- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bomc
aktív tag
válasz gyurkikrisz #7296 üzenetére
Volt szerencsém egy ilyen géphez de csak rossz emlékeim vannak róla
-
Ringman
nagyúr
válasz gyurkikrisz #7298 üzenetére
nálam is homályos - egy envy x2-nél.
mondjuk nem is írta w10 kompatibilisnek a "win10 beszerzése" ellenőrzőfunkciója[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
gyurkikrisz
őstag
a szöveg, illetve minden más homályos az ablakokban, de nem mindenhol (pl a fájlkezelőben nem, de a partició kezelőnél igen.) ez ellen mit lehet tenni?
apropó. particiók. nekem, az eddigi sima telepítés helyett wimbootos lett a cucc, máris több a tárhely
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
gyurkikrisz
őstag
válasz gyurkikrisz #7296 üzenetére
Megjavult, csak a régi drivereket kellett visszatenni. Éés, a forgatás is tökéletes, pedig Kionix szenzorom van
wow, sleepbol ebredes után nem ker jelszot
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
Archos 80 Celsium tabletem 10-re frissítve akadozik, az animációk be-be akadnak, nem folyamatosak. Másnál volt ilyen? Mit lehet tenni? A gépet nem húzza semmi, alig vannak kihasználva az erőforrások mikor ilyet produkál.
-
félisten
Na jó. Eddig mindig figyeltem az aprót, de ezután inkább várok az ilyen új generációs csodákra. Ennyiért, vagy olcsóbban egy 8"-os típus ajándék lesz... mondjuk egy új Voyo, vagy Chuwi...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
tjb007
nagyúr
Már előrendelhető a Teclast X98 Pro a GeekBuyingon: [link]
Az ára elég baráti, remélhetőleg többi gyártó sem fog elszállni az árakkal. -
Bomc
aktív tag
Énis visszatettem a 8.1-et, nem lenne rossz ez a 10 csak szerintem még mindig nincs kész teljesen, tableten jópár cuccot fel se ismert, drivert se talált hozzá, fényerőt nem lehet állítani... majd jövő júliusba frissítek rá, addig jó lesz a 8.1 is
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Köszi ez jó megoldásnak tűnik.
Üdv:Viktor
-
joiner007
aktív tag
-
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Frissítettük a toshiba encore tabletet win 10-re.Olyan gondunk van hogy a viber-ben nem ugrik fel automatikusan a virtuális billentyűzet.Ha írunk akkor mindig fel kell hozni majd utána kikapcsolni.
Így nem látható a billentyűzet alatti szövegmező amibe írjuk a szöveget.Van erre valami megoldás? Más programban működik rendesen,felugrik magától.
Üdv:Viktor
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés hátha tudtok segíteni. Adott egy asus vivotab note 8. Szerencsére még nincs gondom, de kíváncsi vagyok. Lementettem a helyreállító partíciót, de még a partíció is megvan. Ha ne adj isten olyan hiba keletkezik ami miatt nem tud az oprendszer betöltődni, hogy tudok külső eszközröl, akár a helyreállító pendriveról bebootolni? Még nem jöttem rá a módjára és kíváncsi vagyok. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
Mindenhol ahol találtam a windows alól való helyreállítást mutatják, de arról nem találok infót mi van ha a win már be sem tud töltődni.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
amargo
addikt
válasz joergie #7210 üzenetére
Nem találtam meg a HD verziót lehet nem keresek jól, mert csak a Vi10HD-ra kerestem, de ennek ugyan akkor a felbontása vagy elírták a speckot..
No majd még rágom egy kicsit, hogy melyiket is érdemes választani. Köszönöm a segítséget.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
pixelshader
tag
Helo, tescóban mennyi garanciát adnak a tabletekre?
-
amarna
tag
válasz darthsmoke #7256 üzenetére
TrekstorSurf Tab
-
-
-
cidalain
veterán
Korábban már kérdeztem, de most változtatok kicsit, létezik e ilyen
Követelmények:
-Min 8" - max 10" (tehát a 10,1 elvileg nem jó, de azért ha ilyen van írjátok le)
-Win 8.1 vagy 10
-3G/4G
-Lecsatolható billentyűzetPénzkeret: no limit
És a nehezítés: egynél több típusra van szükségem, minimum 2 féle kellene, lehetőség szerint különböző gyártótól.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
amarna
tag
-
tjb007
nagyúr
Hiába van beállítva ugyanúgy kéri. Sőt, mint az asztali gépemnél a tableten is beállítottam az automatikus bejelentkezést. Változás? Semmi, ugyanúgy kéri a jelszót. Tisztára olyan, mintha a Vezérlőpult csak dísznek lenne, mert akármit is állítok be azon keresztül semmi sem marad úgy.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ahogy elnézem, annak kell hogy örüljek, nem jött win10 frissítés és nem annak, hogy jött...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Upo
addikt
Az energiagazdálkodásnál lehet állítani hogy alvó mód után ne kérje a jelszót. A win95 óta úgy van, hogy szinte minden gyári beállítást az ellenkezőjére kell állítani hogy használható legyen a rendszer.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MrPetya19
addikt
válasz agent_k #7232 üzenetére
Milyen e-mail fiókod van?
A Facebook app minden operációs rendszeren eléggé hulladék valamilyen formában. Engem jobban zavar az, hogy random kijelentkezik, de azért még kapom az értesítéseket.
A skype engem is zavar.
Egyébként win 10-en már megpróbálja megjósolni a hátralévő üzemidőt, de ezt nem túl pontosan teszi.
A 8.1 szerintem a legjobb tablet oprendszer jelenleg.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
amarna
tag
Ez így jó amit leírsz, csak a valóságban nem működik a win 10 alatt.
Amennyiben bekapcsolod a gépet, nem kéri a jelszót, de ha alvó módból ébreszted kéri.
Nekem nagyon nem jött be a win 10, vissza akartam állni a 8.1 re, de az old mappa üres volt.
Na mondom akkor pendrive be és tiszta telepítés, csak hogy rögtön az elején lefagy.
Próbáltam win 10 alól is setup exével, el is indult, de az első újraindítás után hiba üzenet, és lefagyás.
Most ott tartok, hogy van egy szép papírnehezékem.
Nem bootol be semmit, pendrive lefagy.
Jelenleg se win 10 se win 8
És ez mind a kedves win 10 re való frissítésnek köszönhető. -
SharpSA
veterán
válasz AllTheBest #7240 üzenetére
Ezt találtam (google: windows 10 no password)
http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-8&faq=8Tehát rendszergazda parancssort megnyitod. Beírod: control userpasswords2, majd enter.
Kijelölöd a felhasználót, akivel automatikusan be akarsz lépni, kiveszed a pipát, majd alkalmazod.Szerk.: most látom ez ugyanaz, mint a netplwiz... Talán a sorrend nem mindegy?
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
tlac
nagyúr
válasz AllTheBest #7240 üzenetére
nekem helyi fiók van és nincs jelszó beállítva, így csak arra kell rábökni, hogy bejelentkezés
-
AllTheBest
őstag
válasz gyurkikrisz #7238 üzenetére
A biztonság nem érdekel, otthon használom és semmi fontos adatom nincs a tabon, PIN is idegesít engem, telefonomon sem használok, nem tudom miért kellett ezt így elb@szni itt...
Csizi90: win8.1 alatt így sikerült kiszedni, de itt semmi eredmény nincs...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
csizi90
aktív tag
válasz AllTheBest #7237 üzenetére
Keress rá start menüben a "netplwiz"-re
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
gyurkikrisz
őstag
válasz AllTheBest #7237 üzenetére
Tegyél be PIN-t, az kb 1 másodperc, és biztonságban is lesznek az adataid
-
AllTheBest
őstag
Hát engem teljesen kiakaszt ez a win10... Nem tudom sehogy se kiszedni belől e azt a sz@r jelszókérést, minden egyes feloldásnál kéri, win 8.1-nél meglehetett oldani, de itt meg semmi javulás... Pedig a táblagépes módot (számomra) nagyon eltalálták ,de ha nem tudom kiszedni a ezt a jelszókérést akkor visszamegy rá a 8.1...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
amarna
tag
Megtudná valaki mondani, miért fagy le a gép, mikor pendrivról szeretnék bootolni?
Hazavágta az egészet ez a szar win 10 -
arnd
senior tag
-
agent_k
őstag
Teclas x98 air 2. Ugyanez a probléma. Felírtam egy papírra az összes változtatási lehetőséget, hogy ne maradjon ki semmi és végig is próbáltam őket. A legjobb az volt amikor minden fordítva látszott és az egér is az ellenkező irányba ment, mint amerre húztam.
Feladtam.
Egyébként nem tetszik a Win10. Nem jönnek meg az emailok, pedig "elemek érkezésekor" van beállítva. Manuálisan oké, de ez mégsincs így rendben. Az Google play tele van ingyenes, jól használható alkalmazásokkal, itt meg egy normális aksikijelzés sincs. Gondolok itt arra, hogy hátralévő idő, százalék, töltéskor jelezze, hogy mikor lesz kész. Egy darabig működik az élő csempe, aztán halott. Facebook kliens megint egy hulladék. Skype nincs metrós verzióban, csak ilyen asztali hibrid vacak.
Sajnálom ezt, mert egyébként jó lenne, de még mindig nagyon messze vannak az androidtól ilyen téren.
-
krystman
őstag
válasz ToniSoprano #7222 üzenetére
Én a Wifit osztom meg BT keresztül a tablettal, de nekem a tableten érezhetően lassabb egy eredetileg 5Mbites net. Még telefonon 5Mbit van, addig megosztva BT-on, max 1-1.5Mbit lesz. Galaxy S4 van, meg Chuwi Hi8.
[ Szerkesztve ]
-
Ryobi
csendes tag
válasz Kavinton75 #7147 üzenetére
Szia!
Nekem is Archos-om van, úgy jártam mint Te. Neked sikerült már megoldani, hogy az álló módnál megfelelő irányba forduljon?
-
félisten
válasz ToniSoprano #7225 üzenetére
A GPS-t amúgy is csak telón használnám, a lényeg a net, de az akkor ezek szerint megy BT-n.
Köszi!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ToniSoprano
addikt
válasz AxBattler #7223 üzenetére
Nekem, Lumia 640-em van, a netmegosztás tök egyszerűen megy, de sajna nincs GPS megosztó program WP-re, pedig nagyon egyszerű lenne, nem fejlesztenek erre a rendszerre a cégek mert kicsi arészesedés. Elvileg ez lesz a megoldás az apphiányra, de nem tudni mikor és mennyire sikeres és mikorra készül el: [link]
Gondolom a Windows Mobile 10 megjelenésére gondolom készen kellene lennie valami beta dolognak legalább, lehet ezért is húzzák el a megjelenést.[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
Visszaolvasva látom, növekszik a Win 10-t használó tablet tulajok száma.
Tegnap valami "csoda" folytán nekem is sikerült Win 10-re frissíteni a Dell Venue 8 Pro tabletet.
(Néhányszor kellett próbálkozni, mert mindig ugyanott akadt el és leállt a telepítés két hibakódot visszaadva.)Elsőre jó a Win 10, csak nekem tűnik úgy, mintha valamivel lassabb lenne a bekapcsolás és a bejelentkezés a Windowsba? (Win 8.1 után)
Nem azért kérdem, mintha olyan nagy gond lenne, csak kíváncsi vagyok, hogy más is tapasztalta-e ezt.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
félisten
válasz ToniSoprano #7222 üzenetére
A Lumia 635-öm 4.0-ás BT-t tud, gondolom ez már jónak számít.
W8 Mobile-ra is van ilyen app?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
ToniSoprano
addikt
Én a mobiltelefonról osztom a netet, tökéletesen működik Bluetoothon keresztül is. Ez azért jó, mert kb 1 óra BT alapú net megosztás esetén 3%-ot esett az akkuidő a telón, egyébként sima netmegosztással már 10%-ot, mondjuk picit lassabb a net, ha jól tudom csak Bt 4.0-n is csak 24 Mit/s, de ez már teljesen használható.
A GPS megosztás telóról is tök egyszerűen megosztható BT-n keresztül, csak kell egy program ami BT-n keresztül küldi az adatokat a tabletnek, erre van több androidos program is.
Szóval akinek nem 3G-s és GPS-es a tabletje, de nem a legócskább a telója, az se dőljön kardjába, BT 3.0-n 4.0-n keresztül van elég gyors net-megosztás, és a telefon is alig észrevehetően merül a megosztás alatt.
Annyit lehet spórolni, hogy nem kell két mobilnet előfizetés, pl. így 2 GB 1690 Ft/hó, nekem ez még elég, de lehet váltotok nagyobbra, mert mobilnet 8 GB/hó 4000 Ft /hó hűségidő nélkül. Persze hűségidővel ezek kedvezőbbek, de kinek kell a rablánc?
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Ugyan már, ez egy n-edik, tartalomfogyasztásra szolgáló eszköz. És olyankor mi van ha kimész a wifi hatósugarából?
Skype és viber értelmét veszti? Nekem például asztali gépre fel vannak telepítve, este mikor hazamegyek és bekapcsolom a gépet akkor megkapom az értesítéseket Ha meg annyira instant kell akkor ott mobiltelefon, arra kell felrakni. Ha ilyenre kell akkor nem wifi only mini akkus tabot kellene venni nem?Amúgy azt vettem észre, hogy a win10 tényleg nem olyan pörgős-pattogós, amíg nincsenek a driverek rendesen hiánytalanul feltelepítve. Akkor minden kattintásra, műveletre vett egy nagy levegőt mielőtt megcsinálta, most hogy rendesen fel van telepítve, egész más.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
darthsmoke
Korrektor
Augusztus elejére ígérik az első jelentősebb javítást a rendszerhez, és benne többek között az Intel driverrel és aksival kapcsolatos problémák korrigálását.
Nálam egy Allview Wi8G-n nőtt az üzemidő.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
-
arnd
senior tag
Nekem is az a tapasztalatom, hogy rosszabb az akksis idő.
Meg a w8.1 gördülékenyebb volt.
A netbookomon meg a GSM modem kezelés is bizonytalanná vált. Bekapcsolás után kell egy újraindítás... Ott mondjuknaz akksi kezelés oks.
Kipróbálom majd egy tiszta telepítéssel, ha úgy sem lesz tökéletes akkor megy vissza a 8.1. -
takidj
csendes tag
Nah a végén megrendeltem a Chuwi Vi10-et a Gearbest EU raktárból ma reggel Aki rendelt már innen mostanában, kb mennyi idő alatt jött meg? Remélem Augusztus 20-ig ideér...
-
pms11
újonc
Hello!
Windowsos tabletet szeretnék vásárolni vagy kis méretű laptopot. Eddig az acer aspire switch 10 és a Lenovo thinkpad tablet 2 közül gondolkodom az egyiken. Melyiket érdemes? Illetve tudna-e valaki egyéb alternatívát ajánlani?
Előre is köszi. -
joergie
őstag
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Vélemény a Teclast X16HD
Nem tudom, hogy mennyire marketing rizsa, hogy stylus-al is kezelhető. Nem is profi szinten, de jó lenne, digitálisan lehetne írni vele, nem jegyzetelni gyorsaság.Igaz ezeket néztem ki még: [link]
Nem tudom mennyire hangosak ezekbe a speak-ek.
A Vi10-nek a felbontását tartom kicsinek, de aztán lehet ez a jó ebbe a méretbe?
A w3F meg túl nehéz..
az X98 jó lenne csak fehér (igaz most is az van és 9,7"-es szintén), de kérdés, hogy windows alatt mennyire jó ez az arány meg felbontás?“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
hroberto
veterán
Mindkét tabletemre feltettem a Windows 10-et (Acer Switch 10, Lenovo Miix 2). Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindkét gépen hosszabb lett az üzemidő.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Bomc
aktív tag
Aida64 mennyire megbízható? Zsír új akksira azt írja ki hogy 2% elhasználódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Házimozi belépő szinten
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális