Hirdetés

Aktív témák

• Syl

nagyúr

LOGOUT blog (1)

válasz Picturemaker #9833 üzenetére

A szkennert én is csak XP-Mode-ban tudom használni, ugyanis a drága Canon b*szott hozzá 64 bites drivert írni.
    Vagy inkább a win7 a fos? :DDD :W

Memóriaproblémádhoz:
    4 gigával használom az x64 ultimate-t és friss indításkor (ami nálam csak akkor van, ha a windows update megköveteli) általában 1,7 giga foglaltságot mutat. Való igaz, ugyanezen gépen az XP 2-300 megával indult, de mit értem vele? Az XP-n a photoshop 10-12 másodperc alatt indult (az indesignnak kellett 20, az illustratornak pedig bő fél perc!), a hetesen pedig egy másodperc alatt! Az illustratornak, ha rossz passzban van, kell 10 másodperc is.
    Szóval, igaz hogy üresjáratban többet eszik a win7, de lényegesen hatékonyabban használja a memóriát.

Ja, végeztem egy tesztet.
    A gépemre telepített összes programot elindítottam, a full hd kijelzőn a tálcán a futó programokat jelképező négyzetes gombok végig értek és mégis használható volt a rendszer. Pedig olyan apróságok futottak mint pl. a PhotoShop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Adobe Bridge, Acrobat Pro, Vmware (benne egy futó xp és a mac osx), virtualbox (benne futó xp), firefox, IE (természetesen mindkettőben több megnyitott lappal), iTunes, Word, Excel stb. :C

Aktív témák