Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Intézővel jó. Akkor a TC lenne a gond? De mi?
-
Van egy nagyon érdekes jelenség, amit mostanában figyeltem meg és nagyon gáz.
Adott egy NAS, amin a fájlok vannak, amit mindenki használ a cégben.
Ha a Win7-es gépről Totalcommanderben F6-al átmozgatok egy fájlt, akkor többé nem lehet megnyitni. Ha F5-el másolom, akkor jó.
A word fájloknál például azt, mondja, hogy nincs jogosultságom. Corel egyszerűen csak egy üres lapot nyit meg. De ugyanarról a meghajtóról az átmozgatás előtt ugyanazt a fájlt meg simán megnyitotta.
XP-s gépről megcsinálva ugyanezt, nem romlanak el a fájlok, csak a Win7-essel. De a Win7-essel átmozgatott fájlokat az XP-s gépek sem tudják többé megnyitni.
Ráadásul csak a NAS-on mozgatott fájlokkal van gond, ha a másik (XP-s) gép megosztott meghajtóján mozgatok át fájlokat a Win7-es géppel, azzal semmi gond...
Hogy tovább bonyolítsam, most kipróbáltam, hogy a Win7-es géppel átmozgattam egy fájlt egy XP-s gépről a NAS-ra, és vissza, de azzal semmi gond.
Tehát csak a NAS-on belül van a probléma és csak Win7-es gépről.Mi az isten lehet ez? (rendszergazdiként sem engedi)
-
válasz
moonman
üzenetére
Egyébként megnyitja a docx-et is, mert telepített valami konvertert, amivel azt is meg tudja nyitni. Néha van, hogy elmásznak dolgok, akkor meg átviszem a másik gépre. Mondjuk olyan többször van, hogy a 2007-ről megyek vissza Xp-re, például Xp excelben a nyomtatási területet a "Nézet/oldaltörés megtekintése" menüvel egyszerűen meg lehet nézni, hogy mi kerül egy oldalra és csak arrébb kell húzni a kék vonalat, ha kimarad 1-2 cella, hogy amiatt ne kelljen egy plusz oldalt kinyomtatni. 2007 alatt ezt még nem sikerült megtalálnom...
-
Nálam simán megy Win7 SP1 64bit business alatt az Office XP. Semmilyen probléma nincs vele, feltelepült és megy azóta is napi szinten word/excel, néha powerpoint...
Minek vegyek újabbat, ha fizetem érte, és tökéletesen kielégít minden igényt. Mondjuk van Office 2007 is, de az egy XP prof-os gépen van, hogy ha mégis olyan doksit hoznak, amivel nem bír az Office Xp, akkor is meg lehessen nyitni (meg publisher is csak azon van). Nem szeretem, mert nem találok meg semmit az új felület miatt.
Egy harmadik gépen meg XP home alatt van Office Xp, szóval van sok kombináció
, de egyikkel sincs semmi gond... -
Ezt a "hiberfil.sys" fájlt hogyan lehet eltüntetni?
SSD-m van, nem szeretem a felesleges fájlokat. Hibernálás ki van kapcsolva, meg minden energiagazdálkodós marhaság, ha használom a gépet, akkor használom, ha meg nem,a kkor kikapcsolom... -
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszi!
Más.
Van egy program, egy RolandColorip nevű RIP szoftver, ami a nagy nyomtatónak dolgozza fel a nyomtatnivalót. Alapvetően XP-s program, Vista alatt és Win7 alatt sem megy rendesen, csak XP SP2 kompatibilitási beállítással. A Vistán így is kilépegetett néha, Win7 alatt szerencsére teljesen jó (ezért váltottam win7-re). Viszont az UAC minden indításnál előjön, hogy futni akar a szerencsétlen Colorip. Vistánál nem volt ilyen. Ha nincs kompatibilitás beállítva, akkor nincs UAC, de nem is fut rendesen. Le lehet lőni valahogy az UAC-tot, hogy ezt az egy programot ne állítsa meg? Az egész UAC jó ha van, csak ezt az egyet kellene békénhagynia...
-
Van egy ismeretlen hardver az eszközkezelőben.
Hogy lehet kideríteni, hogy mi az?
Igazából minden, ami van, az megvan, de mégis talált valamit, amiről nem tudom, hogy mi lehet... -
Win7 alá kell chipset driver meg ilyesmiket telepíteni? Csak mert hangkártyát, hálókártyát miazmást mindent felismert...
-
Telepítettem a Windows7-et, Professional, 64 bit.
Egy SSD-re. Van ez a Trim dolog. Azt hallottam, hogy telepítéskor kell beállítani, de semmi ilyen beállítást nem találtam...
Hol kell ezt állítani?
Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xbox Series X|S
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Formula-1
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja az még a vista volt