- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #11999 üzenetére
Á, nem nekem kellett volna, én Dell Venue Pro 11-et használok (Core M-es)
Anyumnak nézegettem mostanában születésnapjára a T100-asa helyett, de inkább vettem egy Fujitsu Stylistic Q702-t neki is. Pont a 310 volt még versenybe, de lebeszéltek róla a Q702 javára. Valószínűleg a Fuji még akkor is működni fog, amikor a 310 már mindenestül lebomlott az anyatermészetben
Ezzel nem a 310-et savazom, hanem inkább a Q702-t méltatom. Nekem is volt 702-m és tényleg elképesztő időtálló, igényes, minőségi darab. De hát nem is ugyanaz a kategória.
-
hito
nagyúr
válasz
freelancer68 #11997 üzenetére
Tök jó, csak az a fránya 2GB ram
Illetve egy épkézláb teszt nincs róla. Nem tudjuk, hogy az akksi mit bír, az előlapi mutatós (vagy éppen magánál többet mutató) hangszórók milyen minőségűek, stb...
-
freelancer68
tag
Alcatel Plus 10 32GB Wifi + 4G/LTE tablet + billentyűzet, Silver (Windows 10)
Processzor Intel® Cherry Trail T3 Z8350 (Quad Core, 1.92 GHz)
Memória 2 GB RAM
Kijelző 10,1' Multi-Touch fényes,HD IPS 16:10 (1280x800)
Háttértár 32 GB eMMC
Multimédia Beépített 2.0 MP-es kamera elöl + MicroSD kártyaolvasó
Operációs rendszer Windows 10
Interfész Bluetooth v4.0 + HS, Micro USB, Mini HDMI, Wireless LAN 802.11 b/g/n (WiFi), beépített GPS
Szín Ezüst
Ház anyaga Műanyag
Felhasználás általános célra (internet, levelezés, chat, film, irodai munka)
Garancia 2 év
Gyártói Adatlap
Méret: 25,93 x 15,62 x 0,835 cm
akkumulátor: 5830 mAh (tablet) + 2580 mAh (billentyűzet)74 990 Ft az edigitalban.
-
skyli
senior tag
válasz
leslie23 #11995 üzenetére
Olyan van, hogy ha olyan tollat használsz, aminél érzékeli, ha közel van a kijelzőhöz, vagy ugye külön érzékeli a tollat az ujjlenyomattól (pl Wacom digitizer van benne), akkor ha közel van a toll a kijelzőhöz, akkor nem lehet ujjal nyomkodni. Ezt be lehet kapcsolni rendszerszintűen az anniversary update-el. Korábban csak néhány program támogatta ezt.
-
leslie23
tag
tudnátok írni pár sort tollas tapasztalatokról? mennyire használható pl. egy OneNote? most próbálgattam a szabadkézi bevitelt, ha ráteszem a kezem a kijelzőre miközben rajzolok, akkor szépen összemaszatol mindent. ez nem megoldott ezek szerint? vagy specko hardver kell hozzá? esetleg tollal működne ez normálisan?
-
Scuderia77
csendes tag
Előző posztom amúgy téves volt mert androidos kérdés volt, de mivel ide találtam két érdekes típust megkérdeznék tőletek, van-e gyakorlati tapasztalata valakinek ezekről (ezek windows-os tabik):
Az egyik: Krüger&Matz termék, utánolvasatomban egy Lengyel cég terméke, aki valószínűleg összeállt kínai gyártókkal és létrehozta ezt:
http://tablet-pc.arukereso.hu/kruger-matz/edge-km0803-p344155742/#termek-leirasÉrdekes gép, mivel van rajta mini HDMI (ha igaz a leírás) horozható pc-ként is üzemelhet, monitorral bill-el...
A másik pedig egy dual op rendszeres 10 colos masina, fém házikóban: Alcor IQ935R
Valaki használja valamelyik masinát esetleg?
Amúgy az ASUS ZenPad lesz a befutó valószínűleg, de ezek érdekesek voltak a noname-k közül amikor keresgéltem, árban és tudásban is.
-
Scuderia77
csendes tag
szerk. : most vettem észre, hogy ez a windows-os tabi topic, szóval elnézést
átraktam a kérdés android-osba.
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt vagyok és szeretném megérdeklődni itteni guruktól, két ASUS tablet közti különbséget, mert sehol nem találtam róla számomra hasznosítható (döntést elősegítő) leírást.
Az egyik tabi (ezt választanám igazán) a ASUS ZenPad 10 Z300M
linkje: http://www.digiprime.hu/tablet/asus-tablet-pc-ar/asus-zenpad-10-z300m-26161-elado?gclid=CLDanNjKsc8CFQw6Gwods5kNYwEbben a proci: MediaTek MTK8163 (4 x 1,30GHz) és a grafikus chip: 520 Mhz Mali T720MP2 (ezt máshol találtam meg, a fenti linken nem volt konkretizálva)
Na most a tesztek magyar honban általában a Z300C-ről és Z300CL-ről készültek, ezekben Intel Atom x3-C3230 (4 x 1,20GHz), Quad-Core 64bit proci, és GPU pedig Mali-450 MP4 van.
Na most a kérdés az, hogy a melyik konfig erősebb, ha erősebb számottevően-e. Kérdem ezt azért is, mivel a második konfighoz (Z300C és Z300CL) számomra felesleges dolgok is tartoznak (ill. egy két ponton kevesebb is), ezért érdekelne főleg, hogy az első (Z300M) is megfelelne-e a következő célokra:
Az igényeim a masinával nem túl nagyok, office célok főleg, és böngészés, youtube, filmnézés, zene...
Amit nem bánnák még, hogy a Hearthstone (Blizzard-os kártyajáték) fusson rajt.Köszi a segítséget előre is! (főleg a procik-GPU-k különbségének mértéke érdekelne)
Üdv.:Scuderia -
zoltan6
addikt
nekem van egy 2gb-os lenovo miix 2 8-am,meg egy chuwi hi 10-em ami 4gb-os,mindkettő win 10-es,nem vettem észre sok különbséget,bár attól függ ki mire használja,én munkahelyen böngészgetésre filmnézés,tv-zésre használom,meg egy két egyszerűbb játék,ilyen mahjong,passiansz stb,nekem elég volt a 2gb ram is.
-
laceb
tag
Bocsi, még kérdés:most olvastam, hogy a win 10-hez nem elég a 2gb RAM.Ez igaz?
Win 8.1-hez elég? -
laceb
tag
Sziasztok!
Melyiket a kettő közül?
Lenovo MIIx 300
Alcatel Plus 10A feleségemé lesz, neki természetesen a fehér/ezüst tetszik.
Nekem az a kérdésem, hogy a micro hdmi és a mini hdmi az két külön dolog?
Illetve sd kártyára lehet telepíteni programokat win 10-nél? -
r.levente75
addikt
válasz
blackmajesty #11981 üzenetére
Valóban, köszi megint tanultam valamit.
-
Mandarinn
senior tag
Ti egyébként milyen tokot használtok a billentyűzetes 10-es tabletekhez? Gondolom a hagyományos 10-es tokok (amiből rengeteg van) nem feltétlenül jók hozzá mivel ez vastagabb valamivel. Olyan kellene amibe a töltő is belefér. És nem árt ha szép
Imádom a szép tokokat...
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
r.levente75 #11978 üzenetére
Az a funkciója, hogy össze tudod húzni a tokot, és akkor kitámasztóként funkcionál és nem csúszik szét, nem esik össze.
[valahogy így] -
tlac
nagyúr
válasz
r.levente75 #11978 üzenetére
szerintem azzal érzékeli, ha kinyitod a fedelet, akkor bekapcsol a kijelző
-
r.levente75
addikt
Sziasztok
A napokban vettem észre, hogy az iconia w4 tabom eredeti tartójának a fedelében mágnes van beépítve, kb a körepébe.
Valaki tudna segíteni mi lehet az oka, vagy mi a funkciója? -
leslie23
tag
válasz
RedCactus #11976 üzenetére
ez amúgy érdekes kérdés... nekem is kitétel volt, hogy tölteni lehessen powerbankről a tabletet, meg ne kelljen külön töltőt hurcolni hozzá, de már kihúztam a kritérium-listámról.
korábbi olcsó Lenovo modellek (pl. Yoga 300) szétszedhetős adapterrel, kvázi USB to DC kábellel kerültek a boltokba, úgy látszik ezt kispórolják most már.egyébként maga a kábel biztosan kevés, az is kell, hogy a powerbank elegendő szuflát tudjon leadni.
szerintem a legtöbb telefonos töltő/powerbank erre képtelen.érdekes megoldás még a Lenovo-féle "fool proof" USB töltő.
-
RedCactus
senior tag
Nekem egy Teclast TBook 10-es tabletem van. Ami érdekes, hogy mindenhol azt írták, hogy nem tölthető USB-n keresztül, nekem mégis tölti. Egyedül egy régi Samsung töltővel nem megy. Próbáltam DC-USB csatlakozóval is, de azt nem szereti. Talán azért, mert onnan 9V-ot kér 2,0A mellett.
-
Mandarinn
senior tag
-
leslie23
tag
Időközben befutott a HP versenyzője is, Asus T100HA alternatíva.
Miix 310 mondjuk továbbra is verhetetlen ebben a ligában, majdnem fele áron adják szinte ugyanezt a hw-t. -
-
Vindex
tag
A tabletek WI-Fi vevője mekkora vételi sebességre képes úgy átlagosan? Érdemes venni hatótávnövelőt hozzá, mert azt írja a használatija, hogy gyorsabb lesz a vétel a tabin. Igaz ez? A mostani mérés szerint max 21Mbps volt a legjobb eredmény. Ez lesz erősebb a hatótávnövelővel?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #11954 üzenetére
A tablet nem kelt életre 1-2 teszt le lett futtatva , szoftveres a probléma . Beszéltem a HP supportjával külenek egy újratelepítő USB- t . Elküldik a címemre , a szüleim meg utánnam küldik Nèmetországba .
-
Mandarinn
senior tag
Sziasztok!
80-100 körül vennék újonnan billentyűzetes 10-es win tabletet. A miix 310-et és az Asus T100HA-t nézegettem.
Szerintetek összességében melyik a jobb gép? Vagy van esetleg rajtuk kívül még hasonló árú versenyző ami jobb?
Köszönöm!
-
-
dzsambo
tag
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #11952 üzenetére
még a power + hangerő le vagy fellel gombokkal megpróbálhatod bekapcsolni a tabletet
-
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #11950 üzenetére
vagy csak lemerült
-
pècsimunkás
addikt
Köszi!
Megtörtént , de visszajött . Beszéltem a notebook.hu vevőszolgálatával is , annyit mondtak ,hogy hagyjam a gépet , hátha elindul .
Ha reggelig nem lesz változás , akkor hívom a HP-supportot , végül is kifizettem a 2 év prémium garit .
Annyi még a problémám , hogy vasárnap mennék vissza Németországba , és kellene a gép netezni , filmet nézni , meg a németet tanulni . És kb 1,5 hónap múlva lenne nálam a gép , akkor tudnák utánam hozni . -
tlac
nagyúr
válasz
pècsimunkás #11947 üzenetére
nyomd jó hosszan a power gombot (akár fél percig is), aztán kapcsold vissza, hátha eltűnik
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Akartam csinálni egy gyári visszaállìtást , kiírta a gèp , hogy nem sikerült , ès felajánlotta , hogy tèrjek vissza a widows 10- be . Rákattintottam , utánna kiírta ezt :
Ez most micsoda ? Nem enged sem a képernyőn , sem egèrrel sem billentyűzettel semmit csinálni !
Esetleg kaphatnák segítséget ? Ilyenkor mi a helyzet ? -
joergie
őstag
Sikerült megoldani ezt a pixelhelyesség/pontosság dolgot, a win reinstall...mostmár nem vagyok biztos benne, hogy szükséges volt, de használt tabit inkább újraraktam(sikeresen), frissítettem biost, aztán rákötöttem a monitorra a tabletet....és ugyanolyan szar volt! Namondom
Aztán játszottam az intel display beállításaival saját felületén, de szerintem a TV képarány beállításainál találtam meg a megoldást, eddig képernyőhöz igazítás volt, most meg simán 16:9-es, és ehhez állítottam az intel-es felületen a képarányt, mostmár minden pazar, pixelhelyes. -
hito
nagyúr
Sziasztok! Speciális igényeimhez keres win tabletet. Lényeg, hogy a szokásos igényeimen kívül (4GB ram minimum, fHD kijelző, 8-10 órás akksi, aktív vagy wacom stylus, 3G, vagy 4G LTE modem, billentyűzet dokkoló, jó minőségű sztereó hangszóró) nagyon fontos, hogy a GPU tudja a HEVC/H265 hardveres videógyorsítását. A régebbi HD4400-en kívül csak az új generációs Core M-ek (6Y), a HD5500 feletti Core i-k és a Z8xxx Atomok tudják ezt sajnos.
Van itt ez a Teclast X3 Pro csodagép, aminek a specifikációja az árához viszonyítva elég rendesen letépi az ember állát. Viszont ebből meg nincs 3G/4G-s változat.
A dilemma az, hogy ezen a linken mutogatnak egy ilyen gépről készült preview-t, viszont a rendes review-nál már nincs sim kártya slot sem és a második (üres) M.2 foglalatról sem esik szó. Honnan lehetne olyan változatot rendelni belőle vajon, amin megtalálhatóak az első linken szereplő sim kártya és M.2 foglalatok?
-
Game-over
aktív tag
válasz
joergie #11941 üzenetére
Egyébként mi az a program ami miatt kellhet az emulátor?
Mert ha elég erős a proci (pl. m3-as), akkor szerintem a régebbi pc-s játékok is elfutnak rajta, és ugyanott van az ember.
saphancs:Ha játszik a külföldi rendelés is, akkor a Cube i7-et ajánlom. M3-as proci, 64 gb SSD(cserélhető!!), és van stylus verziója is.
Én a nagyobb i9-et használom nagy megelégedéssel, csak árban már lehet túlmenne a kereteden. -
joergie
őstag
válasz
saphancs #11940 üzenetére
Hardver elég erős, elvileg bírná, de azt is számításba kell venni, hogy vannak android programok szépszerével, amik nem szeretik az intel procit, szóval gyakorlatilag nem futnak rajta, bár emulátoron nem tudom ez hogy működik. Mostanában akik idejárnak sokan miix310el nyomulnak, őket kell kérdezni.
-
joergie
őstag
válasz
saphancs #11938 üzenetére
A választást rád bíznám(lenovo miix310 nagyon menő most), meg vannak jobb kínaiak 10-12colos(Cube i7, i9, chuwi hi12) és 9.7 colos(4:3as képarányú kínaiak-teclast x98 széria), viszont felhívnám a figyelmed egy windowsból telepíthető android emulátorra, ami elég jól működik, 10-15dollárba kerül, úgy hívják hogy AMIDuOS. Ha belefér a keretbe, mindenképp core M procisat javaslok, bár asszem itthoni boltból vásárolva nem fog beleférni a költségvetésbe.
Kínaiak rákfenéje a support...mod: van a xiaomi-nak mipad-ja, drágább mint a többi, viszont hozza az ipad minőségét, asszem van windows-os és androidos is(talán dual boot nincs). És talán supportja se olyan vészes.
-
saphancs
aktív tag
Sziasztok!
Édesanyámnak keresek tabletet. Droid és windows között vacilálok (úgy hogy én ipad-en vagyok, bár a droidot jól ismerem).
Amire használná: napi ügyek intézése (bankolás stb...), word, excell, és játék (főleg ilyen farmos izékkel szeret játszani, és általában csurig tömi a gépét (PC-n mindenképp) egy halom játékkal.
Jelenleg droid van, és mellette a PC. De a droiddal nem sikerült megbarátkoztatnom annyira, hogy ne csak játékra használja. A windows rendszert jól ismeri, bátrabban is használná szerintem. A kérdésem csak az, hogy mennyire bírna egy windowsos tabi ezt a fajta használatot.
Illetve tudnátok ajánlani egy-két tabot, amit érdemes megvenni? (Minimum 2 évre kéne) Ár: 100-150 eFt között.
Előre is köszi! -
Drughi
addikt
Sziasztok, innen az apróról néztem ki magamnak két 2in1 gépet:
1, lenovo Miix 2 10.1
FHD , 2gb ram, 64gb eMMC. WIN8.1 65e Ft2, HP pavilion X2 10
1280x800 , 2gb, 32gb eMMC ,WIN10 70e FtMelyiket érdemesebb?
Az FHD kijelző meg a dupla háttértár miatt nekem a lenovo szimpatikusabb. -
kkdesign
senior tag
Sziasztok, a lenovo miix 310 mellett döntöttem viszont akadtak olyan gondjaim, hogy class10 u1es mikro sd kártyát alig alig akarja kezelni, millió időbe telik míg betölti és nem is tudom hasznosítani nagyon. Ez másnál is így van?
másik, hogy a touchpad nem mindig kezeli az ujjam mozgását, nincs ehhez valami bekalibráló? Vagy nem kezeli jól ha nem zsíros vagy ha zsírosabb a kezem? szimpla jobbra vagy balra húzástól is hullámosan megy a touchpad. Egeret rákötve jó, meg képernyőn tapicskolva is jó. Ezek valami szoftveres bakik, vagy inkább míg 3 napon belül vagyok, kérjek másikat? -
Azert a dual chanel dupla sebessege jotekony hatasu , de teny a tobb memoria kevesebb swap igeny igy gyorsabb mukodes ... bar az emmc-k,ssd-k mellet kevesbe eszre veheto a swap mint egy hdd eseteben ...
Amugy ha most vennek tabot akkor a lenovo mellett tennem le a voksom... -
tlac
nagyúr
válasz
this is life #11931 üzenetére
a dupla ram se ad erezheto elonyt mert single chanel , igy az iras olvasasi sebesseg kb ugyan annyi mint az egy generacioval regebbi gepednel
a ram sebessége nagyon ritkán szokott érezhető különbséget jelenti
a dupla ram viszont sokat számít ott, ahol a 2 giga már kevés lenne -
válasz
hroberto #11927 üzenetére
Teljesitmenyben nem is igazan veheted eszre a kulonbseget , mert a cpu szamot tevo mertekben nem erosodott, a gpu erosebb lett , de ez atlag hasznalat mellett nem jon elo , a dupla ram se ad erezheto elonyt mert single chanel , igy az iras olvasasi sebesseg kb ugyan annyi mint az egy generacioval regebbi gepednel , ha z8500 lenne a rendszer chip ott a memoria merete es sebessege a dual miatt talan erzekelheto lenne ...
-
AKG
tag
válasz
pècsimunkás #11924 üzenetére
Kapcsolatoknál meg kellene nézni,rendelkezésre áll a mobil kapcsolat lehetőség?
Ha nincs benne sim,de képes a 3,vagy 4g-re,a win jelzi az opciót.
De szerintem nem,sehol sem jelzi a specifikáció hogy képes lenne rá. -
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás #11913 üzenetére
Na én most megnéztem,de nem tiszta a dolog! Kihúztam a tálcát amibe a microsd megy és valóban van egy olyan rész ami úgy néz ki mint egy sim tálca viszont a nano sim kicsi bele a micro sim pedig picit nagy és nem megy bele így nekem nem megy bele sim!!?
-
Vindex
tag
válasz
gretzky77 #11919 üzenetére
A MIX 310-röl beszélünk? Mert látom az van az aláírásodban. Hogy oldottad meg? Mini HDMI van rajta vagy a nagy? A tabin van vagy a dokkolón? Mármint a HDMI. mekkora kártyát fogad? Nekem is van egy Asus TA100-as dokkolós 2/64/500 GB-s tabim, de akarok egyet a TV alá tenni és nem állandóan összeszerelni a kanócokat. Az Asus csak 1364x??? (nem emlékszem), de a tv-n 1980-non jelenik meg a kép. Vagy csak érzékcsalódás ez?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Vindex #11917 üzenetére
Miix2 10-em van, azon külső tápcsati van, az USB meghajt egy 7200-as külső winyót is, ha előtte egy power bankkal felpörgeted és úgy dugod rá, vagy Y kábellel más áramforrásra is csatlakoztatod, HDMI-n lehet állítani a külső monitor felbontását, és van SD nyílása. Ja, és gyárilag 1920*1200-as felbontása van .Pont a jó dolgokat vették ki az újból?
-
Vindex
tag
Fentebb volt az Asus vs Lenovo "párbaj". Úgy vettem ki a sorokból, hogy a Lenovo a befutó. Kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Ha rádugom egy FHD tévére akkor ugye nem az 1280-as felbontás fog megjelenni? Töltése gondolom a micro usb-n történik. Az usb-hub megy vele? Ha igen meghajt egy külső vinyót? Tényleg nincs sd nyílása? Ez még vicnek is rossz ha igaz, vagy csak én nem találtam a leírásban.
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás #11913 üzenetére
Köszi szerintem ma kipróbálom!
-
gretzky77
veterán
válasz
pècsimunkás #11911 üzenetére
Halló ebbe megy sim? Amikor beraktam a memkarit akkor néztem én is de sehol nem láttam,hogy említették volna,hogy sim karit is fogad!?
-
gery2123
őstag
Hali!
ha a gearbest-ről rendelek egy Teclast X98 Plus II Ultrapad-ot EU raktárból, akkor vám van? Vagy milyen egyéb költséggel kell számolni? A páromnak néztem ki ezt a tabot a mostani mix 8 helyett.
Előre is köszönöm!
Illetve melyiket ajánlanátok még helyette? -
válasz
kkdesign #11907 üzenetére
Hogy melyiket érdekesebb venni neked kell eldönteni ,ha lényeges hogy tableten a játék,es tartalom.fogyasztás akkor talán ipad,ha kicsit munkára,tartalom előállítás,pl office es tsai ,illetve tartalom fogyasztás,teljes értékű pc-re van szükséged akkor windows,mert a 2 in 1 gépekkel bármit meg tehetsz amit a winnel,szerintem az ms se avultatja úgy a vasat mint az almás cég .
Használni a érintő kijelzot win alatt semmi problémát nem jelent ,igaz feljebb kell skálázni az ajánlottnál,illetve a betűk méretét se art nagyobbra venni a kényelmes használat érdekében,de ezeket beállítva gond mentes a használat,dokkolóval pedig notebooka alakul...
Én droidrol jöttem win tabra és nem bántam meg,felüdülés a droid után ..
Amúgy igy nézd tartalom fogyasztó eszköz vs teljes értékű pc ... -
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlásban gondolkozom, félig meddig off is, mert vagy ipad mini 4 vagy egy mostanában szóban forgó lenovo miix310 ami között gondolkozom. De hullámzik, hogy melyikhez húz a szívem. Pénz most lényegtelen Bár lenovot megtudnám most venni, az ipad pedig kövi hónapban vagy novemberben. De ez most mindegy.
Ti mire használjátok? mit bírhat egy ilyen? számotokra milyen előnnyel jár hogy ez mellett tettétek le a voksotokat? most ezt a 2in 1 es átalakítható dolgokra cakompakk mondom. Mennyire jól használható a tablet rész? úgy tudom külön töltőt adnak hozzá, viszont van rajta mikro usb is. Azon képes tölteni a gép(Lenovo miix310)? Milyenek az appok érintősen használva?
-
válasz
Drughi #11904 üzenetére
Sd kartyaval bovitheto a tarhely , mast nem igazan lehet cserelni a tableteken, hogy miert ennyi az ara passz a lenovo igy arazta be , de az elod model se volt draga darab ... szerintem az ssd az eliras ami az adatlapon van az extremnel, az inkabb emmc . Keves olyan tablet van amin utolag lehet tarhelyet novelni , a ram bovites lehetosege csak a csucs kategoriaban eselyes, illetve ott mar ssd van , de az aruk sem ennyi. A 100 000 ft kornyekiekben , jo esetben plussz egy hdd van a billentyuzetben , de a tablet resz emmc-t tartalmaz .
-
Drughi
addikt
válasz
this is life #11903 üzenetére
Szimpatikus.
És ez miért "ennyi"?Ez bővíthető valamelyest?
-
joergie
őstag
üdvözlet. skálázódással tudott valaki valamit kezdeni? Addig csesztettem, míg most a rendes nagy monitoron ilyen hülyén jelenik meg minden, gyakorlatilag nem pixelhelyes a megjelenítés. ezt hol tudnám állítgatni? próbálkoztam, de az, ami erre van elnevezve, semmit nem csinált, én meg már nagyon kínlódok, mert nem tudok olvasni a tabira rákötött monitorról így.
-
P.O.W.
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudna küldeni nekem egy Modecom Momentum10 recoveryt? Sajnos leformáztam a tabletet és win 10 telepítése után nem működik néhány dolog.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest