Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VásRló
tag
B7350 van valakinek? Gyors? A teendő listájára lennék kíváncsi még, hogy egyszerre hány teendőt lehet látni a főkèpernyőn.
-
torcs
csendes tag
Helló valaki tudna nekem segíteni ? már mindent megpróbáltam ami kitelik tőlem de nem elég :/ a telefonom meghülyült ( Samsung omnia i900) ha valaki hív azonnal felveszi a hívást minden figyelmeztetés nélkül igy nem lehet használni a telefont
Winmo 6.5 anzo rom van rajta 
-
farkzoli
tag
válasz
diamondface
üzenetére
A buzeráns M700 akkor csinál így, mikor meglazítom az akkufedelet, mert van rajta egy pöcök, ami egy kis kapcsolót nyom. Ha a 600 is ilyen, elsőre ezt ellenőrizd, aztán tanulmányozhatod a sorstársakat, vannak ötletek is:
http://www.eten-users.eu/index.php?/forum/52-eten-glofiish-x600650/ -
diamondface
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Adott egy Eten glofish X600.
A tünet: bekapcsológomb megnyomására a piros led villog, de nem indul a pda.
Mi lehet az ok? -
farkzoli
tag
válasz
rootkiller
üzenetére
Talán nem kell átrugdosni a cuccot az Outlookon. Az utolsó Pimbackup már tud csv-t és vcardot importálni-exportálni.
http://www.dotfred.net/
Saját magán belül használtam párszor a csv-t, de korrektül viszaszívott mindent. Feltételezem, hogy egy megfelelően preparált, idegen csv-t is be tud szippantani
-
God Vazzeg
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Furcsa lesz, de nekem nagyon stabil volt, sose volt vele gondom...
-
rootkiller
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Akkor marad az outlook. Azert koszi.
Egyebkent mire szamitsak? Nem volt sose Windowsos mobilom. Megallja meg a mai vilagban a helyet?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Biztos van egyszerűbb módja, de én nem tudok róla..

-
rootkiller
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Valami más egyéb kreatív módon nem lehet megúszni a dolgot, hogy ne kelljen Outlookot telepítenem?
Ehhez fel kéne raknom a Parallelses W7-re egy BBDestopSW-t, leszedni DreamSparkból egy Office-t, és úgy végrehajtani, szóval nem kivitelezhetetlen, csak hátha van egyszerűbb módja.
Egyébként jómagam OS X felhasználó vagyok úgy rendesben. Gondolom onnan felejtsem el hogy barátkozni fog a Windows Mobile-val, ez nem Windows Phone, amire van kiváló Maces szoftver...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Outlookba szinkronizálj le, onnan simán fel tudod nyomni a winmo-ba

-
rootkiller
őstag
Szevasztok! Remélem jár erre még valaki.
Holnap kapok használatra egy Acer neoTouch S200-at, amin ugye WM6.5 fut. Jelenleg egy BlackBerry 8520-at használok.
Arra szeretnék tanácsot kérni, hogy a telefonszámaimat milyen módon tudom áthelyezni innen oda. A BlackBerry Desktop Software képes kiszinkronizálni igazából szerintem bármilyen erre általánosan alkalmas kliens felé.
Köszi!
-
killigeza
csendes tag
Sziasztok segitség kellene hogyan tudnám eten gloflish x500-ra felrakni a wm 6.5.Elöre is köszönöm.
-
God Vazzeg
veterán
Interwrite 9.5 hun csomag kellene nekem mindennel együtt, ha van valakinek, dobjon már egy pü-t fontos lenne, köszönöm!

-
bonyboy
csendes tag
Üdv!
HTC Touch 2 -re keresek win mobile6.5-öt 1.37.70.1-es kellene- ha lehet magyar nyelv is jó lenne ha lenne benne-vagy magyarositás lenne hozzá!
Ezer hála és köszönet!!

-
nesa
veterán
megvan

-
nesa
veterán
Hy!
WIN MO 6 nal hogy tudom a simkartyan levo tartalmat lementeni majd visszamasolni egy uj kartyara ? -
kopcsik1986
csendes tag
köszi srácok
ezzel el leszek egy darabig
ha valahol elakodok,majd jelentkezem -
diamondface
tag
válasz
kopcsik1986
üzenetére
http://www.hard-reset.com/htc-tytn-ii-kaiser-p4550-hard-reset.html
http://www.youtube.com/watch?v=eocBOLhwFSk
ez elég szájbarágós asszem

-
farkzoli
tag
válasz
kopcsik1986
üzenetére
Elég agylágyultnak tűnik, először mindenképp nyomj egy hardresetet (magyarul van):
http://www.hardreset.eu/htc_kaiser_tytn_ii_p4550_hard_reset_soft_reset.html
A Kaisert nem vágom, és ha az angol megy valamennyire, akkor itt bogarássz:
Itt vannak a romok, találsz hivatalos romot is, ha bizalmatlan vagy a maszek cuccokkal:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378
Itt egy "romfrissítés kezdőknek":
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433835
Minden egyéb esetben várnod kell egy szájbarágósra Kaiser tulajra
Vagy ezek itt:
http://logout.hu/bejegyzes/eutanasia/htc_kaiser_mda3_tytn2_xda-rom_frissites/hsz_1-50.html
http://www.htckaiser.eoldal.hu/cikkek/rom-flash.html -
kopcsik1986
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
htc kaiserem van,nem rég vettem és szerintem rosszul telepítették fel.azt tudom már hogy nem a gyári op van rajta.néztem azt az oldalt amit írtatok,csak sajnos az angol tudásom sok kívánni valót hagy maga után.
az a bajom hogy elég lassú és csomó beállítás nem marad úgy ahogy beállítom.pl:időzóna visszaugrik afrikára és a hívásbeállítások is visszaállnak így túl gyorsan átk
apcsol hangpostára. illetve azt nem tudom hogy gyárilag is így van e,de nem lehet állítani a csengések hangerejét.
Már régota szerettem volna ilyen telót és mindenképp windowst akarok rá.semmi android vagy egyéb más program.ehhez kellene nekem valami szájbarágós segítség. előre is köszi mindenkinek
-
diamondface
tag
válasz
kopcsik1986
üzenetére
nagyon úgy tűnik, hogy van...

már hárman reagáltunk a hsz-odra, és ha csak újratelepítésről van szó, akkor Zoli kolega le is írta a tutit
-
farkzoli
tag
válasz
kopcsik1986
üzenetére
Hát erre momentán nem könnyű elfogadható választ rittyenteni, de egy biztos: a gondolatolvasók sielni mentek

-
kopcsik1986
csendes tag
sziasztok!
van itt valaki? -
farkzoli
tag
válasz
kopcsik1986
üzenetére
Újratelepítés = hard reset.
http://www.hard-reset.com/ -
agressiv
addikt
válasz
kopcsik1986
üzenetére
Dell X51-el tudok segíteni, azzal sokat babráltam mostanában.

-
diamondface
tag
válasz
kopcsik1986
üzenetére
szia
Milyen készülék? Másik szoftver feltelepítése vagy a jelenlegi 'újrarakása' a cél? -
kopcsik1986
csendes tag
Sziasztok!
tudnátok segíteni mobil windows újratelepítésében? -
bonyboy
csendes tag
Üdv!
HTC Touch 2 -re keresek win mobile6.5-öt 1.37.70.1-es kellene- ha lehet magyar nyelv is jó lenne ha lenne benne-vagy magyarositás lenne hozzá!
Ezer hála és köszönet!! -
agressiv
addikt
válasz
diamondface
üzenetére
Én nem találom. mindegyik régi, ami flv-t támogat, de a jutub már nem flv. Az opera 3gp-t ír, hogy azt kellene lejátszani, a tcpmp meg azt mondja, hogy nincs támogatva a streamelt anyag, vagy mi a búbánat.
-
agressiv
addikt
Engem az érdekelne, hogy lehetséges-e egyáltalán a jutub lejátszás a windows mobile 6.5-ön? Axim X51-en van opera 5.1 és vagy 120 féle program, de nem tudok mit kezdeni a jutub videókkal. Van valakinek konkrét javaslata egy jól működő megoldásra?
-
Norby26
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget

-
Kasya
nagyúr
válasz
tibike3826
üzenetére
Logmein
-
farkzoli
tag
válasz
Norby26
üzenetére
Ezek a legjobb freeware gyűjtemények:
http://www.freewarepocketpc.net/
http://www.freewareppc.com/
http://www.pocketpcfreeware.com/en/index.php
A nem freeware gyűjteményt meg a közismert keresőszavakkal találod meg
Ha a cab fájlokat szeded össze, azzal jócskán megkönnyíted az életed, mert a a mem.kártyán mindig nálad lehet
-
diamondface
tag
válasz
Norby26
üzenetére
sok ilyen oldal létezik, de nem akarok egyet-kettőt belinkelni, mert minek... általában a google-n szoktam kezdeni a keresgélést. ami windows mobile-ra írt program és a felbontása olyan mint a gépednek (240*400), általában jó szokott lenni. rád van bízva, mit írsz be a keresőbe
úgy tudsz telepíteni, ha megnyitod a ".cab" kiterjesztésű file-t a pda-n, vagy .exe-t asztali gépről active sync-en keresztül... -
Norby26
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy tudnék programokat telepíteni Samsung I900-as Omniára?
Válaszokat előre is köszönöm
-
diamondface
tag
válasz
simonlaci55
üzenetére
ha hiba, akkor a videólejátszási képességeit mindenképp meg kell említsem. Elég gyengén van megírva a driver, meg marha nagy felbontású a kijelző. Én nem 'egérmozizok' túl sokat, úgyhogy engem nem zavar hogy szaggat a kép.
-
simonlaci55
tag
válasz
diamondface
üzenetére
és jó a dia2 ? nagyon jó dolgokat irnak rola
mert nekem igazábol az a pár db progi van amit használnék is , azon felül max egy két progit biztos kiprobálnék, hibákról tudnál vmit esetleg írni? -
diamondface
tag
válasz
simonlaci55
üzenetére
nekem is dia2-m van, én szeretem. Nem beszéllek le róla

Hivatalosan már nem fejlesztik a wm-t, de azért sokmindent lehet hozzá találni.
A gps késik, de ezen lehet segíteni (registry hack). Viber nincs wm-ra, de néhány hozzászólással fentebb egy hd2 kapcsán volt arról szó, hogy lehet futtatni wm-os pda-kon android progikat -
simonlaci55
tag
válasz
diamondface
üzenetére
és vélemény a telefonrol?, mert ilyet szeretnék vásárolni, jól fejleszthető még ez a windows széria?
van rá sok progi? igazábol gps, érdekelne , viber, soundhound vagy ennek megfelelő változata ha ezek lennének akkor jó is
-
diamondface
tag
válasz
simonlaci55
üzenetére
szia
Nem hiszem, hogy lenne. Vannak bizonyos rendszerkövetelményei a windows phone-nak, amiknek a topaz nemigen felel meg -
simonlaci55
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, hogy a HTC Touch Diamond 2 re lehet windows 7.5öt rakni?
-
tibike3826
csendes tag
Hy!
Egy Samsung gti-8000 (WM6.5 op.rendszer) Boldog tulajdonosa vagyok.
Minden szükséges programot kiegészítőt megtaláltam hozzá kivéve: TeamViewer nevű progit.(persze .cab kiterjesztéssel) Ha valaki tudna segíteni hol találok ilyet. Please... -
Norby26
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
Sziasztok
Esetleg valaki tud olyan oldalt ahol lehet leszedni programokat,játékokat I900-ra?
-
Serpiko
addikt
válasz
diamondface
üzenetére
Köszönöm utána járok a dolognak.

-
diamondface
tag
válasz
Serpiko
üzenetére
igen, bár nem teljes értékű androidot kapsz így, szóval napi szinten használni nem igazán lehet, mert sok a bugja, és ahhoz képest, amit nyújt, igen erőforrásigényes. (mondjuk a hd2 esetében nincs éppen hiány erőforrásokból
)arra mindenképpen jó, hogy egy-két progit futtass rajta. (a Topazon én is pl. csak az ElektroDroid futtatására használom)
itt találsz romokat és némi segítséget a telepítéshez:
forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=735
-
Serpiko
addikt
válasz
diamondface
üzenetére
Windows mellett is lehet droidot futtatni? Kezdő vagyok ebben a témában azért kérdezek ilyeneket.
-
Serpiko
addikt
A steam-et fel lehet tenne egy windows mobilra? Nekem egy HTC HD2 Leo telom van.
-
Norby26
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
Sikerült ki resetelni és minden tökéletesen működik.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Köszönöm -
Norby26
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
kipróbáltam ezt a hard reset dolgot,de nem ad be semmit

-
AMD Power
titán
Megvettem az elso WP telomat. De ugye nekem most mini Simem van. Hogyan szabad, erdemes nekiallni a micro sim vagasanak,hogy ne okozzak kart benne es adapterrel kesobb is tudjam rendesen hasznalni.
-
diamondface
tag
válasz
Norby26
üzenetére
az egyetlen dolog amit nem említettem az az, hogy ha van mondjuk magyar nyelv rajta (ha nincs, akkor persze mindegy), akkor azt én nem tudhatom, hogy utólag van magyarítva , vagy magyar a szoftver. Ha utólag lett magyarítva, akkor azt 'el fogja felejteni', és ismét fel kell telepíteni a magyarítást.
de abban is segítünk, ha úgy van, szóval ezt csak azért mondtam el, hogy tudj róla.
-
Norby26
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
Kóddal függetlenítetek,eddig eszem Vodás volt.
Nem gyári független.
Szerinted vissza áll vodásá? -
diamondface
tag
válasz
Norby26
üzenetére
-lementesz minden adatot (névjegy, sms, stb) pl. sd kártyára
-sim-et, sd-t kiveszed
(legyen az akksi teljesen feltöltve!)
-három gombot kell egyszerre nyomva tartanod: zöld(hívásinditás)+piros(hívás vége)+soft reset gomb (ez a telefon tetején van, a ceruzával vagy egy fogpiszkálóval tudod benyomni)
-addig tartod őket benyomva, míg megjelenik a 'hard reset menü'.
-megkérdezi, hogy tényleg akarod-e, (persze nem pont így
kiírja azt is, hogy mit kell megnomnod ha 'igen'ezután elindul a telepítési folyamat, romfüggő, hogy van-e további teendőd (lehet, hogy be kell kalibrálni a kijelzőt, időzónát megadni meg ilyenek, de eléggé szájbarágós úgyhogy tutira menni fog
(de olyan romok is vannak, hogy csak nézned kell, vagy azt se ha nem akarod, megkávézol addig
)
szóval kb. ennyi, és ha eddig független volt a pda, ezután is az lesz. Nincs köze ahhoz -
Norby26
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
Értem.mivel tudom benyomni a hard resetet?
És a másik kérdés az h ilyenkor vissza áll a szolgáltató vagy független marad?
Bocsi h ennyit kérdezek,de nem akarok semmit el rontani. -
diamondface
tag
válasz
Norby26
üzenetére
omnián még nem cseréltem romot, úgyhogy abban nem tudok konkrétan segíteni. (utánanézek esetleg, ha nagyon muszály)
szerintem próbálkozz először hard resettel.
az a flash memória egy erre a célra elkülönített részéből újratelepíti azt a rendszert, ami most a pda-don van. Szóval a beállításaid, fájljaid (amit rajta hagysz) mind elvesznek, a rossz beállításokkal együtt. Ìgy aztán majd remélhetőleg sikerül megfelelően konfigurálni a masinád -
Norby26
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
Esetleg frissíteni h tudnám?
Milyen programmal és mi kell hozzá? -
Norby26
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
Értem,esetleg nem tudod h hol tudnám beállítani a telefonon belül?
-
diamondface
tag
válasz
Norby26
üzenetére
az autodataconfig-ot nem tudom konkrétan, hogy honnan lehet leszedni mert "belefőzték" a romba, amit használok. Egyébként ez a progi beépül a beállítások közé. Volt már, hogy teljesen elállítgattam minden hálózati beállítást, és csak ezzel tudtam visszacsinálni

a hard reset végrehajtásáról itt találhatsz némi infót:
hardreset.eu/samsung_i900_omnia_hard_reset_soft_reset_en.html -
Norby26
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
És h kell a hr-t nyomni?
Nem igazán értek hozzá
-
Norby26
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
Sajna nincs

Honnan lehet le tölteni????
Meg tudnád írni nekem? -
Norby26
csendes tag
válasz
diamondface
üzenetére
Fel csatlakozik,de a netet nem nyitja meg

-
farkzoli
tag
válasz
diamondface
üzenetére
Sikerült, csak előtte a szervízben küldték el a halál lomposára a felkészült szakemberek (akiknek persze illene tudni, hogy akármilyen rom is van a gépen, a hálózati beállításokat ugyanott találják meg), de valszeg nem akartak vele pötsölni.
-
Norby26
csendes tag
Sziasztok!
Voltam szervizbe és ott se tudták beállítani

Azt mondták fel van törve a windows a telcsin és frissíteni kéne,de nem tudom sehonnan se
Tudna valaki ebben segíteni?? -
farkzoli
tag
válasz
Norby26
üzenetére
Winmo általánosságban: settings > connections > connections-ban a My isp alatt létrehozol egy új modemet.
Név: akármi, alatta: gprs 3g, APN: ezt majd kikeresed a Telenor lapján. User/pass feltehetően nem kell itt sem (voda, t, esetén nem kell) Ezzel kész az új modem, az internet sharing programban már látod is. -
Norby26
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Van egy Samsung omniám.
Szeretném beállítani az internetet,telenoros vagyok.
Tud valaki valami oldalt ahol letudnám tölteni vagy megnézni?
Vagy ha valakinek van ilyen telcsije és telenoros az elküldhetné nekem a beállítások le írását.
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
Felraktam a Minit, ez így frankó. Amúgy mi a különbség közöttük?
-
törölt tag
Normális, hogy ilyen szenvedés netezni Opera Mobillal? A legújabb van fent a Diamond2-n, azon meg a WM6.5. Szenvedés vele fórumozni, rányomok valamire akkor tölt, bejön előbb távolodva, majd közelítve de akkor még homályos, majd bejön rendesen. Mindezt sikerül neki fél perc gondolkodással minden egyes nyomás után. Ha elkezdek lefele görgetni akkor fél oldalnyi még be van töltve előre majd csak fehérség és újabb fél perc mire betölti oda is az oldalt. Katasztrófa. A telefon ilyen gyenge?
-
cikasz
őstag
válasz
diamondface
üzenetére
Köszi. Ez érdekes!
Akkor miért jelennek meg pl. új telefonok windowsos rendszerrel? -
cikasz
őstag
Nem tudja valaki miért nem megy a marketplace?
Azt irja ki , hogy :
"A windows Marketplace for mobile nem csatlakoztatható.
Probléma lehet a Marketplace szolgáltatással. Ellenőrizze az internetes kapcsolatot és próbálkozzon újra."De a nettel nincs gond mert böngészni tudok a telefonnal. wifin keresztül megy.
-
diamondface
tag
tudja-e valaki a következőt?
Mi történik tulajdonképpen akkor, amikor a registryben a touchpanel érzékenységét átállítom?
Nem arra vagyok itt kiváncsi, hogy 'jaj mi fog történni ha...', meg nem is az érdekel, hogy 'hogyan csináljam, milyen értéket írjak be', hiszen számtalan leírás található itt-ott mindenféle készülékhez. (természetesen megtaláltam és alkalmazom is azokat a reg.hekkeket, amikre szükségem van)
Arra viszont nem találtam sehol leírást, hogy milyen elven működik ez a módosítás. (nem a rezisztív panel működési elve kell, az megvan) Tehát hogy amikor a reg kulcsban az értéket növeled, akkor mi fog változni? Nagyobb feszültség esik a panel vezetőfelületein?
Hülye kérdésnek tűnhet a fenti, tudom. Azt is kérdezhetném, hogy ez a módosítás a panel élettartamát mennyire befolyásolja esetleg negatív irányban? (és így már talán nem is tűnik annak...)
-
farkzoli
tag
válasz
royalka
üzenetére
Más pda-kkal van csak tapasztalatom, általánosságban a wm frissítés egyszerű, csak tartsd be az utasításokat, az xda romos topikokban ezeket megtalálod.
Itt van is valami, csak a céges tűzfal nem ereszti megnézni...
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5456317&postcount=6 -
royalka
őstag
válasz
farkzoli
üzenetére
Meglestem a linkeket a magyarítást már én is megtaláltam, de nem hiszem hogy alkalmaznám, de ezt: WM6.1+Manila2D_engFinal.rar fel szeretném tenni.. Tudnál segíteni merre találok telepítési útmutató? Androidot már jó párszor telepítettem, ez is ilyesmi vagy jóval bonyolultabb?
-
farkzoli
tag
válasz
royalka
üzenetére
Olvasmányaim szerint magyarító felület angol gépekre készült, viszont feltehetően felrakhatsz egy angol romot, ami ha nem az a gyári rom, amihez készült a magyarítás, akkor még nagyobb zűrzavar lesz
Az nem elég, ha csak angol?
http://www.mitsystems.hu/magyaritas.html
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=244 -
royalka
őstag
Sziasztok kaptam pár régi pocet pc-t. A feladatom az lenne, hogy magyarítanom kellene. Az összes készülék osztrák, szal keressek nyelvi beállításokat vagy új rendszert kell rájuk húzni? Az egyik egy t-mobile MDA iii.
-
cikasz
őstag
válasz
diamondface
üzenetére
Na megvan!
A probléma a win7! Egy xp-s gépen felment a magyarítás ahogy kell! Aztán egy utolsó hard reset és megkérdezte bootoláskor, hogy milyen nyelven menjen a telefon!Tehát ha valakit érdekel akkor így kell :
[Innen] le kell tölteni a két file-t a telefonhoz.
Egy xp-s gépre feltelepíteni az [Activesych]-et.
Telefon rádug a gépre ---> elindít a romfrissítés majd ha újrabooltolt a telefon a magyarítást is.
Ezután egy hard reset :
- Menj a Start/Settings/System/Clear Storage.
- Írd be “1234” és érintsd meg “Yes”.A telefon bebootol és kiválaszthatod a nyelvet!
ennyi.
-
cikasz
őstag
válasz
diamondface
üzenetére
Igen most minden menüpont müködik rendesen.
Ezt a magyaritást meg elvileg ehhez a romhoz csinálták!
Lehet, hogy a win7 a baj. a 64bit-esen pl le is áll működése. 32-bitesen irja ki ezt amit linkeltem. -
diamondface
tag
örülök, hogy a 'rom-kérdés' megoldódott
és bocsi hogy úgy beszéltem veled mint egy hülyegyerekkel... csak feltételeztem azt, hogy a készülékkel minden oké. na mindegymagyarításban nem tudok segíteni. nekem is diamond2-m van 6.5-ös winmoval (Eclipse 7) és angol
Én meg sem próbáltam magyarítani mert nem jó. Régebben volt egy touch pro-m amire szedtem le magyar nyelvet. Nem is fordított le mindent, meg lassú-bugos lett tőle a masina.de nem tudom, hátha valakinek jobb tapasztalata van ezzel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D-Link DIR-860L
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Winmo 6.5 anzo rom van rajta 

kiírja azt is, hogy mit kell megnomnod ha 'igen'