Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
Most raktam fel a win7 7641.29 verzióját és van egy nagyon kényelmes funkció amit nem enged (de az ezelőtti win7 engedte), mégpedig a behúzás: pl.: winamp playlistbe csak egy mappából kijelölt több fájlt csak áthúztam eddig, de itt egyből a tiltó kurzor jelenik meg. Úgy meg macerásabb ha egyesével akarok beilleszteni zenéket. De nem csak winampnál van ez így hanem kb mindennél (win mappa áthúzás, video lejátszó program stb...)
Ez már volt egyszer hiba az rc-nél, de magától megjavult, nem tudom miért.
plííz help. köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest