Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocy77
csendes tag
Sziasztok!!!
Megoldottam a problémát.
Találtam 1 másik forumot ahol megtaláltam a megoldás hogyan tudom ujratenni a rendszert a HP Ipaq H2200-ra.
Nagyon 1szerü és 5perc alatt megvolt.
Köszönöm mindenkinek a nem segitését!
Nem kell irni semmit mert nem jövök vissza ebbe a forumba.
További szép napot. -
KakaosCsirke
tag
Vettem egy bluetooth-os fulest (amolyan egyfulre akaszthatot) a HD-hez. Telefonalni valoban jol lehet vele, csak az a gaz, hogy en nem telefonalok sokat. Eppen ezert nem is erre kellett volna, hanem hogy vezetes kozben tudjak vele eloadasokat/tanitasokat hallgatni (mikozben megy a navi) es ne zavarjon a drot. De a kis hulye, a HD gyari media lejatszoival nem hajlando mukodni. Csak telefonalni. Miert??? Ha feltennek egy masik lejatszot azzal mukodne? Ha bedugom a gyari (drotos) fulhallgatot, akkor minden franko. Vagy a WM-en kell valamit buherni? Vagy ez zsakutca es penzkidobas volt a fules?
-
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
valami külső progi kell hozzá mindenképp, pl. Resco Photo Viewer, de sztem vannak ingyenes megoldások is.
-
Patriarch
tag
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Nekem XnVieverem van pocket loox 420 omon amin wm3 van rakva és ott van egy olyan lehetőség, hogy 5mp et késlelteti és akkor eltudja menteni sdre vagy telefonra az aktuális képernyőképet. Nemtudom, hogy xnviev fut 6.1 en de szerintem valószínű

-
KakaosCsirke
tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy lehet aktualis kepernyokepet lelopni WM 6.1 alatt, es file-ba elmenteni? HTC Touch HD-rol lenne szo.
Elore is koszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz
fantamango
üzenetére
Lehet persze.
Vannak gyári ,illetve főzött ROM-ok.
A csere nem bonyolult, pár lépést kell követni.
1-2 típusba itt Mo.-n telepítettek magyar lokalizációt. (Eten-ekből 1-2 típus pl.)
De a nagy részük angol.
Magyarítást tudsz hozzá vásárolni; 3k körül van.
Üdv.M -
válasz
fantamango
üzenetére
Operációs rendszert csak akkor tudsz cserélni a telefonon, ha valaki készített valami alternatívát a gyárilag kiadotthoz. Windows Mobile esetén az XDA Developers fórumon nézz szét, nagyon sok készüléktípust lefednek. A magyarításhoz nem értek sajnos, de az is egy ilyen dolog - el kell készíteni.
Symbian-alapú telefonokon nem lehet operációs rendszert váltani, se előre, se hátra, se más OS-re.
-
Patriarch
tag
válasz
fantamango
üzenetére
Operációs rendszert nem hiszem, hogy tudsz rajta cserélni kivéve ha simbián vagy windows mobile alapú és akkor is csak egy újabb verziót tudsz feltölteni. Magyarosítani gyakorlatilag minden telefont lehet

-
fantamango
csendes tag
Sziasztok!
Egy telefonon lehet operációs rendszert "cserélni"? Mert olyat csináltam már, hogy egy telefonont újraformáztam. De nem tudom, hogy egy angol nyelvű operációs rendszert ki lehet-e cserélni magyar nyelvűre, és ha igen hogyan.
Előre is köszönöm a válaszokat, Zoli
-
Patriarch
tag
Üdv.!
Nekem van egy Fujitsu Siemens Pocket Loox 420 asom amin ugye WM3 van, nos erre szeretnék tenni újabbat akkor azt megtehetem?
És ha igen akkor hogy? -
-
goofy86
tag
Azt akarom még kérdezni, hogy WM6.1-ben hol kell megnézni azt, hogy mennyi volt az adatforgalmam interneten, meghogy a wifit vagy a pl. pannon hálózatot használja e?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
goofy86
tag
Hello mindenki aki már ért a WM-hez! Én tegnap vettem egy htc touch prot és egyrészt nem tudom, hol találhatnék rá progikat, másrészt azokat, hogy kell telepíteni? Valamint, hogy, hoyg kell ROM-ot frissíteni? Lépésről lépésre. Mert használtan vettem és gondoltam mielőtt nagyon berendezkednék rá frissíteném a rom-ot! Előre is köszi a segítségeteket.
-
Bocy77
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Amikor összekötöm csak hangot ad ki a gép hogy cstlakoztattam és ennyi.
A ppc-n csak a hp logo jelenik meg. -
Bocy77
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nem probálam még a rom telepitsét mert nem tudom hogy kell.
Mi kell hozzá? -
Inarus
addikt
Javaslom,hogy nézz szét ezen az oldalon: XDA-Developers Ők nagyon értenek hozzá. Sok dolog le van írva.
-
Bocy77
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni?
Hp Ipaq h2200-asal van gondom.
Frissiten probáltam és megszakadt a kapcsolat.Azota nem indul.Csak a hp-és logot irja ki.
Hogyan Tudnám Ujra tenni az oprendszert?Vagy mit lehet vele csinálni hogy újra müködjön?
Köszönöm elöre is a segitséget! -
runner 125
nagyúr
Hali!
Vagy esetleg nézz át ide; PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem
Ilyen jellegű adás-vétel lebonyolításáért felszoktam ajánlani egy ezrest,eddig mindig találtam segítőt.
Üdv.M -
-
roofus
csendes tag
hali
nah találtam vevőt a telómra az az csere lessz meg még ő ráfizet!
szeretném meg kérdezni h postai úton nem tud segíteni nekem valaki h mi kell hozzá vagy h legyen nyoma a cserének vagy hogyan történik ez? (hogy biztos h megkapjam a telefont meg ő is) -
Tv
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Köszi
Kipróbálom -
runner 125
nagyúr
Hali!
Igen.
A lejátszó neve; (nem is gondolnád
)
youtubeplay
Üdv.M -
Tv
senior tag
Szervusztok! Van lehetőség youtube-os videók nézésére pda-n?
-
-
roofus
csendes tag
Sziasztok ha valakit érdekel!
van egy eladó telefonom!
LG KE850 Prada eladó/csere csak LG ks20-ra
-teljesen új
-karcmentes, fóliás még a hátulján is rajta van a fólia
-Minden tartozékkal ( gyári tok, töltõ , usb kábel , headset )
-gyári 256mb microsd kártyával
-1év garanciával!
-2009.01.20-án vásárolt!
-dísz dobozban
-Független!ha valakit érdekel!
60000irányár -
roofus
csendes tag
lg ke850 pradarol van szó teljes érintőképernyős!
telefonguru-n van oda irva de most le akarom cserélni egy lg ks20-ra amihez wm6 professional van irva ! az már jó lehet az ilyen programok kezelésére? -
roofus
csendes tag
Az az h tudom ezeket a programokat feltenni rá?
van egy két progi aminek a kiterjesztése.cab avval mit csináljak?
előre is köszi ! -
roofus
csendes tag
Sziasztok! lenne egy két kérdésem vettem egy mobil telefont Lg KE850i
amire ezt irták -> Operációs rendszer WM6 Standard
kérdésem ez valójában h müködik? mien programokat tudok rátenni? -
Blue@X
senior tag
Ennek az oldalnak az információ alapján a te eszközöd támogatott.
-
MY2K
aktív tag
Hello! WM2003 alá keresek torrent klienst. Tud ebbe valaki segíteni?
-
runner 125
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
-
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Amennyiben hivatalos ROM-verziót telepítesz fel, az tartalmazza a "gyári" programokat.
Egyes "főzött" verzióknál előfordulhat, hogy ezt-azt kivesznek, kicserélnek benne. -
KakaosCsirke
tag
Sziasztok!
Meg soha nem volt PDA-m, se WM, se mas. Mar kb 5-6 eve halogatom a vasarlast mert eddig egy model sem volt ami minden fontos elvarasomnak megfelelt volna. Es most itt a HD!!!

A kerdesem a ROM upgrade-del kapcsolatos. Upgrade (vagy esetleg downgrade) utan hogyan lehet ujratelepiteni a HD-hez adott alkalmazasokat, mint pl Mobile Office, Touch Flo, meg az egyeb okossagok? A HD csomagjahoz hozza van egy telepito CD vagy hasonlo? Vagy esetleg ezek benne vannak az eredeti ROM-ban? Vagy ha ROM-ot updatelek akkor ezek az alkalmazasok elvesznek es kesz?
-
adam770
csendes tag
Sziasztok !
segítségre lenne szükségem.Szeretnék mobil windowst használni vmware alatt,vagy valahogy asztali gépen,
azért lenne fontos, mert Carpc-met navigálásra is szertném használni.
Nem tudom honnan szerezhetnék mobil windowst,lehet-e külön venni, vagy letölteni valahonnan ? Valaki próbált már IGo 2006 navigációt vista/xp alá feltenni ?
Előre is köszönet az tanácsokért ! -
Pero
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ezt én is megtaláltam, de nem tudtam működő verziót szerezni innen, de köszönöm azért, végül sikerült megoldanom,
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem. Köszi. Akkor marad a csengőhang rövidítés.
-
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Szerintem erre nincs mód.
-
[HUN]Zolee
őstag
Van egy Eten X500 as Pda-m wm6-os rommal. Be lehet állítani úgy, hogy csak addig rezegjen és csörögjön a teló sms fogadásánál amíg meg nem nyitom az sms-t nem addig amíg a csengőhang tart? Elég zavaró tud lenni.
-
Pero
senior tag
Hi,
olvasgattam itt a forumot és néztem az PDA-s oldalakat, de egyszerűen nem találom, az msn messenger WM es verzióját. valaki esetleg tudna segíteni?
előre is kösz -
Pero
senior tag
sziasztok érdeklődnék hogy valaki tudna e valami jó angol, német esetleg francia szótár programot WM alá?
üdv előre is köszi -
Tv
senior tag
Wifi hálózatok keresésére, illetve csatlakozásra, ti melyik progit használjátok? Úgy hallottam, hogy a beépítettnél vannak sokkal jobbak is.
-
Tv
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e java compiler Windows mobile-ra? Tehát jdk-ra volna szükségem pda-ra.
-
Vegtor
csendes tag
hali nemtudjátok hogy a HPrx3715-re fel lehet rakni windows mobile6.1 et?
vagy sima 6 ot? -
Kata90
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Kata90
csendes tag
Volna még egy kis problémám. Nem ismeri fel a java-s játékokat amit leszedtem:S Azokat hogy tudom feltelepíteni?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ahaa,értem.
Köszi mindkettőtöknek.
Üdv.M -
Peet210
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
A smartphone-on futó WM ha jól gondolom egyfajta "butított" változata a PDA-kon futókhoz képest. Kevesebb lehetőséget is találsz bennük a beállításra pl. (egyébként az érintőkijelző hiánya is egy ilyen dolog)
Kata90
Smartphone Software pl. innen tudsz 1-2 programot leszedni, de a PDAMania oldalán is találsz programokat. Google megfelelő keresőszavakkal adhat néhány hasznos linket. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
A Smartphone készülékek nem érintőkijelzősek a PocketPC-kel ellentétben. Már ez is nagy különbség.Gondolom emiatt is tök másképp kell rájuk programot írni. Szerintem.
-
Kata90
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Pár nappal ezelőtt vettem egy Samsung I640-es mobiltelefont, amin Microsoft Windows Mobile 6 Standard (Crossbow) van. Bevallom őszintén hogy fogalmam sincs róla honnan tudnék hozzá ingyenesen letölteni programokat. PoketPC-hez találok egy csomót, de Smartphone-hoz nem
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
hello igazad van megtaláltam a heraldhoz is, de még egy pici probléma ugy csinálom ahogy irja, de ezt irja ki Error [240]:file open
The UPdate utility can not open the requested file. Please check your update utility.mit jelent?
nem vok angolos
a frissitő szoftverrel azonos mappába van a ROM is. -
-
Hello megin, angolba nem igazán vagyok otthon kéne egy kis kezdő lökés
csomó HTC -re találtam ilyet hogy HTC wizard ROM update utility vagy ilyesmi, na de az én HEraldomhoz nem találok ilyen progit, egy ROM-t találtam azt leszedtem, de hogy varázsolom rá?
kéne mert eléggé lomha szegény pda igy, köszi elöre is
-
-
Fulmi
senior tag
buek!
WM 6.1 nel hogy lehet ebresztohangot hozzaadni? mert csak par alap van benne, amik nagyon benak.

elore is koszi: fulmi
-
Hello kéne egy kis help, azt szeretném kérdezni hogy valaki tudna adni linket hogy hogy kell HTC Heraldon romot frissiteni, a legfrissebb gyárit ha lehet, mert most kaptam egyet, de ilyen lassú, telepakolt moddingolt szoft van rajta, és le szeretném gyilkolni naturra de még kezdő vagyok WM-ban, köszi, privátban is jöhet segitség

-
funky01
csendes tag
Mikor jön ki a 6.5-ös ?
-
AS
félisten
Jó Hirem van.. a Windows mobile 6.5 tudni fogja a 16 millió szint is. ( vége 6500 ezres limitnek)
-
szoszo33
csendes tag
vegyél neki windows-os mobilt!
-
enwoy
csendes tag
Nekem lenne egy egyszerű kérdésem. Melyik lenne jobb a barátnőmnek? Egy WM-os Omnia vagy egy OSX-es iPhone? Hangsúlyozom, hogy LÁNYnak kell, szóval ne legyen túl bonyolult a kezelhetősége, meg hát nézzen is ki valahogy. Na?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

remélem kapkodnak majd utáána mert már alig várom h lg ks20at vehessek

a frissitő szoftverrel azonos mappába van a ROM is.