Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Aktív témák
-
válasz
Picturemaker
üzenetére
A szkennert én is csak XP-Mode-ban tudom használni, ugyanis a drága Canon b*szott hozzá 64 bites drivert írni.
Vagy inkább a win7 a fos?

Memóriaproblémádhoz:
4 gigával használom az x64 ultimate-t és friss indításkor (ami nálam csak akkor van, ha a windows update megköveteli) általában 1,7 giga foglaltságot mutat. Való igaz, ugyanezen gépen az XP 2-300 megával indult, de mit értem vele? Az XP-n a photoshop 10-12 másodperc alatt indult (az indesignnak kellett 20, az illustratornak pedig bő fél perc!), a hetesen pedig egy másodperc alatt! Az illustratornak, ha rossz passzban van, kell 10 másodperc is.
Szóval, igaz hogy üresjáratban többet eszik a win7, de lényegesen hatékonyabban használja a memóriát.Ja, végeztem egy tesztet.
A gépemre telepített összes programot elindítottam, a full hd kijelzőn a tálcán a futó programokat jelképező négyzetes gombok végig értek és mégis használható volt a rendszer. Pedig olyan apróságok futottak mint pl. a PhotoShop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Adobe Bridge, Acrobat Pro, Vmware (benne egy futó xp és a mac osx), virtualbox (benne futó xp), firefox, IE (természetesen mindkettőben több megnyitott lappal), iTunes, Word, Excel stb.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Tápos kibeszélő offtopik
- Óra topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Automata kávégépek
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Formula-1
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest