- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Valami baja van a tápomnak
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
Aktív témák
-
válasz
fatal`
üzenetére
"Miért ne lehetnék teljes jogú admin, ha tudom, hogy mit csinálok
"
Na igen, ezzel a gondolatmenettel egy gond van... Nem, nem tudod, hogy mit csinálsz, mert nem tudhatod. Itt főleg az internetre gondolok, mert ott senki sem tudhatja, hogy melyik oldalon, milyen fenyegetésekkel találja szembe magát. Én kb 3 éve rendelek online pl egy könyváruházból, mindig érkeznek a hírlevelek stb, aztán kb 1 hónapja a hírlevél igen csúnya kártevővel volt mellékelve... Bár a kergető (ami beépül az Outlook 2010 x64-be) elkapta és törölte, de ha véletlenül nem tette volna és kikapcsolva lett volna az UAC, akkor észre sem vettem volna a dolgot, lehet, hogy már rég lenyultak volna személyes adatokat stb stb...Kikapcsolt UAC mellett minden user, minden program, minden védett területen bármit megtehet, anélkül, hogy azt észrevennéd, ha meg igen, akkor már késő.
Ezt nem tartom egészséges dolognak.
Linux-ot meg ne keverjük bele a W7-be, mert kb annyi a hasonlóság a 2 OS közt, mint egy kis piros műanyaggolyó, meg egy nagy barna fakocka között...

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"