Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Aktív témák
-
picirizs
csendes tag
Üdvözletem a társaságnak!
Win7 x64 pakolása közben ütköztem problémába, ebben kérném segítségeteket.
Jelenleg egy XP van a gépre telepítve, azonban 4GB RAM + 1GB VRAM-al rendelkezik a configom, így váltanék Win7-re a RAM kihasználása végett.
1 TB-os winchesterrel rendelkezik a gép, ebből Particion Managerrel 100 gigát szántam win7-nek. Leválasztottam, megformáztam. Beszereztem egy ISO képfájlt, amit ki is írtam DVD-re a lehető legalacsonyabb (4x) írási sebességgel. Betettem gépbe, BIOS-t átállítottam, hogy CD-ről bootoljon, el is indul a telepítő, de amint megjelenik a grafikus felület (telepítő ablak + egér), jön a kékhalál. A következőt írja:A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.
A driver has overrun a stack-based buffer. This overrun could potentially allow a malicious user to gain control of this machine.
If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:Check to make sure any new hardwareor software is properly installed. If this is anew installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.
If problem continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restartyour computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode.
Technical information:
*** STOP: 0x000000F7 (0x82CA3BA6, 0x8100F57D, 0x7EFF0A82, 0x00000000)
*** usbccgp.sys - Address 8100F57D base at 81000000, DateStamp 4ce79c28
Eddig XP-men (32-bit) minden tökéletesen ment, a rendszer 3 giga ramot lát, telepítése óta egyszer sem fordult elő kékhalál. Driverek a neten megtalálható legfrissebbek. Sokat olvastam, hogy memóriahiba lehet az oka, a gép nincs még egy éves sem, ezért nem szeretném ezt feltételezni. Kérem, ha bármi ötletetek van, osszátok meg velem!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EAFC 26
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest