Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
Most raktam fel a win7 7641.29 verzióját és van egy nagyon kényelmes funkció amit nem enged (de az ezelőtti win7 engedte), mégpedig a behúzás: pl.: winamp playlistbe csak egy mappából kijelölt több fájlt csak áthúztam eddig, de itt egyből a tiltó kurzor jelenik meg. Úgy meg macerásabb ha egyesével akarok beilleszteni zenéket. De nem csak winampnál van ez így hanem kb mindennél (win mappa áthúzás, video lejátszó program stb...)
Ez már volt egyszer hiba az rc-nél, de magától megjavult, nem tudom miért.
plííz help. köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest