- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laragirl83 #14094 üzenetére
Ugyanazzal a vassal volt androidos verzió is, annak néz utána. Intel flash tool kell, meg driver és sok szerencse.
-
Somatom
veterán
válasz
laragirl83 #14094 üzenetére
Lehet is, meg nem is. Ez nem ARM, az Odinos, Flashtoolos, recovery -s módszerek itt nem játszanak. Külön nehezítés, hogy bár a BayTrail procik 64 bitesek, de az Intel csak 32bites UEFI -t készített hozzájuk. Ráadásul a driverek sem Linux/Android kompatibilisek, és az Intel ügyesen titkolja a Linux drivereket. Emiatt az utólag hegesztett Android rendszeren problémás a beépített modulok (pl. Wifi, Audio) kezelése. Ízelítőnek olvass bele EBBE!
-
laragirl83
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Van egy ACER Iconia 8 W tabletem win10. Van arra bármilyen megoldás hogy csak android rendszer fusson rajta? Tehát pl mint ha mobilon frissítenék romot, usbvel pc összeköt tablettel és onnan odinnal vagy vhogy feltenni egy android rendszert? Vagy csak windowssal tudom használni? Köszi -
Somatom
veterán
válasz
lugosi #14090 üzenetére
Nem hiszem. Azok szinte mind ARM alapúak. Azokra nagyon nehéz normális Linuxot rakni. Ezért, én kifejezetten X86 (X64) alapú tabot szeretnék. Ezek szinte mind Winesek gyárilag. PC -n jelenleg is RemixOS -t használok, de szeretném ugyanezt valami hordozható gépen használni. Laptop a kialakítása miatt nem nyerő.
-
Somatom
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy ez, itt tulképp off, de hátha valakinek van ötlete, tapasztalata. Linux/Android Remix OS dualbootos tabletet szeretnék összehozni, HDMI kimenettel. Tudom, hogy gyárilag nincs ilyen, de szerintetek mi lehetne a legkompatibilisabb hardver alap? Nem kéne atomerőmű, egy N3450 is elég lenne. -
GAbre
veterán
Nem tudom ez segít-e
jonnyjoker01
Sajna ezek nem segítettek.
Előbbiben nem sok minden van utóbbit nem is találom.
Asztali gép windows mappája:15Gb
1 tablet:25,3Gb.
2 tablet:+8-10Gb.
Ugyanúgy legfrissebb win 10.
Nem tudom mi van,de nem tűnik logikusnak,hogy ennyivel több,még ha többnek kéne lennie 1 win 10 home-nak Win 10 pronál. -
jonnyjoker01
veterán
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\ mappából törölj ki mindent. Van egy installer cache is a windows mappában ami a legnagyobb helyet folgalja, de tele van olyan fájllal ami szükséges a rendszer működéséhez (nekem pc-n vagy egy ssd és hdd, ssd-ről úgy szabadítottam fel helyet, hogy a hddre másoltam a mappát és átlinkeltem, hogy tudja használni a rendszer, ha kell neki. Sajnos tableten ez nem járható út).
Lomtárat lehet még üríteni, de mást nem nagyon lehet tenni, ez van, windows 10 velejárója.
Ha nagyon akarsz rizikózni kitörölheted a windows installer cache-t de nem ajánlom, nekem sok program nem működött utána (ezért) linkeltem a mappát).
-
GAbre
veterán
Üdv!
Esetleg valaki tud segíteni melyik lehet a bios chip?
Illetve tud valaki olyan programot,ami kiszüri,mik a felesleges fájlok windowsba?
Ugyanazon tableten 1ik windows mappa ~28Gb,míg másikon ~37Gb.
Bár már a 28 is sok. -
Sukta 95
aktív tag
Sziasztok! Win-es tabletre lenne szükségem, egyetlen dologra használnám (vagyis nem én, barátnőm): photoshopban rajzolásra. Mit tudnátok ajánlani? Nyilván, minél olcsóbban, 50-70k környékén, ha egyáltalán létezik ilyen. A rajzolás miatt fontos, hogy stylus pen-nel is működjön.
-
Papooo
senior tag
Ezek már notik.
Ha valami kicsi kell, akkor ennyiből Lenovo X230-at vagy HP 2570p-t kapsz szép állapotút.
A lenovo mellett szól az msata ssd bővíthetőség, a 2570p-be pedig akár egy i7 3632QM-is beletehető.
A mindkettő maximálisan 16 giga ramot fogad, és van világító klavis változat is belőlük -
GAbre
veterán
Melyiket választanátok 2közül?:
T-bao Tbook R8
15,6 kijelző,4gb ram,z8350 cpu.
Vagy
YEPO 737A
13,3 kijelző,6gb ram,N3450 cpu. -
Tim82
félisten
válasz
csabyka666 #14067 üzenetére
Acer Iconia W500, Dell Latitude ST10...
-
válasz
csabyka666 #14067 üzenetére
A kornak és a meghatározásnak megfelelően ez egy tablet, csak akkor még SlatePC-nek hívták.
Nem is ez a lényeg, windows 7 és érintővel használható készülék volt. Nem mondom hogy egy mai Surface, vagy Ipad szintjén, de mégis. -
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
csabyka666 #14062 üzenetére
Szerintem nem jött - a W7 nagyjából alkalmatlan volt az érintőképernyővel való vezérlésre....
-
válasz
padi68 #14061 üzenetére
Üdv!
Jött ki egyáltalán tablet Win7-tel?
Szerintem tedd vissza gyárira, bár vélhetően az aktuális fennlévő verzióra fog visszaállni, de legalább tiszta lesz. Minden elveszik, erre figyelj oda!
Shift + restart, ekkor induláskor belép a recovery-be, ott értelemszerűen végig kell böködni a lehetőségeket. A készülék legyen töltőn, és legyen feltöltve teljesen! -
padi68
senior tag
Sziasztok,
van egy win10 tabletem amit anó még win7-el vagy nyolccal vettem, akkor jó volt minden most meg lassú mint a lajhár.......
hogyan tudom visszaállítani win 7-re?
Köszönöm Árpi -
vilga
tag
Sziasztok!
Választanom kell a huawei m3 lite10 és a samsung tab t580 10.1 közül /ajándék lenne/
Melyiket ajánljátok általános otthoni használatra? /Nem az ár a döntő/ -
válasz
csabyka666 #14052 üzenetére
...megoldódott. Akinek ilyen problémája lenne, indítás közben (a bootképernyőnél) ki kell kapcsolni párszor (bekapcsgomb hosszan nyomva), ezt pár alkalom után megunja, és automatikusan belép a recovery-be - innen kezdve szabad a gazda.
-
pècsimunkás
addikt
Találtam egy èrintős laptopot normális áron : [link]
Az Intel Pentium az I3-5-7 - hez kèpest milyen ?
Igazából böngèszni , filmet nèzni , meg van egy online darts számoló , ott beböködni a találatokat , arra kellene egy èrintős gèp tesómnak . -
Két és fél éve kerestem windowsos tabletet, azóta nem követtem egyáltalán a témát.
Segítsetek légyszi, kellene valamilyen windowsos táblagép, legalább 8". Sajnos muszáj lesz teljesen mobil módon egy desktop alkalmazást futtatnom gyakorlatilag akárhol (munkámból adódóan), és a laptopomat, még ha mégoly könnyű is, nem akarom magammal vinni, egy még könnyebb táblagép kellene, mert tényleg sokat lenne cipelve.
A teljesítmény és a megbízhatóság fontosabb mint az ár. Milyen modellt tudnátok javasolni? Csak itthon, normál áfás számlával beszerezhető új lenne jó (céges vásárlás lenne).
-
Üdv mindenki!
Van nálam egy ASUS M80TA windowsos tablet, amit vissza kellene állítani gyáriba, viszont ehhez újra kellene indítanom, de nem látom a kikapcsoló ikont. A rendszerbe jelszó híján nem tudok belépni. Persze, nyilván loptam, hagyjuk ezt a vonalat...
Szóval hogy tudnám elérni a recovery módot? USB OTG kábelem van, billentyűt tudok dugni rá.Köszi a segítséget előre is!
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki tudja,hogy milyen chipet kell keresnem bios chip alatt cube iwork8 ultimate tableten?
Neten nem nagyon találtam róla infót,és nem látok hasonlót se.
Van képem is,ha valakinek volna kedve megkeresni. -
Papooo
senior tag
válasz
pècsimunkás #14042 üzenetére
A Lenovonak vannak 17"-os érintős laptopjai.
-
válasz
pècsimunkás #14042 üzenetére
Surface book 2 15'
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Melyik Windows-os tablet -, 2:1 -ben gép , vagy notebook rendelkezik a legnagyobb érintő kijelzővel ?
Ha esetleg tudnátok párat ajánlani ... -
hEngi
tag
Hali,
Gondoltam hatha kifogok valami akciot
Amugy is olcsobb az 1 euro - 1 dollar atvaltas miatt egy kicsivel.Par samsungot lattam 3G memoriaval de nagyjabol ennyi.
Raadasul a legtobb boltban nem lehet ra szurni csak storage ra....
Tudsz esetleg linkelni egy tipust?Udv,
hEngi -
hEngi
tag
Sziasztok,
Jovoheten megyek ki az allamokba es gondoltam veszek egy 10-es tabletet.
Nezegettem is bestbuy-ba a kinalatot es meglepodve fogadtam hogy mind a windows -os mind az andoiros tabletekbe 500 dollar alatt csak 2giga memoria van. Sajnos nem sok tapasztalatom van tabletekkel, de egy egeszseges oprendszer gondolom megeszi a felet, valami streamet meg elinditok es mar kis is maxoltam a memoriat.Ezert az a kerdes merult fel bennem hogy mennyire hasznalhatoak ezek a tabletek?
Foleg stream / filmnezes esetleg Imperium Galactica 2 lenne rajtaElore is koszonom a valaszt.
Udv,
hEngi -
parkasz
senior tag
sziasztok!
egy kis segítséget kérnék. adott egy surface pro 2, amely egy ideje nem reagál a type coverre. alkalmanként a erőseben megnyomkodom a windows logo környékén ismét működik egy kis ideig. az érintkezőket mrgpucoltam, letisztítottam, de nem sok sikerrel. egyszer volt bontva a kijelző, de ment utána rendesen. lehet, hogy valahol bent érintkezési hibás? vagy valami egyéb gond lehet? tanácstalan vagyok milyen irányba induljak el. előre is köszi a segítséget. -
gerii
addikt
Én most nézegetem az újabb procis (Z8300) tableteket, mert egy kicsit keveslem már a Miix 2 8 sebességét netezés közben is. Ráleltem a Chuwi HiBook Pro-ra, de aztán néztem, hogy az újabb proci is tök ugyanolyan teljesítményű mint a 3740.
Szóval nem tudom mit kellene csinálni.Ja és 8"-ban megállt az élet 2GB ramnál, annyiért meg nem adok ki pénzt újra.
-
tlac
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #14034 üzenetére
volt nálam vagy 3 miix 2 8, mind a T-től volt, fillérekért lehetett venni akkoriban
nem tudtam kihagyni, pedig én 10"-ost akartam
és mind olyan volt, hogy lötyögött a hátlapja, meg pixelhibás volt, egy sem volt hibátlanegyébként érdekes, hogy azóta nem igen lehet találni 8"-os win-es tableteket
-
Bogyó bá'
nagyúr
A Miix 320 "papírból van", de a - most is meglévő, 5. éves - Miix II 8"-osom agyonüthetetlen. Azt hordozom motoros túrákra a tanktáska aljában, bőven éri káros rezgés, vibráció, de a mai napig hibátlanul működik. Sőt az (az újjal ellentétben) napi 1,5 - 2 óra esti olvasgatásra is van használva, a 10"-os erre egyszerűen nagy, kényelmetlen. A Miix II keretéről kopik a festék, meg az akkuja kezd lassan gyengülni (2 naponta tölteni kell). A kicsin is simán fut a fotós RAW-konverter progim, túrákon arra mentem át (és válogatom ki) a fényképezővel lőtt képeket, stb. A "nagyon" viszont a 64 bites windowsnak hála megy a munkaeszközöm, a CAD-program is. Ez utóbbit viszont nem éri káros behatás, így bízom benne hogy ez is kibír jó pár évet nálam, a sérülékenyebb kivitele ellenére.
Nincsenek sebesség gondjaim az atomos vackokkal sem, miután a felesleges sallangot kigyomláltam / letiltottam a windowsban.
Amúgy érdekes, hogy az általam linkelt 128GB-os, FHD kijelzőjű 320-ak tűnnek el a boltokból, csak a bóvli kacatot (pocsék kijelző, 64GB tárhely) kínálja szinte mindenki.
-
tlac
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tordaj06 #14031 üzenetére
A Lenovo Miix 320-nak ezt a változatát ajánlanám (128GB, 4GB, FHD kijelző), viszont a strapabírásával kapcsolatban vannak kételyeim. Sajnos sima műanyag a burkolata.
-
Tordaj06
csendes újonc
Sziasztok!
Tablet/2 in 1 Tablet vásárlásához szeretnék segítséget kérni.
- Főként netezésre, filmezésre használnám
- Külföldre évente többször is utazna, jó lenne ha strapabíró anyagokból lenne összerakva
- Kb 10-13as képernyő
- Jó lenne, ha billentyűzetet lehetne hozzá csatlakoztatni minél egyszerűbben
- 160-180 ezer FT lenne rá kbKöszi a válaszokat előre is
-
Aske
aktív tag
-
-
buca84
őstag
A LINX 12X64 mennyire ajánlott masina?
Vagy inkább Cube i7 valamelyik változata ajánlottabb inkább?
-
Pikkolo^^
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Van egy Asus Vivosmart ME400C tabletem és a Windows frissítés során felment egy Intel driver ami teljesen hazavágta a gépet, bejelentkezés után rögtön bejön a leállítás képernyő. Próbáltam usb-n keresztül újratelepíteni, de bootoláskor nem akarja az igazat és nem kezdi el a telepítést, próbálgat Rufussal ill. netes leírások alapján, de nem akarja az igazat. Van neki valami trükkje, hogy elkezdje a telepítést?
-
válasz
Gyb001 #14004 üzenetére
Ennyiért újonnan 8 giga rammal csak 2 in 1 notebookot találtam.
lásd
Kérdés, hogy mennyi ram kell nektek és milyen proci.4giga rammal és core m procival olcsóbban is vannak és azok inkább nevezhetők tabletnek.
Legjobb persze egy surface pro 4 szintű gép lenne, azok ha jól tudom elérhetőek 16 giga rammal i7 procival, bár az áruk a duplája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest