- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
#42308056 #4198 üzenetére
A 7-8"-os tabokhoz való BT-s billentyűzetek között van magyar kiosztású is, pl. ALCOR BT-80, de nagyon szerencsétlen módon van megoldva. Vakon nem fogsz rajta gépelni, az tuti...
Nekem ez van, 8k HUF-ért mérik.
(#4200) erahurka: ebben a méretben egyszerűen nem fér el más.
-
pengwin
addikt
-
katonab1983
tag
Sziasztok!
Lenne egy játékkal kapcsolatos kérdésem, konkrétan a San Andreas-al kapcsolatban.
Tehát megvásároltam a Windows áruházból, fut is szerintem elég jól, egy Toshiba WT8-A102-n.
A kérdés az lenne, hogy ha a gépre rákapcsolnék egy bluetooth-os billentyűzetet és egeret, akkor lehetne úgy játszani vele mint PC-n? Vagy ennél a változatnál csak az érintőképernyővel lehet irányítani?
Köszönöm előre is a választ/válaszokat és üdv mindenkinek,
Balázs
-
INMOTEP
őstag
Tárhely kérdésem volna ,adott ez a kis Lark tablet ami 16 gb os .8.59 GB a C meghajtó ,ebből kb 4.20-4.30 GB volt tegnap elérhető .Mára 3.67 GB lett belőle ,kérdezem én mi eszi a tárhelyet ? Automatikus frissítek kivan kapcsolva már rég ..Letöröltem ami nemkell és mégis csökken a hely ,ezt nem értem .Továbbá van egy másik partíció a gépnek ami nem látható a saját gépben csak a lemezkezelőben .Ennek a mérete 5.86 GB ,ebből állít helyre a Windows azért van igy megcsinálva ? Nem lehet ezt az 5 gb os particiót kisebbre venni ? vagy használhatóvá tenni ?
-
törölt tag
Mennyire bővíthető egy 8"-os tábla billentyűzettel meg egérrel? Vannak olyan univerzális cuccok amibe valahogy belerögzíthető a tablet és akkor kvázi mini laptopként üzemel? Vagy ha ez az álmom akkor jobb ha az Acer Switch meg hasonló szériákat nézegetem?
-
NGA
addikt
Szerintetek, ha nem aktiváltam be még az Office H@S-t, és megvan a kód, beaktiválhatom? A tabletet visszaadtam, de pl a bill maradhatott nálam :-)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Biga123 #4189 üzenetére
Ha a HDMI nem szükséges (mint pl nekem nem) inkább ezt venném (vettem), ugyanannyiért: [link]
Ezen még "teljes értékű" Office 2013 Home & Student van, nem csak az Office365 egyéves használata, amit utána nagy pénzekért kell hosszabbítani.(#4191) Biga123: nekem részben munkaeszköz is a tablet, így a jogtiszta, korlátlan Office számomra kincset ér.
-
Biga123
addikt
Acer 64GB így elsőre, árban már nem mennék följebb.
-
Biga123
addikt
Köszi mindenkinek a hasznos tanácsokat . elkezdek nézelődni
bogyo112 , Upo
-
TedThomas
aktív tag
Tehát a logikádat követve, bármit beírok ide, hogy láttam az aliexpressen, akkor te egyből írsz egy kommentet, hogy az "nem létezik", "kamu", "ne hidd el", anélkül, hogy utána néznél a valóság alapjának?
Inkább mond azt, hogy bocs fiúk benéztem és annyi.Főleg, hogy még be is linkelted ahol kapni megbízható helyről, ami "nem létezik"
-
Upo
addikt
-
Upo
addikt
válasz
joergie #4182 üzenetére
Hamisítványok mindig vannak (meg verebek is).
Majd ha itt vagy itt látod, esetleg az authorized retailer-eknél akkor el is hiszem.
Találsz ott még sok mindent, hónapok óta vannak 4GB ramos telefonok pedig nemrég JELENTETTÉK BE az elsőt, nemsokára talán lesznek ott 8 GB ramosak is, olyan számot hamisít a szoftverbe amilyent akarsz, ha elegendő darabot rendelsz akkor azt hamisít bele amit csak akarsz. -
joergie
őstag
válasz
freelancer68 #4175 üzenetére
Időközben ahogy elnéztem aliexpressen, a Teclast X98 air 3G-ből is van már 64gb-os verzió...
-
freelancer68
tag
-
Upo
addikt
válasz
Biga123 #4178 üzenetére
Engem is érdekel win8.1 tablet. RT-s már nem nagyon lesz, nézni kell a leírást.
Az én szempontjaim:Képernyő felbontás: minimum 1280x800, vannak 1024x768-asok, ezek alatta vannak az MS ajánlott csempés felbontásnak, kínlódás, "hackelt" vga driverrel 1280-as felbontásra méretez át, a kis betűk szinte olvashatatlanok (pl. Allview 7-es tablet, van topikja is). Szerintem ez a leg fajsúlyosabb kritérium, semmiképp nem vállalnám az 1024x768-as tabot.
Tárhely: minimum 32GB, a 16-os épp arra elég hogy a windows update-k ráférjenek, ha valaki mazochista akkor el lehet vele lavírozni, de állandó a küzdelem a tárhellyel. Amiket olvastam, a felhasználók többnyire csempés appokat használnak, és ezeket nem lehet sd-re telepíteni, csak a belső tárhelyre. A desktop alkalmazások mehetnek kártyára, a telepítő amikor kéri a telepítés helyét akkor át kell állítani a D:-ra (vagy ami az SD), és úgy telepíteni. Csak tartalomfogyasztásra elég lehet, szkájp, fészbúk felkerül, engribördsz és társai, némi küzdelem árán felkerülnek, és utána csak használva van akkor ennek tudatában vállalható.
Figyelem! Egyre elterjedtebbek a dual os tabok (win8.1+android), elsőre jól hangzik, de érdemes meggondolni. Ott a tárhelyet felezik a két rendszer között, tehát a dualos 32GB-os tableten kapunk 16GB windows élményt !!! Úgyhogy olyanból a 64GB-os a 32GB windows!!!RAM: 1GB memóriával is állítólag egész jól mennek a tabok (persze új korában kevéssé szemetelt rendszerrel), én azért 2GB minimummal nézek majd. Számomra a tárhely azért fontosabb mint a ram, ha korlátozottak az anyagiak akkor inkább vennék 1GB/32GB tabot mint 2GB/16GB-ot.
Dedikált töltő port: Ez nekem fontos, sok tab olyan hogy az OTG és a töltő port ugyanaz a micro usb aljzat, OTG használatakor ezért nem lehet tölteni. Létezik olyan adapter ami otg közbeni töltést biztosít, de egyrészt nagyon drága (ha azt a pénzt hozzáadom a vételárhoz akkor már találok olyant ami gyárilag tudja), másrészt nem is 100% hogy tényleg működik. Valamint a dedikált töltősök is töltenek usb porton is, csak nem olyan gyorsan, de ha nincs ott véletlenül a saját töltő akkor mentheti a helyzetet.
"Noname" példányok: Nem kizáró tényező nálam, kínait fogok rendelni. Neten rá kell keresni, most már vannak tapasztalatok velük. Én amit fontosnak tartok, hogy legyen letölthető recovery csomag hozzá, ami akkor jön jól, ha nem indul valami miatt a windows, esetleg olyan partíciót töröltünk amit nem kellett volna. Fontos a saját gyártói csomag, hogy az aktiválással ne legyen gond. (pl. teclast és onda csomagokkal már találkoztam, másokhoz is lehet,, kimondottan nem kerestem még, majd ha lesznek jelölteim akkor azoknak utána nézek)
Esetleges extrák, pl. gyári billentyűzet dedikált porttal, ami jól illeszkedik, és egy otg eszközt megspórol, vagy gyári védőtok, esetleg gyárilag felhelyezett védőfólia a kijelzőn, ezek segíthetnka sok hasonló között átbillenteni a képzeletbeli mérleg nyelvét.
A kamera/kamerák nekem annyira nem számítanak, komoly dologra nem jó egyik sem, komolytalankodni meg lehet a 0.3 1.3 2 megapixeles fixfókuszossal is.
Így hirtelen ennyi, ezek a saját szempontok, másnak lehet más véleménye, majd beírja ide és átgondoljuk.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Biga123 #4178 üzenetére
Teljes értékű windowst futtatnak, igen, tehát van desktop, illetve futnak az "asztali" windowsos programok is. (Az RT-t el kell felejteni, drága és nem jó. Zsákutca, döglött kutya, halott ügy...)
Ha böngészésen kívül másra is szeretnéd használni, akkor csakis 2 GB RAM-os, legalább 32 GB tárhelyes példányokat nézegessél, min. 1280x800 felbontással. Az echte kínaiak - az előbbi specifikációkkal - nem biztos hogy annyival olcsóbbak, mint amit a hazai garanciális háttér, szupport hiánya ér.
Szerintem úgy 60k-tól felfelé vannak normális darabok újonnan, normális, hazai garanciával. -
Biga123
addikt
Sziasztok.
Kezdek megőrülni a 7" os droidos tabimtól, erősen gondolkozom egy Win 8.1 es tabin.
Tulképp ahogy visszaolvastam ezek teljes értékű Win-t futtatnak?
Mire kell esetleg odafigyelni a vásárlásnál? láttam pár helyen már 35-körül 8"os (elég no-name) példányokat .
Belefuthatok még RT-s darabokba ? Vagy ez csak Nokiára jellemző? A többi már mind 8.1 -es ? -
Upo
addikt
válasz
freelancer68 #4175 üzenetére
Nem rossz, bár dual boot nélkül (csak win) jobb lenne, ugye 32/32 jut mindegyiknek, elég az a hely, de nem bőséges, 64 a winnek jobb lenne.
Kíváncsi lennék hogy megbzható helyen mennyi az ára. -
freelancer68
tag
Újabb dual boot-os tablet az Onda-tól.
Onda V116w Dual OS 11.6 Inch RAM 2GB Retina Screen Windows8 + Android 3G Tablet PC 64GB
-
tjb007
nagyúr
Ugyanaz, mint a többi kínai tabletről. Papíron nagyon ígéretes, nagyon szuper, az ára is rendben van, a valóság viszont már más tészta.
A processzor viszont jó kérdés, mert a hivatalos forgalmazók oldalán 2GHz szerepel, ami ugye 5Y10, a hivatalos sajtóeseményen viszont már 2,6GHz-ről volt szó, ami meg ugye az 5Y70 (az IGP órajeléből kiindulva nem lehet az 5Y51, meg ezt elég későn is hoztál ki).Ahogyan azt a közmondás is tartja, „Járt utat a járatlanért el ne hagyj!”. Én inkább maradnék a Surface-nél, arról mindent lehet tudni, nem zsákbamacska. Elég nagy összegről van itt most szó ahhoz, hogy ne akarjál befürödni vele.
A másik lehetőség, hogy megvárod a teszteket, és az alapján döntesz. -
törölt tag
válasz
r3dsnake #4163 üzenetére
Most nagyon úgy tűnik, hogy a 7"-os tabok nagyra nőtt telefonok lesznek, szóval azok már egy úgy-ahogy korrekt alkalmazásboltból válogathatnak. Így már életképes szerintem.
Bár ha már Windows tabletet vesz az ember, akkor legyen rajta az asztali környezet is, én legalábbis így vagyok vele.
-
Kasya
nagyúr
Erdeklodnek, hogy mi a velemenyetek a fentebb is emlitett Cube I7-rol?
Jol gondolom hogy ebben egy Core M-5Y10 van? Erdemesebb lenne inkabb egy Surface-t valasztani? Mennyire trottlingolhat vajon a Cube terheles alatt? -
tlac
nagyúr
-
TedThomas
aktív tag
Én simán a wordtől is agyvérzést kapok, ha valamit írnom kell benne. A múltkor majdnem lebontottam a fél irodát, mert állandóan úgy húzott be dolgokat ahogy neki tetszik.
Akkor most az is szar?Notepad++ azt jó van
-
törölt tag
válasz
pengwin #4149 üzenetére
Két oldal szöveget szerettem volna megírni vele és erre sem volt képes. Ezek után hadd ne kísérletezgessek vele, nem azért írok le egy mondatot hogy a technika útvesztőiben végezze.
A Libre Office gyakorlatilag az Open Office újabb verziója, nem? Azt hiszem a felvásárlás után volt valami jogi probléma a névvel, ezért kellett új.
-
tlac
nagyúr
nyomogattam chrome beállításait, mert nem tetszett benne a betűk simítása és véletlen rájöttem hogy lehet felgyorsítani a görgetést:
chrome://flags/#lcd-text-aa
LCD-szöveg vonalsimítása: kikapcsolvamég ezzel is lehet játszani, de az előbbi már elég a gyorsuláshoz:
chrome://flags/#disable-direct-write
DirectWrite tiltása: ezt kell engedélyeznisajnos ez utóbbinak van egy kis mellékhatása, mert a betűk közötti távolság néhol rossz lesz
ha mindkét opciót beállítjuk, akkor kb. olyan éles betűket kapunk mint IE-ben és a görgetés sebességét is eléggé megközelíti
az index-en lehet tesztelgetni, szerintem látványosan jobb lesz -
pengwin
addikt
válasz
#42308056 #4134 üzenetére
(#4137) r3dsnake
Tök jó, hogy ezt így tudjátok... érdekes módon én az elmúlt majdnem 4 évben csak libreoffice-t használtam az egyetemi dolgaim megírásához, 3,5 évig linuxon, az utóbbi pár hónapban win8 alatt, és soha semmilyen problémám nem volt vele!
Beadandóimat, házi dolgozataimat, és most a szakdolgozatomat írtam/írom rajta angolul, és eddig 100%-os megbízhatósággal működik, simán ment vele a formázás MLA-re, APA-re és Chicago-ra is, pedig ezekben aztán minden utolsó hülyeséget meghatároznak a formával kapcsolatban.
Régebbi (2003-as, .doc) Office formátummal tökéletesen kompatibilis, egyrészt egyetemen ezt szeretik, másrészt én úgyis mindent pdf-ben küldök el, mert elegánsabb, és a LibreOffice simán átkonvertál .doc-ot és .odt-t is pdf-be, és nem barmolja szét a formázást...
Szerintem 4 éve is jó, megbízható programcsomag volt, azóta pedig csak jobb lett. De azért tetszik, hogy azok megmondják a tutit, akik életükben legfeljebb egyszer, mondjuk 6-7 éve láttak OO-t...És ugyanez megy a linux-szal kapcsolatban is, na ott is olyanok okoskodnak, akik még nem láttak egy linux distrót sem az utóbbi 5-6 évben... Romkocsmák félhomályában merengő bölcsészként én tudtam kezelni a linuxot, és nem volt bajom az FOS OS-ekkel, programokkal, szóval annyira mégse szar és használhatatlan.
-
zsírsámán
senior tag
Milyen tabot tudnátok ajánlani 4 gb rammal viszonylag olcsóbb kategóriában? Hp pavilion 11 x2 szimpatikusnak tűnt, de nem nagyon találtam mást.
-
INMOTEP
őstag
Ikonok mozgatása okés közben rájöttem ,még 1 kérdés .Virusirtót gondolom ugyanúgy kell használjak rajta ,sima asztali pc verziót rátehetem ?
-
INMOTEP
őstag
No sikerült vennem egy lark ultimate 8i win típusú kis tabletet ,most ismerkedek vele nagyon bejön így elsőre .A Hangerő nagyon jó ! hangos erőteljes
Mivel még ismerkedés alatt vagyok vele megmondaná valaki miértnem jelenik meg a pc-men a saját gépen ha összekötöm adatkábelél ? továbbá az asztalt szeretném belakni / átrendezni .De nem engedi áthelyezni az ikonokat ,például a lomtárt szeretném lentebb húzni ...
-
Ispy
nagyúr
Az acert nem ismerem, de ezzel az asus-szal nincsen baj, nem recseg, nem ropog, elég masszív a fogása, van benne anyag. A tab hátlapja szál-csiszolt szürke fém, nem kopogós műanyag. Nekem tetszik, nem régen vettem a családba egy Transformer Pad TF103c-t, annak műanyag a borítása, ez nekem sokkal jobban bejön.
Ja igen, ezt vettem
Most is erről írok, asszonynak vettem, de már látom, hogy nem csak ő fogja használni.
-
Ispy
nagyúr
Köszi mindenkinek, végül is majd csak 1 év múlva lesz aktuális, ha más nem akkor openoffice is megy. Vagy inkább a családi csomag 10k-ért plusz 4 gép. De a gép az király!
-
tlac
nagyúr
de ha csak néha kell megnyitni vagy kicsit beleszerkeszteni pár egyszerűbb doc-ba, akkor ott libreoffice is ingyen
-
törölt tag
Appok csak a belső tarhelyre mehetnek, olyan progik mennek az sd-re amik asztali környezetben futnak, tehát az Asphalt pl. belső tarhelyre megy de a Steam mehet sd-re.
32 giga alá ne menj, plusz szerintem a ramon se spórolj, legyen 2. Lenovo Miix 2 korrekt áron hozza, bár nem kifejezetten olcsó tab. -
Ispy
nagyúr
válasz
pengwin #4017 üzenetére
és tjb007:
Köszönöm a segítséget, végül ASUS T100TAM lett, nekem nagyon tetszik a minősége, fém a tab burkolata, a bill is jó (tényleg kicsik a gombok rajta, de gépeltem rajta vakon, azért meg lehet szokni). Sebességével nincsen gond, teljesen kikapcsolt állapotból is pár másodperc alatt feláll, a garancia egyébként 2 év háztól házig (legalább is a bestbyte-ba azt mondták).
Az office sajnos csak egy év, azt nem tudjátok mennyibe fáj a hosszabbítás, ha lejár? Nem találtam erről semmi infót, mindenhol az 5 userest írja, ez pedig elvileg csak 1 useres.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Mostanában fedeztem fel ezeket az olcsóbb Windows tableteket és meg is tetszettek. Kérdésem az lenne hogy Elég-e ezeknek az 1 giga bájt ha szeretnék játszani mobil játékokkal pl Asphalt 8, FIFA 15 stb stb illetve néhány régebbi PC játékkal? Na meg a másik kérdés hogy ugye a 16 giga tárhelyes tabot ha én bővítem SD-vel akkor arra is lehet játékot telepíteni? Tehát úgy kezeli mint PC-n egy partíciót? Vagy csak adatokat lehet rajta tárolni?
-
pengwin
addikt
válasz
AxBattler #4117 üzenetére
Nem, a 32GB-ból jön le a 8GB-os recovery partíció...
(#4122) zenesz45
Az SST (Small Screen Touch) a gyártók számára 9" alatti tabokra ingyenesen licence-elhető verzió, semmi köze a rendszer milyenségéhez.
A Win8 w/ Bing pedig egy kedvezményesen licence-elhető verzió, amin a Bing az alapértelmezetten beállított kereső (de ezt a lyúzer átállíthatja). -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
amentkovacs #4115 üzenetére
Arra azért ügyelj, hogy csak a kifutó típusok egy részéhez van "korlátlan" Office Home & Student, a mostaniakhoz már csak egy évnyi Office 365 előfizetés jár, melynek letelte után nem kis pénzért tudsz további használatot vásárolni. A felsőoktatásbeli, jelenlegi kedvezményeket viszont nem ismerem, nézz utána!
-
válasz
Igen. Gyakorlatilag teljes értékű windows van rajtuk, amin azt futtatsz amit egy PC-n. Persze hardveres megkötésekkel.
-
Üdv!
Hogy is van ez a 32GB-os T100-assal?
Van még egy 8GB-os recovery partíció a 32GB mellett?
Vagy ez csak urban legend? -
gbela
senior tag
válasz
Teljes értékű win van rajta, tehát pontosan úgy működik adott office mint a laptopodon, PC-den. Egyetlen hátránya, hogy kisebbek a cellák
-
amentkovacs
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, illetve a tapasztalataitok felől érdeklődnék.
Bocsánat, ha tök triviális a kérdés, de egyáltalán nem értek a dologhoz.A laptopom mellé szeretnék egy windows tabletet lehetőleg billentyűzettel. Azt szeretném kérdezni, hogy ugye a windows tableten ugyanúgy működik az office csomag, mint a laptopon? Mert az Androidos változat számomra gyakorlatilag használhatatlan.
A tabletet elsősorban arra használnám, hogy a laptopot ne kelljen az egyetemre és a munkahelyemre cipelni és elsősorban word-ot használnék, a netet pedig csak a legfontosabbakra, hiszen itthon vagy laptopom.Köszi előre is!
-
pengwin
addikt
válasz
envagyok #4101 üzenetére
És itt a megoldás: én Z3740-ről és Z3735F-ről beszéltem, mindkettő képes 2GB RAM-ot kezelni, a tiédben lévő Z3735G pedig max. egyet. Ráadásul én két, 2GB RAM-os készüléket hasonlítottam egymáshoz, és szerintem a RAM meg a háttértár mennyisége-minősége sokkal jobban befolyásolja egy wines tablet sebességét, mint a hangyafasznyi eltérések a különböző Atom SoC-k között.
-
hito
nagyúr
9.1mm mély, lehet, hogy még belefért a 7mm-es. De inkább 5mm szerintem. Na ha az bedobja a törülközőt, nem könnyű pótolni.
Csak feltűnt a SATA csatolófelület reklámozása. Akkor viszont nem alaplapra heggesztett az SSD. Még az is lehet, hogy mSATA. Sőt, több mint valószínű.
-
tjb007
nagyúr
válasz
envagyok #4095 üzenetére
Ha gyorsabbnak is érzed az nem annak a plusz 30 és 21MHz-nek köszönhető.
Meg ugye a PROWORX E-Board MX049-ben csak 1GB RAM van, és valószínűleg eMMC-ből sem egy gyorsabb példány került bele.(#4100) joergie
Ezzel az árral megint csak annyi a probléma, hogy ennyiért csak akkor fogod megkapni, ha elmész személyesen Kínába és ott veszed meg.
A Cube i7-et viszont most elég jó áron meg lehet csípni, csak ugye erre még rájönnek az adók, meg azért ennyi pénzt nem szívesen ad ki az ember egy kínai modellért akármennyire is jó (legalábbis én így vagyok vele).(#4106) erahurka
Igen, hozza.
-
Ispy
nagyúr
válasz
envagyok #4101 üzenetére
Hát szerintem akkor lenne igaz az állításod, ha 2 T100-ad lenne, az egyik 3740-el, a másik meg 3775-el. Akkor lehetne érdemben összehasonlítani őket, így 1000 más dolog is befolyásolhatja az "érzetet".
Nem azt mondom, hogy nincsen igazad, csak azt, hogy a "nem igaz" ebben az esetben túl erős kifejezés.
-
tdsZola
újonc
válasz
bigrock #4099 üzenetére
Megpróbálkoztam már a visszaállítással is de egy szűz windows is ugyan ezt csinálta. Sőt egy újratelepített windows is csinálja. Valami driver hibára tudok gondolni, csak sajnos nem tudom kideríteni hogy melyik driver csinálhatja a galibát mert semmit nem ír ilyenkor a naplóba csak annyit, hogy a legutóbbi rendszer leállítás váratlan volt (mintha nem is fagyott volna le)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Sorozatok
- Autós topik
- Formula-1
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest