Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
X-COM
nagyúr
nemértem a sorry-t, nem hiszem, hogy a pocketpc-ben lenne bármilyen korlátozás ezügyben, magának a fájlrendszernek a korlátain kívül, 100könyvtárral röhögve megbírkozik.
azt azért jó, ha tudod, hogy a windowsban alapból benne lévő word és excel elég minimális tudással rendelkezik, sőt, ha jól rémlik ha visszamentesz egy fájlba, akkor asszem el is dobálja azokat a formázásokat amiket nem ismer. -
X-COM
nagyúr
hát én mindenképpen windows-os telót akartam, úgy összességében meg vagyok vele elégedve, igaz kicsit sajnáltam, hogy pár telefonban megszokott fícsört külön meg kellett vásárolni.
Telefonálni és SMS-ezni rendesen lehet vele persze. T-s vagyok, de azért valahogy csak el lehet boldogulni a beállításokkal. Ja, nekem 2.0-ás WAP oldalakat nem sikerült megnyitnom vele, pedig a telefon tudja, de nem, lehet, hogy a T-nél volt a gond nemtom, mindenesetre engem átdobált mindig a normál webes oldalra. Lehet, hogy azért, mert a böngésző IE-ként azonosítja magát, nemtom, ehhez annyira nem értek.
Enyém angol, de nemrég jelent meg magyarosítás hozzá, újak már lehet, hogy alapból magyarok. -
X-COM
nagyúr
ez a JAM

Az SDIO azt jelenti, hogy nem csak sima SD, vagy MMC memóriakártyát tudsz beletenni, hanem más bővítőkártyát is, pl. jelen esetben WLAN kártyát.
Szerintem nagyon jól használható, persze lehet, hogy többeknek túl picit, de nekem nem, kényelmesen tudom használni.
Bevallom MP3-t még nem hallgattam róla, mert van egy vinyós lejátszom és egy 4gigás SD kártya kéne, hogy rá tudjam pakolni a zenéket, de majd kipróbálom azért. -
X-COM
nagyúr
nekem is csak 2 hete van még egyelőre.
Ez inkább PDA, mint telefon. Azaz a telefon része lehetne jobb is. Nem tudom, hogy ez a Pocket PC Phone Edition sajátossága, vagy a Windows Mobile-é, smartphone-t nemnagyon.
Pölö volt egy hívásom, a számot bele akartam rakni egy meglévő kontaktomhoz, hát nem nagyon lehetett, csak új kontaktként. Az S55-ömön ez simán megment.
Vagy pölö hívásprofilokat sem kezel, de nincs benne GPRS számláló sem, ill. az akkut is csak akkor jelzi, ha már fogyóban van, asszem 25%körül, persze ezek kiegészítő programokkal áthidalhatóak.
Amikor telefonálsz szép nagy billentyűs keypad-et ad, amit akár az ujjaddal is tudsz nyomkodni, nem muszáj a pálcát használni.
Képminőség? Ha a kamerára gondolsz még ki sem próbáltam, de a neten elég hányás képek utaznak, szal az nem a legjobb. A kijelző nagyon szép, baromi erős fényereje van és mivel a képernyő kisebb, mint az átlagos QVGA PocketPC-ken, így a képe is szebb, kontrasztosabb, főleg ClearType-pal.
Negatívum lehet, hogy 64MB RAM, ami szűkös lehet, ha minden alkalmazást a RAM-ba akarsz installálni, de lehet modolni 128M-ra. Amúgy gyárilag van benne egy 8M-s flash, biztonsági mentésekhez, meg oda is tudsz installálni.
Az ActiveSync cucc szerintem elég jó, alkalmazásokat is onnan lehet installálni, közvetlenül a gépedről. Gyönyörűen szinkronizál outlook-kal, ja, jár hozzá egy Outlook2002 is.
Amúgy én pölö imádom, hogy forgatható a kijelzője, néhány alkalmazásnál baromi jól tud jönni, pl.: Pocket Internet Explorer. A Today képernyőt is szeretem, így legalább mindig látom, hogy mik vannak a következő napokban, nem kell emlékeztetőkkel bénázni.
WLAN nincs alapból, viszont szerencsére SDIO slottal szerelték, így lehet bele WLAN kártyát tenni, vettem is egyet hozzá, pöpecül működött.
Nem nagyon tok mit mondani, összességében jó kis cucc, kényelmesen, jól használható. -
X-COM
nagyúr
no, tegnap megkaparintottam végre az i-mate JAM-et, egyelőre nagyon tetszik.
Szerintem egyáltalán nem kicsi a kijelző, kényelmesen lehet használni, sőt a betűméretet kisebbre állítottam, hogy többminden látszódjon.
Képernyőforgatást rátettem gyorsgombra így bárhonnan lehet gyorsan forgatni a képernyőt, ez IE-nél nagyon jól tud jönni.
Activesync+blútrutty kombóval szívtam egy kicsit, de végülis sikerült elintézni. MMS-nél is volt valami hülyeség, de aztán letöltöttem a clubimate-ről egy peccset (ami elvileg UK szolgáltatókhoz van) és utána az is megjavult.
Vettem hozzá wlan sdio kártyát, nagyon pöpecül ment az is.
ja, és nem fagyott. -
-
X-COM
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
95000+fa körül van az sp3 meg sp3i is
-
X-COM
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest