Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo33
csendes tag
ez legyen a legnagyobb problémátok

-
mikimusz
csendes tag
nekem volt már symbianos és windows mobile-os telefonom is, egyértelműen az utóbbi mellett tenném le a voksomat, és nem csak azért, mert az a telefon többet tudott. Ha ugyanannyit tudtak volna, akkor szorosabb, de akkor is a WM nyert volna. persze ez csak az én véleményem. Állítólag vannak olyanok, akiknek a symbianos jobban tetszik. Állítólag...
-
feco88
tag
sziasztok. van nekem 1 problémám. kezdem előröl. kaptam egy sungoo 43.01-es PNA-t sikerült beállítani, hogy egy filemance induljon elsőnek és annak segitségével a memókártyára mentet parancsikonokat minden indulás után átmásolom a gép/windows/desktop mappába. aza baj, hogy nem maradnak meg a cuccok amiket átmásolok. Reggel amikor bekapcsoltam ugyanezt megcsináltam és megjelent alul egy rendes tálca ( idővel, futó alkalmazással, start menüvel ) deviszont mikor megint ujra inditottam a gépet már eltünt és azóta sem láttam
. valaki nem tudd nekem abban segiteni, hogy hogyan tudom a tálcát vissza csalni, meg hogy megmaradjanak az átmásolt dolgok de a tálca lenne a fontosabb. windows ce 5.0 van a PNA-n. előre is nagyon köszönöm.

-
funky01
csendes tag
Nem tudom én a Samsung Omniára szavazok ! Szerintem egy szép designos telefon és még okos is. Szinte mindent tud amit egy Iphone !

-
Tzatziki
csendes tag
válasz
üzenetére
Lindus te maradj a kaptafánál, meg a menses naptárnál.. A Windows Mobile a férfiak játéka

Ha nem hiszed, ezt sasold:
[Windows Mobile videó] -
Tzatziki
csendes tag
Igazából már windows-ra is symbian-ra is ugyanazokat a programokat lehet beszerezni.. Mindegyik fejlesztő cég ír mind a 2 platform alá.. Így tényleg csak a külső vagy egyéb okok dominálnak a választásnál.. Én mondjuk Windows párti vagyok.. Karácsonyra váltok új PDA-telefonra.. HTC Diamond-hoz mit szóltok van valakinek? Le lehet kapcsolni a TF3D-t?
A WindowsMobile-n miért nincs fórum? -
szoszo33
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud elsősorban windowsmobile alapu mobilt ami kapható kb 60kert +-10k , de inkabb -
És lehet rajta msnezni? vagy ilyen platformon lehet csak symbianon nem? :/Köszi a válaszokat.
-
spedyboy
senior tag
köszi a választ!
görgető rutint ugy értettem hogy a tács tudja e alapbol vagy az opera hogy net közben ugy görgetem az oldalt mint iphone nál.?
aztán 1 másik kérdésem lenne hogy hogy lehet rá telepiteni ingyenes progikat? ugyanugy mint symbianon? és spec a tács hova rakja a progit? mert láttam hogy azon még nincs olyan "menü" mint az ujabb win eken.
remélem kb értitek mire gondolok..
-
rumos14
nagyúr
válasz
spedyboy
üzenetére
programokat az internetről tudsz szerezni. tudom, kicsit általános a válasz, de a számítógépedre hogyan szerzel programokat? na látod. ha leírod hogy milyen program kell, milyen célra, akkor tudunk segíteni. én a beépített IE-t használom, de a legtöbben az Opera 9.5-re esküsznek. görgető rutin alatt azt érted, hogy meghúzod rajta az ujjadat és pörög mint a nyerőgép? ezt, és sok minden mást tudja az SPB Pocket Plus 4.
-
spedyboy
senior tag
sziasztok! ugy nezki h. lessz egy htc touch dual om es meg sosem volt wm alapu telom ezert lenne par kerdesem! 1: honann tudok wm re progikat ilyesmiket leszedni? 2: mien bongeszot ajanlatok ra? 3: a toch hoz van olyan jo gorgeto rutin mint pl iphone hoz? egyenlore ennyi elore is koszi a valaszokat! udv:spedyboy
-
Tzatziki
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bár tényleg nem hinném, hogy szükségük lenne még egy plusz bevételi forrásra.. Így sem olcsók ezek a kütyük.. Olvastam, átszámítva valami 14-15 ezer lenne :S..
-
szoszo33
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék venni, egy "okostelefont" elsősorban a munkámhoz kéne, meg elég gyakran utazom ezért olyan készülék kéne amivel tudok térképeket is nézni.
Nem nagyon vagyok jártas a témában, milyen platformot javasoltok annyit tudok,hogy van a Symbian meg a windowsmobile, na meg arra lennék még kiváncsi, hogy milyen típust ajánlotok.
Igazából a windowsmobilehoz húz a szívem(ismerösők miatt),de gondoltam ki kérem a ti véleményeteket is.
-
-
Tzatziki
csendes tag
Ez most komoly, hogy a Windows Mobile frissítéseket fizetőssé akarják tenni, meg kemény jogdíjas lesz maga az OP rendszer, ezáltal picit drágábbak a telefonok, PDA-k?
Gondolom a 6.5 már így fog kijönni.. Röhögnék, ha ezt már aktiválni kellene.. Ami mondjuk logikus lenne, a telefonos PDA-kon.. Egyszerű, de nagyszerű fejlesztés? :S Hát köszönöm, nem kérek belőle!!! Nekem Mio a701-em van, és még szeretném az új OP-ot is rányomni
..
-
rumos14
nagyúr
válasz
Windsurfer
üzenetére
ilyenről nem tudok, SD kártyahelyre dugható wifi vevő viszont létezik.
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tudtok e olyan külső WIFI adaptert ami bluethooth segtíségével kommunikál a készülékkel (WM-s smartphone) és így akkor tudok netezni?
GPS-nél tudom, hogy van ilyen, nekem wifihez kéne!

Választ előre is köcce!

-
alien_
őstag
válasz
bronkolosz
üzenetére
Én ezt használom pl, de feketében jobban néz ki, meg van több "lapozó" animáció is..
-
bronkolosz
csendes tag
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltál, közben oda is átmentem

Azért is írtam ide, mert itt konkrétan foglalkoztok a WM el.
Az valószínű, hogy használt lesz, mivel ahogy írtam a keret kb 35 ezer körűl van. Így viszont csökken a lista.
A másik kérdésem amit elfelejtettem, feltenni, hogy témát, milyen könnyen lehet cserélni. Hasonló módon mint alap Windowsnál, elég egy skin kezelő progi, vagy van valami extra ami kell hozzá? Bocs, hogy téged nyúzlak
-
rumos14
nagyúr
válasz
bronkolosz
üzenetére
ha új cuccot veszel, azon szinte biztos hogy wm6 lesz.
régi gépek közül van páára wm6 frissítés, vegyesen gyártó által kiadott és lelkes buherátorok által elkészített (ettől még persze lehet jó).
jó az a HP, bár ha teló nélküli pda-t akarsz venni, talán jobb választás egy FuSi N560, használtan, vagy egy szép nagy batár iPaq 214.
böngészésre Operát szoktak ajánlani, de nekem, töredelmesen bevallom, az alap Internet Explorer jobban bejön.
zenére MortPlayer, vmi jó kis skinnel, filmre TCPMP vagy CorePlayer (ez viszont fizetős).
sztem ha van kérdésed, ikább az Azonnali PDA-s kérdések topikban tedd fel, mert az jobban pörög -
bronkolosz
csendes tag
Sziasztok, eddig okos telóm volt, most így karácsony előtt gondoltam beújítok vagy egy pda-t vagy egy pda telót. A lényeg a windows mobile rendszer.
Ha valaki tudna nekem, segíteni azt nagyon megköszönném.
Egy két infó jól jönne, pl, hogy mennyire egyszerű wm5ről wm6 ra frissíteni a rendszert. Ezenkívül, milyen progikat tudnátok ajánlani, böngészésre, zenehallgatásra, videónézegetésre stb.
Erősen gondolkodom egy HP ipaq 114 classicon, de ezt most zárójelben.
Most majd elkezdem azért az elejétől is nyomon követni a fórumot, de addig is köszönettel fogadok minden segítséget
Köszi -
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
viszont az STDict egy hasonlóan puritnán, de jól használható, ingyenes szótár progi PDA-kra.
-
válasz
KakaosCsirke
üzenetére

-
KakaosCsirke
tag
Sziasztok!
Teljesen tapasztalatlan vagyok a WM teruleten. Meg tudnatok mondani, hogy hagyomanyos Win32 alkalmazasok elfutnak an Windows Mobile-on? Igazibol a Scriptum Gib szotar program erdekelne, ami nem egy kulonosebben igenyes alkalmazas. Windowson telepites nelkul futtathato, nem nyulkal a registry-be, nincsen semmi egyeb fuggosege (directx meg ilyesmi).
-
vd1992
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lehet WM 6.0 alatt nemdhcp-s wi-fi routerre csatlakozni??? nemtudom, hogy lehet IP-t adni a mobilnak....
-
alien_
őstag
Hölgyek, Urak!
Egy olyan programot keresek windows mobile 6.0 -ra, aminek segítségével a telefonom rezgője pillanatnyi felpördülésével jelzi, ha pl megnyomok egy "gombot" a kijelzőn.. Tuti van ilyen, csak nem tudom, hogy keressek rá

-
joergie
őstag
sziasztok. a készülék(tytn) generic rndis hibát ad, amikor rákötöm a gépre, és nem indul el az active sync, és nem tudok rá új romot rakni. Ezt eljátszotta mind a két pc-nél.
Tud valaki valami tippet adni? itt próbálkozok, keresgélek 1,5 órája, de semmi. -
ricsip
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sejtettem h. ez lesz a végső megoldás. Mivel nem saját a telefon, nem akarom a ROM-ját barmolni, marad a tesztelés. Ha nagyon nem boldogulok vele, nincs messe normális vavi PDA-t kell venni. Azért arra kíváncsi volnék használta-e más ilyen telefont igo-ra.
-
-
ricsip
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Thx, láttam

Ha a beépített memory managerben a running programs-nál üres a lista, akkor elvileg nincs olyan beragadt futó program, ami enné a memóriát.
-
-
ricsip
addikt
Sziasztok,
van egy HTC P4350 Herald-om, és tettem rá igo2006 plus-t. Az a gond, hogy sűrűn dobál hibát menet közben / új útvonal tervezésénél, hogy kevés a memória. Kikapcsoltam már igo-ban a részletes textúrákat, POI-kat, viszont Moha bá-ra szükség van, stb. de még mindig problémázik. Térkép egyelőre csak a magyar van rajta, el nem bírom képzelni hogy bírna boldogulni egy európa szintű mérettel.
Mit lehet magában a WM6-ban lekapcsolni, amivel több memóriát tudnék felszabadítani?
A gép elvileg 64 MB RAM-el rendelkezik, de nekem ez sehogy nem jön ki ha összeadom a memory managerben a storage (31,2 MB, ebből 18,2 MB free) és a program (43,9 MB ebből kb. 18 MB free) értékeket. -
enddav
aktív tag
Az én barátomnak Qtek 8500-as telója van, amin ugye a Windows Mobile 5.0 fut. Namármost, pont ma nézegettük a menüjét és találtunk egy olyan pontot, hogy wireless modem. Mi arra gondoltunk, hogy ha előfizetünk a netre, akkor ez az alkalmazás képes megosztani a netet Bluetotth-on vagy USB-n. Próbáltam utánna olvasni ennek a dolognak, de nem találtam róla semmit. Ezért a kérdésem az lenne, hogy ez a progi valóban erre való, mert tegyük fel, hogy megvan a net és egy másik telón szeretnénk netezni, akkor megoldható, hogy a Qtek sugározza valahogy a netet? Huh kicsit hosszú lett, de remélem érthető voltam.

-
tébláb
csendes tag
Symbianos Nokia telefonomat modemként használva bluetooth-szos kapcsolattal szeretnék Pocket PC-n (WM6-os op) netre csatlakozni, de a PPC-n nem kapok bluetooth serial portot, ezáltal nem tudok netre csatlakozni.
Pl 6230i-vel símán megy a csatlakozás, kapok serial portot.
Asztali bluetooth-szos gépen nincs gond a symbianos Nokiával a csatlakozással.
Van megoldás?
Köszi. -
rumos14
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
nem inkább vmi adatvédelmi v. személyiségi jogi oka van?
-
plömplöm
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
nos, köszönöm, de pont az a lényeg, hogy ne ezen a kívül átjátszásos módon legyen a dolog rögzítve, mert pld egy headset használatával a dolog használhatósága sokat romlik ugyebár

szóval keresek...

-
Avicularia
veterán
válasz
plömplöm
üzenetére
Resco audio recorder és a Audio Notes Touch is tud automatikusan beszélgetést felvenni.
Audio Notes Touch
Resco Audio RecorderViszont a hívó fél hangja nem fog túl jól hallatszani,csak ami kijön a hangszórón azt veszi fel.
-
plömplöm
őstag
jobbreggelt
van-e valami szoftver, ami automatice rögzíti a telefonbeszélgetéseket, az összeset, mindig? valami htc kütyüje van cimbimnek, aki nekemtűzte ezt a kérdést, ha fontos hogy milyen pontosan ez a kütyü, hogy hányas wm van rajta, akkor megtudhatom, de hátha nem.
köszi

-
feel2006
tag
válasz
Bobby G.
üzenetére
Szia,
Én ezt ajánlanám!
SPB Mobile Shell 2.0
Kicsit többet is tud annál mint csak az ébresztő, pláne ha Telos PDA_ra tennéd.
Amúgy pedig, minden telo alapból tud bármilyen wav-ot lejátszani zenének, szoval csak a kedvenc mp3-ad kell átkódolni és bemásolni a készülék Windows könyvtárába, majd kiválasztani mint ébresztő hang!
Az innen letölthető az csak pár napos demo, de ajánlom a P2P oldalakat, ott lelsz neked valót

Csao
-
minas
aktív tag
Üdv,
Nem tudom mennyire off, de:
Keresek egy programot, amelyik webkamerákat kezel (akár saját adatbázisból, vagy hozzáadható módon), azaz a Föld különböző helyein elhelyezett webkamerákat lehet elérni egyszerűbben. Találkozott már valaki ilyennel? (WM6) -
Bobby G.
senior tag
Üdv! Ide is beírom, hátha így gyorsabb..
Tudna valaki jó ébresztőprogramot ajánlani Wines PDA-ra. A gyári nekem nem igazán jött be. Esetleg valaki olyan megoldást, hogy az SMS szövege mellett a feladó nevét is írja ki a kezdőképernyőre? -
Morden24
nagyúr
Üdv!
Kérdésem a következő: tud-e valaki olyan progit WM6.1-re. ami a.) lementi az sms-eket b.) [és ez lenne a lényegesebb] ha rá van kötve a gépre a teló, akkor lehetne rajta keresztül sms-t írni
Szóval valami olyasmi desktop progit keresek, amin keresztül a teló sms/mms szolgáltatása működtethető (kb. mint Motorolánál a Phone Tools, ha valaki esetleg ismerné).
Előre kösz az ötleteket

-
támogató
tag
Sziasztok! Nem tudja valaki honnan lehet magyarítást szerezni WM6-hoz?
-
Kobold666
tag
Van 1 samsung i640em es szeretnem a legujabb oprendszert rarakkni vagy olvastam valahol wm 6.1 vista editiont az lenne a legjobb!segitenetek hogy kell es honnan lehet letolteni az oprendszert?
-
Gajdi
tag
Köszi a választ - még egy kicsit az aggaszt, hogy használat mentes üzemben meddig bírják az akksik? Kb a legtöbb teszt azt írja, hogy 1napig bírja, visszafogott használat mellett 2ig.
Ez mit takar? ha csak naponta 20percet telefonálok és írok 3 smst, akkor 2 napig bírja az akku?
Alapvetően ugyanis telefonálásra használnám a készüléket (azért szeretnék pda-s telót, mert azért jól jönne a wifi, meg néha a touchpados sms írás (nem is csupán a sebesség, hanem a kényelem miatt is)
G.
-
rumos14
nagyúr
a készüléket magát teljesen kikapcsolni nincs sok értelme, éjszakára sem.
kikapcsolhatod külön a teló részt, így az alarm még fog menni. csak ne felejtsd el reggel visszakapcsolni.
beállítástól függően mondjuk fél perc után elsötétül a képernyő, így alig fogyaszt vmit. szóval ne aggódj a pda készenléti fogyasztása miatt, mert a tényleges használat fogyasztása mellett észre sem veszed
-
-
Gajdi
tag
Hali!
Az a helyzet, hogy még nem volt WM-os PDA-m, de most tervezek vásárolni (ami teló is egyben), viszont lenne egy kérdésem, amire eddig a neten nem találtam választ.
Nos - leginkább azt szeretném tudni, hogy a PDA/telónak milyen készenléti állapotai vannak?
Szóval gondolom ki lehet kapcsolni, de amennyire tudom, ebben az állapotban például a riasztások (alarm) nem működnek, továbbá értelem szerűen nem lehet hívásokat fogadni sem.Létezik valamiféle készenléti mód, amiben kevesebbet fogyaszt a gép, viszont hívásokat fogadhatok, és a riasztások is működnek? Vagy csupán képernyő háttérvilágítása kikapcs, és ne nyúljak hozzá?
Például az ilyen iPhone-izált wm6-os videókon lehet látni, hogy a gép mintha bealudna, és csak a slider elhúzása után tudod gyakorlatilag újra használni - mint valamiféle billentyűzár.
Előre is köszönöm!
Gajdi -
rumos14
nagyúr
huh, a válaszaim sem lesznek vmi informatívak...
- sztem felesleges dolog frissíteni winmo oprendszert, ez azért nem XP/Vista, hálistennek. nem is hallottam ilyenről, hogy ezeket rendszeresen frissíteni kellene...
- van egy dedikált Eten oldal, [link], ott biztosan tudnak segíteni.
- ezt pedig a progi készítőjétől kéne megkérdezni, kompatibilis-e a progi a te készülékeddel. -
ngabor2
nagyúr
van nekem egy eten x500, rajta wm6 (os 5.2.318, build 15342.0.0.0).
elég idegesítő és szűkszavú problémáim vannak vele:
- windows update: gondolom néha nem árt. viszont azt írja, hogy nem éri el a szervert, ellenőrizzem a kapcsolatokat meg a dátumot. próbáltam wlanra tenni, próbáltam mobil netre... semmi, mindig ugyan ez a hiba.- sdhc driver: leszedtem az eten.extra.hu-ról, próbáltam feltenni, és egy rndkívül informatív install unsuccesful üzenettel jutalmazta a próbálkozást.
- hasonlóan volt egy 3d-s today-képernyő (mobileshell2), az se volt hajlandó felmenni, hasonló informatív hibával leállt. erről van szó.
hogyan lehet kideríteni, hogy mi a hiba, vagy legalább bővebb, informatívabb hibaüzenetet kicsikarni a rendszerből?
illetve hogyan lehet frissíteni a cuccot, ha már elvileg van rá lehetőség?
-
ilyen_85
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy hp ipaq 214-es pda-t, az oprendszer angol rajta.. nem tudjátok, hogy lehet magyarosítani az os-t?
Sziasztok, választ előre is köszi!
-
Tottika
tag
Sziasztok!Én nemrég vettem egy wm5-el szerelt tmobile mda-t végülis ez a qtek9100 lenne vagy mi és szeretném kérdezni wm6-ot nem rakott-e már rá valaki mert nekem sehogy se akar összejönni és eléggé para vagyok hogy el fogom lőni a végén....Köszi
-
skippper
senior tag
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Újdonsült okostelefon-tulajdonosként (tudom, az másik fórum; csakhogy itt van aktív WM téma) kíváncsi vagyok, hogy
1.) hogyan tudnám WM6-alapú gépem kezdőképernyőjét átalakítani. Az Első lépések cikkben csak fizetős megoldást láttam erre, tehát felteszem nem lesz valami egyszerű megoldás rá. Milyen programoknak érdemes nekiesni? (Arra kellene, hogy néhány parancsikont és állapotjelző ikont kitegyek, és kicsit átrendezzem a hely-elosztást)
2.) látott már valaki olyat, vagy egyáltalán van szerintetek értelme d-paddel irányított kurzornak? (Okostelefon -> d-paddel mezők között ugrálni és vízszintesen/függőlegesen scrollozni lehet)
3.) milyen programokat érdemes telepíteni rá?
Feladatkezelő szerencsére gyárilag bennevan.
Kéne valami kis program, ami a proci-, ram-használatot és akku-időt (a gyári ikonnál jobban, pontosabban) mutatja. Mintha láttam volna valami hasonlót az első lépések cikkben is, csak a neveiket nem találtam...
Total Commander, és a Multimédia cikk alapján a TC-PMP telepítését tervezem még.
A gépen csak officehoz csak lebutított olvasók vannak - milyen egyszerű (notepad szintű) szövegszerkesztőt tudnátok ajánlani?Előre is kösz!
Üdv:
.mf -
wfjo
csendes tag
Hello!
Tudnatok segiteni hogyan lehet windows mobile 6ra valami java vm et tenni, hogy fussanak a javas programok ?
-
DeadThug
csendes tag
Szerintetek melyik a jobb ?? >>
Fujitsu Siemens LOOX T830
Asus P525 -
mclion51
csendes tag
Sziasztok! A PDA -hoz nagyon jól müködő magyar billt tudok, amely multi is , ingyenes, ha kell vkinak szóljon. Üdv. WM5,WM6 is.
-
Kloss
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jah, egy ideje
Keress meg, aztán csereberélünk
-
Peet210
őstag
Az op rendszer felismeri a PDA-t? Egyébként milyen op. rendszer van fent?
Ha XP akkor elméletileg csak annyi, hogy telepíted az AS-t aztán rádugod a PDA-t a gépre és csinálsz egy új partnerséget.
Az iGO-t próbáltadmár a Tuday -> Item fülön kikapcsolni (ha jól emlékszem ott is lehet). -
Chili7
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
azt még fel sem tudtam tenni. megpróbálom majd BT-n, csak sajnos kevés a türelmem.
mod: Lassú activesync-el összejött
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 promax
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. valaki nem tudd nekem abban segiteni, hogy hogyan tudom a tálcát vissza csalni, meg hogy megmaradjanak az átmásolt dolgok de a tálca lenne a fontosabb. windows ce 5.0 van a PNA-n. előre is nagyon köszönöm.

Van rá legalább egy fél tucat program (Fring, eBuddy, Nimbuzz, Windows Live Messenger, Slick, Agile Messenger, satöbbi).