Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamass.szabo
tag
Nézegettem róla videókat, nem rossz masina. Ami előny, hogy csak Win10 van rajta, így nem kell két rendszernek osztoznia a 64 GB-on. Emellett pedig van rajta egy teljes értékű USB 3.0 és DC charger.
Viszont az anyaga ha jól látom, műanyag, illetve nem támogat semmilyen stylust. Ettől függetlenül tetszetős, szóval tényleg kíváncsi leszek rá.
És megérte zaklatni az ebayes eladót, 1 órája átvette a postán a csomagot, szóval hétfő magaslatában reméljük, hogy küldi a Hi10 Pro-t. Aztán kb 1 hét, mire megérkezik... Reméljük, ezúttal azt a modellt küldi, amit rendeltem.
És remélem, hogy addig megérkezik a UK-EU adapter, mert nem tud EU-s adaptert adni hozzá. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És remélem, hogy addig megérkezik a UK-EU adapter, mert nem tud EU-s adaptert adni hozzá.