Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
randras
üzenetére
Melyik ROM? És csak indulás után, vagy folyamatosan a használat mellett, ha bezár mindent? Nálam az eddig próbáltaknál vagy eleve nem volt több, vagy olyan egy-két óra után csökkent ennyire és sehogy nem voltam képes felszabadítani (a hibernate is csak 5-700 kB-okat szabadítgatott fel, de egyből "el is nyelte" valami), úgy meg ugye egyenlő azzal, hogy nincs is több.
-
Rickazoid
addikt
Tényleg.. nem lenne jó ötlet ezt a topikot "szétbontani" és létrehozni egy "Windows Phone topic"-ot, hogy ne keveredjenek? Mármint arra már egész más dolgok fognak vonatkozni, nyilván ha valakit arról érdekel egy probléma vagy újítás vagy van kérdése, nem kellene átnyálaznia egy halom WM6-os hsz-t.
Mindenesetre ha elfér, akkor itt is van.
-
Rickazoid
addikt
válasz
kaller1
üzenetére
Tag vagyok.. és már megtaláltam ott. Csak elsőre nem működött, mert egy sdhc.cab fájl után két .dll-t is felül kellett írni, majd egy certs.cab-et telepíteni.. de úgy nem ment nálam, végül kiderült, hogy csak az sdhc.cab-et kell telepíteni. Aztán megtaláltam a hivatalos WM6-ot, így most az van fent, az meg már nem igényli.
De Köszi!(#1094) KeNTaGoN
: eszerint nem sok, bár nincs megerősítve, én csak a 6.5.3-asról hallottam eddig hivatalosan.. de 6.6-ot is láttam már, az pl. egy főzött ROM.
Kellőképp erős gépre érdemes mondjuk a legfrissebbet felrakni, szerintem legalábbis. Én is használnék 6.5-öt a TyTN-öm, ha nem 4 MB RAM-ot hagyna csak szabadon. -
KeNTaGoN
tag
Udv. En az irant erdeklodnek, hogy melyik win mo verzio a legtutibb. egyaltalan mi a kulombseg a 6.5.3 es a 6.5.5 kozott?
-
Rickazoid
addikt
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Úgy tűnik nem ez a gond.
A csupasz rendszert használtam csak, egy-két programot raktam csak fel, de még csak a microSD-t se tettem be, mindössze az internetről töltöttem le közvetlenül, amit felraktam, de lefagy és onnantól csak a hard reset oldja meg, még a soft reset után se indul el többé. -
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Megint előjött, és megint volt telepítve program a Device Update-tel.. most ezt kihagyom, semmit nem rakok fel onnan, csak amiket már korábban is használtam.
Eszembe jutott viszont, hogy pár napja microSDHC kártyát használok, amit eredetileg nem támogat a TyTN, illetve csak 6.0-nál újabb, főzött ROM-mal. Okozhatja ez a problémát? -
Rickazoid
addikt
válasz
kaller1
üzenetére
Ajjj.. na majd este. Egyelőre felraktam a leggyakrabban használtakat, mert most kell, hogy használható legyen, mindenesetre megpróbáltam, többször is kikapcsoltam, nem jött elő, tehát szoftveres gond. Szerencsére. Ha lesz időm akkor megnézem így. Így utána gondolva nagyjából 6 program lehet, amit korábban vagy nem vagy más verzióval használtam, többségük a Device Update-ből származott most.
-
Rickazoid
addikt
Mi okozhat olyat, hogy kikapcsolás után nem tudom többé elindítani a PDA-mat, csak a hard reset segít? Főzött ROM alatt persze, de kettőnél is előjött, egyik 6.1 a másik 6.5. A soft reset működik, akkor semmi gond, de kikapcsolásnál már vége.
Valamelyik telepített programhoz lehet köze, mert amíg nem kezdem el telepítgetni a programjaimat, addig nincs gond, de korábban is ugyan azokat a programokat használtam, mint most, ráadásul felrakok vagy 20-at, nem igazán van kedvem egyenként megnézni, hogy melyiknél jön elő. Legutóbb a Start menü is elcsonkult. Okozhatja ezt a GSmart Plugin? Ez az egy új, amit eddig nem használtam. -
randras
veterán
Csak bennem van meg az igény hogy le tudjak játszani egy roh@dt SWF fájlt?
Anélkül a sz@ros internet explorer nélkül ez komolyan lehetetlen?? Már legalább 5 programot felraktam amit külön erre írtak, és mindegyik működésképtelen... már JAVA-son töröm a fejem, hogy az nekem jó-e, de ha ti tudtok olyat ami működik, nagyon megköszönném! -
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Igen a youtube player működik. Csak az működik. Ezért kérdeztem,hogy hol tudom beállítani, hogy alapméretezetten a videós linkeket azzal nyissa meg a media player helyett.
Kaller: Nálam más lehet, mert szintén 1.3.6 van és nem megy. Feltettem az 1.3.2-őt és azzal sem.
Megjegyzés: A telefon gyári szoftveres, majdnem új. Nincs szétcrackelvel, szét módosítva. Néhány progi van fent csak.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
WinM6.0-ról van szó. Hol kell beállítani az alapméretezett alkalmazásokat? Az lenne a probléma, hogy a beépített média player nyílik meg egy böngészőben megnyitott, mondjuk youtube link-re, de nem játszik le semmi. Felső sarokban ott,hogy Buffering 0%, de áll mint a cövek. És be szeretném állítani, hogy az ilyen videokat a youtubeplayerrel játsza le.

Ide tartozna még egy kérdés. A CorePlayer szintén nem játsza le a youtube-os videokat, vagyis kép nincs, hang van. Erre valami ötlet?

-
mrksdm
csendes tag
valaki tudna ajánlani valami testreszabható és memóriagazdaságos today plugint WM 6.5 alá?
-
t72killer
titán
válasz
randras
üzenetére
Az android még fiatal + ráférnek a külsős UI-k (Sense), de dinamukisan növekszik a piaci részesedése, aktívan fejlesztik (+van alá egy jó alap a linux kernel személyében) - mire a WP7 kint lesz a piacon, kb teljesen reális alternatíva lesz.
Symbianból is kijön addigra a ^4, ami gondolom szintén ütős lesz (ráadásul az androidhoz hasonlóan opensource) - szóval lesznek itt alternatívák

-
randras
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
De a jelenlegi elérhető képek alapján a kinézete teljesen jó, szerintem versenyképes is, nem hiszem, hogy szükséges lenne rá az spb (pláne hogy amúgy is újra kell majd írniuk...) de egyszerűen nem akarok iSzar-t venni, csak hogy játszhassak 9999+ g-sensoros szeméttel, az Android meg...hát nemtudom, nekem felejtős. Komolyan, szerintem talán még a Symbian az, amit meg kéne tapasztalnom, hogy milyen is úgy hosszú távon, ha az sem jön be, akkor mindenhova netbook-al fogok járni.
2010-ben. -
randras
veterán
ha kijön a winmo7 és komolyan nem lesz benne copy paste na akkor fogom azonnal a kukába dobni a pda-m! ez valami eszméletlen mennyire ostobák..már most is kapásból 5-10 program kell egy szűz winmo 6-ra hogy "elégséges" legyen (számomra) és hogy használható legyen, ezek szerint a microsoft szerint 3rd party szoftver (vsz. spb) kell majd hozzá hogy szöveget tudjak másolni...
-
pzstm
titán
-
tuskooo
addikt
Üdv!
Tudja valaki, hogy miért van az, hogy hogyha felmegyek a marketplace oldalára a laptopomon és nem jelentkezek be live-ra, akkor kb. 20-szor annyi appot látok, mint a PDA-n? Ezzel mit lehet kezdeni? Csináltam amcsi accot, az se segített...
-
No egy érdekes hír, miszerint a korábban kiszivárgott Windows Mobile 7 screenshotok tényleg valódiak voltak, csak közben kukába hajították az egészet.
-
t72killer
titán
válasz
Rickazoid
üzenetére
Igen, énis azt kezdem látni benne, hogy ezt a piaci szegmenst akarják elhódítani az apple-től, csakhát az ilyen vállalkozás mindig kétesélyes. Egyrészt jókora azonnali veszteséggel jár (a bütykölni szerető felhasználók lelépnek), másrészt a "cool", "marvelous" meg "amazing" szegmensben már ott az iPhone 3éve/ráadásul simán kidobják az iPhone 4G-t, mire kijön pl egy HTC HD3.
Ráadásul ezen a piacon olyan tényezők játszanak nagyon nagy szerepet, amire a M$-nak nincs hatása, pl formatervezés->ebben azért meg kell hagyni, az apple ügyes, sikeresen alkalmaz olyan formavilágot, amit pl a lányok szeretnek (fehér ház, legömbölyített sarkok, stb). Ez egy olyan vásárlónál, aki "vesz egy telefont és használja, ahogy van" döntő kérdés lehet. Végülis racionálisan, hiányzik valami komoly tétel a mai Symbian/Android/Palm/Iphone-os gépekből? mind1iken van GPS, 3G, e-mail kliens, vmilyen böngésző... A fodrász Jucuska úgyse fog geek teszteket olvasni, hogy mi a jobb, az opera mobil, vagy az iphone safari, vagy milyen gáz, hogy pl nincs skype-ot, msn-t, gtalk-ot egyszerre kezelő csetprogi.
Még egy fontos tétel: mit lehet a kedvenc/családi szolgáltatótól előfizetésre olcsóbban megkapni?
-
Rickazoid
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Akik eddig a WM-et favorizálták, szerintem se fogják szeretni ezeket az "újdonságokat", de lehet épp ezzel fogják mondjuk megszerezni azokat, akiknek van pénzük elég, de fogalmuk sincs arról, hogy op.rendszer, meg múltitászking, csak néznének, hogy ezek meg mik, viszont szeretik megvenni a legújabb, legmenőbb dolgokat. És nem lehet tudni, hogy nem-e épp a legmenőbb jelzőre pályáznak-e a WP-vel. Van nem egy olyan ismerősöm, akinek biztos vagyok, hogy bejönne ez a felület és csak emiatt megvenné, de persze ők messze vannak az ilyen hírektől. Megnézném, ahogy a MS pofára esik és az Android elárasztja a piacot, átvéve a vezetést, nagyon jót tenne a mobil eszközök fejlődésének, főleg szoftveres értelemben, de nyilván nem hülyék dolgoznak a MS-nál és van tervük. Eddig nem sikerült elbukniuk, pedig konkurencia mindig is volt, csak most ugye nagyobb a hangja, bár ha az utca egy szürke, tök átlag emberét megkérdezed, hogy mi az, hogy Android, lesz aki kapásból azt mondja, hogy egy robot, mert nemhogy a Google Android rendszert nem ismeri, a szó jelentését se tudja.
Lassan én is kezdem érezni, hogy a "népnek" a tök egyszerű dolgok kellenek, mert lustaságból akad bőven, érdeklődésből viszont nem sok van. Van, aki csak azért nem beszél velem egy hónapig, mert azt mondom a jelenlétében, hogy a Linux jó és emiatt olyan parasztnak tart, aki a közelébe se ér az ő magasan kvalifikált egójának, ráadásul nagyképűnek, hogy egy olyan bonyolult és átláthatatlan rendszerről beszélek, villogtatva, hogy én tanultam/tanulok informatikát. Ő a célcsoport egy tagja. Fogalma sincs, hogy mi az a Linux, azt se tudja, mi a különbség a kernel és a JavaScript között, de ugye nem is várja el tőle senki, hogy ezt tudja. -
t72killer
titán
válasz
Rickazoid
üzenetére
Majd a forradalmi lépésüknek az lesz az eredménye, hogy akik eddig a WiMo rendszert szerették, eszük ágában se lesz WP-rendszerre épülő telót venni. Nekem, és sztem sok más vásárlónak alapkövetelmény, hogy pl legyen multicsatornás csetprogram (fring, nimbuzz, skype, palringo) INGYEN (és nem hirdetésekkel telenyomva mr M$).
Ha iPhone klónt akarnak csinálni, arról lekéstek, azt az apple megcsinálta, és azt a piaci szegmenst el is vitte magának. Ha meg valaki kiábrándul a szifonjából, az nyilvánvalóan nem egy hasonlóan kerékbekötött rendszert fog venni... Majd visszaüt a logikájuk, ha a piaci részesedésük még újra kétharmadára csökken...
-
Rickazoid
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
"Asztali fronton ne felejtsük el, a win 7 azzal hódított, h a vistánál is jobban mennek rajta az xp-s appok..."
És tényleg! De az még mindig ugyan az az op.rendszer, ehhez nagyjából az XP vs. Midori Project lenne hasonlítható, ha lenne valami belőle már.Szerintem a MS megirigyelte az Apple sikerét a szívatásaik ellenére és úgy döntött, követi az ő stratégiájukat. Nincs MultiTask, szigorú és esetenként lehet indokolatlan követelmények az OS-rel kapcsolatban, a Market-ükből meg azt tiltanak ki, amit csak akarnak, beleértve minden konkurens programot, mint mondjuk Fring, mert hisz minek használnál ilyesmit, ha van a világon Windows Live Messenger, de ez csak egy példa, lehet nem épp ez lesz az áldozat, ha egyáltalán készül WP verzió belőle.
Csináljanak új op.rendszer, csak tessék, manapság úgy is ez a divat. De ők nem a felhasználók kedvéért csinálták, még mielőtt valaki azt hinné. Ez egy b@szott nagy cég, és mint mindegyik, a profit az első. Ez a szempont csak, nem más. Ha úgy gondolkodunk, ahogy egy $ multimilliárdos tenné, lehet teljesen forradalmi és hihetetlenül logikus lépésnek tartanánk mindent.
Ennek ellenére egy év múlva szerintem olyan eladásaik lesznek, amilyenről senki nem álmodott. Hogy aztán hányan csalódnak és hányan nem és válik ezáltal a WP op.rendszerből sznobrendszer, azt már megbecsülni nem lehet. -
t72killer
titán
Az abszolút M$ függőkön és a crack-en élőkön kívül sztem senki nem várja ujjongva a multitask elvételét... most akkor elakad a navi, ha felveszem a skypeot? Ja, hogy a skype nem is futhat majd a háttérben? észnél vannak ezek????->irány vissza wimo 6.5.5, csak a natív hardvaretámogatást fogom hiányolni belőle. B megoldás: android - ezutóbbit komolyan gondoltam, lévén a wp7 totál új OS, egyelőre 0db kompatibilis progival, azaz bármelyik, a piacon lévő rendszer lekörözi támogatottság szempontjából.
Kérdés, mennyire lesz könnyű a wimo 6-6.5-re készült appok portolása
Mert ha pl a nav'n'go-nak egy évet kell majd görcsölnie, hogy kijöjjön egy újfajta iGO, ami majd ráadásul gagyi lesz, mint eleinte az amigo, akkor csúnya világ elé nézünk. Asztali fronton ne felejtsük el, a win 7 azzal hódított, h a vistánál is jobban mennek rajta az xp-s appok... -
válasz
t72killer
üzenetére
A Location Service teljesen jogos: eddig az alkalmazások maguk kommunikáltak a belső soros porton a GPS vevővel, ha akartak valamit (ld. iGO), vagy pedig a gyártó hákolt valamit (HTC) - ezt végre egységesítik, mint az összes többi platform. Ugyanez a gyorsulásmérőre, csak egy "kicsit" vannak elkésve ezzel.
A Notification Service meg elég erősen utal arra, hogy lószaft a multitaskra vágyók hátsójába, ez pont azért van, hogy ellensúlyozza a single task működést, a'la iPhone Push Notification.
Kíváncsi leszek, hányan kiáltják majd ki, hogy forradalmi újítás.
-
t72killer
titán
Ezekből igazán a hardveres videogyorsítás az, ami tetszett és a multitouch. Viszont a multitaskról nem volt szó, h engedélyezve lesz-e? (Location service, notification service: naja, majd adatroamingolok a 9G-s egyiptomi hálózaton, h merre lehet a legközelebb abrakot kapni a tevémnek
)PS: a multitaskból nem keveredik majd ki egy jó kis apple-M$ háború
? Azt megnézném, amikor a két steve egymásnak esik (és az apple-ben nagyrészvényes M$ rándít egyet a pórázon
) -
válasz
t72killer
üzenetére
Emellett a rendszerről van még egy kis plusz infó, úgy tűnik sikerül utolérniük az Apple szintjét, meg néhol túlmutatni rajta.
-
t72killer
titán
NNa, okosítanak M$-ék: A WP7-re csak a marketplace-ről lehet progikat tenni.

-
randras
veterán
ismertek a ThrottleLock-hoz hasonló "képernyőzár" programot? de viccesen hagzik az nekem nagyon tetszett, csak rendszeresen befagyott tőle a telefon!

-
randras
veterán
én mintha olvastam volna erről abban a cikkben vagy topikban nem tudom, ahol arról volt szó hogyan menthetsz tetszőleges számú owner name kulcsot a registrybe, ezzel használva bárki nevéhez passzoló serialt a programokhoz...keress rá valami olyasmire xda-n hogy owner name 2 instance!
-
randras
veterán
válasz
kaller1
üzenetére
elég valószínű, hogy maradok a CorePlayer-nél. a nitrogen és a conduits pocket player is lefagy naponta többször amikor kikapcsolt képernyőből térnék vissza...csak akkukivétel segít, ez így elég tré. jó amúgy ez a coreplayer, csak kb ez a legkevésbé ujjbarátabb, dehát ez van....
-
Rickazoid
addikt
A hogy-ra nem tudom a választ, de egyértelműen lehetséges. Nekem pl.: főzött ROM-om van, 6.5, és az szerepel ott, hogy van 6881394 MB RAM-om és 7602288 MB Flash-em, valamint 2081018976 színt jelenít meg. Egy TyTN-nél nem is lenne rossz. A többi rész vagy hiányzik, vagy hibás karakterkódolás szerűen jelenik meg.
-
joey04
titán
Ebben a tesztben olvasható, hogy a Device Infonál leírt rész hamis. Kérdésem az lenne, hogy ezt hogy tudják meghamisítani?
-
randras
veterán
válasz
randras
üzenetére
A lejátszó tök jó, most próbálgatom a headset-tel való számváltást, viszont az kicsit furcsa, hogy ha számot váltok újra rá kell nyomni a playre...ez featurenek jó, de zavar hogy nem lehet átállítani. A skinek meg szintén kicsit érdekes téma, mert van csomó tök jó, csak mikor rámész az Options menüre, a legördülő menü kis ikonjainak szélén tök pixeles az átlátszóság miatt...ocsmány, lehet hogyha hétvégén lesz időm, kicsit beletúrok a problémás skinekbe!
-
randras
veterán
válasz
retfirg
üzenetére
Spb Pocket Plus-sal tudsz kirakni egy gyönyörű szép képernyő kikapcsoló gombot, meg restart meg suspend gombot. ha kirakod azt az egy gombot Today Screenre, akkor tökéletes a megoldás. ha nem szeretnél fizetni érte (vagy nem szeretnél crackelt progit a telódra), akkor ott a QuickMenu. ebben 2 bökésből eléred a suspendet és 3-ból a képernyő kikapcsot, és ott van a közelben a lock és a restart is, a task manager-ről meg a komplett start menüdről nem is beszélve.
nem mellesleg mindkét programot megéri kipróbálni egyéb lehetőségeik miatt, ha még nem hallottál róluk, akkor meg pláne.
[link][link] -
retfirg
tag
Köszönöm, ez jól indult, de...
Most egy gombbal ki tudom kapcsolni, de arra nem jön vissza. (Hiába állítok be más gombot ettől függetlenül, arra sem - most csak a Sleep gombra kapcsol vissza
)
Amúgy magát a progit kirakva az asztalra, az már szinte jó lenne...de két kattintás, és közte tölt egyet (1 mp, de akkor is
)Szóval sehogy se adja a kényelmi extrát, továbbra is örülnék egy megoldásnak...
[Ha netán vki érdekesnek találná eme törekvésem, a készüléken elhelyezett felső sleep gombot szeretném megkimélni a rendszeres igénybevételtől - remek tapasztalataim vannak telefonok kapcsán, hogy a sokkal kevesebbet használt gombok is milyen gyorsan "eldeformálodtak". Nem romlik el, csak egyre beljebb és egyre furább szögben kell taposni. Ezt szeretném elkerülni, illetve húzni az időt
Béke.]...és ha nem oldjuk meg, írnom kell külföldi fórumokra. Utálnám. Előre is kösz!
-
pzstm
titán
-
Rickazoid
addikt
Hogy kell hardveres qwerty billentyűzettel visszapert ("\") írni? Amiket találtam (pl.: per, majd a sym megnyomása, per, majd a vörös pontot (ennek mi a neve?) nyomva a space, a per után a sym nyomva tartása mellett a space..) nem működnek. HTC TyTN, WM6.1.
Megjegyzem ez úgy jött elő, hogy egy a fájlrendszeren lévő html fájlt próbáltam megnyitni (korábban a SkyFire-hoz társítottam őket, de az ilyenkor folyton internetre akar kapcsolódni, így társítottam az IE-vel, ami ekkor egy végtelen ciklus előfordulásának valószínűségére hívta fel a figyelmet), de nem ment, csak villogott a címsor. Azt találtam, hogy egy kivételt kell hozzáadni "file://\" néven a kapcsolatok beállításainál. Persze ezt se lehet, mert átírja "file://\\*\"-re.
Erre esetleg megoldás? -
crey
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Én nemtudok róla, de ez nem jelenti azt hogy nincs.
Viszont a merem ajánlani a Jabra-t. Komolyan megérte a pénzét
A telefon BT-vel meg simán sem bírt ki 12-14 óránál többet töltés nélkül, szóval nekem mindegy. És olyan füllhalgatót dugdosol bele, amilyen jól esik, és nagyon szépen szól
Ja és ha pl. metrón vagy vonaton használod, az ilyen agybadugós füleseknek az a nagy előnye, hogy még hallod is a beszélgető partnered a vonal másik végén
-
Rickazoid
addikt
Azon gondolkodtam, vajon lehetséges lenne-e egy bluetooth headset-et és egy fülhallgatót egyszerre csatlakoztatni úgy, hogy a zenelejátszás a fülhallgatón, a telefonálás pedig a BT headset-en történjen. Végül is csak egy program kéne, ami átvált egyikről a másikra, amikor hívás érkezik és vissza, amikor vége, de a kapcsolat mindkettővel megmarad.
Tulajdonképpen azért jutott ez eszembe, mert egy jobb minőségű sztereo BT headset legalább ötször drágább, mint egy megfelelő minőségű fülhallgató, headset-ből telefonálásra elég egy mono headset is, a vezetékesnek meg mindenfelé lifeg a mikrofonja, nem túl praktikus megoldás és nagyon kényelmetlen, ha egyáltalán lehet kapni érdemi minőségű darabot. Ráadásul nem merül olyan hamar a BT headset (meg gondolom a PDA se), ha csak telefonáláskor van használva, nem zenehallgatásra.
Létezik ilyen megoldás? -
retfirg
tag
Sziasztok
Elnézést, ha netán már megválaszolt kérdést teszek fel, de ez a fórum motor nem a keresők nagy barátja.
Adott egy (Acer 101) WM 6.5-s készülék, rajta SPB Mobile Shell (ha számít).
Szeretnék egy ikont (shortcut, ha úgy tetszik), amivel SLEEP módba tudom küldeni/ki tudom kapcsolni a háttérvilágítást. (Hogy ehhez se a kikapcsoló gombját ne kelljen rendszeresen nyomkodni, se a beállítható legkisebb intervallumot - 1 perc - ne kelljen kivárni.)
Remélem vágyam nem irreális és elérhetetlen.
előre is kösz!
-
M@nH.
aktív tag
Hellosztok!
Olyan problémám lenne, hogy netezni szeretnék 1 nyilvános wi-fi-ről, de miután felkapcsolódtam a hálózatra nincs netem. A hálózaton van DHCP és utólag a rendszergazdától megtudtam hogy proxy szerver címet is meg kéne adnom. A kérdés pedig az lenne hogy winmobile 6.1-ben ez hol lehetséges?
-
madstunt
addikt
gyökeresen új. elvileg felejtős a wmdc is innentől például, meg nincs régi formájában today screen sem.eléggé a Zune-ra hajaz sok helyen amit be is vallottak mint célt.Nekem egyszerre tetszik és csalódás mert alapjában véve tetszetős de inkább egy wm melleti platformnak képzelném el mint az eddigi wm új verziójaként.
-
pzstm
titán
lehet nézni az élő adást
[link]majd valaki a lényeget röviden leírhatná, mert nekem dolgoznom kell.....

(bár gondolom szaksajtó is megírja majd 1-2 helyen
) -
t72killer
titán
másfél órán belül okosabbak leszünk
(bár lehet, h boldogabbak nem...
) -
pzstm
titán
-
rep3at
őstag
Na kipróbáltam..
Sok változást eddig nem vettem észre, remélem javítgattak azért rajta.
-
kaller1
veterán
Megjelent az Opera Mobile 10 beta 3 flash támogatással.
-
ngabor2
nagyúr
adott egy wm6-tal felvértezett eten x500. erről kellene a névjegyzéket átküldenem a google fiókomba. a probléma annyi, hogy win kizárólag ezen a mobilon van, a gépemen csak linux fut. át lehet valahogy küldeni közvetlenül, mobilról a google-nak?
-
crey
addikt
Skyfire-t futtatom flash alapú oldalaknál (hátránya, hogy nincsenek tab-jai, viszont beépítve kezeli a flasht), Opera 10 beta 2 szerintem a leggyorsabb.
Próbáltam a Firefox Fennec-et is, nem voltam hanyatdobva tőle. Alpha teszt fázisú böngésző van kiadva belőle, az 1 GHz-es Snapdragont sikerült nálam leakasztania, úgyhogy pucolt is le a gépről.
-
t72killer
titán
Ha talpon akar maradni a M$, akkor a vérlázítóbb tételeket jobb, ha kiveszi ebből a listából... (no multitask, no SD-telepítés, no egyedi felületek->ez pl komoly pofon a HTC-nek, de több más gyártónak is)
A marketplace-hez meg csak azokat köti, akik hajlandók fizetni az appokért-> egy csomó felhasználó vált majd Androidra, lévén az ingyenes. így M$-ék bukják az OS licenszdíját is
.Szval ez így elég várjuk a fát magunk alatt módinak hangzik

(a social networkinget meg felköthetik a micsodájukra, most, hogy mindenki kémkedik a neten, épp kezdem visszafogni az ilyenirányú aktivitást. 1ébként se tudtam megérteni, mitől jó mobilról facebookolni...)
-
Rickazoid
addikt
* Nincs Multi-Task támogatás. Az alkalmazások ezentúl szüneteltetve lesznek a háttérben, viszont az értesítések működni fognak
Hogy mi? Miért? És ha én a háttérben futtatni akarok egy programot, nem szüneteltetni? Ezt nem értem, de hülye ötlet, nagyon. Ennyire az iPhone-t akarják utánozni?
-
pzstm
titán
Windows Mobile 7 kiszivárgott részletek:
* A felhasználói interfész (UI) a “METRO” kódnevű UI-n alapul. Nagyon hasonló lesz a Zune HD alatt meglévő felhasználói interfészhez, tehát egyszerű, letisztult, kifejező lesz
* Flash támogatást egyelőre nem kap alapértelmezetten, mivel nem volt elég idő ennek implementálására
* A Windows Phone 7 az alkalmazások telepítésénél már nem támogatja az SD kártyáról való telepítést, így szorosabb lesz az integráció a már meglévő Marketplace-el.
* Nincs Multi-Task támogatás. Az alkalmazások ezentúl szüneteltetve lesznek a háttérben, viszont az értesítések működni fognak
* A Marketplace támogatni fogja az alkalmazások kipróbálásának lehetőségét.
* Nincs visszafelé kompatibilitás a .NET CF esetén. Viszont a már meglévő alkalmazások át portolása az új .NET CF-re egyszerű lesz
* A Microsoft reméli hogy 2010 szeptemberére lesznek már olyan eszközök, melyek a Windows Phone 7-t futtatják
* Teljes Zune integráció
* A Windows Mobile Device Center már nem lesz használható, helyette a Zune szoftverjével történik majd a szinkronizáció a PC-vel.
* A gyártók már nem használhatnak egyedi interfészeket az eszközökön, így búcsút mondhatunk a népszerűbb interfészeknek: Sense UI, SPB Mobile Shell, Point UI, Infinity, stb.
* Teljes XBOX Gaming integráció
* Teljes social networking támogatás (Twitter, Facebook, stb.)Van egy pár közte, amit nagyon remélek, hogy nem igaz

-
kaller1
veterán
A java futtató környezet(esmertec) használt betűtípusát hogyan lehet megváltoztatni?
-
Triod
csendes tag
ÜDV mindenkinek!
Van egy Mda Compact Xda Mini készülékem és erre szeretnék WM6-ot. Láttam egy külföldi fórumon, hogy lehet, de nem merek belevágni mert nem vagyok biztos a nyelvtudásomban.
Tudnátok nekem pontos lépéseket írni és a szükséges dolgokat linkelni akár priviben is?
Köszönöm a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Robogó, kismotor
- Filmvilág
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miért nem tolsz fel az xda-ról egy bevált romot?
ismerősöm tytn-ja 6.5ös rommal több mint 20mb szabad rammal megy!
jó az a rom?

2010-ben.
Majd, ha észhez térnek.
Remélem a HTC kihoz év végére/jövő év elejére egy HD3 kategóriájú telót androiddal, 4.5" körüli kijelzővel. Aztán pár év múlva visszanézek, h a wimo8-nál észhez tért-e a M$, vagy belebuktak az iphone klónozásába.
)

)

)