Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Clemi
veterán
De xp-n és vistán miért nem okoz fagyást ha nincs offon és windows 7-en miért teszi
Bocsi nincs türelmem visszakeresni a kezdő hsz-ed. Anyit tudok, hogy torrentezés közben kihal a W7-ed.
Milyen módon kapcsolódsz a netre? A hálókártyád driverét amit a W7 feltett piszkáltad? Milyen klienst használsz? A kliensben mit piszkáltál el az alap beállításhoz képest? Azon a meghajtón, illetve könyvtárban, ahová érkeznek az adatok, milyen jogosultságod van?
Hasonló a rendszerünk (alaplap, hálókártya egyezik), és én egy routeren keresztül az utorrenttel vagyok gyakorlatilag folyamatos kapcsolatban egy torrent oldallal. Folyamatosan töltök, és seedelek, de soha semmilyen gondom nem volt. Valami bibi nálad lesz az tuti, mert a torrentezés miatti kifagyásnak az égvilágon semmi köze a W7-hez, sőt sztem ahhoz sem, hogy 64 vagy 32 bit.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest