- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Az Final Fantasy-re fókuszál a friss Arc meghajtó
- Méri még a legforróbb pontot az új GeForce generáció
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- LG LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem megéri, már ha jó állapotban van.
Sok olyan extra van benne, amit az újabb generációs gépek többségéből kihagytak (GPS, Wacom digitizer, LTE), vagy csak a méregdrága kategóriában találod meg őket. A benne lévő Z27xx-es Atom meg a PC-s játékokon kívül állítólag mindent szépen visz.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
gabyka
aktív tag
Hali! Azt nem tudja valamelyőtök, hogy a thinkpad 8 mekkora és miféle micro-sd-t támogat? A lenovo oldalán nem találtam meg az infót. Előre is köszi
-
tjb007
nagyúr
(#4492) r3dsnake & (#4493) bogyo112
Az egyiket duplán linkeltem, pont a legígéretesebb maradt ki: [link]
-
tjb007
nagyúr
Friss húsok: [link], [link], [link], [link]
Böngészés (kuponozás van megint) közben futottam beléjük. -
nexus6
aktív tag
válasz TedThomas #4487 üzenetére
erre gondoltam én is, körbekérdezem a kollégákat... Nekem van még egy régi usb-s házam, csak már elég régi... Még régről van egy-két jó kis játék amit kipróbálnék...
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
egy dvd-ről telepítős játékot hogyan lehetne installálni egy dvp8-ra vagy win 8 tabletre? Vagy csak a steam?
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
gg72
veterán
válasz pengwin #4484 üzenetére
Azt igen, de nem segített.
Ellenben egy rendszer-visszaállítás igen. Ami viszont nem nyugtat meg, mert mi garantálja, hogy nem jön elő újra a hiba és miből tudom meg, hogy mi okozta? Nem is nagyon használtuk a tabletet az elmúlt pár napban, összesen egy új alkalmazást tettem fel rá, a Gmail Notifiert-t. Ez most a rendszer-visszaállítás miatt el is tűnt, de nem teszem vissza egyelőre.Driver töröl, újratelepít.: Most pontosan milyen driverre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
-
gg72
veterán
Ma reggeli bekapcsolás után nem működik az Asus Transformer (T100TAM) tabletünk érintőkijelzője. Szerintem valamilyen szoftveres hiba lehet, mert megjelennek a Windows kis nyilas segítőikonjai, hogy merre húzzam az egeret stb., ha valamit kezelni akarok a win-ben, de ilyet eddig csak asztali gépnél láttam. Tudja valaki a megoldást a problémára?
Megnéztem a gépházban és a gépadatoknál ezt látom:
"Ez a képernyő sem tollal, sem érintéses bevitelt nem tesz lehetővé"
Ez meg mi a fene?Bocs, nem válasz akart lenni, hanem új bejegyzés.
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
válasz pengwin #4478 üzenetére
Bocsi, lehet félreérthető volt a "mér" miatt.
már-t akartam írni. Vagyis : igen a wifi meg a kékfog tényleg alapfelszereltség.Az hogy az atomokban integrálva van, azt nem tudtam, azt tudom, hogy a VGA integrált az biztos.
Nekem nem hiányzik a 3G. A kolléga mondta hogy neki olyan kell amiben legalább 3G van, erre mondtam, hogy abban már van wifi és Bluetouth is. én sem láttam még olyat, hogy ne legyen, bár valamikor az őskorban... lehet.
De ha az embernek van mobilja, akkor azon manapság már alap hotspot, és ott lehet internetet osztani. Persze erős aksi kell hozzá. No lehet kényelmi szempont is a 3G, de akkor már nem keres az ember olcsó tabletet, mert ha van lé külön internetkártyára, akkor van okmolyabb tabletre is (azt hiszem, bár ezalól is lehetnek kivételek, senkit sem szeretnék megsérteni )
Szóval: béke van
Poco F5/pro
-
-
han_lev
senior tag
válasz 30z.Samu #4475 üzenetére
Nekem meg azt csinálja mostanában, hogy nem megy fel 100% ra. 97 körük megáll.. és nem töltődik..
Más:
Megint aktiválási probléma. A működését nem befolyásolja, csak idegesít.
Mit tudok tenni? Ebben az esetben ugye az aktiváló kód nincs is elmentve gyárilag sehova...?
Új win? Megoldaná szerintetek?Csak ugye akkor a drivereket le kell előtte mentenem.
[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
30z.Samu
félisten
válasz tejeskifly #4474 üzenetére
Ja értem...hát gondolom lehet tölteni, csak nem biztos, hogy ugyanazt a feszt kapja, mint ha normálisan rádugnád a töltőre. Ami azt eredményezheti, hogy USB-ről lassabban tölt fel.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
zoltan6
addikt
van amibe van akksi,nekem ez van egy 1800mah-ás akksi van benne,kb.3-4 órát bír.
-
zoltan6
addikt
válasz han_lev #4464 üzenetére
esetleg még megoldás a 3g-s mini router,bedugod a szolgáltatós netes sticket,aztán wifin meg fogod.
Mini Portable 3G/4G WiFi Wlan Hotspot AP Client 150Mbps -
-
zenesz45
csendes tag
Sziasztok!
Windows RT tabletre lehet rendes win-t telepíteni?
Köszi -
30z.Samu
félisten
-
tejeskifly
aktív tag
voyo a1 mini-t lehet tölteni usb-n keresztül is, vagy csak a dedikált töltőporton?
-
válasz tejeskifly #4458 üzenetére
+(#4457) han_lev
Van róla cikk a logouton.
Mondjuk szerintem olyat ne ajánljunk már, ami drágább is, és minden, az érdeklődőnek fontos feature hiányzik belőle.
Az a z igazság, hogy olyan, ami neki kell, sajnos nincs.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
han_lev
senior tag
válasz tejeskifly #4458 üzenetére
A particiowizard szerint - ahogy ki tudom venni (van rajta vagy 20 darab partició, köztük vagy 4 64 megás!!!)- aznandroidnak 8 giga van kiosztva amit lát.
A többi rendszer.Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
válasz han_lev #4456 üzenetére
Ez a 8as tablet pl kicsit több mint 30, dual boot.
Azt persze nem mondtad, hogy a kinai rendelés jó e.
A 8as tabletekre a Microsoft ingyenessé tette az oprendszert.Ja, és nincs benne GPS meg 3g-s modem.
[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
válasz ZolikaE46 #4449 üzenetére
vannak elég jó wines tabletek kinai gyártóktól 8mcol alatt intelm
Z3735 ös procikkal, de wines tabletet nem javaslok 32 gigás tárhely alatt.
Az ondánaknés a teclastnak is ipad mini méretben (nekem az a méret és kialakítás tök jó volt androidban a chuwi w88asban.
16 gigás rommal viszont szenvedni fogsz. és inkább 40 felé megy az ára. linkelek mindjárt. de te is találsz.Poco F5/pro
-
katonab1983
tag
válasz katonab1983 #4452 üzenetére
Helyesbítek, Quad-core 1,3 Ghz, bluetooth 4.0, valamint adnag hozzá egy USB-OTG kábelt is.
[ Szerkesztve ]
-
katonab1983
tag
válasz ZolikaE46 #4449 üzenetére
Hát ahogy előttem is elmondták. Windows tablet-et ennyiért, ilyen elvárásokkal nem fogsz találni.
Ha nem mindenképp windows-t akarsz, akkor android-ban van egy nagyon jó alternatíva, a Wayteq Xtab 7x Quad.
Az ára 28-30..000 Huf között van, és minden benne van amit szeretnél. (Én is ilyet használok a kocsiban, a gps vevője is tökéletes)
Quad-core 1.2 ghz, gps, 1gb ram, 8gb rom, 3G, dual sim (1x normál, 1x micro sim),android 4.2, bluetooth, elő és hátlapi kamera, micro sd-vel bővíthető.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz ZolikaE46 #4447 üzenetére
windows-os tabletek közt nem fogsz 30 ezerért olyat találni, amiben van GPS, 4G, vagy akár 3G.
Mire használnád? lehet tök felesleges win8-as gépet keresgélned. Ilyen igényekkel, ennyiért, meg pláne... ennyiért android vonalon is csak B-kategóriás márkától kapsz ilyet, pl. WayteQ Xtab-8Q, 7Q, vagy van dual simes tabletjük is (talán Xtab-7x Quad a neve, vagy Talk 7)Nem mellesleg az 1,33GHz-es Atom és az 1,3GHz-es MTK prociknak nincs sok köze egymáshoz erõben. a Win8 meg sokszor már 16GB tárhellyel is csak macerásan használható, nem is tudom, hogy van-e 8GB-os wintab.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
ZolikaE46
senior tag
válasz #42308056 #4448 üzenetére
Erre gondolok de ebből elég sok minden hiányzik még...
-
ZolikaE46
senior tag
Hi all. Olyan tablet-t keresek ami ezekkel a paraméterekkel rendelkezik. 30K-t szánnék rá maximum.
Proci: 1.3Ghz quad core
Ram: 1Gb; Rom 8gbWifi, GPS, 4G(LTE) ha erre nincs mód ennyiért akkor 3G, Bluetooth, Minimum előlapi kamera automata focus-al, de jó lenne a hátlapi kamera is,
Válaszotokat várom és köszönöm.
-
han_lev
senior tag
válasz TedThomas #4438 üzenetére
Oh, köszi!
Olvasgatok. Mos érdekes módon egy kikapcsolás után mikor bekapcsoltam telepitett valami frissítést, ujraindult, és most nem írja ki hogy aktiválni kellene. win 8.1 bild 9600
Ezt írja ki.
A Shellt telepítettem egyébként, utána ujraindítottam.
no ennél jobb hír nem kell mára.Köszi mindenkinek a segítséget!
Poco F5/pro
-
motrola
aktív tag
válasz 30z.Samu #4441 üzenetére
Simán megy nekem itt a háttérben a webrádió böngészés közben. A biztonsági kamerák képe is a háttérben egy programon. Winamp nincs a gépen de nem szokott a youtub sem szaggatni csak a rádió hangját szoktam kinémítani. Nem egy erőgép, Asrock E35mM1 Alaplap, 4GB RAM, alaplapi VGA.
A filmek is lejátszhatók akár teljes képernyőn is.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
30z.Samu
félisten
válasz motrola #4440 üzenetére
És a programokkal mi a helyzet? Én a Zene alkalmazást annyira nem szerettem, így Asztalról indítottam a Winamp-ot, csak ugye ha kijövök a kezdőképernyőbe, akkor nincs zene. A böngészővel ugyanez volt a helyzet, ha Youtube-on elindítottam valamit, az csak akkor volt hallható, ha a böngésző van előttem. Ezekkel csináltak valamit az utóbbi időben? Mert én szeretek ügyködni, miközben szól a zene és ez idegesítő volt.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
han_lev
senior tag
válasz pengwin #4428 üzenetére
A proci stimmel, a dual boot stimmel.
Nos elvileg a win miatt vettem. A driverek rajta vannak .. valahol.. és távlati célom, hogy az androidot majd valmikor leszedem róla, medrt minek. Arra ott a jó kis teló. soha nem fogok kilépni, belépni zöldrobottal. SOk idő, és nincs értelme. Szépen megy rajta a win, de a tárhely miatt kellene.Win 7 alatt már rég átparticionáltam volna, bár azt mondják, hogy a biosz ne piszkáléjam. Valahol ott van beállítva a dualboot. MAga a biosz nem okozna gondot, hiszem már a 486-os procik kora óta bóklászok különböző bioszokban egy egy telepítés kapcsán, de a tablet számomra win alatt új világ. Azt sem tudom, hogy lépjek bele egy bioszba.
Látta videókat, hogy tesznek fel win 8-at tabletre. Használni kell a parancssoros navigálást is, ami szintén nem lesz gond, mivel használtam már, és hát ugye mi még nasicpascallal kezdtünk az általános iskolába, meg win3.1-el..szóval egy kis kezdeti lökés kellene. olvasgatok, böngészkedek. de ez valami olyan, int mikor a pdan kellett a korábbi symbianos világból átküzdenem magam win 6osra.
De megküzdök vele. .
Poco F5/pro
-
-
Van HERE Maps, de (viszonylag) ritka az olyan Win8-as tablet, amiben van rendes GPS.
(#4421) han_lev
+1 a Classic Shellre. Nálam is fent volt, de már 13,3"-on is problémás volt néha FHD felbontásnál.
a proci Z3736F benne, nem? Dual boot-osat vettél?
Érdekes a Win aktiválási problémád... eddig csak Teclast tableteknél olvastam ilyenről. Elvileg megoldották a dolgot, de eleinte 8.0-ás kulccsal nem lehetett 8.1-es rendszert aktiválni, lehet ez a baja.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
tlac
nagyúr
válasz han_lev #4422 üzenetére
start menü: classic shell
de tabletesre használatra kényelmetlen lesz -
Bogyó bá'
nagyúr
-
MODERÁTOR
Windows tabletra milyen működő navigáció van?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
han_lev
senior tag
Ja, ha esetleg valaki el tudná mesélni, hogy a win 8.1-et hogy tudom átállítani, hgoy dekstopban win 7-hez hasonló témája legyen mondjuk startmenüvel.. azt is megköszönném. Láttam már ilyet, vlahol bel lehet álítani...
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
Na most akkor kéne egy kis segítség.
Szóval: Teclast X98 Air 3g. Z3637-es proci 32 gb rom.
Alapoknál járok, soha nem volt win 8 asom. És így egy kicsit nehéz. Ráadásul rögtön tablettel..
Billentyűzet bluetouthos, egés usbs.
pendrívról szerettem volna telepíteni officet. a 7-es winre simán tudtam, de ez valahogy.. nem is tudom...Először is: nem tudom aktiválni
Próbáltam simán, ahogy kell a PCsettinsből. Soha nem engedi. Próbáltam netről letöltött seriállal ( .. nem is, az illeg..) szóval úgysem.??? Hogy kell???
Másodszor: Nincs rajta magyar nyelv. Érdekes, mert a billencs magyar. A nyelvi beállítás magyar. az egész vin pedig nem. ...
Szóval?
Előre is köszi.
Ha valami gyorstalpaló win 8-as illetve 8.1 esl leírást tudnátok, az is nagy segítség lenne.Poco F5/pro
-
Reinkz
senior tag
válasz #42308056 #4419 üzenetére
Megvolt, sőt az eszközkezelőből is töröltem egy drivert a telepek alatt a ms ACPI vezérlőmodult, amit újra indításnal automatikusan újra rak, de semmi nem változott.
(neten írnak olyat is hogy merítsem le utána töltőre és menni fog..)
aksi nem kivehető.
[ Szerkesztve ]
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok,
Beszereztem egy a acer iconia w4 820-as tabletet, elégedett vagyok vele gyors, működik.
Azonban az akku szint beragadt 100%-on és fogalmam sincs mikor kell tölteni vagy hogy hogy áll az aksija, azt hiszem mindenki érti hogy tabletnál ez nagyon nem mindegy.
Valakivel tötént ilyen? mi a megoldás?
-
30z.Samu
félisten
Már jó pár órája töltőn van, és csak 88%-nál jár..kissé lassan tölti. Bár cserébe az üzemidő egész jó.
Sic Parvis Magna
-
tlac
nagyúr
na utánanéztem, hogy megy a google-ös bejelentkezés az im+ app-nál
az egész onnan indult ki, hogy kell nekem egy alkalmazás amivel tudom használni a google talk-ot, de nem szívesen adnám meg egy nem google-ös programnak a jelszavam (sajnos nincs hivatalos metrós app gtalk/hangouts-ra)a jó hír, hogy az im+ az oauth protokolt használja a bejelentkezéshez, ami úgy működik, hogy amikor hozzáadnám a fiókomat az im+-hoz, akkor az elvisz a hivatalos google autentikációs oldalra
itt meg kell adni az google-ös email címet és jelszót, amit csak kizárólag a google kap meg, és ezekből generál egy felhasználói név és jelszó azonosítót az im+-nak, amit csak a google talk-ra lehet használni, tehát a teljes google profilunkhoz nem fér hozzáígy működik a hyper for youtube app loginolása is
[ Szerkesztve ]
-
-
NGA
addikt
válasz 30z.Samu #4408 üzenetére
Az nem tetszett benne, hogy olyan ék alakú, de a tokban egész jó lett. Maga a cucc elég gyors, a kijelző gyönyörű, jól bírta az akksi is, és elfogadható hangja volt. Stabilan vitte a Miracast-ot is, és elég gyorsan futottak rajta az alkalmazások. Mondjuk már kifutó széria, de egyenlőre nincs jobb cucc, mint ez.
-
NGA
addikt
Nagyon gondolkodom, hogy venni kellene egy 10"-osat megint. De csak FullHD-t szeretnék, gyengébbet nem. Ma 79900 a Miix 2 10 az edigitalnal, ebből lejön ma 5%, azaz 76e Ft lenne. Nagyon gondolkodom rajta, de a franc se tudja, bele merjek-e vágni ismét. Mondjuk lenne 14 napom rá, hogy visszaküldjem, ha meggondolom magam.
-
30z.Samu
félisten
válasz katonab1983 #4403 üzenetére
Lehet, hogy az is közrejátszott, hogy amikor feldugtam töltőre, akkor épp frissítést telepített. Szóval dolgozott a CPU.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz katonab1983 #4401 üzenetére
Ez is jó módszer. Csak arra gondoltam, ha esetleg a Wifi kikapcsolásával leakasztom a netről, akkor gyorsabban töltődik.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro M4 2024 11" és 13" - Minden színben - bontatlan, új - 1év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- Samsung Galaxy TAB A9 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad 9.gen, 64gb, Akku:98%, Nagyon szép állapot!
- Apple Ipad Pro 11(2021) 3rd Gen Wi-Fi, 128GB, Silver, tok, Apple pencil
- Eladó Lenovo Lenovo Tab M10HD, 3/32gb!
- Lenovo ThinkPad 10 4 magos Intel x7 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
- Samsung XE700T1C i5-3317u laptop+tablet 4 GB RAM SSD 4 órás aksi magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest