Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Rendelkezik valaki Iwork8 tablettel? A gondom az, hogy mind a windows, mind az android rendszer alatt nagyon gyorsan merül alvó módban. Azt tudtam, hogy nem túl izmos az aksija, de arra nem számítottam, hogy a polcon, használat nélkül is ennyire merül. Valaki esetleg tud megoldást?
-
Polcrendszer
tag
Teclast alaplap javításhoz keresek valakit. Nem kapcsol be, melegszik. Töltôrádugás után halt meg.
-
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
this is life #12595 üzenetére
Köszi a válaszod!
Nem renderelnék vele. Esetleg még az alapokon kívül Matlabot próbálnám ki rajta (nem a nagy gépigényű részét), és elvétve cad programot, ha menne rajta.
Régi laptopom szeretném leváltani, ami nem egy erőgép, és nem is használtam az utóbbi időben, nehézkes cipelnis stb... De talán egy Windowsos tableten épp futna az a program mennyiség, ami nekem kell az utazásaimhoz, komolyabb dolgokra pedig ott az asztali gép. -
válasz
Hurkafej #12594 üzenetére
Ha altalanos celokra hasznalod , net , olvasas,pdf, office futtatasa,szoveg szerkesztes , semmi gond vele kelloen furge a rendszer , a bongeszesnel ha tobb tab is nyitva van , akkor van amelyiket ujra tolti mikor vissza lepsz ra. Renderelesre ne ilyet hasznalj ,tovabba a cpu igenyes programoknak is keves az atom proci.
Korrektul banik a memoriaval , ha kell tomoriti a memoriat , igy kevesebbet kell swapelnie, ures jaratban kb 44%-ot eszik a rendszer a rambol , es itt mindegy hogy 2,4 giga ramrol van e szo ... -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok. 2Gb memóriával miként működik a Win10 egy Teclast x98 Air tableten? Használnám mindkét operációs rendszeren ami rajta van. Kicsit tartok tőle, hogy a tesztekben az "elég a 2Gb mert jól bánik vele" nem teljesen őszinte.
-
törölt tag
Sziasztok! Szülöknek vettem több mint egy éve egy Beex Flash tabletet az Euronicsban. Pár napja nem lehet bekapcsolni. Visszavittük az Euronicsbe, de ott azt mondták hogy erre 1+1 év garancia-jótállás van, így a 2. évben csak pénzért javítják. Létezik ilyen törvény? Hova vigyem hogy megjavítsák? Az is jó ha visszafizetik vagy levásárolhatjuk.
-
margithid
veterán
válasz
this is life #12589 üzenetére
Előbb-utóbb...
Igy is késésben vannak, a mobilpiacot feladták, lehet az intelnek köszönhetően a tablet piacot is...
Az AMD meg örül, hogy életben tud maradni, nem lesz annak semmiféle passzív cpuja, kb arra jó az amd, hogy intel ne legyen monopol helyzetben. -
válasz
margithid #12587 üzenetére
Ha jol emlekszek az intel az atom cpu-kon nem tudott elkonyvelni nyereseget , de a jelen allapot se jo hogy inkorrektul magas arakkal kaphato az atomnal erosebb cpu/soc szeria . Nagyon hianyzik ebbol a piacbol az amd. A ms-t szerintem nem kell felteni , elobb utobb megtalaljak a nekik kedvezo megoldast ..
-
margithid
veterán
válasz
this is life #12586 üzenetére
Pedig igy nagy bukta lesz, elfelejthetjük az olcsó tbaleteket, nem csak a 100-200$-osakat, de 400$ alatt igy nem lesz...
Igy van, snapdragon procitól nem várok csodát, főleg ha ilyen emulálások lesznek...
AMD meg ugye parkolópályán.
Az intel igy nem csak saját magát, de a microsoftot is haza fogja vágni, maradnak az olcsó kategóriában az androidos tabletek...
Pedig szerintem ha valahol, akkor a notebook/tablet egybegépeknél lehetett volna fejlődni, nyereséget elérni mint intelnek, mint microsoftnak, mobiltelefonoknál egyértelműen nem tudnak labdába rúgni... -
-
margithid
veterán
válasz
Game-over #12584 üzenetére
Ahogy nézem ezt a Cube Mix Plus-Core nem lesz sokkal oclsóbb mint Xiaomi mi pad 3...
Nem tudom mi lesz itt ha az atom processzorok elfogynak, csak Core m lesz arany áron?
Ehhez a snapdragon-os emulátoros megoldáshoz se fűzök nagy reményt, X86-os passzív hűtésű proci kéne, ha nem is olyan apróért mint atom, de nem is oylan drágáért mint core m...
Csak tudnám mi kerül 250$-be egy core M-en, mikor az atom tizedannyiba kerül és teljesítményben közel sem tizszeres a különbség... -
margithid
veterán
Coba 8 GB Rammal szerelt tabletekről van már valami hír?
XiAOMI is megjelent ilyesmivel, Cube-nak is meg kellene lassan... -
Game-over
aktív tag
válasz
Doky586 #12580 üzenetére
Ha megy az angol akkor itt egy hozzáértő teszt [link]
(Itt van részletes teszt szinte az összes kínai gépről, érdemes csemegézni)Én ölben használom, igaz nem mozgás közben, de ahogy írták felettem is a nagyobb felbontás miatt jobb a nagyobb kijelző (de persze ha neked kell a digitizer akkor már eleve kiesett)
Én nem vettem hozzá billentyűzetet, simán ebben a tokban van, ennél nem is kell több szvsz
-
Cube i9 driverek es egyebek xda [link]
Doky
Ilyen felbontas mellett a 10.6 coll igen csak keves tud lenni , igaz a betuk merete egyenileg is allithato win alatt , de ha megegyszer vennek vagy veszek majd win tabletet az 11-12 coll kornyeken lesz mereben... -
Doky586
félisten
válasz
Game-over #12579 üzenetére
Cube i9 128GB 12,2" [link] [link]
az a gondom vele hogy egyik tesztjében sem javasolják kézben/buszon/autóban való használatra mert ehez 'túl nagy'.. csak asztalon használják, ahova nálam ritkán kerülne, és digitizere sincs
Emiatt a 'hordozhatóság' jegyébem inkább a Cube i7 Book mellet fogok dönteni, ami csak 10.6" ~azonos felbontás mellett.
Kézben használva azonos szögben azonos nagyságúnak fogom látni mint a 50" TVmet.. -
Game-over
aktív tag
válasz
Doky586 #12572 üzenetére
Ha nem gond a felár akkor én az i9-re szavazok, sokat számít az a 2 col, én biztos nem vennék 10 colos méretben (így is kicsi néha a kijelző, FHD-hoz jobb ha nagyobb).
Techtablets Cube fórumait olvasgasd, onnan lehet leszedni drivereket is (meg Windows telepítő usb-t készíteni, etc.)
-
válasz
Doky586 #12572 üzenetére
"Priority direct mail" szállítással rendeltem és kapott egy RSxxxyyyzzzNL-es TN számot. Erre mondtam, hogy holland posta. (Elnézést, ha rosszul fogalmaztam.)
Bepipáltam a "Add Shipping Insurance to your order" opciót is. Ekkora összegnél ez már nem tétel.Az enyém nem állt meg a vámon, amin csodálkoztam is...
-
Doky586
félisten
Köszi, lehet hogy én is innen fogom venni..
..de még döntenem kell hogy cube i7 vagy i9.Vásárlásnál megállt vámon az áru? kellett utána +27% áfát + vámot fizetned..?
Mi az a "holland posta" ? nem találok ott ilyesmit.Azt jól látom hogy se a Cube I7 Book, se a Cube i9, se a KRUGER-MATZ KM1161 -nek nincs saját support oldala letölthető driverekkel?
-
schumy1
aktív tag
Megjött a micro sd, látja is, viszont azt nem értem, hogy alvó módból vissztérve miért tűnik el?
Csak a restart segít ezen.
Elegem van driver hibából ha az okozza. -
válasz
Doky586 #12566 üzenetére
Most küldtem vissza egyet gariban a BangGood-nak. Kb. 30 percet üzemelt, nem töltötte/tölti az akkut. A visszaküldés díját - postai számla ellenében - már vissza is utalták a PayPal-re.
Az újat meg már postázták: nyomkövetési számot már kaptam, de még nem él. Várok vele holnap estig és ha akkor sem él, akkor rákérdezek még1x.
Egyébként a termék leírásának tetején még ott szerepel a 18%-os kedvezmény kuponkód. Ha ezt felhasználva számolod az esetleges ÁFÁ-t, akkor a gép ~100 körülre jön ki. Továbbá kérd holland postával pár dollárért többért, akkor levélküldeményként jön...
Persze azt veszel és onnan, amit/ahonnan akarsz!
-
kovacs65
őstag
válasz
this is life #12568 üzenetére
Én is sokáig szemeztem vele a Cube I7 Book előtt, főleg a processzora jobb az átlagos atomnál. -
válasz
Doky586 #12566 üzenetére
A kruger-matz termekekrol lenyegeben csak lengyel oldalon kapsz infot es egyebeket , mert egy lengyel brand aki,ami a kinai oem/odm gyartokkal rakat ossze eszkozoket es nevesiti ...ettol meg egesz kellemes ajanlat amit linkeltel ... ez pedig eselyesen az eredeti [link]
Kovacs65
Nem szoltam 😀 -
Doky586
félisten
válasz
varmi2 #12561 üzenetére
Azért a gyári leírás 350 eFt átszámolt árat jelez, az SSD megjelölésű linken pedig csak 120 eFt.. Ez is 'csak' elírás, vagy azt hogy nem eredeti HP hanem egy kínai koppintás szerinted?
Várok kínai termék linkeket is hogy mit vegyek az előző paraméterekkel..
(vagy nincs ilyen tablet és vegyek inkább laptopot?)
-
varmi2
nagyúr
válasz
Doky586 #12557 üzenetére
5 éve laptopot vagy netbookot vettél, most tabletet akarsz, nem ugyan az a két kategória.Egy normál méretű tabletben sincs 2.5" meghajtó, hisz az önmaga olyan vastag lenne, mint maga a tablet. Vannak ilyen tabletek, de azok ipari területre készültek, és a normál ár 5-10x -e.
-
-
Doky586
félisten
"de olyan követelményeket adtál meg, hogy csak"
ez érdekes, mert 5 éve ezen paraméterekkel (kivéve: akkor még hdd volt benne, utólag cseréltem ssd-re) vettem a drága MM áruházban az EeePC-t 140eFt-ért. Most is ugyan azt akarom mint 5éve, egyetlen különbséggel: ne legyen elkopó alkatrésze a hordozható PC-nek.. -
tlac
nagyúr
válasz
Doky586 #12555 üzenetére
létezik, de olyan követelményeket adtál meg, hogy csak a kínaiaknál találhatsz megfelelőt
de inkább FHD
legalább 4GB ramaz ismert nagyobb márkák ezt egyszerre nem tudják a 150-es keretért
Belső lemezét lecserélném egy 120GB-os 2,5" SATA SSD-re..
csak a kínaiaknál lehet találni ilyet elvétve
USB3, USB-n kezeljen Pendriveot, hdd-t
usb3-at nem tudom, hogy mennyire szoktak alkalmazni
a hdd-vel lehet gond, hogy nem ad le elég áramot neki
ennek jól utána kell nézned, ha külső áramforrás nélkül szeretnéd használni -
Doky586
félisten
Sziasztok. Eddig egy Asus 1225B EeePC -t használtam (USB3, 4GB, Win7, wifi-N, 120as SSD) de mivel már 5éves szétkopott a zsanérja mivel mindig kézben vagy ölben használom sose asztalon, napi sok tucatnyi kinyit-lecsuk.. Ennek utódját keresem mozgó alkatrész (zsanérok) nélkül, azaz tablet képében. Nem akarok az eddiginél butább eszközt venni. igények:
- kijelző 10-12" (legalább 768 sor, de inkább FHD)
- új, Legyen rá jótállás (legalább 1év)
- 100 - 150 eFt
- Windows 10 oprendszerrel
- legalább 4GB ram
- Belső lemezét lecserélném egy 120GB-os 2,5" SATA SSD-re..
- Legfőképp internetre használnám + néhány egyszerűbb win x86 program + FHD video lejátszás, excel, word, stb
- 3G/4G modem nem kell, telefon funkció nem kell
- ami kell: Wifi-N, Bluetooth, USB3, USB-n kezeljen Pendriveot, hdd-t, kártyaolvasót, billentyűzetet, mindent amit a PC is..
- Bluetooth vagy másfajta billenytűzete lehet, de anélkül is jól működjön képernyő-billentyűzettel..Létezik ilyen tablet ?
Talán ez áll hozzá a legközelebb [link], de gyanús a bolt és nincs más helyen..
-
-
schumy1
aktív tag
válasz
kkdesign #12550 üzenetére
Jelenleg nekem is class10-es 16gb kártya van benne.
Rendeltem egy sandisk 64gb, kíváncsi leszek mi lesz, de szerintem driver gond lehet. Mondjuk win 10 frissítés után egyből nem is látta, lekellett hoznom a néhány hozzászólással ezelőtt írt drivert, úgy látta. Ezért kérdeztem hogy neked mit látni ott, hogy összehasonlításom legyen. -
kkdesign
senior tag
válasz
this is life #12547 üzenetére
de hogy tudok ezen a kis gépen belépni a biosba ?
nem nagyon próbálgattam mondjuk még
-
-
zozimoto
aktív tag
Hali. Gyereknek lenne (10 éves) szülinapra szerintetek ez a márka ez a típus mennyire probléma mentes[link]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Adott egy pendrive, amit nem bánok ha éppenséggel szétmegy egy rendszerszintű használat miatt( úgy tudom nem hálás, ha rendszernek használjuk
)
Hogy lehet bebootoltatni egy rendszert a lenovo miix 310-en? néha ha kedvem tartja beröffentenék rajt mondjuk egy remix os-t vagy ubuntut, vagy elementary os vagy ilyesmi
vagy zárt a bios-a/UEFI-je?
-
laceb
tag
Sziasztok!
Lenovo miix 300 win8 hangja nagyon halk.Mi lehet a gond?Van valami jó audio driver ehhez? -
-
Game-over
aktív tag
válasz
schumy1 #12540 üzenetére
A Transcend jó márka, viszont amit írtál abból sebesség nem derül ki, és az lenne a lényeg.
A vaterás eladók is Ebay-ről és társairól veszik, amit linkeltek fentebb ő egy tényleg megbízható eladó, ebay-es topicban csak őt ajánlják és én is vettem már vagy 15 kártyát tőle
-
schumy1
aktív tag
Erről esetleg valami vélemény?
Transcend Premium micro SD XC microSDXC UHS-1 64GB -
schumy1
aktív tag
válasz
this is life #12533 üzenetére
Köszi. Mi a külömbség az ntfs és az exfat fájrendszerben?
Neked is Lenovod van? -
válasz
schumy1 #12532 üzenetére
A marka alapjaba veve mindegy , nalam sandisk,samsung gond nelkul megy , ami inkabb lenyegesebb hogy ha nagy meretu fajlokat tarolnal rajta 4giga felett akkor exfat vagy ntfs , ha a fajlok merete kisebb akkor boven jo a fat32, ha tobbnyire nagyobb fajlokat mozgatsz akkor class10, amugy mar a class8 is eleg lenne. Az uhs sd kartyat nem tudom kihasznalna e a lenovo hw-e...
-
schumy1
aktív tag
Még valami. Mire érdemes formázni? Ntfs, fat32, exFat?
-
schumy1
aktív tag
Szeretnék venni a Lenovo Miix 310-hez micro sd-t 64Gb-ost mert a 128-ért nem adok majd 20 ezret.
Ti melyik márkát javasoljátok hogy biztos kezelni is fogja?
Maxell, Kingstone, Sandisk.
dvdolcson-eu oldalán nézegettem.
Jelenleg egy Kingstone 16Gb van én jó. -
Azért még erőlködöm a gyári recovrey partícióról való visszaállítással még ma délután hátha sikerül.
Kicsit mérges vagyok most ez miatt jól megszivatott egy informatikus, mert ő a megrendelő érdekeit nézi (a jogi vonatkozásokat nem...) és nem foglalkozik azzal mi jár hozzá és mi nem... Lehet én vagyok a naiv de pár ezer ft-ért én nem kockáztatnék ilyeneket, ez bárkinek okozhat elég kellemetlen szitukat... -
tlac
nagyúr
válasz
Energie X #12525 üzenetére
Akkor tölts egy hivatalos 8.1-et az ms-től, telepítsd fel pendrive-ról.
Utána ezzel már vissza tudod állítani a gyári 8-as rendszert.Tudom hosszadalmas lesz, de a legkevésbé fájdalmas.
Hasonló helyzetem volt már nekem is, hogy a 10-esről igyekeztem a gyári 8-ra visszaállni a recovery partícióból, de nem akarta. Csak a 8-cal tudtam megcsinálni. -
válasz
Energie X #12522 üzenetére
Megtaláltam hol lehet megnézni: BIOS F12=T100TA
Megtaláltam, h windows 8.1 recovery partíció is van
Nem lehet visszaállítani, hiányzik neki egy partició.
Sebaj ez van. Most folyamatos a boot loop Win8.1 felkészülés a javításra. Egyenlőre jó lenne ha a rátelepített Win10-el indulna el. Mit lehet tenni? -
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Hozzám került egy ASUS T100T (Intel Z3740, 2GB ram, 64GB emmc) Windows 10 pro van rajta és egyéb SW-ek. Szeretném visszatenni rá a Windows 8.1-et abból is a Core-t hiszen az jár hozzá.
Első kérdésem, hogy rá tudom-e telepíteni pendrive-ról a Win 8.1 Coret?
Második pedig az lenne, hogy nem találtam az asus honlapján ehhez a típushoz se drivert se semmit. Van t100ta-hoz, t100tal-hez stb sima t-hez nincs.
Tudnátok segíteni? Asus szervíz nem játszik 24-ére kész kellene lennem, szóval sajátkezűleg kellene megcsinálnom... -
St3ven
addikt
Sziasztok!
Van itt valakinek tapasztalata Acer Iconia Tab W1 (NT.L7GEU.004) 32GB tablettel? Most 38 ezerért adják, nem tudom, jó vétel-e.
Filmezésre és netezésre kellene. Nem volt még windowsos tabletem. Milyen a hangzása? Igény esetén ki lehet tenni a képét monitorra?
Köszönöm a véleményeket.
-
Kinek van már érdemi tapasztalata Cube i7 Book tablettel?
Milyen USB Type-C -s töltővel/kábellel lehet tölteni? Támogat valamilyen "gyorstöltési" módot?Az enyém tegnap jött meg, 7%-os akku feltöltöttséggel. Hiába dugtam rá a egyből töltőre, ~30 perc alatt lemerült.
-
válasz
margithid #12506 üzenetére
Az inteltol sajna nem lehet elszakadni , hiaba sikerul is jol a win32 emulalas, attol még mint a felettem irta Tlac boven lesznek kompatibilitasi gondok , illetve ahol szukseg van cisc processzorok utasitas keszletere ott alapbol elhasal az arm/risc proci . Ami jot tenne a piacnak , ha az amd erore kapna az ultra alacsony fogyasztasu , es a sima procik kesziteben ... de az intel egyeduralma mellett ez se tunik konnyen elerhetonek .
Nagyon jok az arm procik de a sajat ligajukban.Tlac
Mar azon is meglepodnek ha a win32 emulalas arm-en hozna az bay/cherrytrail soc/cpu-k szintjet... -
tlac
nagyúr
válasz
margithid #12506 üzenetére
Kérdés gyakorlatban, hogy fogja futtatni az x86os programokat
Szerintem nem lesz gyorsabb a mostani atomoknál.
Plusz úgy is lesz egy csomó kompatibilitási probléma.Ilyen win-es tabletnak nem sok értelmet látom. Az egyetlen előnyt vesztjük el.
Az app-ok, meg amik natívan futhatnának, azoknak száma nem igazán növekszik. -
Mankó
veterán
Tudtok jó prediktív billentyűzetet windows 10 rendszerre? Hiányzik az androidon jól megszokott swiftkey, de windowson nem működik.
-
margithid
veterán
válasz
AxBattler #12509 üzenetére
Ebook reader: book bazar reader
Nekem ez vált be! -
Üdv!
Tudnátok ajánlani PDF olvasó alkalmazást T100 tabletre?
Olyan kellene, ami gond nélkül beolvas akár 50-60MBos fájlokat, és a lehető legsimábban tudja görgetni/lapozni.
Ugyanitt ebook reader alkalmazást is keresnék, Ti mit használtok? -
tunuzaba
csendes tag
Sziasztok, az alábbi kérdésben kérném segítségeteket.
8 esetleg 7 inches windowsos tabletet keresek, prioritásaim a hosszú akksiidő és a jó minőség, az ár nem annyira érzékeny. Sőt egyáltalán nem, csak jó legyen.
Igazából csak böngészésre és filmnézésre, illetve nem túlzottan erőforrásigényes time-killer játékokra használnám, főleg repülőutazás közben, hogy ne kelljen a 11.4 inches netbookot elővenni. (Wifi kapcsolat persze kellene bele.)
Esetleg Win 8.1-gyel találni még vagy már mindenképpen 10-es lesz rajta?
Létezik e eben a méretben jó dokkoló, fizikai billentyűzet (DELL 8 Venue Pro-nál láttam ilyet)? Bár ez nem életbevágó.Előre is köszönöm minden válaszolónak a segítségét!
-
margithid
veterán
válasz
this is life #12499 üzenetére
Ez nem rossz ár, főleg intelhez képest.
Kérdés gyakorlatban, hogy fogja futtatni az x86os programokat.
ha az árból indulok ki, simán lehetne 300$ egy hasonló paraméterekkel szerelt tablet mint mi pad 3 csak intel helyett snap830cal. Engem a háttértár sem érdekel, 64 gb tökéletesen elég. -
Dareius
tag
Sziasztok!
Acer switch alpha 12 i3 veziójára vettetem szemet, vélemény?( mármint az eszközről)
-
Mankó
veterán
válasz
this is life #12502 üzenetére
Tudsz, tudtok olyan aktív styles-t, ami az ajánlott kategóriába tartozik és normális áron beszerezhető is? S ha igen, hol?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest