Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reandre
tag
Hát nem tartott sokáig az örömöm

Ugyebár egy HTC Touchról van szó, namost a TouchFlo-ból elérhető kapcsolatok panellel nem tudok életet lehelni a WiFibe
csak úgy kapcsolja be, ha elmászom a beállítások/kapcsolatok/vezeték nélküli hálózat menübe, és rákattintok a szövegre :S
A HTC Home panelba nem tudok felvenni se programot se telefonkönyv bejegyzést... próbáltam belőle a neten keringő Touch Diamondos rippet, de az is ugyanígy viselkedik...
Valamint felraktam rá az Opera 9.5 bétát, amitől pedig szabálytalanul újraindul, van mikor a program indítása közben, van mikor kilépés után... erre van valami gyógyír a törlésen kívül?
Teljesen el vagyok keseredve... ha sikerül végre visszaállítanom, első dolgom lesz, hogy valami módon készítek róla egy teljes backup képfájlt...
-
reandre
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia!
Köszi, ezt sikerült is megcsinálnom!
Viszont arra nincs ötleted, hogy a Settings hivatkozást hogyan tudnám visszavarázsolni? Ugyanis az is eltűnt, és az az, ami igazán probléma
-
-
reandre
tag
Tiszteletem!
Egy eléggé kínos problémám lenne: tegnap, valahogy sikerült a ClearTemp nevű programmal mindent leírtanom - ne kérdezzétek hogyan, már vagy 3-4 hónapja használtam a programot és eddig rendeltetésszerűen működött -, de annyira, hogy a startmenüből eltűnt az összes hivatkozás...
hogyan lehetne visszavarázsolni a dolgot? Nincs valami program, amivel újra fel lehetne építeni a hivatkozásokat? Mert a Windows mappában mindenki megvan, de oda bő 1,5 perc, míg belép a fájlkezelő - HTC Touch a drága, úgyhogy nem egy erőgép 
Ha valakinek van valami ötlete, legyen szíves megosztani velem! -
válasz
lajosforras
üzenetére
Amennyiben nincs aktív adatkapcsolat, és nem használod a géped, alig fogyaszt.
Legjobb példa erre a saját Touch Pro gépem, amit kb. 5-10%-os akkumulátorral hagytam este az asztalon, reggelre egy-két százalék fogyott csak. -
Inarus
addikt
válasz
lajosforras
üzenetére
Nyet.
Tedd flight módba, akkor ugyanúgy nem zaklat senki...
-
lajosforras
csendes tag
Újabb kérdés:
Olyan plug-in -t nem tudtok véletlenül, ami lehetővé teszi, hogy kikapcsolt állapotban is működjön az ébresztő?
(éjjelre ne kelljen bekapcsolva hagyni a telefont, ha az ébresztőt akarom használni)
Köszönöm előre is. -
lajosforras
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Letöltöttem a próbaverziót, eddig tetszik...
Köszi a válaszokat!,
üdv, -
válasz
lajosforras
üzenetére
99%, hogy igen, mert regisztrációkor egy sorozatszámot kér csak, ami nem gép-/operációsrendszer-specifikus.
Ja, hogy maga a program?! Arra pedig az előző hozzászólásom a valószínűsíthető válasz.
-
lajosforras
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha egyszer kifizettem, gondolom újra feltelepíthetem, kérdés, hogy működik-e majd?
-
válasz
lajosforras
üzenetére
Milyen frissítésre gondolsz?
Nyilván simán feltelepítheted majd arra is azt a verziót, amit most használsz, nem?
WM6 (WM6.1) -> WM6.5 váltáskor nincs (nem lesz) akkora ugrás, mint anno a WM2002, WM2003 -> WM5 upgrade esetén... -
lajosforras
csendes tag
válasz
lajosforras
üzenetére
Megtaláltam a választ....
50%-os áron lehet upgrade-elni... -
lajosforras
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Azt nem tudod/tudjátok véletlenül, hogy ha veszek egy ilyet, akkor egy esetleges WM 6.5 upgrade-nél ehhez is lesz ingyenes frissítés, vagy újra fizetni kell az újért?
-
válasz
lajosforras
üzenetére
Rövid Google-kereséssel csak fizetős programokat találtam, ezek közül az SPB Wireless Monitor lehet a befutó.
-
lajosforras
csendes tag
sziasztok,
Tudtok esetleg ajánlani valami jó GPRS monitor programot WM 6.1-re?
Ha esetleg ingyenes van, az lenne a legjobb..
Köszönöm előre is! -
csenger41
tag
haho!
Valaki tudna valaszolni az en kerdesemre is? Megköszönnem... -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Továbbra sem jó, viszont küldtem egy mailt az adatlapodon lévő címre.

Mármint nem magamnak, hanem neked, molngab.

-
Elnézésed kérem, hogy 4 hozzászóláson keresztül "játszottam veled", de úgy emlékeztem (tudom, ezt kollégám utálná
), hogy az Advanced Configuration Toolsban lehet ezt módosítani... 
Szóval: egy regisztrációs adatbázis-kezelő programmal (pl. PHM Registry Editor) keress rá a BaseDir kifejezésre, az egyetlen találat alatt lesz a mappa elérési útja, amit módosíthatsz. Ezután várj kb. fél percet, percet, és már kész is.
-
-
-
csenger41
tag
hy!
olyan gondom lenne az MDA III-asommal, hogy mikor telefonálnék, akkor a hangszóró nagyon halk, szal kb, nem hallok semmit. Ha Media Playerrel akarok hagszóróval zenét hallgatni, akkor is olyat csinál, 10-15mp-ig alig szól aztán viszont jó lesz viszont néha ezek után minden előjel nélkül megint elhalkul /azaz nem dobálom, rázom, egy asztalon fekszik mozdulatlanul és ilyenkor csinálja.../
Léci segítsetek, hogy mi lehet a baja, mert nagyon zavaró...
ROM: 1.42.00 WWE
Radio:1.13.00
Protocol:1337.42
ExtROM: 1.42.112 WWE
Remélem ennyi info elég lesz, de ha szükség van még vmire, akkor csak szóljatok...
ROM frissítéssel nem próbálkoztam, mivel nincs frissebb... Régebbivel megint nem, mert hátha sikerül téglát csinálnom belőle...
Remélem tudtok segíteni...
Előre is köszi! -
WD40
aktív tag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Köszi
Ezzel sikerült. Előző pdamon (winmo 2003 SE) volt olyan a Contacts-nál, hogy Copy to phone... vagy ilyesmi. Itt meg semmi. -
dvdbackuper
őstag
én ezt használom...
Dopod SIM Manager -
WD40
aktív tag
Hahó...
-
WD40
aktív tag
Sziasztok,
hogyan tudom WM6 alatt a SIM kártyáról a Contacts-ba bemásolni a neveket? -
FRENK1988
veterán
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Köszi szépen ismerős az oldal
Am nincs olyan all-in-one program amivel mindent meg tudok csinálni egy *.exe elinditásával? Vagy ez már túl nagy kérés 
Amúgy a képen egy C500 van nekem megy C550! (nagyobb kijelző felbontás/nagyobb ROM RAM+zenei gomok) -
FRENK1988
veterán
Hellóka PH!-s arcok
Lenne nekem 1 kevéske problémám: Adott egy SPV C550 (á'lá HTC Hurricane) és ezen a telefonon az alap WM 2003 van. De hallotam/olvastam róla, hogy van rá már WM 5.0. Tudna nekem valaki segíteni? Magyar leírást vagy egyéb segédletet, hogy hogyan lehet telepítni erre a telefonra? -
runner 125
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Célszerű valóban a készülékre telepítgetni.
Ezek a progik nagyon kevés helyet foglalnak, mellesleg ha a kártyára telepíted, s az nincs bent nyilván nem érsz el semmi progit..
Üdv.M
-
-
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
Szerintem a Touch HD rendelkezik annyi belső memóriával, hogy ne kelljen a kártyára telepíteni semmit -legalábbis én több mint húsz feltelepített program mellett sem panaszkodom a hasonló memóriafelépítésű Touch Pron (szabad ROM: 200 MB felett, szabad RAM 100 MB felett).

-
rumos14
nagyúr
válasz
KakaosCsirke
üzenetére
programja válogatja, de alapvetően újra kell telepíteni, egyrészt registry bejegyzések is kapcsolódnak a programokhoz, másrészt néhány program esetleg a teló belső memóriájába is tesz 1-2 fileocskát.
-
KakaosCsirke
tag
Sziasztok!
Amikor progikat telepitek a Touch HD-re, mindig megkerdezi, hogy a telo sajat memoriajara vagy a kartyara telepitse. Eddig mindig a telot valasztottam, de nem vagyok benne biztos hogy ez volt a legpraktikusabb valasztas. Ha a kartyara telepitem oket akkor ROM frissites utan nem szukseges ujratelepiteni?
-
yodee_
őstag
az jó ötlet
valaki tud segíteni ebben? mert fogggggalmam sincs hogyan kell -
yodee_
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
sajna nem használ
-
-
yodee_
őstag
hali!
adott egy htc artemis, és olyat produkál hogy bekapcs, kiírja ezt:
IPL 1.12.0001
SPL 1.12.0000
GSM 02.67.90OS 1.12.0.0
és ennyi. windows mobile 5 van rajta és nem tudom mit kezdjek vele. tud valaki segíteni?
megköszönném
-
mölders
tag
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Próbáltam már sajna és nem javult semmi akitől kaptam anak is ilyenje van és neki is hasonló gondjai vanak
-
mölders
tag
Sziasztok lenne egykis problémám.
A minap kaptam egy samsung sghi200 amin win mobile 6.1 van 2 problémám van a telefonnal az egyik hogy iszonyat halk a hangszóró normális telefonálás mellett és csak akkor lehet hallani hogy a másik mit mond, ha kihangosítom. Ezen lehet valahogy segíteni?
Illetve, hogy készenlétben sokszor ha hívnak nem jelzi ki, pedig kicsöng, és utána nem is írja hogy valaki hívott volna.Ezeket a problémákat gondolom soft. frissítéssel lehet javítani. Honnan lehetne javítást leszedni, vagy hogy lehetne ezeket a hibákat kiküszöbölni??
előre is thx
-
csenger41
tag
válasz
runner 125
üzenetére
utánanéztem, a legfrissebb rom van rajta, lehet hogy ez a gond? tudnál adni egy linket régebbi, megbízható rom-hoz?
ha mégis hardveres a hiba, akkor hol tudnék és mennyiért új alaplapot venni? esetleg a rom egység külön is javítható?
bocs a sok kérdésért
-
csenger41
tag
válasz
runner 125
üzenetére
köszi szépen!
most fogom megcsinálni a hard resetet, de ha mégsem lenne így sem jó, akkor tudnál adni egy címet, ahonnan normális rom-ot tudok letölteni meg a progi címét, amivel fel tudom tenni? megköszönném, mert nincs otthon net és nem nagyon van időm keresgélni, meg nem akarok téglát csinálni belőle... -
Sesonk
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Pocket Loox N520-ast, de német nyelvű. Szeretném angolosítani, persze házilag.

Gondolom, újra kell tennem az oprendszert rajta.
Tudnátok segíteni, hogy kell ezen újrahúzni a Win-t?Előre is köszi!
-
csenger41
tag
hy!
Lehet hogy ez nem eppen idavago tema, de van egy nagy gondom:
van egy mda III-am, ami olyat szokott csinalni, hogy mikor valami komolyabb dolgot akarok csinalni, akkor egyszerüen kikapcsol. Viszont dokkolon tartva és azon is használva nem csinálja ugyanezt. Egyik haverom szerint ez ROM hiba, de nem vagyok benne biztos, remélem Ti tudtok segiteni... Ha nem is idevág ez a tema léci válaszoljatok rá akár privátban is, csak vki segitsen!!!
Remelem tudtok segiteni... -
coyote55
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!

-
akoska23
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megoldottam a dolgot elcseréltem a lakotársam n95 üs telefonjára (legalább azt ismerem)
ö olvassa tovább a forumot és mégegyszer köszönöm -
akoska23
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszönöm
még egy kérdés hogy és honnan rakjak fel angol rom ot?
-
akoska23:
Azért lett csak félsiker, mert ez egy általános magyarítás. Teljes magyarítás nem igazán forog közkézen, ezt a szerviz tudja talán feltenni, külön díjazás ellenében.
Javasolnám az angol ROM használatát.coyote55:
Most néztem utána, mindkét helyről segít megkerülni, kiiktatni a kalibrálást, egyebeket hard reset után.
Javítom is a hozzászólást. -
akoska23
aktív tag
hát felraktam a magyarito progit most félig magyar félig holland valami tuti megoldás kéne esetleg egy magyar WM
-
coyote55
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt a welcome.not fájlt a memóriakártya, vagy a gép gyökérkönyvtárában kell létrehozni?
A Touch megy memóriakártya nélkül is...
-
akoska23
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszönöm remélem jo lessz és a készülék magyaritása is megoldodik itt
-
-
akoska23
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az nem olyan nagy gond fizetek ha muszály

-
-
akoska23
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nem találtam sajna nekem valo okosságot
meg nem is értek hozzá hogy találjak sajna -
akoska23
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
htc touch dual
nekem mindegy csak igy használni sem tudom
sajna
-
-
akoska23
aktív tag
Hello nem vagyok valami nagy spiler a windows os telefonok terén ezért a 2 napja hollandiában vett telefonom nem is tudom használni mert:
Holland nyelvü
Holland Windows 6 van rajta
Holland telepitölemezeket kaptam hozzá
Ezek nekem hatalmas problémák és szeretném kérni mindenki segitségét ahoz hogy:
Magyar nyelvet varázsolhassak rá
Magyar Windows legyen rajta (mindegy milyen csak jo legyen)
Letöltési és telepitési informáciokat szeretnék kapni.köszönöm
-
Akáhogy is van, nem egy PDA esetében lehetett hallani olyat, hogy nem hivatalosan frissíthető volt egy régebbi rendszerű gép WM5-re/WM6-ra.
Persze, nem igazán éri meg, maximum csak próbálkozás szintjén, mert általában az ilyen rendszerek nem túl stabilak -pont az áltlad is említett inkompatibilitás miatt.
Jut eszembe!!!
Nem is ezért néztem ide be.

Tudtátok, hogy ha a memóriakártya vagy a készülék "gyökerébe" létrehoztok egy 0 bájt hosszó fájlt welcome.not névvel, hard reset után nem kell végigjátszani a kezdeti lépéseket -képernyő-kalibráció, jelszóvédelem, idő(zóna) beállítás, stb?

Ez, a most megismert tudás mentette meg egy ismerősőm gépét. Nem lehetett bekalibrálni, így nem tudtuk azt átlépni...
-
válasz
runner 125
üzenetére
Megspórolok egy adag keresést és görcsölést: nem lesz. A WM5 feltételez olyan dolgokat a hardverről, mint pl. a nem-felejtő RAM az adattároláshoz, meg egyéb finomságok - egyszerűen nem kompatibilis vele...
-
Borosz
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Az gáz.
Talán jobban utána kellett volna néznem, mielőtt megveszem.
Köszi... -
Borosz
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Semmi az ég világon... Rányomok és nem történik semmi. A telepítés lefut szépen. 320*240 kijelző. 65.000 szín... [link].
Win Mobile 2002. Lehet oprendszer gond van? -
Borosz
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Ez nem warez oldal így itt erről szó sem eshet.
Ez a verzió már ment másik gépen. Ezen nem akar. -
Borosz
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Már az semm lenne fontos csak az IGO menjen rajta. A 2006 Plus feltelepül, de hiába böködöm az ikonját, nem történik semmi.

-
Borosz
őstag
Gondolom az teljesen esélytelen, hogy egy IPAQ 3875-re magyar Windows-t tegyek? Az meg pláne, hogy WM05-öt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hogyan lehetne visszavarázsolni a dolgot? Nincs valami program, amivel újra fel lehetne építeni a hivatkozásokat? Mert a Windows mappában mindenki megvan, de oda bő 1,5 perc, míg belép a fájlkezelő - HTC Touch a drága, úgyhogy nem egy erőgép

)