Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Beex flas windows 8.1-es tabletről tud valaki valamit?
A google semmit nem hoz róla, se véleményt, se tesztet, de még csak úgy önmagában a cuccot se.
A tescoban láttam ma, 35ezerért. -
Trialbiker
tag
Sziasztok mi a véleményetek az asus transformerbookokról?
Elsősorban a t100 illetve a t200 érdekelne. melyiket lenne célszerűbb megvenni? (mindegyikből a 64+500GB os verzió érdekel) A t200nak jobb a billentyűzete de azt a közel 12" egy kicsit nagynak érzem. Fontos lenne a könnyű tablet hiszen sokat cipelném. de nemtudom megérné e a pluszt a t200. -
Necc
addikt
Nekem van egy: probald meg ujra, elorol, sokkal osszeszedettebben leirni a problemadat, jelen formajaban szinte ertelmezhetetlen amit leirtal.
Egyik dolog amire szukseged lesz az a Control Panel\All Control Panel Items\System -ben talalhato, itt tudod atallitani a gep nevet (is tobbek kozott), csak kovesd a kepernyon leirtakat.
-
laceb
tag
Másik:A narrátort hogy lehet kikapcsolni?Nem reagál semmire a tab csak mondja a narrátor hogy mire kattintottam

-
laceb
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Iconia W4-820 tabletet.Próbálom hálózatba kötni a pc-vel(win7).
A tableten a hálózaton saját magát usersnek nevezte el,itt nem tudom beállítani a megosztásnál a teljes hozzáférést mindenkinek(A tárolóban lévő objektumok számbavétele nem sikerült!-ezt írja)
Az almappákba viszont tudok másolni tartalmat a pc-ről de iszonyú lassan 13,8kb/s.Nem nagyon értem mert pl törölni tudok a pc-vel a tablet almappáiból..Ötlete van valakinek?
-
premete
veterán
válasz
ferensz
üzenetére
Köszi, akkor már tudom, mennyit tetetek félre a következő vágásból.
@ Ha modem van, akkor még a megfelelő sim, szoftver (olyant nem láttam még windows 8.1-en) és a hálózat szolgáltatónak lehetővé kell tennie: Nekem vodás adat simem van, plusz vodás telefonálásra való simem, és nem engedik, hogy egy kártyán használjam, kénytelen vagyok dual simes telefont igénybe venni:
Persze, kimenő hívásra meg a német simemet használom, negyedannyiért hívok bármilyen unios mobilt, mint a magyar vodásról, Budapest közepéből.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ez esetben nincs, ráadásul ez legelsősorban magán a modemen múlik, minden más csak utána következik.
-
premete
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Persze, ott a Skype például.
-
Franky2Ster
senior tag
Olyan kérdésem lenne ,hogy van olyan program windows tabletre amivel tudok hívásokat kezdeményezni?
-
pengwin
addikt
válasz
Gregorg
üzenetére
Itthon a Prestigio, Modecom és hasonló kis márkák forgalmaznak ilyen "brandelt" gépeket. Kínából is beszerezhetőek, Voyo, Cube, Ramos, stb. márkanevek alatt, csak a gyenge forint és a most már egyre kevésbé kikerülhető ÁFA-fizetés miatt nem biztos, hogy megéri.
Idehaza pl. a Prestigio Visconte 3 egész jó ajánlat: 10", 2+32GB, billentyűzetes tok (ráadásul nem bluetooth-os), 2 év garancia, és 80-90 ezer forint körül kapható. -
premete
veterán
Németországban 89 EUR a "fapados" változatú Dell Venue 8 Pro.
A fullos ott is jóval drágább. -
premete
veterán
-
Sziasztok!
Unbranded márkájú tabletet, amivel 'murikában rogyásik pakolják a wallmart meg hasonló boltok polcait, itthon vagy esetleg kínából lehet kapni?
Ebayen szép és jó, de vám és áfa.
-
premete
veterán
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
10" körüli tabot tudna valaki ajánlani 40k környékén?

-
ZS3NI
őstag
http://www.toshiba.hu/laptops/tablets/encore/encore-wt8-a-102/
Mellékelt szoftverek
McAfee® LiveSafe - Internet Security
Office Home & Student 2013 -
ZS3NI
őstag
Huhh, ezt jó tudni.

Én most használtan vettem egy toshiba encoret, és benne volt egy papíron az ms office aktivációs kulcs.
Saját fiókomra engedte egyből aktiválni (a tabon), pedig eddig a srác használta akié a tab volt.Olyasmit magyarázott az eladó, hogy ezzel a kulccsal csak a tabon tudom aktiválni, és végleges lesz. Akkor ez így nettó hülyeség? Valami office 2013 student verzió járt hozzá.
-
ZS3NI
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Gondolom csak a tabon lehet aktiválni a kapott kulcsot, vagy tévednék?
-
Trialbiker
tag
Sziasztok szeretnék beszerezni egy wintabot de nemtudom hogy melyik lenne nekem megfelelő illetve hogy jelenleg mik a magyarországon kapható modellek.
Elvárások:
2GB RAM
64 GB memória
kb. 8"
OTG
win8.1
Jó akkumulátor (viszonyítási alapom az ipad air, az kitűnőnek számít) -
-
pengwin
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az árát is láttad?
Kemény 25 ezer HUF... az Office 365 előfizetésért simán megéri megvenni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És akkor egy kis hozzáértéssel a készülék még alkalmassá is tehető nagyon alapszintű felhasználásra.És hogy újradefiniáljam a "Semmiresemjó szemét windows tablet"©®-fogalmát:[link]
-
premete
veterán
Legalább annyira használhatatlan a 1024x600-as kijelző is.

-
mcs
veterán
[Eztet látta már valaki a Tescoban?] Ha nem elírás, akkor ő a 8i kistesója.

-
premete
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
G-mailhoz ott a beépített kliens, csak az email címet és jelszót kell megadni, ebook olvasáshoz ott a Freya, zenelejátszó szintén benne van. Itt az 1 GB ram a szűk keresztmetszet, ennyi kell az "alapjárathoz" kb, legalábbis nálam ha semmi nem fut, akkor 0.9 GB szabad a 2 GB-ból.
-
AxBattler
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Téves, bocsi!
-
sziasztok,
Lehet hogy az ev leghulyebb kerdese jon, elore is elnezest kerek.
Felesegemet szerettem volna meglepni egy tablettel. Zenehallgatas, filmnezes, jatekok, youtube, e-book olvasas, Facebook-messenger,GMail, internetbongeszes (Chrome) celjabol hasznalta volna.
Egyertelmuen androidos tabletben gondolkodtam eddig, azonban belefutottam egy olyan Windows 8.1 tablet akcioba, hogy mire felocsudtam, mar a futart vartam

Azota azonban itt hever elottem tab es ketszer, osszesen talan fel orara kapcsoltam be. Szamomra teljesen idegen, mar-mar kezelhetetlen, nagyon nem tudok vele megbaratkozni es felek, a Felesegem meg annyira sem tudna. Otthon win7, telefonokon android 4.3/4.4 figyel.Lehetosegem volna visszakuldeni a tabletet, de meg nem tettem meg ezt a lepest. Ma vegre raszantam magam egy utolso kiserletre, megprobalok e-book olvaso, zenelejatszot stb. keresni a tabletre.
Ebben szeretnem a segitsegeteket kerni. Tudnatok-e fenti celokra alkalmazasokat (elsosorban free) ajanlani, esetleg par trukkot, praktikat es hasznos beallitast javasolni, ami altal egy Win8 (es igy 8.1) szuz es laikus is hamar oromet lelhetne benne es nem verne a fejet naponta harmincszor, hogy miert csabult el es miert nem vett inkabb droidosat.Droidos alkalmazasok es jatekok hasznalata a legkevesbe lenyeges (egyedul a GMail es a Facebook Messenger lenne fontos)
HP Stream 7 (Signature Edition) tabletrol beszelunk,csak a lenyeget lfelejtettem el leirni, elnezest. LINK ITT
1GB rom, sajnos az kicsit karcsu, de Asszonynak elegendo (legalabbis remelem)Minden esetleges valaszt es segitseget nagyon koszonok es mindenkitol elfogadok! S meg egyszer elnezest a hulye kerdesert...
Koszonettel,
Peter -
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Használtan melyiket vennétek szívesebben? Toshiba encore, vagy Lenovo Miix2 ? Ahogy nézem kb egymás konkurensei, és nehéz a döntés.
-
nexus6
aktív tag
az milyen beállításban érhető el, hogy a tablet bekapcsolásakor és hálózatra csatlakozáskor nem kapcsolja be az asztali gépet? ugyanaz a ms fiók és ugyanaz a hálózat is. ez valamilyen szinkronizálás miatt kapcsolja be, mintha alvásból?
-
Samott
addikt
Hihetelen szamomra, de ugy nez ki hogy a Kindle windows 8-ra keszitett kilense hasznalhatatlan, sajat tartalmat nem lehat ra kuldeni (az androidosra bezzeg igen). Az amazontol vasarolt tartalmak latszanak de a sajat konyveimet nem tudom eljutattni ra. Alkalmi hasznalatra ki milyen ebook olvaso programot ajanl?
-
pp88
tag
Sziasztok.
Erről vélemény?
Onda V919 3G Air 64GB Quad Core 9.7 Inch
Esetleg hol érdemes beszerezni akcióban?
Billentyűzet is kellene hozzá 😊
Vagy hasonló alternatíva?
10" környékén
Minimum 2Gb/64Gb plusz billentyűzet. Maximum 80.000 forintért.
Ha magyarországi forrás az lenne a legjobb. Használt dell is jöhet 😊
Köszönöm előre is. -
pengwin
addikt
válasz
premete
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek, csak van egy harmadik elfogadható-ajánlható opció, amit kihagytál: Dell NBD-s külföldről, az itthoni ár 2/3-ad részéért vagy feléért.
(Legkedvezőbb opció, szerintem...)MÁS:
Surface-t nem akar az MS Magyarországon forgalmazni? Tudtommal jelenleg nincs hivatalos forgalmazás és szervízpartner sem... -
premete
veterán
válasz
pengwin
üzenetére
Jól látod a kérdést, és azért borzasztó, hogy egy olcsóbb, többet tudó Teclast garanciája, kínai ki és visszaküldéssel is gyorsabb, mint a Telemaxos. Ráadásul a kínai nem mondja azt, hogy azért romlott el, meg párát, vagy túláramot kapott, hanem cseréli/fizeti a javíttatást.
Szerintem (Majakovszkijjal szólva), bűn a középszerűség; vagy a kínai ~30 ezerért, vagy egy rendes garanciás, minőségi cucc, optimálisan Dell NBD-s. Ezt más eszközökre is értem. -
pengwin
addikt
válasz
LógaGéza
üzenetére
1. a Lenovónál kifizettetik veled a garanciát, ami ezek után tényleg az I. világháborús francia marsallal mutat közeli rokonságot...
2. Ha Teclastot vagy egyéb kínai márka termékét veszed, akkor a kiemelkedően jó ár-érték arány kárpótol a "garancia" milyenségéért. Legalábbis szerintem.Ha már idehaza akar valaki vásárolni, akkor igyekszünk olyan márkát ajánlani, aminek a szolgáltatásai megérik a hazai beszerzés felárát.
-
Sarkadi
tag
Asztali gépen futó játékok indítására van mód Win 8.1-es tableten pl. átmásolva és .exe-vel indítva vagy más megoldással?

-
vbpcx
csendes tag
Sziasztok:-) Tud nekem valaki segíteni?
Hogyan tudok Toshiba encore tabletre egy másik Windows 8.1 rakni? Miért nem bootol usb keresztül?
Volt rajta gyári de nagyon rossz volt. A BIOS menüben választottam hogy törlés.Le is törölte de nem bootol semmit usb keresztül!!!!
-
tjb007
nagyúr
válasz
LógaGéza
üzenetére
Semmiben, ha nincs szerencséd és nem cserélik egyből ennél is eltelik 1-1,5-2 hónap míg megcsinálják, míg visszakapod. Mondjuk ez sokkal macerásabb, mert nem csak a világ másik felére kell visszaküldened, de még a vámosokkal is le kell játszani az áfát már megfizettem rá meccset (amennyiben korábban valóban meg lett fizetve). Nem egyszer volt már amúgy olyanra is példa, hogy az mondta a forgalmazó/eladó, hogy javíttassa meg otthon, küldje el a számlát és megtérítik neki.
-
LógaGéza
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Én megértem, csak itt feljött, hogy milyen f*s a Lenovo garanciája, mert lehet 2 hónapig ülnek rajta - de ott legalább van esély arra, hogy megcsinálják, itt még az se nagyon...
-
LógaGéza
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Csak egy random kérdés, ha már úgyis feljött ez a téma mostanában:
Ennek miben jobb a garanciája, mint a Lenovonak?
-
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ha jól látom 1/16 marad a Windowsnak. Nekem felejtős lenne igy.
-
tjb007
nagyúr
válasz
maggi1886076
üzenetére
Igen, ugyanaz fut rajta mint a desktop PC-ken.
Egyetlen egy gond van vele, hogy a dual OS-es mivolta miatt fele-fele arányban osztozik a két rendszer azon a 32GB-on. -
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Erről van vmi vélemény? A windows teljesértékű rajta?
-
NGA
addikt
válasz
zoltan6
üzenetére
Lehet, hogy NEKED legenda, de akkor nekem is Lenovo volt, és olvastam a topicját. Aki vett belőle, szinte mindenki szitkozódott. Volt, aki 3-at vitt vissza, mindnek pixelhibás volt a kiijelzője. Általános gond nem azzal volt, hogy volt köztük szar, hanem a mennyiség. Valamint az is, hogy a Telemax szervíz (a Lenovo szervíze) egy nulla, hónapokig tologatják a készüléket ide-oda, és nem csinálnak vele semmit. Ez személyes tapasztalat. Elég rákeresni a neten: Lenovo+Telemax és olvashatod a hozzáállást. Úgy néz ki havonta egyszer rendelnek alkatrészt, ezért ha a havi rendelés után viszed be, akkor 1 hónap eleve, mire lerendelik az alkatrészt, majd mire megjön, és sorra kerül a tied, addigra eltelt 2 hónap. Na ezért nem veszek soha Lenovot
-
premete
veterán
válasz
Sarkadi
üzenetére
Igaz, hogy DV8P drágább, de a Dell garanciája jobb (igaza van az előttem szólónak, bármelyik elromolhat), a 3G a Dellnél dupla sebességű, active digitizert tud, erősebb a hangereje, kicsit erősebb az akkuja, jobb az anyaghasználata. Kérdés, hogy a magasabb árat ezek megérik-e Neked.
-
molnartom
aktív tag
válasz
Sittes86
üzenetére
Hello!
Megoldódott a problémád? Nekem is ilyen Tab van és van helyreállító lemez mentésem, ha érdekel feltöltöm valahová!
Az még a letörölt partíciókat is helyreállítja. Loloke fórumtárs [link]készítette egy másik tabhoz (nekem ilyen is van) és én meg átalakította a Modecomhoz magamnak. Ha gondolod szivesen meosztom veled. -
zoltan6
addikt
válasz
Sarkadi
üzenetére
ez a T-Mobile-os hibás széria dolog csak egy legenda,nekem most az van,teljesen hibátlan előtte a 100 ezres extreme digitalos volt,na az hibás volt,hangszóró csere,szalagkábel hiba,stb,azt garanciában javították,majd eladtam,új gazdája azóta is boldogan használja hiba nélkül.bármilyet veszel mindegyik gyártónál előfordulhat hiba.
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
Lenovo Miix 2-t tudnék venni 40k környékén (nem a T-Mobile-os hibás széria). Bármilyen gondja van, amiről érdemes tudni vagy megbízható, gyors készülék? Ahogy néztem a Dell Venue Pro 8 és az ASUS VivoTab 8 van vele egy szinten, de a Miix 2-be erősebb a proci ill. a fentebb írtakat drágábban tudnám megvenni.
Mit gondoltok?
-
Pirostank
csendes tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Köszi , megoldodott, hagytam lemerülni fullra, mintha az akksit kivettem volna, aztan akkor inditottam be. Ettöl függetlenül nem tudom mi lehetett a baj . A Sky drive-on kivül semmibe nem "piszkaltam". Valoszinü, hogy az akart szinkronizalni, annak ellenere, hogy kikapcsolva, es letiltva . Hat sajna csak olvasni tudja az exe fajl-jat...
Minden müködött eddig, kiveve, a piacteret, meg a foto alkalmazast. Nem menekit adatokat, a dehogy... Köszi a gyors valaszod, Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Warhammer 40.000
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Elektromos autók - motorok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)