Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Micro Four Thirds
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Van egy nagyon érdekes jelenség, amit mostanában figyeltem meg és nagyon gáz.
Adott egy NAS, amin a fájlok vannak, amit mindenki használ a cégben.
Ha a Win7-es gépről Totalcommanderben F6-al átmozgatok egy fájlt, akkor többé nem lehet megnyitni. Ha F5-el másolom, akkor jó.
A word fájloknál például azt, mondja, hogy nincs jogosultságom. Corel egyszerűen csak egy üres lapot nyit meg. De ugyanarról a meghajtóról az átmozgatás előtt ugyanazt a fájlt meg simán megnyitotta.
XP-s gépről megcsinálva ugyanezt, nem romlanak el a fájlok, csak a Win7-essel. De a Win7-essel átmozgatott fájlokat az XP-s gépek sem tudják többé megnyitni.
Ráadásul csak a NAS-on mozgatott fájlokkal van gond, ha a másik (XP-s) gép megosztott meghajtóján mozgatok át fájlokat a Win7-es géppel, azzal semmi gond...
Hogy tovább bonyolítsam, most kipróbáltam, hogy a Win7-es géppel átmozgattam egy fájlt egy XP-s gépről a NAS-ra, és vissza, de azzal semmi gond.
Tehát csak a NAS-on belül van a probléma és csak Win7-es gépről.Mi az isten lehet ez? (rendszergazdiként sem engedi)
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest