- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
no, kedvenc kis 3 hetes PDA-mon a WM5 szépen maga alá szart. és még enyhén fogalmaztam. elfelejtette hogyan is kell emlékeztetni a beállított eseményekre. kuka az istenverte. gugliztam jó nagyot, és bizony mások is szenvednek ettől. De nem ám csak a WM5-tel megvertek, hanem a korábbi verziók tulajdonosai is. Az MS hosszú évek alatt képtelen volt kijavítani egy olyan alapvető funkció súlyos hibáját, mint az emlékeztető alrendszer. Miért van az, hogy ennek a nyomorult MS-nek mindenhova be kell tenni a lábát és ott lehetőleg károkat kell okoznia? Egy évek óta ismert nagyon súlyos hibáról van!!! Ismerősöm 10 éves Palmja meg röhögve stabilan működik.
Ettől függetlenül sajnos ez van, már megvettem, ezért ha egy MS szaki tud megoldást, akkor kérem mondja el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 16/512 Fekete-Ezüst + kiegészítők
- Apple IPhone 16 Pro Max 256GB Amerikai Modell 2026.04-ig garis Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Iphone 15 - 94% akksi - 1év gari - makulátlan
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest