Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Kösz a segítséget. Utánanézek. Mellesleg a teló kártyafüggetlen.
-
rumos14
nagyúr
vazz, nem úgy adják _alapból_, hogy működik? hihetetlen és felháborító. már csak azért is, mert az ő piszkos anyagi érdekük, hogy tudjad használni ezeket a fizetős szolgáltatásokat. amúgy a T honlapon _valahol_ fent vannak a beállítások, ill. a pdamania-n is van ilyen topik, hogy szolgáltatók wap, mms beállításai.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Kis help kellene nekem. Trémobilos mms,wap beállításokra volna szükségem Htc s710 vox készülékhez. Windows mobile 6.0 van rajta. Remélem valaki tud segíteni. Trémobilos boltban már voltam, amikor a kiscsaj kezében széttolódott, ijedtében majdnem eldobta. Persze a beállításokat sem találta meg, pedig magyar nyelvű a teló. Köszi előre is minden segítséget. Sziasztok.
-
rumos14
nagyúr
válasz
szamovar
üzenetére
a ''kis gomb'' a soft reset: mintha újraindítanád a számgéped.
hard reset: teljesen gyári állapotba kerül a gép, minden utólag felrakott adat és progi eltűnik. mivel wm2003, ez vszleg már amúgy is megtörtént, ha lemerül és huzamosabb ideig nem kap enni, ez történik.
a hard reset módja gépenként eltérő, a leírás csak említi vhol. -
szamovar
tag
Lemerült a telefonom, bekapcsolom, jön a szokásos képernyő tesztelős rész. És amikor a kis nyílra kell rátapicskolni a képernyő minden pontján, akkor egyszerűen nem lép tovább a telefon, pedig minden oké van a képernyővel. Mi lehet a gond?
-
old gray
addikt
Igen smartphone-os. A legtöbb helyen hol kerestem egyaránt írnak smartphnose-os és ppc-s progikat is (mármint, hogy mindkét platformra van), de a végén kiderül, hogy csak ppc-re vannak. Elkeserítő egy idő után, és az ember kezd beleunni a sok keresgetésbe, ha találok is 1-1 progit akkor mint írtam bugos, WM6-al v.miért nem hajlandó (ha hajlandó egyáltalán) normálisan működni . Az idő biztos nekem és a WM6-nak dolgozik, csak kár, hogy jelenleg ilyen szegényes support.

-
old gray
addikt
Vettem egy HTC S710-et, a leírás szerint az első WM6-os smartphone. Ez eddig szépen hangzik. A probléma, hogy nagyon kevés alkalmazást találtam rá, ill. a régebbi Windows Mobile-os cuccok bugosan futnak rajta.
Tudnátok konkrét linket ahonnan freeware progikat tudnék rá szerezni? Azt ne mondjátok, hogy do google, mert kerestem egy rakás progit, és kezdek beleőszülni, hogy telepítem, nem fut, vagy bugos utána leszedni és kezdhetem újra. -
naksys
senior tag
üdv! mpx200 win2002 alatt nem tudok karaktertípust váltani csillag gombbal számról betűre sem sms sem névjegyzék alatt. van valami ötletetek? előre is köszi!
-
BloodRay
veterán
Külön ilyen funkciója nincs is, de pl ha registry felét kitörlöd egész sok helyed lesz.

Egyébként bluetooth küldés tényleg nagyon jó dolog benne, de én főképernyős szolgáltatásait is szeretem. Csak az idegesít(ki lehet kapcsolni talán), h fexplorerében ha törlök valamit elösször a kukába rakja és nem törlődik. Persze ez is jó valamiért.
-
BloodRay
veterán
Restart sztem minden okostelefonnál erősen ajánlott akár naponta is.

Én naponta nyomok is egyet estefelé ált. Azt a 30-40sec-et kibírom.
luciferc -> Totál laikusoknak nem kell okostelefon...
Ma már átlag felsőkategóriás ''nem okostelefonok'' is tudják amire egy laikusnak szüksége lehet. 
Egyébként valóban érthetetlen miért nem tudják megcsinálni... ahogy az xp-nél és az összes többi windowsnál is, h miért kell állandóan töredezettségmentesíteni, újratenni a rendszert és stb...
-
luciferc
őstag
válasz
BloodRay
üzenetére
memmiad használata alap lenne? neked, meg nekem, meg olyanoknak, akik valamicskét értenek hozzá esetleg, de nem szükségszerűen. de ez a platform és ez az oprendszer aztán tényleg olyan, hogy totál laikusoknak is tudniuk kell gond nélkül használni. főleg egy ilyen alapvető alrendszert, amit ugyanúgy kellene védeni és karbantartani a rendszernek, mint PC-ken a filerendszert.
Azért ha erre jár egy MS MVP vagy hasonló emberke, érdekelne a véleménye, hogy vajh a nagyszerű MS miért is képtelen megcsinálni működőképesen ezt a kis apróságot. -
rumos14
nagyúr
válasz
BloodRay
üzenetére
a memmaid trial-t én is próbáltam, de arra pl. nem volt jó, hogy a memory leak-et helyre állítsa. tehát elindítom a gépet, van x mb szabad memória. megnyitok egy pár programot, pötyögök, akármi, majd bezárok mindent, de már nem x, hanem valamelyest kevesebb szabad memória lesz csak. ezt tudja orvosolni vmi progi?
-
luciferc
őstag
én készséggel elfogadom, hogy a PI kavart be. de ez lényegtelen, másoknál (gugliztam eleget) más program kavart be, vagy egyáltalán semmilyen, mert maga a windows mobile hülyült meg segítség nélkül. A PDA alapfunkciója (gyakorlatilag ezért létezik, a többi csak sallang), hogy nyilvántartja a feladataim, találkozóim, és a megadott időben figyelmeztet rájuk. Ennek a funkciónak atombiztosnak kellene lennie, vagy legalábbis kellene lennie beépített javító mechanizmusnak. Úgy, ahogy a filekezelés az operációs rendszerek (így a windows) alapfeladata, és van is beépített javító program. De az MS képtelen ezt a rendszert emberi módon megírni. neki csak a piac kellett, ráöntötte a moslékát, aztán majd ha kedve tartja, fejleszt is rá valamicskét.
amúgy kösz a tippeket, már addigra megcsináltam, gyakorlatilag az említett programokkal azonos funkcionalitású programmal. -
rumos14
nagyúr
válasz
luciferc
üzenetére
megértem hogy mérges vagy (ilyen nick-kel mondjuk kötelező
) de vszleg a pocket informant kavarta be a kakit. én még tavaly próbáltam és nálam is elcseszett pár dolgot... ajánlom a memmaid és pocketmechaninc progikat, van bennük ilyen fícsör, hogy a notification queue-t meg tudod nézni, azaz hogy milyen risztások vannak beállítva, ki tudod törölni a duplikációkat meg ami felesleges. egy próbát megér. -
luciferc
őstag
megoldottam (legalábbis egyelőre úgy tűnik), checknotifications segített, de persze még így is kinlódni kellett. most viszont az activesync halt meg, kicsit sok notificationt törölt, van amit nem kellett volna, de elvileg van rá megoldás, már csak rá kell bűvölnöm az sd kártyára a programot.
egyszerűen katasztrófa, amit az MS művel. szó szerint fost gyárt, és ez nem is zavarja. -
luciferc
őstag
válasz
luciferc
üzenetére
hozzátartozik a dologhoz, hogy fent volt a Pocket Informant trial verziója, mivel minden emlékeztetőkkel operáló program gyanús volt, ezért leszedtem. azóta többször volt teljes árammegvonás. olyankor egy bizonyos dátumig működik, de ha átlépek egy határdátumot (ahova emlékeztető volt amúgy beállítva), akkor vége. be van valami ragadva neki a sorba, és képtelen megszabadulni tőle.
-
luciferc
őstag
no, kedvenc kis 3 hetes PDA-mon a WM5 szépen maga alá szart. és még enyhén fogalmaztam. elfelejtette hogyan is kell emlékeztetni a beállított eseményekre. kuka az istenverte. gugliztam jó nagyot, és bizony mások is szenvednek ettől. De nem ám csak a WM5-tel megvertek, hanem a korábbi verziók tulajdonosai is. Az MS hosszú évek alatt képtelen volt kijavítani egy olyan alapvető funkció súlyos hibáját, mint az emlékeztető alrendszer. Miért van az, hogy ennek a nyomorult MS-nek mindenhova be kell tenni a lábát és ott lehetőleg károkat kell okoznia? Egy évek óta ismert nagyon súlyos hibáról van!!! Ismerősöm 10 éves Palmja meg röhögve stabilan működik.
Ettől függetlenül sajnos ez van, már megvettem, ezért ha egy MS szaki tud megoldást, akkor kérem mondja el! -
szamovar
tag
Valaki tudna nekem mutatni Eten M500-hoz gyári headset képet, mert én nem találtam sehol a neten és fontos lenne megtudnom, hogy milyen a vége!

-
T-Nagyon
tag
Nem tudtok véletlenül olyan progit ami alatt futnak a j2me alkalmazások win mobile 2003-on?

-
sztikac
őstag
Megoldottam az S310 - Outlook - E50 szinkronproblémát
E50-n bejelöltem az összes névjegyet, majd bluetoothon átküldtem mindet az S310-re és mindent megjelenített az összes bejegyzés a helyén volt
Utána csináltam egy új outlook profilt és AS-el szinkronizáltam az S310-et... Csak így ha valamelyik telefonba bejegyzek 1 kontaktot akkor át kell küldenem a másikra is... A levelek szinkronizálása így se ment, a telefonon az outlookban az AS létrehoza az összes mappát (Zone Alarm Junk Mail stb), csak 1 darab levelet se töltött át
Látszik sokat kell még tanulnom a wm lelkivilágáról 
-
szamovar
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az érdekes az hogy headsettel jól működik, és néha nélküle is jó! Lehet valami érintkezés para lehet! Tudtok mondani valami megbízható, de olcsó bpi szervízt!?
[Szerkesztve] -
sztikac
őstag
Kezdem elfogadni hogy ez van. A HTC szépen megjeleníti az összes Outlookos naptár + teendő bejegyzéseimet + meg minden egyéb marhaságot, míg az E50nek ez nem mindig jön össze. Viszont néhány dologban meg a symbian 100x jobb mint a wm5, úgyhogy egyelőre marad mindkét platform. Kösz hogy próbáltatok segíteni 
-
sztikac
őstag
Már töröltem egyesével
Pont az a problémám hogy az E50-em szinkronizálom Outlookkal, utána ezeket a névjegyeket akarnám átvinni a HTC-re. Egy névjegyhez általában 1 max. 2 szám tartozik + e-mail cím + lakcím, ezeket Outlook meg is jeleníti rendesen. Mikor ActiveSync-el áttöltöm a HTC-re akkor viszont olyan mintha összekeverné a kategóriákat: jópár kontaktnál nem látszódik a név csak annyi hogy ''mob'', néhánynál pedig vagy az e-mail cím v. a tel. szám tűnik el. Miután megnyitom az adott névjegyet ott már látszódik a név és utána ha nyomok neki egy szerkesztés-t akkor kilépés után már látszódik a név is... Gondolom ha a HTC-n hoznám létre a névjegyeket akkor működne rendesen a szinkronizálás. Valami megoldás csak van. Lehetetlen hogy én használok egyedül symbian + wm5 kombót
Na ez elég hosszú és bonyolult lett de valaki csak érteni fogja hogy mi a gondom 
-
sztikac
őstag
Esetleg linket nem tudnál adni egyre? Free proginak örülnék a legjobban...
-
sztikac
őstag
Hi. Hogyan tudom egy WM5 smartphoneon egyszerre törölni az összes névjegyet? Valahogy nincs kedvem eggyesével törölni cca. 170 kontaktot
Elég gáz lenne ha ezt nem tudná a gép (jó tudom erre igen ritkán van szükség )... -
rdi
veterán
-
Dufresne
addikt
Nincs valakinek valamilyen információja a live messenger mobile változatának megjelenéséről.
Régebben áprilisra ígérték, aztán ebből most coming soon lett és csak főleg a windows mobile 6-al együtt emlegetik, mint annak szerves részét...
Egy ideig sikerült beszerezni és tesztelni valamelyik beta változatát, nagyon tetszetős is volt, csak aztán gondolom időbeli korlátozások miatt már nemtudtma használni a progit.
Szóval ha van valakinek valami indója, akkor pls ossza meg
-
suste
veterán
nem érted
nincsen bt progi. ezt mondom
csak a kapcsolatoknál van bt
és sehol nem találok bt mappát ahol lenne ini, amibe bele lehet túrni
de majd nézd meg a te pda-don, hoyg nmálad van-e
szerintem ha vidcom driveres, és van bt explorered, akkor sincsen bt mappa inivel
ez valahol a winbe van belőve, csak azt nem tudom hogy hol
-
suste
veterán
ha már frissítésről van szó:
tmobil mda compact2-n wm5 van, de nincsen benne bt explorer
más wm5ös kütyükben viszont láttam
akkor ez romcsere kérdés, vagy esetleg feltehetek valami progit, ami helyettesíti, vagy hogy csináljam?
sajna alapból a mydoc a mentési mappa, és ha telóról küldők valami nagyot (pl 200mb), akkor megszakad, mert nem fér el
ha lenne bt explorer, akor kijelölhetném a memkártyát..... -
-
rdi
veterán
sziasztok,
hogy lehet win ce 4.2 coreból teljes értékű oprendszert csinálni? -
BloodRay
veterán
Nekem még a WinMob 2003 SE -vel sem volt igazán gondom.

Nem tudom mennyire érné meg egy WM6-os.
Sok új csicsán kívül sajnos nem tudom pontosan mi az ami valóban gyakorlati újítás.

-
Wajk
addikt
kíváncsi leszek a WM6-ra, legfőképpen azon részére, hogy updatelni is lehet majd mint az asztali gépeket...
-
szamovar
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Húúú! Köszi, azért megnyugtattál hogy nem 10e ft-okról van szó!

[Szerkesztve] -
-
szamovar
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát szervíz? Árban mit jelent ez? Egy másik fórumon, szoft. problémára gyanakodnak!
[Szerkesztve] -
-
szamovar
tag
Igazából nem tudtam, hova írjak, ezért ide írok! A lényeg, hogy van egy E-TEN M500-as készülékem és egyik pillanatról a másikra történt valami. A dolog lényege, hogy telefonbeszélgetés közben én hallok mindent, de a vonal másik végén engem nem hallanak! Ötlet?
-
Wajk
addikt
válasz
szamovar
üzenetére
szerintem tanulj meg angolul, de most komolyan

érvek:
- mostani időkben, Interneten is kell az angol nyelv
- alig kell valamit megtanulnod, mert nem használ túl sokat a program
- eddig egy magyarosításról sem tudok ami nem lassítaná le a gépet, ha csak minimálisan is. (erőforrásokat másra is el lehet pazarolni)
- meg pár dolog sztem most nem jut eszembe, bátorság! -
szamovar
tag
Bocsi, hogy nem olvastam végig a topic-ot, lehet már volt róla szó. Vettem egy
E-TEN M500 telefont, és hát elég új az egész, mivel ez az első ilyen tipusú készülékem!
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg angol szoft. van rajta, de én magyart szeretnék! Melyiket érdemes? Honnan tudom leszedni? És hogyan csináljam? -
BloodRay
veterán
Nem tudja véletlenül valaki témákat(alapképernyő kinézet/színtémák), hogy lehet rárakni telefonra ill ha ráraktam, hogy lehet váltani közöttük?

Sorry.
és THX! 
-
BloodRay
veterán
Nah köszi szépen a tippet Resco Explorer nagyon tetszik, valószínű meg is veszem h ne kelljen már letörölni 15 nap múlva.
Olyan ikonokat amilyenek a te 202. hozzászólásodban vannak, hogy lehet beszerezni? Illletve csináljak ahogy Skin Guide is leírja?
THX

-
-
Wajk
addikt
válasz
BloodRay
üzenetére
SPB nem jutott eszembe, de tényleg jó az is, és ahhoz is vannak skinek, szóval ha a Rescoval nem jön össze, akkor nyugodtan felpróbálhatod. SPB-be plusz pozitívum, hogy legfelül a startmenü tetjén egy hosszú csíkban is jelöli az akksit ami nagyon jól néz ki és hasznos is. (látszik mindig)
-
BloodRay
veterán
Nagyon szépen köszi a segítséget! Remélem rájövök h működnek a progik.

Írásodat olvastam egyébként csak nem mertem eddig progival ismerkedni, mert azt hittem leginkább programozni kell, h személyre szabjuk. Remélem működésre tudom bírni.
Kössz rumos14 megnézem azt a progit is bár Ez a Resco Explorer-es felület nagyon tetszik!
-
rumos14
nagyúr
válasz
BloodRay
üzenetére
spb pocket plus-t használom a célra, szintén 2003 alatt. szerintem elég alap progi (mármint kvázi kötelező felrakni), persze vannak alternatívái.
na most megnéztem, 96%-os töltöttésgnél ez is ~5 órát ír ki, ami gondolom full terhelésre vonatkozik. szerintem praktikusabb ha %-ban írja ki az aksi töltöttséget. -
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni!
Telómon egy ''érdekes'' lefagyás(eddig az egyetlen jó ideje) miatt meghibbant a főképernyőn lévő akkumulátor töltöttség jelző. Időben hülyeségeket írt ki leginkább(pl max feltöltés mellett kb 15 óra helyett 5 órát írt - utána persze intenzív használattal bírt továbbra is két napot
).
Tegnap le is töröltem sikeresen úgy tűnik pont azt a progit ami ezért a szolgáltatásért volt felelős.
Mivel hibás volt nem is nagyon bánom, de kellene helyette valamilyen másik program Win Mobile 2003 SE alá ami mutatná nekem főképernyőn a töltöttséget és lehetőleg a memóriaállapotot is.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ettől függetlenül T-ék néha árulnak WM-es készülékeket, tudniuk kéne hogy mit, hogyan.
Főleg a külső ''kiscsajoktól''.

Ma már átlag felsőkategóriás ''nem okostelefonok'' is tudják amire egy laikusnak szüksége lehet. 

E50-n bejelöltem az összes névjegyet, majd bluetoothon átküldtem mindet az S310-re és mindent megjelenített az összes bejegyzés a helyén volt
Utána csináltam egy új outlook profilt és AS-el szinkronizáltam az S310-et... Csak így ha valamelyik telefonba bejegyzek 1 kontaktot akkor át kell küldenem a másikra is... A levelek szinkronizálása így se ment, a telefonon az outlookban az AS létrehoza az összes mappát (Zone Alarm Junk Mail stb), csak 1 darab levelet se töltött át

Az meg ugye kellett a rossebnek. Viszont vele együtt mentek a dolgok. ![[kép] [kép]](http://vilagszinvonal.hu/wajk/desk.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.chi-tai.info/img/BSXPTheme.jpg)