Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
A szkennert én is csak XP-Mode-ban tudom használni, ugyanis a drága Canon b*szott hozzá 64 bites drivert írni.
Vagy inkább a win7 a fos?

Memóriaproblémádhoz:
4 gigával használom az x64 ultimate-t és friss indításkor (ami nálam csak akkor van, ha a windows update megköveteli) általában 1,7 giga foglaltságot mutat. Való igaz, ugyanezen gépen az XP 2-300 megával indult, de mit értem vele? Az XP-n a photoshop 10-12 másodperc alatt indult (az indesignnak kellett 20, az illustratornak pedig bő fél perc!), a hetesen pedig egy másodperc alatt! Az illustratornak, ha rossz passzban van, kell 10 másodperc is.
Szóval, igaz hogy üresjáratban többet eszik a win7, de lényegesen hatékonyabban használja a memóriát.Ja, végeztem egy tesztet.
A gépemre telepített összes programot elindítottam, a full hd kijelzőn a tálcán a futó programokat jelképező négyzetes gombok végig értek és mégis használható volt a rendszer. Pedig olyan apróságok futottak mint pl. a PhotoShop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Adobe Bridge, Acrobat Pro, Vmware (benne egy futó xp és a mac osx), virtualbox (benne futó xp), firefox, IE (természetesen mindkettőben több megnyitott lappal), iTunes, Word, Excel stb.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Proxmox VE
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest