Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rossitibi
tag
válasz
this is life
üzenetére
Szia! Köszi a válaszod!Tök új a gép alig volt használva,minden a gyári.Ez a bosszantó. Még egy fénykép sincs rajta.Fb alkalmazás valamivel jobb mint a böngészőben,de az sem az igazi.Egy telefonnak nem jelent gondot,a tablet meg leül tőle.Nem tesztelik ezeket a gépeket?
-
-
rossitibi
tag
Sziasztok! Karácsonyra vettem a barátnőmnek egy ASUS Transformer Book T101HA-t.Nem véletlenül nem akartam a legolcsóbb gépet venni,de már ezzel is kezdődnek a bajok.Sokszor belassul,a facebook csak szaggatva megy neki már az elejétől kezdve,most meg az történt hogy frissítés után nem történik semmi.Ki van írva hogy 100% és 1 napja csak ez a képernyő fogadja.Nem lehet kikapcsolni sem.Most azt várja hogy lemerüljön.Nálatok is vannak ilyenek,vagy csak kifogtam egy rosszat?A srácnak a boltban direkt mondtam hogy nem akarok szemetet venni,ami még a netezésre is képtelen,erre tessék...
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tudom magyarosítani a tableten windows 10 és hogyan?
-
varmi2
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Nem megy folyamatosan 1.6GHz-n csak a kép erejéig, elindítottam az intel burnteszt nevü érofit, ami a cput terheli. Az asztali géepn ezzel tesztelem a stabil cpu tuningot. Mert a prim95 alatt stabil, ez még kifektetheti. Semmi módosítást nem végeztem a tablettel. Gyári állapotban van. Nézz be a chuwi hi10 fórumba, mindenkinek kezeli a 4Gb-ot. Annak ellenére, hogy az intel csak két gigát ír.
-
-
-
válasz
AxBattler
üzenetére
Engem továbbra is érdekel a dolog:
De mutass olyan hiteles* screenshotot ahol a win10 mutatja egyszerre hogy 4GB memóriát kezel a Z8350., senkinek nincs ilyen procis gépe 4GB rammal..? pl T102HA..?kidolgoztam egy tesztet: ezzel a programmal lefoglalható 2GB memória miközben le van korlátozva a pagefile. én w7 és egy 5éves Amd EeePC-n próbáltam 4GB rammal. nem volt gondja.: [kép], utána visszanyerte a memóriáját: [kép]. Kíváncsi lennék hogy Atom Z8350 esetén felmegy-e a memóriahasználat 3GB fölé.. (mint normál esetben kell neki)
-
Game-over
aktív tag
A Windows 10 frissítései függenek valamennyire az adott gép gyártójától, mint pl. droidnál?
Mert tegnap kapott egy jókora frissítést a Cube i9, és a fél UI megváltozott, és ha van egy lista valahol az érintett részekről akkor elolvasnám.
-
válasz
vadasz70
üzenetére
A chuwikal nem igazan volt sok gond , a helyedben hanyagolnam a 8 colos meretet , azon szenvedes lesz wint hasznalni , inkabb egy 10 col kornyekit valasz , es ha lehet cherry trail atommal , lehetoleg 64 giga emmc, memoria minimum 2 giga ... kb 150-170 $ kornyeken vannak arban ...
-
vadasz70
aktív tag
Na akkor még egyszer megkérdezem. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy szeretnék venni egy 8 colos tabletet ezt néztem ki Chuwi Vi8 Super
Nem tudom hogy meg szabad venni vagy tudtok jobbat kínai is lehet. 50 ezer forintig. -
-
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
"valamely gepen meg 1600MHz-re is allitato biosban, amelyik 1060-nal jott gyarilag."
Eddig nem ram sebességről hanem méretről beszéltünk..
Mindhárom proci 1600MHz-es memóriakezeléssel rendelkezik. Ez természetesen mint minden teljes értékű alaplapban változtatható a memóriasebesség, de a proci akkor is 1600-al kezeli.Ez mellek info volt, kulonosebben nem vag ide, hisz az adott gep tulajdonsaga. Mea culpa.
-
Az a gyanús hogy valami csumára terheli a memóriát, mégse megy 2GB fölé a használat..

"valamely gepen meg 1600MHz-re is allitato biosban, amelyik 1060-nal jott gyarilag."
Eddig nem ram sebességről hanem méretről beszéltünk..
Mindhárom proci 1600MHz-es memóriakezeléssel rendelkezik. Ez természetesen mint minden teljes értékű alaplapban változtatható a memóriasebesség, de a proci akkor is 1600-al kezeli. -
AxBattler
félisten
válasz
Doky586
üzenetére
... lásd mit tud a proci... és a gyártótól származik az infó, nem másodkézből, nem hallomásból v saccolásból származó leírások..
Igen, ahogy látod, ezt én is megtalálom, köszi!De mutass olyan hiteles* screenshotot ahol a win10 mutatja egyszerre hogy 4GB memóriát kezel a Z8350.
Igen, ahogy írtam, pont erre lennék én is kíváncsi! -
Kasya
nagyúr
válasz
Doky586
üzenetére
Techtablets tesztjei szerint mind kezeli, sot, valamely gepen meg 1600MHz-re is allitato biosban, amelyik 1060-nal jott gyarilag.
Pl. itt egy video. -
válasz
AxBattler
üzenetére
én nem azért csatoltam a specifikációt mert ilyet "is találok a neten!"... hanem azért hogy lásd mit tud a proci... és a gyártótól származik az infó, nem másodkézből, nem hallomásból v saccolásból származó leírások..
Az hogy mekkora memóriát tesznek mellé kizárólag üzleti kérdés, legfeljebb nem kezeli az egészet.. a Z8350 1600Ft-al olcsóbb mint a Z8500, vagy 4400Ft-al olcsóbb mint a Z8750.. ezen spórolnak.
De mutass olyan hiteles* screenshotot ahol a win10 mutatja egyszerre hogy 4GB memóriát kezel a Z8350.
(* hiteles alatt olyat értek ami bizonyíthatóan nem te dobsz össze 5 perc alatt képszerkesztővel)
-
AxBattler
félisten
válasz
Doky586
üzenetére
Köszi, de adatlapokat én is találok a neten!

Nézd csak: x5 Z8350, x5 Z8500, compare. Csakhogy hiába bír 8GB-ot, W10 tabletben még nem láttam többet 4GB-nál.ezekkel kb. kitörölhetem. És hiába ír 2GB-ot, valahogy mégis belerakják a 4-et, amit aztán a Windows fel is ismer. Magyarul kb. kitörölhetem az adatlapokkal.Majd az fog érdekelni, ha valaki csinál terheléses tesztet, és a memóriahasználatnál kibukik, hogy mennyit eszik a rendszer.
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mèg annyit , hogy gondoltam megnèzek egy filmet ma délután . Összkötöttem a tabletet jack kábellel a hangfalammal . Erre elsötétült a kijelző . Nem èrtem egyszerűen ... Elvittèk a gèpet 1 hètre , ès visszahozták úgy , ahogy elvittèk . Hívtam őket , azt mondták utánna nèznek . Gondoltam , megyek veszek egy ASUS -t , de akkor a HP- val mi lesz ? Karc mentes , egy èv prèmium garim van mèg rá, de túl sokat buknèk rajta , meg ha vennèk egy másikat , akkor túl sok pènzem lenne tabletekben ...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Megtaláltam .
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Lehet , hogy láma kérdés lesz , de egyszerűen nem találom a megoldást : Letöltöttem a skypeot , de nem enged belépni , mert ,hogy engedélyezzem a cookik használatát a böngészőben . Engedélyezném de egyszerűen nem találom . Chrome a böngészőm , 3x átnyálaztam ,de egyszerűen nem találom .
A Microsoft Edge-ben érdekes , rögtön megtaláltam ...Ha esetleg valaki leírná, hogy hol találom , nagyon megköszönném !
-
-
AxBattler
félisten
válasz
Doky586
üzenetére
Hű, ez az új ASUS Transformer Mini T102HA nagyon pofás lett!
Végre vidám színekkel dobták fel a kínálatot, van pen tartó fül, és teljes méretű USB3.0 raktak a tablet része.A 140k-s ára kicsit húzós, de amúgy is csak szürke boltokban láttam eddig, szóval... UPP!

-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy szeretnék venni egy 8 colos tabletet ezt néztem ki Chuwi Vi8 Super
Nem tudom hogy meg szabad venni vagy tudtok jobbat kínai is lehet. -
pècsimunkás
addikt
Ma visszakaptam a HP paviliont szervízből.
Visszahozták 8.1 -el a 8.1 bing helyett . Aktíváló kulcsot kért . Felhívtam a Microsoftot , ők mondták , hogy rossz windows-al kaptam vissza a gépet , küldjem vissza szervízbe . Mondtam nekik , hogy az nem jó , vasárnap megyek vissza Németországba , kell a gép ! Közben eszembe jutott , hogy van egy telepítő pendrive-om ,azzal újra húztam . Ez a rész letudva .
Kezdem belakni a gépet , frissíteném win 10-re , erre kb félúton eldobja a wifi jelet ! Újra indítás ,azután kb 2 perc , újra eldobja a wifi jelet ! Ez volt az egyik hiba amiért visszaküldtem ezt az Ipari Hulladékot
!!!
Egy biztos : Soha többé HP
!!!Van olyan cég aminél van cseregarancia ? Tehát nincs szervíz , csak csere ? Ez mondjuk érdekelne telefon fronton is ...
-
leslie23
tag
válasz
Papooo
üzenetére
gyönyörű ez a sony, 35-ért meg nem is ajándék, hanem valami sokkal jobb!

kár, hogy a 11,6"-os méret teljesen kikopik, az összes nagy gyártó 13,3"-os gépeket dob piacra. yoga 710-et leszámítva nem is tudok más gépet ami kapható ebben a méretben.
számomra ez az ideális, elegendően mobil és tabletnek sem túl nagy, ugyanakkor nem is túl pici, hogy az ember dolgozzon rajta.
-
-
agromokus83
újonc
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a fórumozóktól.... Vásároltam egy használt tabletet 8.1-es windows-al. A problémám az, hogy nem tudom rávenni, hogy frissítse magát Keresi a frissítést, de itt megáll a tudománya. Nem fut végig a keresés. Csinálja órákon át is, de semmi eredmény.
Valakinek van-e esetleg ötlete, mivel lehetne rávenni a rendszer frissítésére?
Az esetleges segítséget előre is köszönöm!
-
Ez is azt bizonygatja hogy a Z8xxx sorozatnak két része van: a Z83xx max 2GB és 1csatorna, és a Z85xx illetve Z87xx amik 8GB és 2csatorna..
De persze lehet hogy a Z83xx esetén a 2GB-on felül további 2GB-ot használhat videomemóriának. Illetve vannak még trükkök (16 bites címbusszal sem csak 64k- t lehet címezni, ezért voltak 128k, 512k gépek a Z80, C64 időkben)
-
Kasya
nagyúr
-
-
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm de nekem nem kell szépséghibás példány 0 garanciával 120 ezerért amin még a win se biztos hogy legális...
én is inkább (mint az előttem szóló) az Asus Transformer felé hajlok:
ASUS Transformer Book T100HA - 4G/64G - Atom Z8500
ASUS Transformer Book T101HA - 4G/64G - Atom Z8350
ASUS Transformer Mini T102HA - 4G/64G - Atom Z8350csak még nem értem hogy miért az újabb gépekbe rakják a gyengébb procikat, lehet még várni kell pár hetet amíg azokba is bekerül a korszerűbb Z85xx vagy Z87xx proci..
és persze Magyar billentyűzet se ártana. A szlovák/lengyel billentyűzet nem a kedvencem..
-
tlac
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
-
pècsimunkás
addikt
Köszönöm szépen
!
Nekem HP - m van ebben a kategóriában , de nem igazán vagyok vele megelègedve . El kezdtem nèzelődni , mire lenne èrdemes lecserèlni ebben a kategóriában . Ekkor jöttek kèpbe az Asus tabletek . Elèg jók a vèlemènyek róluk általánosságban . A mostani 10 collos Asusok közül a 4/128 - as leosztásu èrdekelne főleg . A HP- m jövő hèten jön vissza szervízből , mert jack foglalatot kellet cserèltetnem rajta . Az utolsó hónapban rendszeresen eldobta a wifi hálózatot , a vásárlás óta -1ève- rendszeresen merült alvó állapotban kb 5-10 %- ot óránkènt . Aztán napokig semmi , majd megint ... Ès így ment vègig . Lehetett win8.1 ,10 , majd újra 8.1 . Mindegy volt . Van mèg rá egy, èv prèmium garim , ha tovább is így megy , akkor megy a háztól . -
Kasya
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Mi pont egy eve vettunk T100HA-t. Rendben teszi azota is a dolgat. Nem atomeromu, de tanulashoz, konytvarba, kavezoba, esetleg masodlagos gepnek cipelve tokeletes. Otthon is kenyelmes az agyban.
Egy bugja volt, hogy lefagyott a Win, ha lejatottuk a gepet. Ezt mar javitottak, igy vasarlas utan mindenkepp ajanlott drivert frissiteni.
A felbontasa nem tueles, de kellemes. Filmezesnel inkabb zavaro lehet, ha valaki a QHD-hoz szokott.
Aksi rendben van. 7-8 orat hozza atlagos hasznalat mellett.
-
moti07
tag
Sziasztok! Ezzel a tablet-tel van valakinek tapasztalata érdemes ilyet venni? Lenovo Ideatab Miix 2
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Barátnőm a közeljövőben vásárolna egy tabletet (első sorban notebook volt, de mivel a legfontosabb a hordozhatosag, így lehet inkább tablet lenne a nyerő) , nem kell erőgép, a felhasználás kimerülne netezés, filmezés, tanulás (pdf+word). RAM jó lenne 4 GB, billentyűzet szükséges lenne, többi szerintem ilyen felhasználásnál mindegy.
Lehetőleg új, vagy használt de garanciás érdekelne minket 80-100.000 Ft értékben.
Amit kinéztem Asus Transformer Book, nem tudom ez mennyire ajánlott? Vagy van e jobb ebben a kategóriában.
-
Papooo
senior tag
válasz
Doky586
üzenetére
Munkahelyi játékos gépemnek ilyent vettem 39-ért, papírokkal l, csak annyi baja volt, hogy néha túlmelegedett játék közben, egy venti csere megoldotta a gondot.
Anyós gépe is itt lett lőve, minden okmánnyal, ott a vinyó halt be.
Asszony ilyent kapott 35-ért, úgy hogy még volt rajta gari. Annyi baja volt, hogy a szexmunkás hölgytulaj nem tudta pároztatni a klavit a tabbal. -
-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
"és mégis mekkora helyet foglal el az a PC? és a Surface?"
Ahogy látod ez a linkelt Asus Vivo mini PC kisebb mint a Surface laptop..! (csak vastagabb)
-
válasz
varmi2
üzenetére
Nem játszik.
Mondjuk egy 2GB RAM és 32GB HDD-vel szerelt Atom/Celeron gépet talán a Vaterán lehet már csak venni 10+ év öregen..
Egy Microsoft Surface Pro már szimpatikus lenne, de nem 4-500eFt-ért..
Egyátlagospici komplett asztali gép (8GB DDR3 + mobil Core i3 CPU) pedig kijön 120-ból +30 monitor =150eFt, egy kicsit esetleg lehetne drágább az aksi miatt, de a 4szeres ár már túlzás.. -
válasz
this is life
üzenetére
Dehát hiába van több pénzem, hiába van igényem, ha csak Trabantot lehet kapni...

-
válasz
Doky586
üzenetére
Atlag otthoni felhasznalasra eleg a 2 giga ram es a nem tul nagy tarhely , (office, egy kis kep szerkesztes ,filmeket nezni,zenet hallgatni ) ha hw igenyesebb programokat hasznalna az ember akkor itt is ervenyes az erosebb vas kell szindroma, de az ar is mas mint egy sima tartalom fogyasztasra szant eszkoznel ... ettol meg a rendszer gond nelkul fut atmon is , de komolyabb cad, rendereles,AAA jatekok es tsait nem is atomra szantak .. ugy nezd ezeket az eszkozoket mint pl x ceg irodai gepet , kb az a hw ero van benne se tobb.
-
Papooo
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Ha csak ennyi az elvárás, akkor arra elég a droid is.
Használtan 6-10000 között már kapsz erre a célra megfelelő olcsó droidos tabot. -
Kasya
nagyúr
válasz
Intel fan11
üzenetére
Szvsz Android fele nezegess. Multimediara az kellemesebb, foleg ebben az arsavban. Ha kulfold nem gond, Aliexpress, Banggood oldalakon talalhatsz erdemeset.
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Tabletet szeretnék venni, de igazából nem tudom mi a jó! Androidos vagy a winfosos a jobb? Kb 20-30ezret szánnék rá! Konyhába kellene rádió zene hallgatásra receptek böngészésére internetről! Milyet érdemes venni?
-
válasz
this is life
üzenetére
Furcsa...
Minden PC topikban a vélemény hogy egy új PC-be legalább 4GB RAM illik, de inkább 8GB x64 OS-el, de sokan már 16-ot raknak. Tárhelynek pedig 120-256 GB SSD-t választanak.
A tablet is PC arhitektúra, nem? Itt akkor miért elég a 15évvel ezelőtti színvonal ?
Vagy csak böngészésre és faszbookolásra jók a wines tabletek, és csak Atom procival, gyakorlatilag a letűnt EeePC netbookok helyett? Semmi AutoCAD, semmi komolyabb 3D játék..
-
válasz
moti07
üzenetére
Nem hasznalhatatlan 1giga rammal , de ha el akarod kerulni a bosszankodast akkor 2giga ram a tobb mindent is tarolnal a belso memorian akkor 64 giga tarhely ... mert 32 gigan szinte szuz rendszerrel is tud reklamalni frissiteskor hogy nincs hely ... ha talalsz hasznaltan akkor cherry trail atom,4 giga ram ,64 emmc mar tobb mint perfect .
-
moti07
tag
Sziasztok! Szeretnék egy windows-os tabletet venni azt szeretném megtudni hogy van értelme olyat venni amiben csak 1gb ram van vagy nézzek olyat amiben már 2 gb van? Esetleg ha tudnátok ajánlani amit érdemes megvenni, kb 50000 ft-ot szeretnék rá áldozni. Köszönöm a segítséget.
-
Ance
őstag
-
spedyboy
senior tag
válasz
siemenss65
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ mindenkinek.
Sikerült megoldani a problémát bár a linkelt forumon és a linkelt .reg modosító fileban közölt orientációs kód nem működött.
Viszont addig addig kísérleteztem míg megtaláltam a helyes varriációt
Ha esetleg valakinek ugyanez lenne a hiba Lenovo Miix 300-al és nem működik a fent említett módszer annak bemásolom ide a számomra működő varriációt :
01,00,01,00,00,01,02Köszönök mindenkinek mindent mégegyszer !

-
siemenss65
tag
válasz
spedyboy
üzenetére
Többen beleszaladtak hasonló helyzetbe, majd valaki kézi regedit piszkálás helyett csinált egy lefuttatható regmódosító cuccot. Nem mondom hogy biztosan segíteni fog, javaslom hogy olvasd végig az első linket.
-
spedyboy
senior tag
sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy Lenovo miix 3-as készüléket Windows 8.1-el.
Ma frissítettem iso fileból ( jogtiszta forrás) Windows 10 re.A telepítés közben és után az alapértelmezett képernyő mód az "álló".
Telepítettem minden drivert win10hez a lenovo oldaláról köztük a gyroscope driverét is.
Minden működik kivéve az , hogy a készülék / Windows nem tudja , hogy merre van az arra
tehát ha álló módba forgatom akkor állítja a képernyőt fekvő módba, és ha elfektetem akkor álló módba.Kikapcsoltam a képernyő forgatást és így fekvőmódba tudtam hagyni illetve a ctr+alt+nyilakkal is tudom forgatni de gondolom , hogy ennek nem így kéne működnie hiszen 8.1 el rendesen működött.

a kérdés tehát az , hogy ilyenkor mi a teendő? Hogyan tudnám beállítani neki ,hogy a fekvő az a fekvő és az álló az az álló mód ?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

-
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Már nincs rajta windows, csak android, mert sokkal zökkenõmentesebb vele böngészés. Az akksija amúgy is gyenge, bármit próbáltam biosba is, kikapcsolva csontra merül.
-
-
tlac
nagyúr
válasz
T0rnad0
üzenetére
a 8.1 szerintem kényelmesebben használható tableten, de a 10-et jobban támogatja már az ms
trükközve még lehet ingyen frissíteni -
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Asszonynak sikerült venni egy rózsaszín Acer Swith 10 E-t féláron, 50 ezerért a Media Markt-ban. Valaki használ hasonló gépet, érdemes Win 10-re frissíteni? Ahogy olvasgattam, inkább a 8.1-et dícsérték, most meg elvileg csak fizetősen tudnék 10-re váltani

-
Drachoo
senior tag
válasz
anonimus25
üzenetére
Szia!
Nekem Asus Vivo Tab Note 8-van. Jól működik, teszi a dolgát.

-
Megprobalhatod beallitani hogy alvo modban kapcsolja ki a kulso usb portokat,wifit ,blutyukot...stb illetve a hangerot vedd le nullara , nalam bar nem iwork-on ez segitett a merules megszunteteseben , ha hasznalsz akksi monitorozo appot , azt torold mert ebresztgeti a cpu-t. Droid oldalon mar macerasabb a merules okanak kideritse ... lehet a rossz omptimalizacio,rosszul megirt driver.? Esetleg akksi hiba, vagy elirt akksi kapacitas..
-
anonimus25
aktív tag
Sziasztok asus vivotab 8 tablettel vannak tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

!!!
!!!