Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Installáltam az f:\-re, mert az most nekem a pda. sd-kártyamódban van, felment a kártyára, de hogyan tudom onnan indítani? A programok közt nincs.
Egy fájt kellenelecserélnem az egyik program mappájában, de így nem tudom. Fel kellene telepítsem ezt az "ActiveSync" dolgot, hogy ezt meg tudjam csinálni végre?
köszi
-
Kloss
őstag
Nagytudású barátom, miről beszélsz? Hol nem fogalmaztam tisztán?
Mivel semmi konkrétumot nem írtam le, kivétel, hogy az én készülékemnél végrehajtható volt a csere, szerintem nem írtam le badarságot.
A kérdést fel is tettem, miszerint milyen az ő készüléke, mert akkor lehet csak tovább badarságokat mondani neki.
Mindenesetre ezt te meg is tetted, mert nekem a gyári WM5-el rendszeresen voltak lefagyások és egyéb problémák, de a gyári WM6-al már tökéletesen megy minden.
Próbáltam egyedileg készített oprendszert is, az sem volt rossz. Pl PDA-ra elég sok ilyen Windows Mobile elérhető.
Néhány javításon és változtatáson azért átesett a WM6, + még néhány funkció is került bele.
Tisztában vagyok vele, hogy nem lehet úgy frissíteni, mint az asztali gépet, nem is tettem erre célzást, ezt szerintem a kérdező félnek írd meg. -
Arcor
csendes tag
Hello,
Nem tudom jó helyre irok-e, ha nem bocsi. Ezt a fórumot találtam a google-el.
Nekem is ez a problémám amit feljebb olvastam és már hetek óta szenvedek vele, hogy most kapott Samsung i600-asomra (Windows Mobile 5.0) nem tudok javas dolgokat tenni mert nem ismeri fel a *.jar fileokat.
Próbáltam az első linkedet, azt a hibaüzenetet kaptam hogy régebbi verzióra való, a második pediknál a hibaüzenet pedig, hogy nem Windows CE alkalmazás vagy valami ilyesmi.
Bármi ötlet ami esetleg segithetne?Előre is köszönöm.
Arcor
-
-
BloodRay
veterán
Nagyon szépen köszi a segítséget! Remélem rájövök h működnek a progik.

Írásodat olvastam egyébként csak nem mertem eddig progival ismerkedni, mert azt hittem leginkább programozni kell, h személyre szabjuk. Remélem működésre tudom bírni.
Kössz rumos14 megnézem azt a progit is bár Ez a Resco Explorer-es felület nagyon tetszik!
-
rumos14
nagyúr
-
BloodRay
veterán
Szia! Ilyen theme-ket honnan lehet szerezni? Ill hogy kell felrakni??

Nem küldenéd el? Ha lehet?
Ill: Van egy Hitchhiker nevű progim MDA III -hoz, hogy tudjak végre csatlakozni wlan-hoz, de nem tudom felinstallálni.
Egy msi és egy setup.exe van hozzá de felrakom őket pda-ra nem hajlandó elindítani őket. 
Légyszi segítsen akinek van valami tippje illetve aki tudja, hogy oldjam meg, h működjön wifi.
Jah! És mp3 csengőhangok külön program nélül nem fognak működni?
Köszi a segítséget előre is! És sorry a láma kérdések miatt.
-
Rodox
tag
Szia Wajk!
Itt a DialPad ugyanúgy skinezhető, mint az A925-ösben volt, vagy külön progi is kell hozzá?
Megtennéd hogy elküldöd a lentebbi skint?
Még elég kezdő vagyok PDA témában, de olvasgatom a fórumokat, úgyhogy egyszer majdcsak rájövök mi mindenre lehet használni a kütyüt.
-
-_neo_-
csendes tag
Igen csak szépen alakul a skin!

Viszont én elakadtam. Felraktam a Wisbar Advance-t (2.7) De csaka start menüt és a felső-alsó status bart cserélte le. Ha a beépített themekre váltok akkor is csak azok változnak
Próbáltam más themeket lenyúlni [link] <-- innen meg [link] <---innen de egyiket sem ismerte fel. MEgnéztem wishbar litle-el de e is csak ezeket cseréli.
Szóval egyenlőre még nem látok olyan jó kis cuccokat mint ami a Te gépeden van

[Szerkesztve] -
-_neo_-
csendes tag
Hai!
Most sikerűlt beszereznem egy hp 3640-est. még ismerkedünk, de komolynak tűmik az űgy.
Úgy olvastamTe már tapasztalt tulaj vagy. Egy két softot le is húztam azonnal a listádból. WisBarból melyiket érdemes leszedni? Themeket érdemes összeszedni vagy ez tud mindent?
Másik gondom, hogy eddigi teloimban volt csörgés/kép hozzárendelése hívóhoz. Sajnos alapból ebben nincs (vagy nem találtam). Van valami soft ami ezt megoldja?
Előre is kösz! -
DonDragonka
őstag
Kihagytam az előbbi listából a Heroes of Might and Magic for PPC-t…
Mivel az eszköz már több mint 1 éve megvan, volt ideje ennek a listának felduzzadnia. Itt nem is a mennyiségen van a hangsúly hanem azon, hogy mind olyan program amit kiteszteltem. Találkoztam persze olyannal is amelyik úgy hazavágta a játékost, hogy HR lett a vége. Mostani állapotában, ezekkel a programokkal viszont tökéletesen megy már nagyon régen.
Az iGO szerintem is nagyszerű. Jó program, ha nem a legjobb. -
DonDragonka
őstag
Eszköz HP iPAQ6340. MS PocketPC2003 +512MB SD.
Programok, amik jól esnek neki:
.NET2.0
ConvertCE
iGO2006
NoteM: MP3-ba rögzít
Opera
PHM RegEdit
RadiusFuel: üzemanyag fogyasztás nyilvántartó
STDict: Angol szótár
TCPMP: média lejátszó
TheCount: Stopper
TotalCommander
VNCViewer
WiFiFoFum2
WifiKnife
pocketMax Redial: foglalt jelzés esetén újratárcsáz
Sun’n’Moon: holdnaptár
JamdatWORMS: games
+a gyári progik (Backup, ImageZone, ClearVue, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és wm5-öt sem említ. és végül, bár ez szubjektív, de én jól megvagyok az angollal.
mondjuk eleve ha már szükség van ilyen ápdétekre, az sem teljesen megnyugtató.

Csakhogy nekem mint GPRS monitor volt feltüntetve...
Az meg ugye kellett a rossebnek. Viszont vele együtt mentek a dolgok.

Szóval egyenlőre még nem látok olyan jó kis cuccokat mint ami a Te gépeden van
!