Hirdetés
Aktív témák
-
Zsike87
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hogy mukodik meg???Ez alatt mit ertesz?
En sem ertem mi tortent, mert amit belinkeltel, nem igy nezett ki eloszor, amikor megprobalta helyreallitani. 1x kellett nyelvet, majd op. rednszert valasztani, aztan kozolte, hogy az adatok el fognak veszni (semmi valasztas, hogy mit csinaljon). Ezzel ugy voltam, hogy nagy reszuk le van mentve, csak mukodjon a gep. Ezutan sokaig ment a fekete kepernyon feher kiirasos resz, majd irta, hogy vegyem ki a 2. lemezt is. Kivettem, ujraindult, semmi. Megprobaltam megegyszer, na ekkor kiirta azt ami a kepen van es ott leallt.
Tudok valamit csinalni?Vagy legalabb szervizben tudnak csinalni majd valamit? En mindent ugy csinaltam, ahogy a gep javasolta (persze megfontoltam, nem csak nyomkodtam, nobol vagyok, de nem hulye).
Aktív témák
- Autós topik
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest