitokat előre is köszönöm

-
Upo
addikt
válasz
krystman
üzenetére
Három féle Vi8 van, a sima Vi8 (a legelső széria), a Vi8 Super ami android+win dual bootos (ilyen lesz nekem is), és a Vi8 Ultra, ez 3736-os procis. Ezek közül csak a superen van hdmi, a másik kettőn nincs. A linkelt gearbest-es az dualos, hdmi-vel. A régi teszteken még az első szériás lehet.
Ott ha lejjebb görgetsz, az első kék hátteres kép írja hogy vi8 super, és hdmi out.Azt az 1920x1200-as felbontást 8"-on azért meggondolnám, a csempés részen még elmegy, az asztali alkalmazások már 1280-on is elég kicsik, alig lehet eltalálni az elemeket az ujjammal. Át lehet állítani 125%-ra, akkor valamivel jobb, de a win ennyit tud, nincs felkészítve az ilyesmire. 1920-on biztos hogy kevés az a 125% nagyítás, meg az intel vga is jobban küzd a nagyobb felbontással. Legjobb lenne ha meg tudnál valahol nézni egy ilyen méretű ekkora felbontású készüléket előbb, mert lehet belőle pofára esés ha megjön.
-
-
csabaizoli
tag
üdv!
Nekem is volt ilyen gond hogy nem reagált semmit, leesett vagy ráléptek a tabletre, nem is akarták javitani, aztán egy szervizes megállapitotta hogy zárlatos az akksija ezért nem indul, kivettük, azóta megy akksi nélkül, de azt mondta ne tegyek bele akksit másikat, mert lehet hogy a vezérlőelekronika ment tönkre mikor leesett a tablet és hogy emiatt "felrobbanhat" az akksi amit beleteszek....nem tudom....most asztaliként használom, mivel van rajta hdmi monitorra kitéve.....
Az én kérdésem az lenne, hogy csak a fülhallgatón ad ki hangot, pedig alapból is volt hangja,nemcsak a kimeneten.....ez miért van?
Eredeti de német win7 volt rajta, azzal még volt hang, mióta a magyar változat lett feltéve azóta van gond....tablet driverek oldalán néztem,legfrissebb változat van telepitve, microphone megy illetve hang is de az csak a füles kimeneten ....valami megoldás?
Előre is köszi... -
han_lev
senior tag
válasz
sirály12
üzenetére
A teljes lemerülés valós ok lehet. Nekem hasonló van, Teclast x98. Volt, hogy a bekapcsológomb nyomkodására nem akart bekapcsolni. Akkir nekem úgy sikerült, hogy bekapcsológomb+hangerő gomb fel (vagy le már nem emlékszem) És nyomva kell tartani. Sokáig.
Egyékbként ha a bekapcs gombot benyomva tartod 15 másodpercig( azt hiszem) akkor resetel, és újraindul. Persze, ha van benne kraft.
-
sirály12
őstag
Ha egyáltalán nem kapcsol be, akkor ott nagyobb baj lesz, nam csak beállítási gond.
Vagy teljesen lemerült, például hibás töltő miatt, érdemes másikkal is próbálni.
Vagy a hardver adta be a kulcsot. Ha garis, akkor nem gond.Valahogy kaparintsd meg. És akkor lehet többmindent megtudni.
-
ztibor
senior tag
válasz
MrWhite
üzenetére
Kösz, ha jól látom ehhez elkéne indulnia a gépnek. Itt az a baj hogy gyakorlatilag ha jól értettem a srácot, hiába nyomja a bekapcsoló gombot, nem reagál rá semmit, és nem indul el a win se. De ez így tényleg találgatás, megpróbálok többet megtudni, vagy hozzájutni a géphez kis időre.
-
ztibor
senior tag
Nem volt leejtve, usb csati megfeszülésről se tudok.
Napközben rávolt dugva töltőre, de kikapcsolt állapotban.
BIOS-ba fogalmam sincs belehet e lépni, mivel azt se tudom hogy kell, mint ahogy a gomb kombinációkat se.
Megpróbálok megtudni többet, esetleg a kezembe is kapom majd. -
ztibor
senior tag
Adott egy Onda V891w tab, pár hónapos. Állítólag tegnap már nem indult pöccre (nem nálam van), ma meg egyáltalán nem akar elindulni.
Egész nap töltőn volt., Van valakinek ötlete?
Mit lehet ilyenkor csinálni, nem vagyok egy nagy techguru, de azért jó lenne elinditani. -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
A Windows Rt tabok mennyire használhatóak?
Filmezni,netezni,Facebook,zene meg egy két dolog. 3G vel lenne használva.
Köszi üdv -
Upo
addikt
A képek meg más tesztek szerint is kimondottan jó a képernyője is a vi8-nak. Az enyém most van itt a vámon, remélem jövő héten megkapom.
Volt nálam nemrég kb. 1 hétig egy Beex Flash tab, amit egyébként gyönyörű képminöséggel hirdetnek. Na az csak függőleges állásban kicsit felülről-szemből nézve tűrhető, lentebbről már invertál, vízszintes állásban szemből is olyan opálos-fura, ha leülsz egy asztalhoz akkor konkrétan a vízszintes állapotban az asztalon fekvő tabon nem tudod elolvasni a szöveget. Amúgy javítani kellett, mert természetesen a gyerek beírt valami kamu mail címet meg jelszót amit elfelejtettek, a helyreállítás(recovery) nem indult, a beex logónál nem ment tovább. A chuwi-hoz már úgyis le volt töltve a recovery csomag, úgyhogy kereszteztem a recovery partícióról kinyert dolgokkal, és kis (nagy) kézimunkával vegyítve sikerült felvadásznom a beex windowst, ahonnan el tudtam indítani a beex gyári helyreállítást, ami végül rendbetette. Előtte azért próbálkoztam mással is, mindenesetre rengeteget tanultam belőle. Na itt kellett otg+usb hubon keresztül sokat gépelni, és ez asztalra tett tabbal nem ment mert nem láttam semmit, ki kellett támasztani hogy valamit lássak.A chuwi-m ha megjön, akkor most már biztos vagyok benne hogy meg tudom csinálni amit terveztem, átalakítom a gyári telepítőt hogy a chuwi windowsban alapból legyen magyar nyelv, illetve az androidos részt is átalakítom, hogy kisebb helyet foglaljon. Lesz a végén egy olyan pendrive-om amivel egy olyan dual boot rendszert tudok visszaállítani ami +5-6 GB helyet ad a win-nek, és marad az android is.
-
joergie
őstag
Találtam egy linket(össszehasonlító).
Én chuwit venném. Amúgy köszi a linkeket
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Chuwi Vi8 vs Pipo W4
Ki melyiket választaná, és miért?

-
soldner
tag
Elnézést, ha off topic a kérdésem.
A képernyő elforgatás kikapcsolását megtaláltam.
Sikerült is kikapcsolni.
Viszont a következő újraindításkor már nem jegyzi meg.
Hogy tudnám úgy kikapcsolni, hogy ne kellejen minden újraindítást követően kikapcsolnom? -
soldner
tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Köszi.
Már megvettem egy akciós darabot a MM-ban.
89.999 Ft volt. Asus T100TAM-DK016B - még tart egyébként az akció a budapesti MM üzletekben.
(Z3775, 2 GB RAM, 64 GB eMMC)
Most tölt, tehát még csak remélem, hogy tetszeni fog.
-
soldner
tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Köszi!
Éjszaka pont az Asus T100-at néztem ki.
Picivel 100e alatt talán már tudok venni. 2 GB, 64 GB háttértár. Z3740 talán Z3775 procival is.Találtam egy olyat is, hogy CHI verzió. Sokkal jobban néz ki, alu ház, Full HD felbontás (1920 x 1200).
Ez sokkal jobban tetszik. Viszont + 55.000 Ft, ami azért nem kevés.
Megéri ezt a plusz költséget? -
soldner
tag
Sziasztok!
Új vagyok a tablet PC-s témában.
Természetesen próbálok utána olvasni, de szeretném ha megerősítenétek az alábbi információkban.
2-3 évvel ezelőtt néztem a tablet PC-ket. Akkor nem mindegyik futtatott teljes értékű Windowst.A mostaniak minden windows-os alkalmazást tudnak futtatni, ami egy asztali PC-n is elfut?
Van egy Asus netbookom, de piszok lassú.
AMD C-50 proci van benne.
Ezek a Z37xx procik sokkal gyorsabbak? I3-hoz képest mennyivel gyengébbek?Tudtok ajánlani valami jó és minőségi, 10" teljes értékű, elfogadható sebességű tablet PC-t?
Holnap, de legkésőbb kedden szükségem lenne egy ilyen gépre. Tehát nem külföldről rendelném.Előre is köszi a segítséget!
-
gg72
veterán
Sziasztok! Szüleim számára keresek alapvető dolgokra (facebook,net, fényképek nézegetése) egy megbízható és min. 8 colos tabletet max 50 ezer Ft-ig itthoni beszerzéssel. Lenovo Miix 3 45ezer Ft-ért milyen vétel? [link]. Más ötletek, tippek?
-
Norbi14
senior tag
120-150.000ft körül szeretne tesóm tablatet, amihez legyen billentyűzet. Photoshopot is szeretne használni rajta, nem tudom ezek mennyjre bírják. Legyen nagy kijelző ès az aksi is jó lenne ha bírná. Mit ajánlotok?
-
bisti79
tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Akkor várni kell türelemmel. Elvileg a 7"-nál nagyobb eszközök felíratkozás nélkül is megkapják a frissítést 29-én.
-
bisti79
tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Mindkettő az ajánlott frissítések között van. A kb2976978 megjelenik. A másik frissítéssel lehetnek gondok. 7"-oson pl. be se adja... Tehetsz egy próbát, hogy letöltöd, és "kézzel" hozzáadod, de nem biztos hogy segít, az Allview wi7-esemen hiába bűvészkedtem bármit, hiába volt telepítve mindkét update, nem jelent meg a felíratkozás.
-
Kavinton75
senior tag
Sehogy sem sikerül a windows update-nek felrakni a KB3035583 és KB2976978 frissítést.
Ez kellene a Windows 10 frissítés regisztrálásához.
Próbáltam Archos 80-on és Switch 10-en is.
Valakinek van ötlete? -
MrWhite
tag
#6471-re semmi válasz?

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- reMarkable 2
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És hogy derítem ki, hogy mihez jó az UEFIben lévő kulcs?

)

"