- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vindex
tag
-
Garsza
veterán
válasz
this is life #10197 üzenetére
És újra kell telepíteni is a Wint? Mert nem szeretném ha elvesznének az adatok.
Meg miből kell létrehozni a telepítő USB -t. Mert Win8 telepítő USB -t beledugtam de azt sem ajánlja fel a boot menüben.
-
mike1334
veterán
válasz
this is life #10197 üzenetére
Arra gondoltam...hi8 ha jól rémlik, mert aki kérdezett, az pont ekkorát (7.85-8) keres
-
-
Garsza
veterán
Helló!
Sürgős segítség kéne. Remélem tud valaki segíteni. Fontos volna.
Van egy Samsung XE500T1C Windows fut rajta. De az a gonrom hogy valamiért csak a bios jön be. Lehet ez ellen tenni valamit?Ha nyomom az F10 indításnál akkor bejön a bootmenü de csak a Enter Setup van a listában.
-
mike1334
veterán
válasz
this is life #10194 üzenetére
És fabicska:
Köszönömnem nekem lesz, csak tőlem kérdezték. Én a chuwit mondtam, de nem tudom biztosan, hogy forgalmazzák e még itthon, de kb ennyi volt az ára annak is, ha jól emlékszem.
-
-
mike1334
veterán
Üdv
Mi a best buy ajánlat most hazai garis 8 colos win tabok közül legalább 2 gb rammal? Minél olcsóbb, annál jobbKöszi!
-
válasz
dzsesztik #10190 üzenetére
Megoldhato , nalam sima lcd tv , benne egy measy ezcast wifi hdmi dongle es gond nelkul megy a screen mirroring, legfeljebb a latency es egyebekkel van neha gond , a menubol eleg a cstlakozasra nyomni es mar osztja is a kepet hangot ... de azert bongeszobol streamelt youtube hd videoknal mar szenved a dongle ... ellenben a lejatszas eszkozon a mediaplayer alol korrektul megy , a tubecast streamje is ... jatekra ne hasznald ... amugy a miracasthoz is tudnia kell emlekeim szerint az eszkoznek a widi-t...
-
dzsesztik
csendes tag
Nézegetem a wines tableteket, szinte az összesnél csak az van feltüntetve, hogy támogassa a widi technológiát, de ez egyben azt is jelenti, h támogassa a miracastot?
-
bilijo
csendes tag
Sziasztok!
Cube i7 stylus-hoz szeretnék power bankot venni,tudnátok valamilyent ajánlani?
Esetleg a xiaomi power bankjai jók lennének hozzá?
Milyen átalakítóra lenne szűkség?
Esetleg létezik olyan amihez nem kell átalakító?
Előre is köszönöm! -
gbela
senior tag
válasz
molnartom #10178 üzenetére
Igen, 64bites van rajta eredetileg is, azt is raknám újra cleanbe.
@Necc: köszi, driverek megvannak már, ezzel nem lenne gond
Csak maga a win install nem megy
Megpróbálom kiiratni este aidaval és azt bepötyögni neki, bár vhol írták h ha volume license key akkor nem fog menni. Csak akkor nem tudom hogy lehet clean installt nyomni rá egyáltalán :S -
Necc
addikt
En a helyedben azzal kezdenek, hogy a tableten tarolt osszes drivert kimentenem!
Adminisztratori powershellbe ha vagolapra beszurod az alabbi kis scriptet:
Param (
[parameter(Mandatory = $true)] [string] $destination
)
PROCESS
{
Get-WindowsDriver -online | % {
$dir = Split-Path $_.OriginalFileName -Parent ;
$subdir = Split-Path $dir -Leaf ;
$driverDest = "$destination\$subdir";
Write-Host "Copying $dir to $driverDest\$subdir" ;
Copy-Item -Path $dir -Destination $driverDest -Recurse
}
}...akkor rakerdez az utvonalra "destination: " es az ide beirt abszolut utvonalra kimenti neked az osszes drivert.
Pl. ha %userdir%\drivers utvonalat adod meg, akkor a C:\Users\[felhasznaloi nev]\drivers mappaba pakol minden drivert.
-
gbela
senior tag
Na megjött az eu gearbestes Cube i7 stylusom. 2 nap után jók a benyomások. Kicsit vaskos, viszont gyors mint a villám.
Egy gondom van, hátha valaki tud segíteni. Szeretnék clean installt csinálni, franc tudja mit tettek rá kicsi kinaiak. Csináltam 64bites Home pendrive-ot media creation toollal (aktivalt win10 home van rajta alapbol)
De amikor installálnám az újat kér product key-t, és nem lehet kihagyni, nincs skip meg later opció, kötelező, különben nem megy tovább. Dobozon meg nincs rajta kulcs, meg aktivált win-nél még sosem tapasztaltam ilyet. Vki futott már hasonlóba?
Így most nem tudok clean installt csinálni egyáltalán. -
simongab
senior tag
-
sitotomi
tag
válasz
Vindex #10171 üzenetére
EU store-ból rendeltem, mivel eu-n belülről jött így nem esett át ezen a vám+áfa procedúrán.
Ha Kínából rendeled, szerintem nagyon sanszos, hogy fennakad a vámon. Az kezelési költség, plusz az áfa ugye. Ismerőseim rendeltek már több telefont, tabletet Kínából, egyszer jött át egy telefon a vámon gond nélkül, többi 5-6 dolgot mind megfogták. (40-80k értékű termékek voltak)
Kicsit bizalmatlan vagyok a gearbest-el kapcsolatban, ezért kértem rá pár ezerért biztosítást, meg DHL futárt, hogy gyorsan ideérjen. Pénteken rendeltem, kedden délben már a kezemben volt.
Én ezt rendeltem, ez az eu-s. [link]
Itt van egy frankó több részes leírás magáról a vám+áfa procedúráról, árakról: [link] -
tlac
nagyúr
válasz
Akron99 #10169 üzenetére
Azért a Wint-t nem trehány "balf@x" mérnökök készítik. Még amit Kínában installálnak azt sem.
a win-t magát nem, viszont a kínai chipekhez a drivert, már a kínaik írják
amit aztán sehonnan nem fogsz tudni letölteni, vagy épp kijön egy win10 és az alatt már lehet nem működik -
Vindex
tag
válasz
simongab #10161 üzenetére
Talán próbáltad már, de ha nem egy misét megér. Nekem is van egy Toshibám, de nem a mini. Nekem is volt, hogy kellet az egér és hiába dugtam rá a hubot, nem érzékelte az egeret és a pen-t. Kínomban kicseréltem a hub vezetékét és láss csodát látszott minden és lehetett telepíteni az egérrel.
-
Necc
addikt
válasz
Akron99 #10169 üzenetére
Ettol meg az adott termek nem lesz ugyanolyan mikosegu csak azert, mert "ugyanazon a gyartosoron keszul".
A kinai noname-ek jobban b@xnak olyan alapveto dolgokra, mint peldaul minosegbiztositas, ami naluk gyakorlatilag nincs, mig a nagyobb markaknal mindig van egy kis minimum.
Peldaul hopp innen egy SMT alkatresz hianyzik, hopp ott egy rovidzar, de mivel a termek bekapcsol, mar toljak is ki, mert nekik a darabszam szamit.
Aztan ha a hianyzo alkatresz darabka, vagy a nem odaillo rovidzar miatt te szivsz, mert a wifid allandoan "erthetetlenul" eldobja a kapcsolatot, vagy par szaz uzemora utan nezel bamban hogy miert nem kapcsol be egyik naprol a masikra az eszkozod.
Sot, nem egyszer vettem mukodeskeptelen kinai hulladekot, pl.a dioda helyett egy drotdarab volt beforrasztva egyik kutyujukbe, mig az egyik USB hubjukban az IC-t cafatokra forrasztottak es teljesen mukodeskeptelenul eladtak, illetve nem egy kinai billentyuzet jart nalam ahol a nagyon ritkan hasznalt gombok a qwerty billentyuzeten teljesen mukodeskeptelenek voltak, mondvan "jo ez, biztos nem fogja majd hasznalni a juzer!".
-
Akron99
aktív tag
Azért a Wint-t nem trehány "balf@x" mérnökök készítik. Még amit Kínában installálnak azt sem.
Ügye ez nem Droid amibe bárki belepiszkálhat.
A fő hardver elemek pedig ugyan azok, mint a "nyugati" termékben.
És még az összeszerelés is bizonyos esetekben ugyan azon a gyártósoron is készül, mint a "nagy gyártó nyugati" gépei. -
simongab
senior tag
Sziasztok. Próbálok több körülményt megadni...
típusa: Toshiba ENCORE MINI WT7-C-100Ezt írja ki:
Ez a pontos specifikáció:
Akármit csinálok se a W8 se a w10 nem települ fel pendrive ról....Lehet hogy kuka?
-
senki11
aktív tag
válasz
sitotomi #10160 üzenetére
Nekem eddig csak két progi ment fel. Ismerkedek még az új rendszerrel, de eddig minden rendben. Remélem sokáig partner lesz. Be kell szereznem egy kompakt billt, meg valami karcsú egeret és így már teljes lesz a cucc. Meg valami izmos sd-t. Így simán kiváltja a jelenlegi masinát. Az akksi nekem is harmatnak tűnik, de ki tudja... talán elég lesz.
-
sitotomi
tag
válasz
senki11 #10140 üzenetére
Nekem tegnap jött meg, atom a gép!
54k-ért ajándék.
Először jól becsokiztam, mert a hangszóró felőli oldalon egy téglalap sávban teljesen más színű volt a háttér, mintha rossz lett volna a kijelző, de kb. 5 perc után eltűnt, és azóta elő sem jött.
Microsoft fiókos belépés után, aktivált is a W10. Már nyomtam is rá magyar display lang packot, office 16-ot, meg egy két számomra fontos cuccot.
Mondjuk a win store nekem vicc kategória az istore, és google play után, de ez legyen a legkevesebb.
Egyelőre bejövős, de az aksi szerintem nem lesz az a tyűűű de acélos, sleep módban is rendesen szipkáz. -
Necc
addikt
En a mai napig ugyanazt vallom, barki barmit is mond vagy futyul ra:
Informatikai/elektronikai eszkozt csakis is es kizarolag ismert, nagy nyugati gyartoktol, es semmiaron se ismeretlen, kicsi, vagy kinai gyartoktol!
Kisebb a riziko, hogy egyik naprol a masikra bekrepal, sokkal gyengebb a minosegi szoras (lattam en mar noname tabokat egymas mellett uzemelni gyari szoftverrel, de megis igen jelentos sebessegbeli kulonbseg volt koztuk), es sokkal kisebb az eselye, hogy a balf@x mernokok trehanyul irjak meg a szoftvert (androidos noname tab ugy dontott hogy nyaralas elott 1-2 oraval tol egy formazast az elozo nap filmekkel, zenekkel telepakolt belso memoriara, mert epp kedve szottyant ra).
Igen, ennek ara lesz. Es megeri sporolni ra meg egy-ketto honapot, mert hosszutavon az idegeinket kimeljuk vele, hogy nem kell folyamatosan a gariztatas miatt utazasi koltsegre vagy futarra verni a penzt, mert mar megint valami bex@rt azon a noname kinai hulladekon...
Mondom ezt ugy, hogy elvileg a heten veszek nonami kici occo kinai Csuwi Vi8 "Pro" tabot
-
sietos
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy lehet belépni a biosba Lenovo Miix 300 10IBY -
Rula
tag
Sziasztok!
Szerintetek EZ a tablet megéri az árát?
(Mindenképpen belföldről, garanciával szeretnék venni.) -
aDic
tag
válasz
cidalain #10152 üzenetére
Pont azért lasabb.
Akkor kicsit frissítsd fel a tudásod, mert úgy látszik, hogy hiányos. Kb. három dologtól függ, hogy milyen hosszú életartamú lesz egy liion akksi:
- a töltési végfeszültségtől
- a kisütési áramtól
- ill. a töltési áramtólMind a három egy dologhoz vezet, mégpedig a melegedéshez. Ugyanis a magas belső hőmérséklet roncsolja az akksi kémia szerkezetét, ami a halálához vezet.
+ 1, hogy nagyon nem szereti a lemerítést, de ez nem a melegedéssel függ össze.Ezért van az, hogy olyan helyeken, ahol nagyon fontos a megbízhatóság (pl. egy űrállomáson), nem töltik az akksit 3,8V fölé, ráadásul jóval kisebb árammal töltik, mint 1C, mert ebben az esetben az akksi élettartama 10-100-szorosa a kommersz elektronikai eszközökben alkalmazott töltési megoldáshoz képest, ahol a cél a minél előbbi feltöltés és így az újra használhatóság, és sokadik szempont a megbízhatóság és tartósság.
-
cidalain
veterán
És miért lassabb? Basszus mert közben fogyaszt is a készülék
Nem azért lassabb mert akkor kisebb árammal töltNem kell utánanéznem a dolgoknak, munkámból adódóan sokféle akkuval van dolgom. Nem a töltési áramtól függ az élettartam. A töltési ciklusok számától, és az akku korától függ az akku állapota.
-
aDic
tag
válasz
cidalain #10147 üzenetére
A baromság az,a mi te írsz.
Az akksi töltés sokkal lassab az ezsközök bekapcsolt állapotában, ezt minden normális ember naponta tapasztalhatja.
Annak meg nézz utána, hogy nem mindegy az akku élettartamára nézve, hogy mennyi a töltési áram, mert láthatólag fogalmad sincs erről. -
simongab
senior tag
sziasztok, összecsuklott a WIN a toshiba tabletemen, nem tudom újratelepíteni a win-t pendrive ről, mert nem tudok a tovább gombra kattintani
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #10147 üzenetére
Illetve elfelejtettem irni meg, hogy az aram ugy folyik mint a viz.
Ha a csap maxra ki van nyitva akkor annyi toltoaram folyhat mint amekkorat a tolto tud (pl 1 Ah). De hogy mekkorara van a csap nyitva azt a kutyu toltoaramkore szabalyozza. Ha megtelik az akku, akkor elzarja a csapot, atall csepptoltesre.De amig ures az akku, addig maxon folyik be. Ha be van kapcsolva a kutyu, ha nincs.
Az aram utja mindig tolto-akku-kutyu. A toltest az akku elektronika, vagy a kutyu toltoelektronikaja szabalyozza. Olyan nincs hogyha be van kapcsokva a kutyu hogy akkor tolto-kutyu es tolto-akku irany, es ezer ilyenkor kevesebbel toltodikTok jo lenne ha valaki kotott volna mar egy multimetert a toltojere, mert utana nem irna lukesegeket.
-
cidalain
veterán
válasz
Shade45 #10145 üzenetére
Az ember pont a forditottjat irta mint te. Meg az elotted szolo js
Marminthogy bekapcsolva kell tolteni. Ami eleve nagy baromsag, de osszessegeben nincs nagy jelentosege.(#10144) aDic
A toltoaram a toltotol fugg. Az mindig ugyanannyi. Akkor is ha be van kapcsolva a keszulek, es akkor is, hogyha nem. Nem, a kisebb aram valo toltes nem noveli az elattartamot.Maradjunk annyiban hogy akku elettartamot novelni nem lehet! Max csokkenteni
-
aDic
tag
válasz
cidalain #10143 üzenetére
Azért ez nem így van. Ha bekapcsolva van töltve bármi, akkor a töltő egyrészt működteti a készüléket, másrészt tölti az akksit (jó esetben a töltő így van méretezve). Ebben az esetben a töltőáram lényegesen kisebb, mint az eszköz kikapcsolt állapotában. Márpedig a ma gyakran használt LiIon akksi is meghálálja a kisebb árammal való töltést (a kisebb árammal való töltés növeli az élettartamot).
-
cidalain
veterán
válasz
pècsimunkás #10141 üzenetére
Hogy mi? Ez suletlenseg. Semmi koze az elettartamnak ahhoz hogy kikapcsolt vagy bekapcsopt allapotban van a kutyu tolteskor.
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #10141 üzenetére
én ilyenről még nem hallottam
másrészt úgy is lemegy készenléti állapotba, (ha direkt nem kapcsolod ki), ha nem használod -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
A tableteknél - ahogy a telefonoknál - , is igaz , hogy bekapcsolva kell tölteni az akksi élettartamának meghosszabitása miatt ?
-
senki11
aktív tag
Megjött a csuvi ejdzsájten. Csütörtökön adtam le a rendelést eu gb-n. Tracking holnapra saccolta, de már ma megjött. Vidámság...
De nagyon szoknom kell majd. Win-ből xp-t használtam utoljára. Van azóta 1-2 változás.
De eddig bejövős a dolog.
-
cidalain
veterán
Refoundolta a Gearbest a Chuwi tablet rendelésem. Így nem lesz tabom még egy darabig.
Sajnos máshonnan beszerezve (ebay UK, vagy china+Áfa) meg vagy 10-12k-val drágább lenne.
Nem tudok mit tenni, meg kell várnom míg újra lesz a GB-en, még egyszer bepróbálom. Ha akkor sem megy akkor befejeztem a GB-tel való együttműködésem. -
NoMagix
addikt
Most már van Win10-re jó driver a giro szenzorhoz a Lenovo Miix 300 10IBY-re, letöltöttem, tökéletesen működik!
[link]Viszont még mindig nem üzemel a Micro HDMI - HDMI megoldásom, ma érkezett egy kicsi átalakító és egy direkt kábeles megoldás, de egyik sem működik!
Androidos tabbal működnek! -
-
tajner10
tag
válasz
this is life #10120 üzenetére
Hogyan lehet ki/bekapcsolni a turbo core modot?
-
tajner10
tag
Szeretnék játszani a dragon ageval csak az egeret nem érzékeli (virtuálisat) amikor kattintani ezért rá kell dugno egyet h érzékelje és akkor tudok kattintani erre van vmi mod h virtuálisan is meg lehessen csinálni?
-
Teny soc fuggo a dual , single csatorna tamogatasa z8300 vs z8500 , bar erdekes elvileg a z8300 ak 2 giga ramot kezel az intel szerint, megis megeszi a 4-et is ,a thermal trotlingot azert hoztam fel , mert ha rosszul van kialakitva a hoelvezetes akkor boven beeshet a tempo az optimalis ala , foleg ha extrem terhelest kap a core m, s hiaba a minimum orajel , ott azert mar keves lehet a tempo.
-
Kasya
nagyúr
válasz
freelancer68 #10125 üzenetére
Z8300 akciok, de nem tunnek kiemelkedonek.
Aki meg Alirol vesz gamer lapost, az meg is erdemli -
freelancer68
tag
A mai nap (01.25-én) az aliexpressen Intel Inside akciók vannak.
Tablet, notebook, telefon. -
Necc
addikt
-
Necc
addikt
válasz
this is life #10117 üzenetére
Anno volt atom 3740 tabletem ami 2 csatornas volt, illetve kezel a 3000 szeria 4GB RAM-ot is, jott is ki ilyen gep, de ritka mint a feher hollo.
Persze mas kerdes hogy mit tamogat az adott SoC, es a gyakorlatban hogyan dobjak a termeket piacra a gyartok.
A 'thermal throttling' fogalmat igy hasznalni felrevezetes. Van egy minimum orajel, amit mindig minden korulmeny kozott hoz az adott SoC, meg egy maximum, ami a minimum orajel tobbszorose is lehet.
'Thermal throttling'-rol akkor beszelhetnenk, ha a minimum ala esik az orajel tulzott melegedes miatt. En meg egyszer se talalkoztam ilyennel. -
Hali1975
tag
Sziasztok!
Szeretnem kerdezni, hogy ilyen otg kabelt hasznal-e valaki onda v919-hez?
[link]Illetve ez ugy mukodik, hogy vagy toltom vagy otg-t hasznalok, mert ha jol latom van ratja egy kapcsolo?
Mert azert az jo lenne, ha toltes kozben tudnam a pent vagy egyebet radugni.
Koszonom a valaszt
Udv -
válasz
Gabesz87 #10119 üzenetére
A fenti igenyekre boven eleg... nekem kisebb van , baytrail atom , 2 giga ram ,64 giga emmc és atlag felhasznalasra boven eleg. Turbo core ki is van kapcsolva csak max 1,33ghz jar a cpu. A surface cpuban kb hasonlo ero, de a dual chanell 4 giga ram es az ssd tempoban boven ad meg pluszt.
-
Gabesz87
veterán
Tehát akkor összegezve: a Surface 3 jó gép, és az alább felsorolt igényeknek bőven elég!? Atom x7 procival, 4GB RAM-al, 128GB SSD-vel.
-
válasz
Gabesz87 #10115 üzenetére
Az atomok eleg korrekt teljesitmenyt nyujtanak a baytrail atom a core2duo teljesitmenyere kepes , alacsony fogyasztas mellett , igaz a bay atom csak single chanel 2 giga ram tamogatassal rendelkezik, a cherry trail mar tobbet kezel , az olcsobb kiadas single chanel , a kicsit magasabb kategorias pedig dual chanell,usb3 support... a core megint egy nagyobb lepcsofok , cserebe ha nem jo a hutese thermal throttlingol... ezek a passziv hutesu soc/cpu-k . Atlag felhasznalasra a baytrail atom is boven elegseges...
-
cidalain
veterán
válasz
Gabesz87 #10115 üzenetére
Azok a kis nebookok az atom elso generaciojaval voltak szerelve, egymagos procik voltak, a maguk idejeben jok voltak, olcsok, es energiatakarekosak.
Nem szabad mai szemmel nezni azokat a gepeket.
De ha igy nezzuk az elso corei3-mak is egy fosok voltak a core i5 es i7-hez kepest (meg most is azok, tularazott processzor, ahol az i betu miatt lehet felarat kerni, es az emberek be is kajaljak)Egy mai rendszert nem eleg erovel nezni. Millio egy aspektus van: ero, meret, fogyasztas, sokoldalusag, ar.
Ha a legerosebb rendszerre torekszel, akkor az draga lesz, es sokat fog fogyasztani. Asztali gepnel ugye ez nem gond, de egy tabletnel, aminek az elonye a hordozhatosag, es a hosszu akkus uzem, annal ez nem jo omen.Szoval ne onmagat a processzorokat hasonlitsad ossze papiron, hanem a kesztermekeket. Nalad nem atom x7 vs core i3 a kerdes. Hanem surface 3 vs yoga 500. Na ennek nezz utana, az alapjan donts.
-
Gabesz87
veterán
válasz
cidalain #10114 üzenetére
Meglehet
Bennem az van, hogy a kis netbookokban szokott Atom CPU lenni, az meg kb. semmire nem jó, olyan harmatgyenge. Nem nagyon követtem az atomok fejlődését, mert nálam a proci az az i5-nél kezdődik. Pl. egy ilyen Atom x7 mennyivel jobb/rosszabb, mint egy i3 5020 (ami pl. a Yoga 500-ban van)?
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Nővérem venne gépet, és a Surface 3-at nézte ki, amiről igyekeztem lebeszélni az Atom proci miatt. Gondoltam, érdeklődöm itt is. Úgy látom bejön neki ez a laptop-tablet kombó. Az igényei a következők (notebookos topic kérdései alapján):
1. Akár holnap venné
2. Ár: kb. 200.000 Ft (rugalmas, +/- 10% nem gond nyilván)
3. Felhasználás: Email, facebook, fotórendezés, olvasás, zenehallgatás. Esetleg filmnézés. Játék nem, word, táblázatkezelő igen.
4. Játék: Nem, max alap dolgokkal grafikai igény nélkül.
5. Kijelző: Mint a surface-é
6. Hordozás: sokat, főleg a házon belül, de egyes esetekben kint is.
7. Windows (ebben a topicban egyértelmű)
8. Tárhely, RAM: 128 Gb, 4 Gb ram, optikai meghajtó nem szükséges - van külső.
9. Egyéb: Kamera
10. Csak ÚjStuttgartban laknak, szóval németországi vásárlás lenne.
Ezek alapján én a Lenovo Yoga 500-at találtam. Amazon.de oldalon újonnan 500 Euróért láttam (~160000) i3-as, 4gb, 120-as ssd) -
NoMagix
addikt
válasz
pècsimunkás #10110 üzenetére
Köszi, meg is találtam! [link]
-
pècsimunkás
addikt
válasz
NoMagix #10109 üzenetére
Kb másfèl ève kaptam ajándèkba kèt öcsèmtől . Nèmetországban lett vève , ha jól tudom 100 eurórol volt leárazva 70 - re .
One a neve , gondolom már lènyegesen olcsóbb lehet . Ez nekem örökös lesz , ha tönkre is megy a kis hangfal , tartónak jó lesz . A telefonnak nem kell a hátsó kitámasztó , csak a tabletnèl használom . -
NoMagix
addikt
válasz
pècsimunkás #10108 üzenetére
Ez jól néz ki!
Ha, szabad érdeklődni, régen vetted és merre, neve a cuccnak? -
válasz
Hunork #10106 üzenetére
Nyugodtan toltheted telefon toltovel , az akksik sajat toltesvezerlo aramkorrel rendelkeznek, annyi aramot vesz fel amire szuksege van . Ez kb 2amper.. amiert inkabb erdemes aggodni ha gyengebb minosegu a telefon tolto akkor hasznalat kozben nem tolt eleget , esetleg ha kicsi a teljesitmenye tojast lehet sutni rajta ...
-
Hunork
veterán
Üdv!
Lehet hülye a kérdés, de kolléganőm otthon felejtette a töltőjét. Egy tabletet lehet mobiltelefon töltővel tölteni, vagy sem? Én abszolút nem vagyok jártas a témakörben, ezért kérdezem, és nyilván nem szeretné, ha hazavágná!
Asus Transformer a típus.Az ok, hogy sürgősen kell tölteni a következő:
1. egész éjjel a saját töltőjén volt, mégis, bekapcsoláskor csak 9%-ot írt ki.
2. Bekapcsoláskor csak úgy indul be a tablet, hogy a képernyő lehajt, felnyit, különben fekete a képernyő
Ez a Win 10 nagy frissítése óta van. Ez mitől van, van valami trükk?Segítséget előre is köszönöm!
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus T100chim van. Sokat használnám online filmeket nézni, illetve a Horizon Go-n tvzni (utóbbit mozzilával). De bazi lassú, folyton megáll pörög a pufferelés,aztán kicsit elindul és ez ismétlődik. Ugyanazon a wifin Sony z3 telefonnal, Lenovo yoga 2 tabbal teljesen gördülékenyen ment mindkettő, igaz ezek androidosok.
Mivel lehetne ezen javítani?
Milyen videólejátszó progit ajánlotok? Kmplayert használtam, de azzal olykor kifagy a masina :-Sköszönöm ha válaszoltok
-
cidalain
veterán
válasz
pècsimunkás #10102 üzenetére
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #10099 üzenetére
Sztem nem lesz jó ,ahogy nézem nem tudok neki áramot adni . Sajnálom ,mert német MM-ben 60 euró lett volna . Esetleg van valakinek ötlete , milyen winyót vegyek amit konnektorba lehet dugni ? Mármint a vezetékét ...
-
cidalain
veterán
válasz
senki11 #10096 üzenetére
Nem a panelmereten mulik a csomo ablak elferese, hanem a felbontason.
Egy 5"-os fullhd telefonon tobb ablak kifer mint a hi10-re. Oke hogy hangyafaxnyi betuk lesznek, de tobb kifer. A 8"-ossal is netbookot valtunk. Majd meglatjuk. Lehet hogy egy honap mulva megy, es kelleni fog a 10-es gep...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- GTA V
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged