- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shocker
csendes tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni az alábbival kapcsolatban. Olyan tabletet keresek, ami:
- maximum 300 ezer Ft
- legalább 1 db USB csatlakozóval rendelkezik
- van hozzá külső billentyűzet
- prezentációs célokra, könnyebb irodai célokra alkalmazható, könnyen összepárosítható mindenféle prezentációval kapcsolatos cuccokkal
- beszerezhető itthon úgy, hogy közbeszerzés-kompatibilis legyenElőre is köszönöm!
Gábor -
cidalain
veterán
válasz
206 cc #11292 üzenetére
szerintem bevállalható.
10-es, és 8-as méretben már vettek ilyet innen páran. nem volt gondjuk vele.
viszont másik topicban találkoztam olyannal, akinek fél év után vissza kellett küldeni gariztatni a hi12-est. ez mondjuk nem a konkrét típusra nézve gáz egyébként, mert minden kínai cuccban benne van egy kis lutri.
(aki gariztatta, az kért helyette egy ugyanilyet, és nem a pénzt. mert összességében elégedett volt vele) -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ez[ajánlott készülék] szerintetek?
Tetszik ,tudja amit akarok már amennyire átnéztem és van EU raktáron!
Szóval vegyem?..már csak promó kód kellene még 😃😃 vagy -10%!! -
Upo
addikt
válasz
cidalain #11289 üzenetére
Vagy meggondolandó még egy mifi router is, van saját akkuja, sim kártya belemegy, és több készülékkel is rá lehet csatlakozni a wifijére. Kocsiba, túrázni tökéletes, és nem a tablet/noti akkuját szívja mint az usb-s. Ja, és eggyel kevesebb usb portot foglal.
És ha nagyon vész van, akkor OTG kábellel a tabról is lehet tölteni. -
cidalain
veterán
válasz
jaffa 2843 #11288 üzenetére
Hogy a csudaba ne.
Siman amit kapsz a szolgaltatotol, amit a laptopba szokas dugni, megy itt is. Chuwi Hi10 eleve rendelkezik teljes Usb porttal. Az itthonin nincs, OTG kabellel dugom ra az USB modemet. 4G-s is megy. -
-
zoltan6
addikt
Ismerősömnek rendeltem chuwi hi10-et nemrég,8 nap alatt itt volt az országban,majd kb 2 hetet ültek rajta a vámon .gearbestről rendeltem 45000ft volt akciósan+14025ft az áfa,ismerősöm nagyon dicséri,kipróbáltam én is miután kibontotta,nagyon tettszik,lenne benne 3G már rendelném én is.
-
Bear
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #11283 üzenetére
-
-
Bear
aktív tag
válasz
206 cc #11281 üzenetére
Benéztem, mert a 120Mbit-hez elég az USB2 is. De persze ha lehet USB3-as gépet vegyél. Én egy Chuwi Hi10-et rendeltem, de még nem jött meg. Ezen van USB3, és billentyűzet is rendelhető hozzá. És van csak WIN10-es verzió is. Hogy ajánlom-e, az majd kiderül ha megérkezett.
-
206 cc
senior tag
Szia!
Nagyon köszönöm az infót! Pont ilyesmi megoldáson gondolkoztam. Most már csak az a kérdés milyen Tabletet ajánlanátok amin van USB 3.0 csati. Illetve azért belefér az említett 200-250 USD-s kategóriába. A kiegészítőket persze nem számolom ebbe bele...billentyűzet átalakító, stb... -
thozso
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Bben t10 tabletem, újra szerettem volna telepíteni a windowst, de valamiért telepítés közben leállt.
Amikor újra beakartam kapcsolni, csak egy led villant fel, semmi más nem történik, csak kb. 5mp.-ként villan egyet. Próbáltam különböző billentyű kombinációkat, egyik se vált be. Max annyi, hogy abba hagyta a villogást.
Újabb bekapcsolásnál megint csak villog a led. Az USB-re kötött egér is felvillan amikor a tableten a led és utána az is kialszik. MI lehet a problémája, vajon javítható még? Köszönöm ha tudnátok segíteni. Zsolt -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Én olyan tabletet szeretnék amin megoldható egy hdd pluszban illetve USB-n egy nyomtató ez mellett vezetékek is tudna fogadni internetet 120Mb erejéig. Nem kell csúcsteljesítmény mivel letöltő gépként üzemelni illetve doksik nyomtatása lenne a cél még. Természetesen megfelel átalakítókkal vagy a kapcsolt billentyűzetek is a plusz portok . Kintről is jó vagy itthonról de kb 200-250 USD a keret.
Egy notit váltana ki kb fél egy év távlatában. Esetleg wi-fi résszel is kiváltható a gyors net a nyomtatóm is tud Bluetooth kapcsolatot,de a hdd - t direktbe kellene rákötni gondolom??.. Ha csak nem veszek valami WiFi-s házat a vinyónak?....10"-körüli kijelző kellene ..win10 a fontos ,android nem érdekel. Van iPad air 1 és 2 is tehát a Tablet rész nem érdekel csak van pár dolog amihez win kell!
Azt hiszem ennyi ...
Köszönet a tanácsokért előre is!
Kellemes napot mindenkinek! -
baandii
senior tag
hellosztok,
van egy ilyen Teclast X98 Plus 3G tabletem amin van Windows 10 + Android 5.1 is.
a kérdésem az lenne hogy van rá vmi megoldás hogy a windows-os részt újra rakjam tiszta telepítéssel?a válaszolóknak előre is köszönet!
-
tixem
addikt
Üdv!
Egy ideje már fennáll a tabomon (aláírásomban) a következő probléma: a fifa 15 ut-t ha elindítom akkor ilyen formába ugrik át az egész és sehogy nem tudom teljes képernyőre rakni, akárhogy próbálom. Más meg elindul, például minion rush meg ilyenek, egyedül ez szutyakol.
Próbáltam már letörölni, újratelepítettem, de ugyanez van az első indításkor
Hogy lehetne ezt kiütni belőle? Köszi
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Használ-e valaki autó diagnosztikát windowos tableten?
ilyen célra keresek egy maximum win7es ráhajtható vagy levehető billentyűzetes tabletet. olcsóbb kategórából. mit tudtok ajánlani? köszönöm
felbontás legalább 1280x800 köszönöm -
CHaooSS
őstag
Sziasztok
Gondoltam beszerzek már magamnak egy tabletet, körbenéztem és ezt találtam 52-ért billentyűvel: Cube iWork 10 , van ennél jobb vétel jelenleg?
Köszi előre is
-
Süvi
őstag
válasz
pècsimunkás #11258 üzenetére
Pont ezt a terméket akartam kérdezni, mert a hétvégén 99.000 Ft lesz az Aldiban, Windows 10, Office 365 1 év.
Érdeklődnék, hogy mennyire jó ajánlat ez?
A 3 év garancia, és a FullHD szerintem mindenképpen mellette szól.
A memóriakártyára tud a Onedrive és a Google Drive szinkronizálni?
Lehet kártyára alkalmazásokat telepíteni?Köszönöm
-
Sungoo
addikt
Sziasztok. Hozzám kerult egy Lark Ultimate 8i WIN csodamasina. Sosem volt még win-es tabletem, ezért kérdeznék. Jó kínai szokás szerint a 16 GB helyett csak nem egész 9 gigát lát a rendszer. A gépet alapra raktam, majd lejöttek a frissítések, és maradt 1,41 gb hely...A gépen nincs adat, telepített program a Chrome-n kívül. Na most, ha további frissítések után elfogy a hely, akkor alapvetően kuka a masina?
Már az ondrive szinkronizációt is letiltottam, ás töröltem a mappát, de a helyzet nem javult. Mit tudok még vele kezdeni?
Kép
Bocs a kép minőségért, nem vágom még, hogy lehet képernyőképet menteni... -
bazsimano
őstag
lecsusztam a tclastrol mert gyerkocokkel altattam
na nezelodok tovabb...legalabb szukult a kor -
laceb
tag
-
pècsimunkás
addikt
Aki esetleg Németországban él , vagy ismerőse él ott ( sokan vannak- vagyunk ...) , esetleg ez jó ajánlat lehet : [link]
Szvsz elég jó cucc ennyiért , normális garanciával !
-
Janaboy
veterán
válasz
freelancer68 #11254 üzenetére
Csak lenne eu raktaron..
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
ezek kozul szerintetek melyik vagy milyen sorrenbden lenne a dolog?Teclast Tbook 11 2 in 1 Ultrabook
Cube iWork 10 Flagship
Chuwi Hi10 Ultrabookamire kellene es ami fontos...hosszu akksi ido...video filmnezes ,netezes,...semmi extra
koszui
b -
freelancer68
tag
CHUWI akciók lesznek 06.14-én geekbuying-nál
-
laceb
tag
Sziasztok!
Acer Iconia W4 tabletnek berepedt a kijelzője és nem reagál semmire.Mennyibe kerülhet egy kijelző csere?
-
gretzky77
veterán
válasz
nexus6 #11247 üzenetére
Szia én itt vettem aprón 55-ért szinte újonnan,dobozban tartozékaival,tokkal!
Előtte volt egy Lenovo miix 2 8-am,utána egy miix 2 10 majd egy Asus t100 chi! Egyikkel sem volt semmi gondom a chi nagyon szép nagyon pöpec masina csak nekem a hordozhatóság szempontjából már nagy volt!
Mi Pad 2 nagyon kezes az előzőeknél talán picit gyorsabb is,a kijelzője nekem nagyon bejön! Kicsit talán zavar,hogy nem bővithető de igazából megfelelő kábellel akár pendrive akár merevlemez is ráköthető! Húzamossabb igénybevételnél talán kicsi langyosodás tapasztalható,lehet a fémház miatt is,de abszolút minimális csak egyáltalán nem kellemetlen! Az üzemidő még kérdéses de az egy napot sok nyúzással is hozza simán szerintem! -
Janaboy
veterán
Hi8 prora tudtok most olcso eu raktaros verziot?
-
válasz
eckmester #11244 üzenetére
Nekem Chuwi vi10 pro van es elegedett felhasznaloja vagyok 7 honapja... a win10 szuz felrakasa utan kisse melozni kellett a driverekkel de par ora alatt minden hw eletre kelt...amugy altalaban nagy a szoras a kinai tableteknel , egy egy verzio szam alatt se biztos hogy ugyan az lesz az osszes driver, hw elem . A lenyeg tele alu hatlapost ne vegyel...
-
eckmester
tag
Azonos specifikáció esetén melyik gyártó ajánlott?
Chuwi
Teclast
Cube
Onda -
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Tudom hogy nem tablet, de kb ugyanezzel a speekkel lehet tabletet találni, valaki ismeri ezt az "ultrabook"-ot?
[link] -
gretzky77
veterán
Van esetleg valaki aki Xiaomi Mi Pad 2-t használ a windowsos variációt?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Volt egy Asus T100 chi Tabom amit eladtam tegnap. Szeretnék helyette egy másikat ami olcsóbb,de nem sokkal gyengébb bill nem muszáj hozzá! Az volna a kérdésem,hogy mik a tapasztalatok az itt is hirdetett Onda vagy Chuwi gépekkel? Mennyire megbízhatóak,mennyire lehetek bátor gari nélkül bevállalni ezeket? Illetve mi az ajánlott? Néztem itt egy Onda V919-t ami tetszik csak nem tudom ez a 3735f proci mennyire gyengus?
Amúgy főleg netezés,filmezés a cél illetve az office dolgok használata!Köszönöm
-
Vincsi
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék.Vettem egy lenovo windows 10-es tabot pár napja.Amikor megcsináltam a regisztrálást,
nem tudtam hogy gmail nem használható. A gép se figyelmeztetett hogy nem jó.Kikapcsoltam ezután,de visszakapcsolásnál nem tudok tovább menni.
Ott a nevem ,az a mail címen amiben regisztráltam,de
Most már tudom hogy azért nem fogadja a jelszót mert nem hotmaileset adtam meg.A kérdésem:Hogy tudok visszamenni gyári visszaállításba?Hiszen nem enged belépni! Köszönöm előre a segitséget -
onlineair
tag
válasz
this is life #11229 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, akkor kísérletezgetek
-
AllTheBest
őstag
válasz
molnartom #11216 üzenetére
Hála a saját hülyeségemnek, az új partíció létrehozása teljesen megölte a tabot, na jó, nem teljesen, csak a win10 nem szereti. NTFS_FILE_SYSTEM error...
Ezt valahogy lehet még otthoni körülmények között javítani úgy, hogy semmit se akar bebootolni pendriveról a tablet? -
válasz
onlineair #11219 üzenetére
A tableteben (Wacom,)vertikális huzalok vannak , adó és vevö huzalok,elektromágneses tér keletkezik a rajzlap felületén. A ceruzában egy LC hangoltkör van,induktiv uton tér változást hoz létre a rajzlap felületén amit az elektronika pontosan be tud mérni,(helyzet)söt a nyomást (a közeledést)is beméri .
Aktiv pen.A ceruzában lévö elektronika tápfeszültséget igényel,ellem van benne.
Akusztikus pen.Ez nem hallható akusztikus jeleket bocsájt ki a tablet közelében.Két mikrofon veszi az akustikus jeleket és az elektronika pontos (3D)pozitiot mér be.
Elektromágneses pen.A ceruza elektromágneses teret hoz létre amelyet a (Wacom)tabletben lévö vékony vezetékek a helyzetét bemérik.A( Pencept) tabletekben a vezeték hálozat generál elektromágneses teret és a ceruzában lévö vevö feldolgoz és ugyancsak elektromágneses uton továbitja a helyzet bemérést .
Kapacitiv ézékelös felület.(Scriptel )ceruza elektroakusztikus nyomást gyakorol a rajzlapra ,megváltoztattva a felület azon helyén a kapacitást(hasonló touchscreen) igy történik a helyzet bemérés. .Ezzel a modszerrel bemérhetö a távolsága a laptól ,felület,a szöge...Pontos grafikai alkalmazásra lett kifejlesztve.Vagy egyszerü müanyag ceruzával is használható kihagyva a már emlitett akusztikus vezérlés elönyeit. -
törölt tag
válasz
zoltan6 #11227 üzenetére
Nálam is a windowsos tablet a nyerő, de egy 12 éves lánynak, mezei tartalom fogyasztásra, nyomkodni, játszani szerintem jobb a droid.
Főleg, hogy jó eséllyel egy éven belül pofára ejti, és tönkremegy az érintő.
Az nejem fogyasztása évi két, aprón vett újszerű használt ötezer forintos droidos tablet volt, addig amíg idén nem kapott egy Sony Tap 11-et.
Arra már nagyon vigyáz. -
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 20-25k körüli áron tabletet?
Köszönöm a választ! -
onlineair
tag
válasz
this is life #11215 üzenetére
De ez az hogy gömbölyűből nem találtam vékonyat, csak tappancsosból (ebay). Akkor tulajdonképpen mi a különbség a két változat között? Passzív (gömbölyű) vs Aktív (tappancsos)?
-
tlac
nagyúr
válasz
AllTheBest #11210 üzenetére
32 bites uefi van a tableten? (ez ugyanannyi, mint a telepített win)
ha igen, akkor azt nem támogatja a remix -
molnartom
aktív tag
válasz
AllTheBest #11210 üzenetére
Ez elég jó leírásnak tűnik. [link]
-
válasz
onlineair #11211 üzenetére
Ez a ket valtozat van a gombolyu az osszes kapacitivre jo , van belole kisseb , vekonyabb kialakitasu kis hegyu es tappancsos az aktiv stylus , a tappancs amiatt van hogy a hegy mivel fembol van ne karcolja a kijelzot. Elsonek egy olcsobb vekony kialakitasu passziv stylust probalj ki , nekem ceruzanal vekonyabb van es kenyelmesen hasznalhato ... ha van lehetoseged egy aktivat uzletben kiprobalni es ha jo csak akkor vedd meg .
Esetleg egy virtualis touchpad telepitese a tabra ,azzal iranyithato a kurzor eger,jobb es bal klikk is van . -
onlineair
tag
válasz
this is life #11203 üzenetére
A gép egy Kiano Intelect, semmi hiperszuper cucc.
A gömbölyű végűek nagyon nagynak tűnnek, aligha ér többet mintha az ujját használná az ember, miért nem létezik ebből vékonyabb verzió? Nyilván van valami oka, de azt a gömböt nem lehet pl félbe vágni vagy kisebb méretűre csinálni?
A tappancsos kivitel miben más, mi az a tappancs rajta, miért kell rá, és miért nincs akkor a dundi végűnél?
Akkor ez a két változat van? Igazából csak arra kellene hogy hiába van nagyobbra állítva minden a képernyőn, egyes menüpontokat nehézkes így is elérni, ezért lenne jobb néha egy vékony ceruza... esetleg néha néha rajzhoz de az mellékes... -
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem...
Adott egy Asus t100ta, amin jelenleg win10 fut. Szeretnék rajta kipróbálni egy másik rendszert(remix os), de nem sikerül pedriveről megoldani a bootolást, bios-ban be van állítva, hogy pendrive-ról bootoljon, secure boot kikapcsolva. Sőt... boot opciók közül ki is szedtem a win10-et, csak a pendrivet engedélyeztem, de így se akar semmit se csinélni, egész egyszerűen elkezdni bootolni a win10-et, mintha semmit se csináltam volna.Van erre valami megoldás?
-
RedCactus
senior tag
Az mennyire természetes, hogy a Kiano tabletem nem ismeri fel az otg-n rádugott androidos telefont és táblagépet? Tölteni tudja, de nem kezeli mint egy laptop pl. Viszont az iphonnal nincs ilyen probléma.
-
mtade
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy HP Stream 7, de az SD kártyát Q lassúnak érzem.Milyen progival tudok sebességet mérni? Mennyinek kellene lennie? Gyorsaságnál számít, hogy milyen partícióra lett formázva? jelenleg Fat32...
Egy 16GB Samu Cl10es kártya van benne, de egy noname repipendrive alázza a sebességben és néha beakad a Bogyó és Babóca...
-
válasz
onlineair #11201 üzenetére
A samsung tolla az ala valo eszkozzel mas lap mert amolyan hybrid touch panel van benne(galaxy note), a hegyes vegu a rezisztivhez valo , a gombolyu es tappancsos a sima kapacitivhet jo. Ha speci dolgora hasznalnal tollat es eszkozt akkor wacom tabla kell a pc melle .
-
onlineair
tag
Tudtok vékony stylust ami kompatilibilis a képernyővel? Ebay-en nézegettem, de midenhol a dundi végű tollak vannak, ill ez aminél nem egyértelmű hogy a hegyes vég csak rezisztiv kijelzőhöz lenne kompatibilis?
Vannak még ezek a fajták, amiknek nem tudom miért van a végén az a kerek rész. Ill ez a fajta, ami elvileg csak Samsung Note-hoz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest