Hirdetés
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
simon7012
üzenetére
TuneUp Utilitiest használok,de ez a gond már használata előtt fenn állt!
Ha úgy érzed, hogy te nem piszkáltál el semmit, akkor sorry, nincs ötletem.
Ilyen hibával akkor találkoztam, mikor nagy okosan el akartam tüntetni a nyilat az ikonokról, vagyis amikor piszkáltam a rendszert. Csak megjegyzem, hogy hiába van marha nagy szája a sok tuning program készítő cégnek, nagyon trükkös hibákat tud okozni, még egy egyszerű registry takarítás is (köztudott, hogy a W7 fájltársításaival nem tudnak ezek a programok mit kezdeni), ami csak hogy megjegyezzem teljesen felesleges!
Egyet mindenesetre megtanultam! A rendszerem közelébe se jöhet semmilyen 3rd rendszer piszkáló program. Mondjuk hozzáteszem nincs is semmi bajom, minden úgy működik, ahogy kell.
-
sfdrakex
nagyúr
-
Tosee
őstag
válasz
adequate_cou
üzenetére
beállításokat ellenőrizted?
Router adja az ip-címeket (DHCP) vagy manuálisan állítottál be win alatt?
Csak a félreértés elkerülése végett... az a gond, hogy a win betöltődése után valamivel később jön létre az internet-kapcsolat? -
sislaciii
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
De lényegtelen mennyin megy, itt miért alapot ír mindig? ha ráeresztem Intel Burn Testet, és felmegy a szorzó akkor is alap.
-
simon7012
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nem.Nem variáltam semmivel.Ez már régebb óta fennálló probléma.Úgy vettem észre,hogy az uninstalálló progiknál fordul elő.Régebben a Revouninstallert használtam de azt ki sem tudtam tenni a tálcára.Váltottam a Your Uninstallerre na ezt kilehetett tenni a tálcára de néhány újraindítást követően ennek is eltűnt az ikonja csak az a kép nélküli ronda ikon lett helyette.Ha azt töröltem(feloldottam) azután már ki sem engedte tenni többé a tálcára....
Azért kérdeztem,hogy hátha valaki szembesült ezzel a problémával és esetleg talált valami megoldást! -
Mészike
aktív tag
A CCleaner jól működik Win7 alatt? Érdemes használni? XP, Vista alatt nem volt gond vele.
-
Clemi
veterán
De xp-n és vistán miért nem okoz fagyást ha nincs offon és windows 7-en miért teszi
Bocsi nincs türelmem visszakeresni a kezdő hsz-ed. Anyit tudok, hogy torrentezés közben kihal a W7-ed.
Milyen módon kapcsolódsz a netre? A hálókártyád driverét amit a W7 feltett piszkáltad? Milyen klienst használsz? A kliensben mit piszkáltál el az alap beállításhoz képest? Azon a meghajtón, illetve könyvtárban, ahová érkeznek az adatok, milyen jogosultságod van?
Hasonló a rendszerünk (alaplap, hálókártya egyezik), és én egy routeren keresztül az utorrenttel vagyok gyakorlatilag folyamatos kapcsolatban egy torrent oldallal. Folyamatosan töltök, és seedelek, de soha semmilyen gondom nem volt. Valami bibi nálad lesz az tuti, mert a torrentezés miatti kifagyásnak az égvilágon semmi köze a W7-hez, sőt sztem ahhoz sem, hogy 64 vagy 32 bit.
-
Tosee
őstag
válasz
adequate_cou
üzenetére
Frissítsd a hálózati kártya driver-t!
Nálam win7 prof és semmi gond a hálózattal, és az internet eléréssel sem! Router mögött vannak nálam is a gépek... -
Steelmanus
addikt
Gondolom elotelepitett W7-el kaptad a Lenovo S12 Ion netbookot es egy particion rajta vannak a megfelelo driverek. A Baratom is nemreg vett egy ilyet csak az nem Ion-os. A segedprogramok kozott szokott lenni erre egy kis progi, vagy az Fn + valamilyen valtogombal lehet valtogatni hogy mikent rakja ki a kepet a kijelzore. Ahogy olvastam 1240x800-as a kijelzo azert nem tudja megfeleloen kitenni mert a nativ az 1240x1024 lenne ez a szabvanyos ha ettol elterne, a kijelzo miatt torzulna a kep.
-
adequate_cou
senior tag
Üdv
Egy kis kellemetlenségem lenne a Windows 7 hálózatkezelésével kapcsolatban. A helyzet nagyon egyszerű: Van két gép, XP Prof. és Win 7 Ultimate, mindkettő boltban vett, legális. Az internetet mindkettő egyazon routerről kapja, viszont a Win 7-es gép néha csak sokadik újraindításra hajlandó csatlakozni nem a routerhez, hanem azontúl(a hálózati térkép alapján) az internethez, XP-s gép bekapcs után rögtön.
Tapasztalt bárki hasonló problémát vagy esetleg lenne ötlete a megoldásra?
Segítséget előre is köszönöm.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni ? Most vettem egy lenovo s12 (ionos) netbokot és az lenne a kérdésem hogy ha feltelepitek egy játékot miért nem rakja ki teljes képernyöbe ? A felbontást akár hogy variálom a játékba akkor sem teszi ki teljes képbe csak ha akkorára állitom a játék felbontását mit ahogy a win7 ben van . Ha kisebre állitom a felbontást akkor a képernyö két szélén egy csik van . A játékba pedid be van állitva ateljes képernyö van egy pipa benne . Holl lehet ezt beálitani hogy kirakja az összes játékot teljes képbe ? Nvidia ion kártya van benne és Win7 op rendszer. Hol tudom kikapcsolni a win7-ben a native felbontást ? Hol tudom beálitani hohy teljes képbe rakja ki a játékokat és hogy a két oldalt ne legyen csik ? Köszi a válaszokat !
-
simon7012
aktív tag
Tudjátok,hogy miért van az,hogy az ikonok eltűnnek a tálcáról?
Vagy ha nem tűnnek el, akkor csak egy sima behajtott szélű ikon lesz?
Van erre valami megoldás? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha úgy van tuningolva, hogy állítva van a szorzó, akkor lehet az a gond..
Bár lehet, hogy csak a gadget miatt írja úgy, ahogy. -
sislaciii
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
De **** vagyok.. 3.6-on megy.
És ha terhelem 3.6ig se írja át. -
fatal`
titán
válasz
candyman83
üzenetére
Igen.
-
pete_21
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
A Firefoxot indítsd csökkentett módban, a Start menüben megtalálod. Ha úgy jól megy, akkor valamelyik kiegészítő lesz a ludas.
-
nfsu17
veterán
"A visszaállítási pontok automatikusan létrejönnek minden nap..."
from MSNekem 28-ai az utolsó, pedig tegnap is ment a gép.

És csak ma vettem vissza a méretét. -
Killing
addikt
válasz
candyman83
üzenetére
Minden gond nélkül.
-
Hikvision
senior tag
Kiderült, hogy egyedül a 81.98 XP-s Forceware jó Win7-hez sp2-es komp. módban, a TI4200-es kártyákhoz. És tényleg működik

-
virkir
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
candyman83
üzenetére
Futnak.
-
candyman83
csendes tag
32 bites alkalmazások futnak a 64 bites win-en? Köszi
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek! A garázs gépre felraktam az X86-os Win7-et. De nem találok sehol A Geforce4 TI4200 128mb 8X AGP VGA-hoz működő Drivert, mert amit alapból felrak a Windows azzal 3d-nél kékhalál vmi nv4.sys-okossággal. És amit idáig találtam drivert, telepítésnél kiírta, h nem támogatja már ezt a kártyát. ha régebbit rakok akkor meg az oprendszert nem támogatja
Nyilván nem játszani akarok a gépen, csak nem tetszik, h akár a winamp, akár az Aero 3d támogatást kérne ott bejön a kékhalál. a config a következő: Abit NF7,Sempron 2600+,1gb ddr 333,Geforce4 TI4200 128mb 8x AGP. A segítséget előre is köszi! 
-
adam_
senior tag
Köszi szépen mindenkinek a segítséget, sikerült nyernem több mint 3GB-ot.
Mi a hátránya, hogy kivan kapcsolva a rendszervisszaállítás és a hibernálás, azon kívül, hogyha összeomolna a rendszer nem tudom visszaállítani? -
eszköz kezelő, jobb klikk, háló kártyádat, azon jobb klikk, tulajdonságok, speciális fül és a task offloadot off-ra rakod. majd restart.... eza azért kell mert a nagy csomagok miatt a háló kárty nem kapcsolódik a netre, vagy ilyesmi... és ezzel a beálítással már tudsz nagy csomagokat is kapni
-
Steelmanus
addikt
Akinek hianyzik a regi XP-s vagy egyenileg testreszabhato Halozatiikon az ora mellol annak itt egy link a neve Lan Lights

-
Köszi skacok ( sfdrakex & Calogero )

-
Crytek
nagyúr
Mint írtam nekem olyan problémám van hogy szétfagy a rendszer és csak reset segít ha torrentel töltök akármit!
Windows 7 Ultimate 64 bit van fent nekem.
Találtam két oldalt Ezt és Ezt ahol ha nagyon csekély angol tudásom nem csal hasonló problámákról beszélnek!
Valaki megtenné hogy elolvassa ezt a pár kommentet és leírja mire jutottak ott??Mert annyira nem értek angolul.
Az első linknél ott van egy kép az alapján látom mit kell de itt a kérdésem mi az a TASK offload és miért kell off-ra tenni??
Mert xp-n és vistán on-on volt és nem volt ilyen gond.Csak most 64bites win7-el.
-
todie
tag
sziasztok! egy ideje win7ezek es miutan felraktam az alap kek-windows logos tema volt beallitva. reg utan fekete hatteret kaptam(nem allitotam be semmit, egyszer csak ilyen lett restart utan), az asztal es a talca is fekete volt, kis feher blurrel(nagyon megszerettem), most allitottam valamit es nem tudom visszaallitani a megkedvelt fekete osszeallitasra. tud valaki segiteni? koszi
-
Csákó!
Hamarosan tervezek venni egy nagyobb (1-2 TB) merevlemezt és majd szeretném particionálni. Win 7 Ultimate (32-bit) rendszerem van és a kérdésem az lenne, hogy milyen programmal tudom a particionálást megcsinálni? XP alatt még a Partiton Magic-el csináltam, de az már Vista alatt sem működött. Tudom, ha újratelepítem a rendszert, akkor... de csak ezért nem akarom, a rendszer másik vinyón van. Ez az új vinyó csak tárhely lesz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
candyman83
üzenetére
Van másban is, pl 64 bites winrar gyorsabban tömörít mint a 32 bites. Meg sok program ami kihasználja a dual procikat 64 bitet gyorsabb int ugyan azon a gépen a 32 bites osen a 32 bites alkalmazások, de pontosan ezeket én se vágom, van sok oldal ahol le vannak irva ha nagyon érdekel guglival biztosan találsz leírásokat. Nekem 2 giga ramom van de a 64 bitest használom, jól bevált eddig.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
candyman83
üzenetére
A 32 bites OSek összesen 4 giga ramot kezelnek, a 64 bites tud többet is. Ez azt jelenti ha van 4 giga ramod plusz VGA-don van 512 akkor a gépedben lévő rendszer memoriából levonja a vga 512 ramját tehát csak 3,5 gigát használ a 4 ből illetve levonja még a többi hardver gyorsítótárát is pl vinyok, egyebek amiknek van.
-
Steelmanus
addikt
Szervusztok.
Eszrevettem egy erdekes jelenseget. Visszatertem a 32 bites W7 verziohoz a lenyeg az hogy amikor telepitem a Nod32 4.0.468.0 verziot, a telepites vegen gyorsan atnezi a memoriat es a merevlemezt es akkor animal az ora mellett. Am a kovetkezo rendszerinditas utan mar nem animal, es nem is fog tobbet mert a 64 bites rendszernel is igy volt. Azon 64 bites volt a Nod32. Ez hogy lehet? -
candyman83
csendes tag
Sziasztok,
Kicsit noob vagyok az op rendszerekhez, segítenétek abban, hogy mi a különbség a 32 bites és a 64 bites verziók között? Mit nyerek a 64bitessel? Főleg játékra használom a gépet dx11es vga-val. Köszi előre is! -
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Igen ez volt a mókás, tulajdonosnak SENKI nem volt megadva, ha átállítottam meghajtószinten, hogy az egyetlen felhasználó, avagy én vagyok a tulaj, akkor OK-zás után felhívta a figyelmemet, hogy a művelet sikertelen, mert nincs hozzá jogom. Mondom, 22-es csapdája volt... Ezért dobta le az agyam a gépszíjat.
-
nfsu17
veterán
válasz
moonman
üzenetére
Megtaláltam!

Beállítottam a visszaállítási pontoknak 3GB-ot (elég lesz?
)...azt hiszem...de majdnem 8 volt alapból.
Most kapásból felszabadult csak ettől 5,5GB! És még mindig maradt 4-5 pont.Megtaláltam a hiberfile.sys-t (3,2GB).
Meg egy pagefile.sys-t, ami 4.2GB!!!
Ha most ezeket összeadom, akkor pontosan kijön annyi, amennyinek lennie kell, azaz nincsen fölösleges helyfoglalás. Értem ezalatt, hogy nem program hozott létre fölöslegesen 5GB-ot, nem malware, mert én már gondoltam mindenre.

Akkor így már minden ok, ha fogyogat is a hely, azt nem külső program teszi úgy néz ki.

-
nfsu17
veterán
válasz
moonman
üzenetére
Értem.
Köszi.
Nézegetem.
Nyomtam egy felszabadítást a C-re, kb 600MB-ot tudnék nyerni.
Pl a miniatűrők 116MB.
Ezt nem akarom törölni, de pl pár naponta ez valahogy törlődhet, mert ha belépek a képek mappámba, akkor sokszor újra tölti be a képeket, ami ugye több idő, mintha mentésből töltené.
Ideiglenes fájlok 450MB.Nem akarok semmit törölni, mert paranoid vagyok, de ez a shadow copy ez nem csak hálózaton megosztott gépre jó? Nekem nincs hálózatban a gépem.
-
nfsu17
veterán
Reggel óta megint 300MB-al csökkent a C-m, mikor csak neteztem, gyak. csak ph!-t néztem egész nap, még a FF cache-ét is ürítettem.
Ami alapból is csak 200MB.Van ugye ez a rendszervisszaállítási pont vagy micsoda, ennek mennyit kellene foglalnia?
Tudom, hogy van a hiberfile, meg az előbb említett, meg ki lehet kapcsolni, de azért kikapcsolni nem szeretném.CCleanert múltkor néztem, max ha 1GB-ot talált szemetet, de szerintem annyit se.
Mi az ami szépen lassan elveszi az összes helyem?

-
netboy
senior tag
Hol lehet kikapcsolni, hogy elfogadja az aláíratlan illesztőprogramokat is?
Van egy progi és egy virtuális hálókártyát telepítene de nem engedi fel a win7 64x -
Hátha valaki belefut ugyanebbe a dologba...
"Megoldást" hellyel-közzel találtam a dologra...valamiért ma, ha fogom az egyes mappákat és áthúzom az asztalra (vagy lehet bármelyik másik meghajtó is), akkor felhívja a figyelmemet, hogy ehhez ám rendszergazdai jogosultság szükséges, nyomok egy folytatást, akkor zokszó nélkül átmásolja...úgyhogy duplikáltam az egész meghajtón lévő adatokat egy másikra, arra meg ráeresztettem egy goromba formázást, majd ezeket visszamásoltam, és most minden megy.
Phú. A miértjét továbbra sem tudom, ez még zavar, főleg, hogy ezek szerint ez bármikor előfordulhat... úgyhogy innentől majd jól rettegek.
Áldás és békesség: Z.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A kérdést közben magamnak megválaszoltam, müködik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
moonman
üzenetére
Jóvanna.
Nekem ezzel a HomeGroup-pal nem volt kedvem szenvedni.
Pedig tom, hogy nem bonyolult, de amit megszokott az ember, azt úgy csinálja.Hát, én ha nem csináltam azonos munkacsoportot,(nekem nem WG, én adtam meg saját nevet, de ugye relatív az ugyan az
) akkor XP-Win7 sűrűn csinálta azt, hogy nem látta egymást, ha betoltam 1 munkacsoportba a gépeket, azonnal mindegyik látta egymást. Pedig fixIP-s belső háló van router mögött. 
-
moonman
titán
válasz
hackeeeee
üzenetére
lehet, hogy workgroup-ban nem kell, tizen x éve domain környezetben dolgozom, elszoktam tőle.
mindenesetre nem egészséges jelszó nélkül megosztani bármit is.egyébként a cikkhez annyi kiegészítés, hogy egyáltalán nem muszáj, hogy egy munkacsoportban legyenek. hostnév vagy leginkább ip cím alapján mindenképpen megtalálják egymást. ez a workgroup név inkább csak ilyen szervezési dolog, mint műszaki, én még sosem láttam valódi hasznát.
-
Colos1
őstag
válasz
moonman
üzenetére
Valóban, ez a kijelentés csak médiára, és ingyenes szoftverekre vonatkozik. A hangsúly azon van, hogy "önmagában értékteremtő" -e az az eszköz. Pl. egy Jelly-Roll Morton album önmagában nem értékteremtő, letölthetem, hallgathatom, de csak ha elkezdem árusítani, akkor károsítom meg - jelentősen - a kiadót. Viszont egy szoftver már önmagában is értékteremtő lehet, gondoljunk pl. egy 3D tervező programra. Nem kell eladni, elég ha bérrajzolást vállal vele az ember, már keresett is egy kis mellékest, megkárosítva a kiadóját.
-
moonman
titán
a 9-es a legfrissebb, a 2010 egy időszakos promo kiadás volt, pár napig (hétig?) lehetett ingyenesen kulcsot igényelni. teljesen ugyanazt tudja, mint a 8-as, 9-es, csak nem lehet színsémát változtatni. bár ha bekapcsolom a frissítést, akkor ajánlgatja, hogy frissítsek 9-esre, de nem frissítek.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
moonman
üzenetére
Jam, értem. Hát, én ezt annyival el szoktam intézni, hogy DriverHeaven DriverCleaner, az kitakarít mindent, ami ATI-val kapcsolatos, restart után standard VGA van, és nem telepít fel semmit, mivel úgy van beállítva az update, tehát csak az marad neki, amit Én telepítek. Így nincs kavarodás...
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Autós topik
- Jövedelem
- OLED TV topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bár lehet, hogy csak a gadget miatt írja úgy, ahogy.

Nyilván nem játszani akarok a gépen, csak nem tetszik, h akár a winamp, akár az Aero 3d támogatást kérne ott bejön a kékhalál. a config a következő: Abit NF7,Sempron 2600+,1gb ddr 333,Geforce4 TI4200 128mb 8x AGP. A segítséget előre is köszi!