Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas791
tag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Igazad van! Ezek is jók!
csak vigyázz a thai karaktereknél,bár nem olyan zavaróak!
nekem a P750-nél ez a 2 oldal részben bejött. -
rep3at
őstag
Asus P525re még mindig nem sikerült használható (lehetőleg stock-like kinézetű) ROMot találnom, ha valaki tud, esetleg segíthetne.. Amit eddig találtam azzal nem működött a hardveres billentyűzet és a Titanium felület sem volt benne, ez a két dolog pedig lényeges lenne.
A segítséget előre is köszönöm!
-
thomas791
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Erről nem tudok sokat.....

De ehhez nem kell activesync... bt pan network, mint 1 hálózat, csak a winmobilon társítani kell vele azt akkor kódot adni neki.. kezdem érteni..
minden portot végignyomtál? Talán a hálózat a legtutibb(teló részéről)
De valami bt managert is letölthetnél....
Amúgy milyen készülék? -
thomas791
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Erről nem tudok sokat.....

De ehhez nem kell activesync... bt pan network, mint 1 hálózat, csak a winmobilon társítani kell vele azt akkor kódot adni neki.. kezdem érteni..
minden portot végignyomtál? Talán a hálózat a legtutibb(teló részéről)
De valami bt managert is letölthetnél....
Amúgy milyen készülék?
Zsoltinnonak!: Ja, csak ünnepek miatt csuszik! -
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
BT-n keresztül akarom szinkronizálni a telefonom a géppel, de az istenért sem akar összejönni. Gép láthatóra van állítva, WMDC-ben parnership létrehozva, allow BT connection bepipálva. Telefonon WM6.5. Activesync bepipálva az eszköznek. De ha csatlakozni akarok, akkor a WDMC pörög egy darabig, hogy connectiong, aztán semmi. Volt olyan is, hogy azt írta ki a telefon, hogy a port nem szabad, más program használja. (vagy valami hasonló)
Valami tuti tipp, hogy hogy lehetne működésre bírni? -
rvn_10
senior tag
Hello! Van nékem egy HP ipaq3615 -ös PDA-m. Melyik windowsos oprendszert lenn érdemes rá felrakni, és hogyan is kezdjek neki?

-
atv72
tag
Na, visszanéztem, mert van java mentes megoldás offline google mapsre és lehet, hogy egyszer majd valaki ezt keresi.
http://navicomputer.com/
Köszönet a korábbi segítségért Thom! -
rep3at
őstag
Megjött az Asusom (P525), most éppen egy stabil és lehetőleg stock-like kinézetű ROMot keresgélek hozzá, ha valaki tud ilyenről, az megoszthatná velem. Továbbá érdekelne hogy hogyan cserélhetem ki a Startup képernyőt.
-
pupu22
csendes tag
sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy vajon a windows mobile 7 menne egy htc diamond2-őn? ha igen, valahol lehet telepítőt beszerezni hozzá? vagy ezt inkább felejtsem el?

-
thomas791
tag
Ezt olvasd el a lap alján.
-
thomas791
tag
A gyártó oldalán mindig találsz eredeti rom-ot!
De az xda-developer az egyik ilyen: csak kizárólag ezekkel foglalkozik és ezen készülékek problémáival! saját keresője van! Ezen a lapon ha jól értem valakinek szintén nem müködik a java,
s pont ugyanazt akarja feltenni amit te!
Bocs!....
Ez te vagy! ATV72 -
atv72
tag
válasz
thomas791
üzenetére
Köszönet a kitartó ötletelésért! Máris jobban értem a dolgot, de:
Hard reset megvolt, nem segít a problemán.
WM6.1 rom-ot egyszerűen nem találok p560-asra és attól óvnak a neten, hogy összevissza rakosgassuk a romokat. Hol kell keresni (guglin kívül)?
Az mgmaps
http://idelennidegen.blogspot.com/2009/11/mgmapsleiras.html
miatt hajtanám a dolgot. -
thomas791
tag
Ha a gyári állapotot akarod visszaállítani, akkor hard reset... ,de a winben is van ilyen funkció...
Egyébként a hard reset pár hardvergombos kombinációból áll..
Szerintem itt megtalálod a te készüléked kombinációját is... Milyened is van? Mert ha új romot tennél fel (pl.:winmo 6.1)
amit úgy készítettek (főztek) akkor az általában tartalmaz java-t.
Milyen célra is kellene a java?
De olvasd el ha van kedved ezt a cikkemet, talán átláthatóbbá sikerül tennem elötted.
-
atv72
tag
na, ez sem segít. Egyértelműen ezt a Load VM failed üzenetet kellene átugrani. De mi lehet az a VM?
-
atv72
tag
válasz
thomas791
üzenetére
Köszönöm a választ! Sajnos nem működik továbbra sem.
Letúrtam a javat, felraktam a netcompactot, újra fel a java-t. Továbbra is Load VM failed és nem megy előre. Ellenben minden install probálkozás után letörlni az installhoz használt jar vagy jad fájlt az sd kártyáról....
Éléggé eltanácstalanodtam. -
thomas791
tag
Ami annyit jelent: a fájlt (exe-t) nem tudja megnyitni, mert nincs digitális tanusítványa a proginak VAGY 1 -több összetevője hiányzik... telepítse újra vagy állítsa helyre az "elveszett" fájlokat......sablon duma...

Lényeg: ne is probálkozz vele mert nincs a telepítőben hítelesitő adat..
Ha jól értem "java-futtató környezetet" akarsz az amúgy winmobilra, hogy java alkalmazásokat
tudjál használni? Úgye?
Több ilyen is van: JBlend
ez igen faxa
Meg van az esmertec jbed is itten
Meg még van egy pár... De ha ezekre is így reagál, akkor vélem régebbi win-ed van (win5.0,6.0). viszont akkor kell a netcompact framework 3.5 -
atv72
tag
Sziasztok,
JavaFX-et
http://www.makeuseof.com/tag/install-java-windows-mobile/
probálok winmobilos pda-ra (p560) feltenni. A telepítés sikerül, aztan indításkor kiírja, hogy
"The file 'JavaFX' can not be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components can not be found. You migth need to reinstall or restore the file"
Mit csinálok rosszul?Előre is köszönet minden ötletért!
-
thomas791
tag
Igen,a resco élenjáró szofvergyártó ez ügyben, de bejövő hívásképet, tárcsázó felületet nem ad, ugye? Én a phoneex(iconsoft)-et használom hasonló és magyar nyelv is van benne.
Nekem igen puritán (asus P750) tárcsázóm van
,ezért kénytelen vagyok ilyeneket használni, de kevés van belőlük...
Esetleg átlehetne szabni az exe-t de ez már kissé magas nekem.. -
MiNiM
tag
sziasztok!
htc pharos, winmo 6.5pro, csináltam egy képet, átteszem gépre akkor .MENC formátumban lesz, és nem tudom megnyitni. titkosítást levettem a memkariról, mit tegyek? -
BRIKLY
veterán
még egy dologban tudnátok segíteni?

azt be lehet valahogy állítani hogy mikor elalszik a kijelző világítás ne kapcsolja ki a wifi-t? -
BRIKLY
veterán
és ráadásul magyar is!!

-
BRIKLY
veterán
na. 1-2 hard reset, és egyszer csak rájöttem hogy már leírtam mi a gond

SPB Mobile Shell több változatát is, mindig bedobja hogy sajnáljuk,hiba történt...
ha csak simán témát rakok fel "mai nap" akkor meg azt írja hogy:
A samsung Mai nap nem kompatibilis a többi MAi nap tétellel, ezért csak a Samsung Mai nap tételek lesznek megjelenítve.beállítások/mai nap/elemek. be volt jelölve a Samsung Today, ezért nem bírta felülírni az spb,inkább egy hibaüzenettel kilépett...
szóval a probléma megoldva,szépen fut az spb mobile shell 3.5

-
thomas791
tag
valószinüleg nem támogatott a felbontás vagy a készülék (320x320)
Keresd úgy: sgh-780i theme pack vagy alkalmazások... -
BRIKLY
veterán
üdv. megint én
hogy tudok más kinézetet csinálni a telóra?
felraktam az SPB Mobile Shell több változatát is, mindig bedobja hogy sajnáljuk,hiba történt...ha csak simán témát rakok fel "mai nap" akkor meg azt írja hogy:
A samsung Mai nap nem kompatibilis a többi MAi nap tétellel, ezért csak a Samsung Mai nap tételek lesznek megjelenítve.MAi nap= Today
köszi a segítséget.
-
thomas791
tag
Hát az... megpróbálom holnap valahonnan letölteni..
Tudsz dobni egy linket? -
zsoltinnó
aktív tag
Ezt a progit ismered: [link] Nagyon látványos!Ja és már full magyar alapból!
Az esőcseppek látszódnak a kijelzőn is! -
zsoltinnó
aktív tag
Ez van most rajta! ott a képen látszik is mennyi a free memória! [link]
-
thomas791
tag
Visszatérve a winmo 6.5-re ,hogyan hagyott neked 8mb ramot? Nem 128mb van benne?
A programok közt kell lennie.. M2D tools mappába...vagy valahol ott ,kapcsold ki az m2d-t
>>>>>>>disable, majd a beállításoknál a "regional setting"-nél add meg hogy hungary,
meg kicsit írd el az időt, utánna újraindítás--- majd újra bekapcsolod a manila skint....>>>>>>>ENABLE -
zsoltinnó
aktív tag
Egy kukkot se értek!"Disable m2D----utánna átállítottam az regionális settingsbe magyarra"Ezek az opciók hol vannak??
-
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
thomas791
üzenetére
Tegnap előtt a másik 6.1 romnak is volt benne manila de rendesen mutatta az időt!Azt csináltam egy hard resetet azt akkor kezdte el ezt a am/pm sz@rságot!De utána raktam rá egy 6.5 romot és azon is am/pm volt és azon se jöttem rá hogyan tudom át állítani!Aztán az csak 8mb szabad memóriát hagyott,így hát tettem rá egy másik 6.1es romot!Ami most van!De ez megint am/pm-es és nem jövök rá hogyan lehet át állítani sehogy sem!

-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz
zsoltinnó
üzenetére
Igen, csak épp ömlesztve. Már annak is örülnék, hogy ha a mappákat különrakná, mint a képeknél. Mert csak előadó, album stb. alapján lehet csoportosítani. Van rajta vagy 100 zeneszám és nekem összevissza kell belőle 60. Akkor azt muszáj egyesével berakosgatnom. Az is jó lenne, ha gépről tudnám szerkeszteni a teló zenelejátszójának a listáját.
-
thomas791
tag
válasz
zsoltinnó
üzenetére
Grat a romfrissítéshez!
Azt írja: kérem rakja bé a discet a pc-be hogy felismerje azon keresztül a telót...
A szinkronizációs beállításokat itt adhatja meg...
szerverhez, vagy kiszolgálóhoz itt csatlakozhat...
Gondolom ez érdekelt a legjobban..

Windows/startup-ba nincs benn az activesync??? (mármint a mappába)
Mert ha igen akkor töröld, vagy még nézd meg a syncronizációs beállításokat...
lehet hogy próbálkozik 5 percenként...
Én ilyenkor mindig restartolok , úgy azért már elfelejti a PC-t.
manilánál megadtad a regional settings-be hogy hungary?
De lehet hogy ő csak az U.S. lokációt ismeri... -
-
thomas791
tag
A saját nem is fogja szerintem...Zsoltinno javasolta nekem is ezt s2p player állítólag még a albumképet is vetití a lejátszás alatt, design-os, és modern ...ezt én is tapasztaltam, mindemellett tökéletesen lejátszó!
-
Tv
senior tag
válasz
CSIPÁSKANDÚR
üzenetére
Új teló vagy használt? Esetleg hangszóró kontakthiba is lehet.
-
Varoz
addikt
Szép napot!
Felteszem itt is a kérdésem, mert a teló topikjában nem kaptam választ.
Van egy HTC Touch HD-m, 6.5-ös WM-el.
A zenelejátszóban, hogyan lehetne szerkeszteni gépről a lejátszási listát vagy kezel-e valamilyen listafájlt? Mert sok számnál elég hosszadalmas egyesével berakni. -
thomas791
tag
válasz
CSIPÁSKANDÚR
üzenetére
ok.
-
thomas791
tag
válasz
CSIPÁSKANDÚR
üzenetére
Szerény véleményem azt súgja, hogy a iconsoft phoneex (tud magyarúl is)
hiváskezelő az elég jó, átlátható, és könnyen kezelhető...
De elöbb próbálj meg csengőhangot cserélni, mert a htc híváskezelője is faxa...
próbáld meg így elöbb!
A htc jó választás mert saját programjai vannak, amik nem utolsók, az biztos! -
thomas791
tag
itt is van 1 elég friss írás róla...
De ha tudunk segitünk mi is! -
öcsi2
csendes tag
ebben a topicban lehet kérdezni,wm 6-ot akarok telepiteni qtek 2020i-re,de sehogysem sikerül,hátha valakinek van tapasztalata,vagy hova menjek a problémámmal.

-
CSIPÁSKANDÚR
tag
válasz
thomas791
üzenetére
3 napos telefon.
Már az első nap észrevettem ezt a problémát.
Még semmi sincs rajta!
Hívás és rezgésre van állítva.
Ma is hívtak és csak rezgett.
Felvettem,beszéltem,letettem.
2 másodperc múlva megint hívtak és már zenélt és rezgett is.
Eléggé bosszant hogy a mai napom azzal telt hogy 2 percenkét néztem a telót hogy nem maradtam-e le hívásról.
Ingatlanos vagyok.Elég nagy érvágás lenne ha emiatt lemaradnék egy boltról. -
thomas791
tag
nem hiszem hogy komplikált lenne...
A GPS-nél mindig tudd: A hardveres port amin a gps van pl:: com 2
és a BAUD RATE: átviteli sebesség-------de a jobbak már tudják keresni a gps hardvert...
Szerintem a 8 is megtalálja... azt hiszem az kezeli a 320x320-as felbontást is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy mizú?Asus bírja? 

Az esőcseppek látszódnak a kijelzőn is!