Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
A szkennert én is csak XP-Mode-ban tudom használni, ugyanis a drága Canon b*szott hozzá 64 bites drivert írni.
Vagy inkább a win7 a fos?

Memóriaproblémádhoz:
4 gigával használom az x64 ultimate-t és friss indításkor (ami nálam csak akkor van, ha a windows update megköveteli) általában 1,7 giga foglaltságot mutat. Való igaz, ugyanezen gépen az XP 2-300 megával indult, de mit értem vele? Az XP-n a photoshop 10-12 másodperc alatt indult (az indesignnak kellett 20, az illustratornak pedig bő fél perc!), a hetesen pedig egy másodperc alatt! Az illustratornak, ha rossz passzban van, kell 10 másodperc is.
Szóval, igaz hogy üresjáratban többet eszik a win7, de lényegesen hatékonyabban használja a memóriát.Ja, végeztem egy tesztet.
A gépemre telepített összes programot elindítottam, a full hd kijelzőn a tálcán a futó programokat jelképező négyzetes gombok végig értek és mégis használható volt a rendszer. Pedig olyan apróságok futottak mint pl. a PhotoShop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Adobe Bridge, Acrobat Pro, Vmware (benne egy futó xp és a mac osx), virtualbox (benne futó xp), firefox, IE (természetesen mindkettőben több megnyitott lappal), iTunes, Word, Excel stb.
Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jogász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Syl: UPS - te áldott!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest